Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Σπαστο και ριχτο ξανα να δουμε την ανωτεροτητα σου ρε μαγκα.
Στειλε σε πμ ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου.
Στα αρχιδια μου, οπου να ναι. Δημοσιο μερος, ενα σοβαρο μαγαζι εκει που εισαι.
Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα και θα τρεχεις γυρω γυρω απο το γραφειακι σου επι μερες για να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας. Οχι απο εμενα, εγω θα αραξω στην ακρη και θα βλεπω να σε γλεντανε τα γκομενακια για αυτες τις μαλακιες που λες.

Ενα μερος δημοσιο πες μου, παρε τα μαρουλια σου (αφου το παιζεις οτι ρυθμιζεις και παγκοσμιες οικονομιες και εισαι φορτωμενος), παρε τα μουνια σου (αφου τα εχεις υποταγμενα οπως λες) και πες μου που να ερθω να σε αφησω να γινεις ρεζιλι απο μονος σου.
Υποσχομαι να μεινει μεταξυ μας, δεν θα σε βγαλω στη γυρα.
Στην αρχη αν διαβασεις τα ποστ μου και το μηνυμα που σου εστειλα, ηθελα να σε βοηθησω και μου ησουν συμπαθης.
Τωρα ομως εχεις βγαλει κακια και μεγαλη γλωσσα, διαπιστωνω οτι λανθασμενα σε ειχα χαρακτηρισει καλοψυχο.

Στειλε σε πμ που θα βρεθουμε, επελεξε ενα πολυ ακριβο μαγαζι και παμε.
Για οσα χαλας θα χαλαω επι του 5 και μετα θα ακολουθεις απο εκει και πανω, εστω για ενα ευρω.
Χαλας στη πρωτη γυρα 1000; Θα χαλασω στο μπαμ 5000. Επομενη γυρα, χαλας 5001 και ακολουθω με 25.005.
Παμε να σε δω, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.
Mην έρθει όμως με τους κλώνους του στο σημείο συνάντησης πρόσεξε..  :cool2:

Συνημμένα

• 4uh6.gif
    4uh6.gif
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τζογος, αλκκολ και γυναικες με μετρο, πρεπει να υπαρχουν στη ζωη καθε αντρα σε ολες τις ηλικιες
Τα ναρκωτικα ειναι αλλο κεφαλαιο, καλο ειναι να μη μπλεξει κανεις ποτε με αυτα, μονο κερδισμενος θα βγει.

Το μέτρο είναι το μέγα ζήτημα.Αντε να βάλεις μέτρο.Χρειάζεται τεράστια αυτοπειθαρχία,είναι σα να μαστιγώνεις τον πούτσο σου.
Αν βρεθεί ο άλλος σε κανά κλαμπ στο Κίεβο με τις μουνάρες να σείουνε τους κώλους τους,άντε να του πεις να βάλει μέτρο.
Και μέτρο να βάλεις αμέσως μόλις δεις το χλέμπουρα με τη δίμετρη ξανθιά ανατολική δίπλα του σου γίνεται κάγκελο και σκέφτεσαι τι μαλάκας είμαι.Τι μίζερη ζωή διάγω ενώ αυτός γαμάει σούπερ μούνεα?Πώς να αυτοπειθαρχήσεις?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το αλλο μεγαλο ναρκωτικο του αντρα ειναι η δουλεια.
Ειδικα οταν μιλαμε για μπιζνες και οχι υπαλληλικι, τοτε ειναι το ισχυροτερο ναρκωτικο απ ολα και η οδος για να αποκτησεις οτι αλλο επιθυμεις

Η δουλειά είναι καλός περισπασμός για να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μουνί.Ισχύει αυτό.
Πραγματικά απορούσα με τους Τσέχους και Πολωνούς που έχουν συνεχώς τις μούνες δίπλα τους με τα οβούζια,τις ποδάρες κτλ σε κοινή θέα πώς μπορούν να συγκεντρώνονται να δουλέψουν.
Βέβαια έχουν πάθει ανοσία συν οτι αποδίδουν καλύτερα μεθυσμένοι.
Τι να πούμε και για τους μαθητές,πώς να διαβάσεις όταν η δίμετρη δίπλα σου σταυρώνει τα πόδια ή βλέπεις 10 Σλάβες με τσιμπουκόχειλα να κρατάνε σημειώσεις?
Οι Ελληνες μαθητές προφανώς θα έπαιζαν συνεχώς μαλακία με αυτά τα θεάματα,οι Σλάβοι απλώς έχουν συνηθίσει.

