dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Στο χεσιμο και στο αντικουκου επισης..Εγώ περιορίζω στα μουνιά Ανεβάζουμε το επίπεδο μονομερώς
Στο χεσιμο και στο αντικουκου επισης..Εγώ περιορίζω στα μουνιά Ανεβάζουμε το επίπεδο μονομερώς
ποιος ασχολειτε μαζι με τον σαβιδη?ειδες πλιροφωρια απο ταξιδι η ουκρανια?Ο Σαβ παίζει να εχει τρελά κόμπλεξ
Παντως αυτό το πουλί πρέπει να πάει σε γιατρό.Πως είναι έτσι;
ολο φαντασιωσεις λες και η φωτο ειναι δικη σου!Αυτό πρέπει να είναι το πουλί του Χάρη γιατί ο Χάρης έχει τσαντιστεί άγρια με τον Ιωσήφ του είπε,εγώ σου έστειλα την πούτσα μου κ'εσύ την έδωσες στον Δημητράκη .
Έχεις δει πως είναι ο Χάρης? σε σχέση με τα χάλια που έχει το πουλί του είναι ότι καλύτερο έχει μήπως την έχει ακόμα μικρότερη?
Ο Ιωσήφ μου είπε ότι του το έστειλε λεει καβλωμένο ο Χάρης είναι πάρα πολύ χαζός Δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι για αυτοκτονία ούτε ότι και το πουλί του έχει νανισμό όπως νομίζει ότι ντυνετε καλά έτσι νομίζει ότι και το πουλί του είναι φυσιολογικό
Συγγνώμη αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι με την Ρωσσία και ότι δεν έχεις πάει ποτέ άφησες της αναλύσεις γιά την Αμερική και έπιασες την Ρωσσία τώρα? .
Έτσι ήταν κάποτε,τώρα υπάρχει η τάση να ντύνονται σαν της Ευρωπαίες.Ολα τα πιτσιρίκια ντύνονται στο ΖΑΡΑ οι κοντές φούστες και τα τακούνια έχουν πιά τελειώσει.Αλλά εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό γιατί απλούστατα δεν έχεις πάει ποτέ!
Ναι και η φώτο που ήσουνα μπουνισμένος της φαντασίας μου ήτανολο φαντασιωσεις λες και η φωτο ειναι δικη σου!
εχει δικαιο ο δασκαλος που λεει για αυτο μονο γλυφεις
επιδει εχεις κοπλεξ που δεν μπορεις να ικανοπειας με το γαριδακι σου χαχαχααχ.
σου ειπα δεν ξανασχολουμε μαζι σου πιθηκογοριλα χατζικ χαχαχαχαχα.
εισαι σιγουρος σε βαζουν στην κατηγορια τσεχος οι ρωσοι?
για εβραιο τσιγγοθνη σε περνανε,αρμενη κεμπατζη η πολιτικο προσφυγα.
τι καλυτερο εχεις απο τον αλγερινο που μας λες?χαχαχα τουλαχιστο ο αλγερινος εχει
προσοντα και ριχνι κανενα πουτσο σε σενα και στην μογγολα.
τωρα τα συνδιασα γιατι εχεις την μογγολα κατηκηδιο στον σταβλο σου.
την εχεις για να την δινεις πρωτα να την γαμανε αυτην και μετα να περνεις εσυ τσιμπουκια!!!
πολλοι ρωσοι φερνουν φιλους γαμανε την γκομενα τους και αυτοι κανουν τσιμπουκια
στον γαμια.διμητρακη εχεις πλιροφωριες θεμα ουκρανια η θα πας εκει?
αν οχι αισιχτιρ και γραφε σε θεματα με πουστηδες
ποιος ασχολειτε μαζι με τον σαβιδη?ειδες πλιροφωρια απο ταξιδι η ουκρανια?
μονο ραντεωου ζητα απο ευκαταστατους για να ειναι και ποντιος μαλλον
παιζει να θελει να κανει και ληστεια,απελπισμενος καυκασιος μαλακας
απελπισμενος να βρει λεφτα.αν θελει και πουτσο μπορει ο τσαρος να του τον γλυψει
μια και προτιμα να γλυφει της γκομενες παρα να βαζει το γαριδακι του χαχαχαχαχαχ
απο τον αφραγγο προσφυγα ρε τι να παρει χαχαχαχααχΥπονοείς ότι ο Σαββίδης κωλοτρίβεται στο Μήτσο για να τον δαγκάσει?
