dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγώ να βγω μαζί τους το θεωρώ χαμένο χρόνο γιατί δεν πρόκειται να της πολύ σπάνια να βγω με τέτοιες και μόνο με υψηλόβαθμες που συνήθως έρχονται από Μόσχα,συνήθως της αποφεύγω.
Κοίτα και με 35-40αρες να βγω το θεωρώ υποχρέωση μου, όντας άνδρας, να πληρώσω. Και σε Μόσχα και Πήτερ όλες το θεωρούσαν δεδομένο, καμία δεν έφερε αντίρρηση. Προσωπικά χαλιέμαι οταν μεγαλύτερη μου ηλικιακά γκόμενα δε δέχεται να την κερασω (μου έχει τύχει με δυτικές), το θεωρώ υποτιμητικό.
Όσον αφορά τα ταξίδια, οι περισσότερες Ρωσίδες που έχω γνωρίσει σε κατι κάστρα στη Γερμανία ήθελαν να πάνε
Εχει πλάκα που κάποιες 38-40 μπορεί να σε κεράσουν κιόλας το παίζουν και καλά πλούσιες .
Γενικά της γυναίκες πάνω από 27-28 ετών της θεωρώ προβληματικες και της αποφευγω.
Γερμανία ήθελαν να πάνε πριν από 15-20 χρόνια,τώρα είναι πανεύκολο να πάνε,αγωράζουν ένα τουριστικό πακέτο με 400-500 ευρώ και πάνε και δεν τους κάνει πιάκαμιά εντύπωση.Τώρα το όνειρο γιά ταξίδι είναι οι Η.Π.Α .Και εγώ έχω να τους δείξω φωτογραφίες και βίντεο από της Η.Π.Α που πήγα ο Βλάκμαν όμως που έχει πάει στη φαντασία του αν τους πει ότι πήγε Η.Π.Α θα γίνει ρεζίλι γιατί δεν είναι πιά χαζές και αν δε δείξει φώτο θα καταλάβουν αμέσως ότι λέει ψέματα .