Φαντάσου να βλέπεις τέτοια κάθε μέρα.Αντε να συγκεντρωθείς.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Μπα,πιστεύω ο τζόγος είναι το ίδιο διεγερτικός όπως και οι γκόμενες.Ειδικά άμα παίζεις σε άλογα εκεί δεν υπάρχει σωτηρία κυριολεκτικά.
Αυτά τζόγος,αλκοόλ,γκόμενες είναι η καταστροφή του άντρα αλλά είναι και οι πιο ηδονιστικές δραστηριότητες.
Ετσι και μπεις στο τριπάκι,δε βγαίνεις εύκολα.Είναι πολύ εθιστικό δίνει αμέσως μεγάλη απόλαυση και κάποια στιγμή κολλάς με αυτό.
Το χειρότερο είναι να είσαι όλα αυτά μαζί τζογαδόρος,αλκοολικός,γυναικάς και ναρκομανής.Τότε μάλλον την έχεις πουτσίσει αν και κάποιοι κατάφεραν να βγούνε άθικτοι.
Γενικά δύσκολα τα πράγματα για άντρες με πάθη.Εγώ μέχρι τώρα έχω κεντράρει στο γκομενικό μόνο και μέχρι τώρα φτηνά την έχω σκαπουλάρει αλλά είναι επικίνδυνα σπορ αυτά.

ο τζόγος το αλκοολ τα ναρκωτικα ενας κακος γαμος μπορουν να σε καταστρεψουν
από πουτανες και γκομενες δεν νομιζω να καταστραφηκε κανεις, δεν νομιζω να βρεθεις στο δρομο επειδή τα χωνεις στο μουνι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
από πουτανες και γκομενες δεν νομιζω να καταστραφηκε κανεις, δεν νομιζω να βρεθεις στο δρομο επειδή τα χωνεις στο μουνι

Οντως γιατί η φάση με τις γκόμενες δεν έχει νομικό περίβλημα οπότε δεν έχουν συμφέροντα τρίτα μέρη και την κάνεις Λούης χωρίς συνέπειες.
Αυτό το ξέρουν και οι γκόμενες βέβαια για αυτό και σε βάζουν να πληρώνεις ένα πρίμιουμ όταν γαμάς εκτός γάμου.
Σου λέει αφού θες να γαμάς όπως θα έκανες με σύζυγο χωρίς όμως να έχω την ίδια εξασφάλιση και νομικά δικαιώματα πρέπει να ξοδεύεις παραπάνω για να έχω μια σχετική ασφάλεια.
Γενικά κάπως έτσι σκέφτονται τα μουνέτα,δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.
Στο γάμο παίζουν άλλα.Για να έχεις πρόσβαση στο μουνί της άλλης πρέπει να την πληρώνεις και μετά το χωρισμό και το διαζύγιο,είναι τεράστιο το όφελος της γκόμενας.Ολες με αυτό θέλουν να συγκρίνονται την ιδεατή κατάσταση.
Στυλ αν δε θες να με παντρευτείς πρέπει να με πληρώσεις.
Αυτό είναι το λογικό μέρος κάπως του γυναικείου μυαλού,που λειτουργούν κυρίως συναισθηματικά οπότε άντε βγάλε άκρη.
Ο σπόνσορας απευθύνεται και στα δύο τμήματα.Η γκόμενα νιώθει τεράστια ευφορία και ικανοποίηση που το μουνί της απέφερε καρπούς δηλαδή τα δώρα του σπόνσορα,νιώθει empowered,high value.Αντε τώρα να εξηγήσεις την ψυχολογία της γκόμενας.Βαριέμαι να το κάνω,συνήθως με παίρνει ο ύπνος.
Δεν ξέρω γιατί είναι έτσι,αλλά έτσι είναι.Τις παίρνεις σα δεδομένες δεν προσπαθείς να τις αλλάξεις.
Ενεργείς ανάλογα με τις αντιδράσεις τους αυτό που βλέπεις τοις πράγμασι και δεν ψάχνεις το μηχανισμό από πίσω γιατί αλλιώς θα καταμπερδευτείς,θα κλάσεις και θα χάσεις το μπούσουλα.Είναι άλυτη εξίσωση οπότε στέκεται στο επιφανειακό.Τόσα χώνω,τέτοιο μπούκι παίρνω,μπηχεβιορισμός φάση.
Σαν άντρας οι γκόμενες σε καταμπερδεύουν αν ψάχνεις βάθος από πίσω,για αυτό πάντα στέκεσαι στην επιφάνεια και δεν ψάχνεις παραπάνω,δεν έχει νόημα.
Δε σε ενδιαφέρει στην τελική,εσένα σε ενδιαφέρει το μπούκι,το γλυφοκώλι αν θα γαμήσεις κώλο,αν φέρει καμιά φίλη κτλ.Οπότε δεν την ψάχνεις παραπάνω στέκεσαι στα βασικά μοτίβα.