απο τον αφραγγο προσφυγα ρε τι να παρει χαχαχαχααχ
αο τον κμαν ομως μπορει να τον κλεψει με τους αλλους ποντιους.
αν βαλω εδω φωτο το αμαξι μου εκτος απο την ζηλια στον πεπονογαμη
θα θελουν τυποι σαν σαβιδη να μαθουν που μενω και να βρεθουμε.
ειναι πιθανο τυποι να ψαχνουν ποιοσ εχει λεφτα εδω για να τον ληστεψουν.
σου λενε ας προκαλεσω κμαν να βρεθουμε αθηνα να του ταξουμε πουτανες
θα ερθει με κανα χιλιαρικο να βουτηξουμε.
προσωπικα για να συναντησω καπειον απο εδω πρεπει να μου στειλει
αληθινα στοιχια ιτερνετ ποιος ειναι,να μιλησει μαζι μου απο καμερα
η να ερθει ο ιδιος ουκρανια οπως ο δασκαλος,τασος.διμητρακης,αλλαν,ντερτυ,σλαβιανη
και αλλοι που δεν γραφουν εδω αλλα διαβαζουν να τους αποδειξω οτι λεω ειναι αληθεια.
σε αλλους που εστειλα πμ και με αμφησβητουσαν δεν μπηκαν στον κοπο να εποικοινωνησουν
και ελεγαν απλα δεν σε αμφισβητουμε.δεν ξαναβαζω φωτο εδω αλλα μονο προσωπικα σε ατομα
που συστηθηκαν απο αληθινο προφιλ και λαιβ.να κανω τι τον σαβιδη?
αν ηξερα ποιος ηταν και ερχωταν ουκρανια και αυτος να γνωριστουμε να του στειλω οτι θελει.
γιατι να συναντησω καπειον ασχετο με το θεμα με μηδεν πλιροφωριες?
απο παλια συνανταω μονο μελη που εχουν σχεση με το θεμα οχι καθε αδεσπωτο που κανει πλακα.
αν θες διαβαζεις στο θεμα κυπρο που οταν με αμφισβητουσαν συναντηθηκα μαζι τους
και αποδειξα οτι ελεγα αληθεια σε οσα ισχυριζομουν.ο σαβιδης ειναι ανυπαρκτος στο θεμα
οπως και οι αλλοι κλωνοι που δεν εδωσαν πλιροφορια ποτε ασ μπλοκαριστουν.
διαβασε θεμα οδυσσος χτες εγραψα για τι παιζει τελος μαιου θα γραψω για κιεβο.
μεχρι τοτε εδω δεν θα ασχολουμε με καθε πιθηκομογγολακι και καθε κλωνο μονο πλιροφωριες.
Τόσα ναυάγια σε ένα θέμα δεν έχουν ούτε όλοι οι ωκεανοί μαζι!!!!
Αν κάποιος δε θέλει να σπονσοράρει [size=20pt]και να γαμήσει[/size] Ουκρανία δεν καταλαβαίνω γιατί γράφει.Εδώ το θρεντ είναι συγκεκριμένο.
Είναι σα να λες στον άλλο πόσταρε γλυφοκώλι με Σλάβα.Και δεν αρκεί αυτό.Πρέπει η πούτσα να είναι σηκωμένη.Μόνο με γλυφοκώλι.
Δηλαδή βάζεις προυποθέσεις.
1.Γλυφοκώλι.Οχι μπούκι,γαμήσι,πρωκτικό κτλ.
2.Με Σλάβα.Οχι με Ελληνίδα,Δυτική,μαύρη κτλ
3.Μ πούτσα σηκωμένη.Οχι πεσμένη,μισοσηκωμένη κτλ.
Ο άλλος απλά κλάνει.Δεν μπαίνει στη διαδικασία.
Τα στάνταρτς είναι δεδομένα γιατί τα θέτω εγώ.
Βάζω στάνταρντ μοντέλα σε μαγαζί.Γυμνή μοντέλα.Η σκατό στο στόμα της γκόμενας κτλ.
Πρέπει να βάλεις το ίδιο ή ανώτερο για να δείξεις οτι πιάνεις τα στάνταρτς.Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τα στάνταρτς.Τα στάνταρτς τα βάζω εγώ αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να αναμετρηθείς.
Είναι αρκετά απλό.
