Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ναι,για το ντύσιμο,οτι είμαι αγύμναστος,χαλιας,δε χρησιμοποιω αποσμητικα,δεν καθαριζω το διαμερισμα,δεν αλλαζω ρουχα,κανω λαθος επιλογες στα μαγαζια,δεν την ακουω,δεν ξερω να μιλαω για τιποτα γιατι μονο δουλευω και κοιμαμαι,ειμαι βρωμιάρης που θελει γρηγορο σεξ αντι για σοβαρη σχεση,φερεται σκατα στις κοπελες,δε δεσμευεται ποτε,δε θελει σοβαρη σχεση,οικογενεια κτλ.
Αρχιδια μυδια.Το ζητημα είναι να ξεκουμπιστεί,να γαμησω την Πολωνεζα και να φερω και καμια άλλη.
Πιστευω αν εβλεπε το ελληνικο σωβρακο θα αλλαζε γνωμη.
Για τον πουτσο καβαλα.Κανει ο,τι της καπνισει χωρις να σεβεται κανεναν κανονα.Της ελεγα Ελλαδα απαγορευεται να τρως στο ταξι και αυτή ετρωγε παρολο που εκανε παρατηρηση ο ταξιτζής.Της εξηγησα για μια άλλη Λεζκορρωσιδα που εσκασε με το σκυλακι στο ραντεβού και ο σκυλος τα γαμησε όλα στο καφε με ειχε κατακνευρισει,κοντεψαν να μας πεταξουν εξω και μου ειπε καλα εκανε η κοπελα,δεν αγαπας τα ζωα.
Μιλαμε για μαλακια.
Μην ποστάρεις ρε μεθύστακα το ίδιο πράγμα σαν αυτιστικός
Μην ποστάρεις ρε μεθύστακα το ίδιο πράγμα σαν αυτιστικός
Κάλεσε τον δημόσια.Το μέλος 'τρελος!!!' έχει απαγορεύσει τη λήψη προσωπικών μηνυμάτων από εσάς.
Το μέλος 'τρελος!!!' έχει απαγορεύσει τη λήψη προσωπικών μηνυμάτων από εσάς.
Οτι λεω στο παρα πεντε μη τα λετε και τεταρτο.
Πρέπει να μιλήσουν τα μέλη που αποδεχθηκαν την πρόσκλησή του.Πρέπει να ανοίξει μία ψηφοφορία κάποια στιγμή...ποιος θέλει να πιεί ποτό με τον Γιωρικα και γιατί.
Του αξίζει ένα νήμα...
"μαγκας" του πληκρολογιου τυπε, δεν εχω να πω κατι αλλο.
Χωρις να σε εχω ενοχλησει, ενοχλεις και ειρωνευεσαι συνεχως.
Αυτο δειχνει το τι εισαι, ξακαθαρα. Δεν θελει πολυ μυαλο, στοιχειωδη νοημοσυνη απλα.
Τα οσα γραφεις εχουν μικροτερη αξια απο τα πατημενα σκατα στο παρκο.
Συνεχισε να γραφεις τις παπαριες σου παρεα με τους αλλους "μαγκες" και "αντρακλες".
Προσφερετε αφθονο γελιο αλλωστε.
Αρκετη προσοχη πηρατε για σημερα, ισως αυριο παλι. Αρκετα.
Συνεχιστε να καρβουνιαζεστε μονοι σας.