Τι λέει εδώ?Σπόνσορινγκ σεξοτουρισμός στην Ουκρανία.Δεν αφορά Αφρική,Ασία,Νοτιονατολική Ασία,Λατινική Αμερική.Δεν αφορά πουτάνες κτλ.Αφορά σπόνσορινγκ καθαρά,όχι αγαπούληδες,εναλλακτικούς,πουσταίους,αντρικά κωλαράκια.Γιατί εγώ καθορίζω το πλαίσιο.Εχεις να πεις κάτι για το συγκεκριμένο θέμα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία?Οχι βέβαια γιατί δε σε παίρνει,το βλέπεις πολύ περιοριστικό.Εχεις κωλοκαψίδα να απλωθείς.Εμένα τι με νοιάζει?Αφού εγώ βάζω τους όρους.
Εννοείται οτι δεν έχεις να πεις τίποτα επί του θέματος αφού έχω θέσει αυθαίρετα τα στάνταρτς πολύ ψηλά.Και τι έγινε?
Εγώ βάζω τα ερωτήματα εσύ πρέπει να απαντήσεις.Κάνω την υπόθεση δική μου.
-It is not your business Mister.
-I make it my business.
Να χέσεις δεν είναι δύσκολο επειδή δε σου σηκώνετε χέζεις Αν σου σηκωνόταν θα γαμούσες δεν θα έχεζεςΒάζω στάνταρντ μοντέλα σε μαγαζί.Γυμνή μοντέλα.Η σκατό στο στόμα της γκόμενας κτλ.
Πρέπει να βάλεις το ίδιο ή ανώτερο για να δείξεις οτι πιάνεις τα στάνταρτς.Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τα στάνταρτς.Τα στάνταρτς τα βάζω εγώ αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να αναμετρηθείς.
Είναι αρκετά απλό.
Εδώ λέμε ο μόνος που ποστάρει φωτό με δίδυμες είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει φωτός με μοντέλες είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει φωτός από Κίεβο,Πολωνία,Τσεχία κτλ είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει σκατ σε στόμα γκόμενας είμαι εγώ.
Μπορεί κάποιος άλλος να τα κάνει αυτά?
Αυτή είναι η ερώτηση,αυτό είναι το θέμα.Ετσι τίθεται.Μπορεί ή δεν μπορεί.
Εννοείται θα αλλάξουν το θέμα και θα το στρίψουν 100 φορές και θα αλλάξουν τη βάση της συζήτησης αλλά το κεντρικό ερώτημα παραμένει.
Θέτουμε τα ερωτήματα,δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι.
Τυπε εισαι και ο μονος που εχεις ξοδεψει ολο σου το υστερημα για να ποσταρεις φωτογραφιες με ολες αυτες τις πουτανες και να μην εχεις γαμησει ουτε μια...να τα λεμε αυτα!
Τυπε εισαι και ο μονος που εχεις ξοδεψει ολο σου το υστερημα για να ποσταρεις φωτογραφιες με ολες αυτες τις πουτανες και να μην εχεις γαμησει ουτε μια...να τα λεμε αυτα!
Nαι, μόνο εσύ..είμαι εγώ. είμαι εγώ. είμαι εγώ. είμαι εγώ. Μπορεί κάποιος άλλος να τα κάνει αυτά?
Γαμείς καθόλου;Γιατι ο μόνος που δεν λέει οτι γαμεί είσαι εσύ.Εδώ λέμε ο μόνος που ποστάρει φωτό με δίδυμες είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει φωτός με μοντέλες είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει φωτός από Κίεβο,Πολωνία,Τσεχία κτλ είμαι εγώ.Ο μόνος που ποστάρει σκατ σε στόμα γκόμενας είμαι εγώ.
Μπορεί κάποιος άλλος να τα κάνει αυτά?
Αυτή είναι η ερώτηση,αυτό είναι το θέμα.Ετσι τίθεται.Μπορεί ή δεν μπορεί.
Εννοείται θα αλλάξουν το θέμα και θα το στρίψουν 100 φορές και θα αλλάξουν τη βάση της συζήτησης αλλά το κεντρικό ερώτημα παραμένει.
Θέτουμε τα ερωτήματα,δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι.
Μ'αρέσει που εσύ που πας 2 φορές το χρόνο γιά 3-4 μέρες την κάθε φορά μας το παίζεις σχετικός και μετά από κάθε ταξήδι γιά 6 μήνες μας γράφεις αναλύσειςΕδώ οι πιο πολλοί έχουν παραιτηθεί οριστικά από το ανατολικό μπλοκ δεν πατάνε καν εδώ και πενταετία.Δηλαδή το 99?% κάνει έτσι.