Σαν 'άντρας η αξία σου καθορίζεται κυρίως υλιστικά,πόσα βγάζεις τι περιουσία έχεις αυτό είναι αρκετό για να καταλάβεις πώς σκέφτονται τα μουνέτα.Τα λεφτά σε εμάς είναι αντίστοιχα με τα βυζιά στις γκόμενες και η περιουσία με τις ποδάρες.Μας κρίνουν κυρίως με βάση τα υλικά αγαθά και το κοινωνικό στάτους πόσο μετράμε έξω.Το social proof που λένε.αυτά δεν μπορείς να τα αλλάξεις.
Οσο και να παριστάνεις τον πλούσιο ή το σούπερ δικτυωμένο,αν δεν είσαι real,τα αρχίδια σου θα πιάσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πολλες κωλομπαρουδες εχουν χαλασει σπιτια, μπαινοντας στη μεση, με διαζυγια, τρωγοντας σπιτια, κλπ
Δεν ειναι τοσο αθωο σπορ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολλες κωλομπαρουδες εχουν χαλασει σπιτια, μπαινοντας στη μεση, με διαζυγια, τρωγοντας σπιτια, κλπ
Δεν ειναι τοσο αθωο σπορ

Γιατί ο άλλος δεν έχει την ανώτερη θέαση που έχουμε εμείς.Αμα ο άλλος έχει γαμήσει 30 Τσέχες,50 Ουκρανές,20 Πολωνέζες και 10 Ρωσίδες,δε μασάει με το εκάστοτε μουνί.Εχει γαμήσει τόσες καλύτερες οπότε στην καλύτερη να θυμάται το όνομά της.
Συνήθως δε θυμάσαι καν πώς τη λένε οπότε την αποκαλείς dorogaya,kochanie,milacku(αγάπη μου) κτλ για να είσαι μέσα.
Είναι όμως κάποιοι που σίγουρα τσιγκελώνονται από τις γκόμενες,πιάνονται στο αγκίστρι που λένε.
Εμένα δε μου λέει τίποτα να χάσω μια 185 25χρονη μουνάρα γιατί έχω άλλες 10 στην ουρά.Ο άλλος όμως κολλάει,παίρνει τη γκόμενα στα σοβαρά.
Αυτό πάντα με παραξένευε στους Ελληνες,οτι παίρνουν τις γκόμενες στα σοβαρά δεν τις βλέπουν σαν αναλώσιμες.
Αυτή που εγώ παρτούζωνα με την ξαδέρφη της ο άλλος την αρραβωνιαζόταν,τη συνόδευε παντού.Την άλλη που κατούραγα ο άλλος την παντρευόταν.Γενικά οι Ελληνες ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Δεν ειναι τοσο αθωο σπορ

η λεξη κλειδι είναι το διαζυγιο
αυτό τον γαμησε και όχι η κωλομπαρου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η λεξη κλειδι είναι το διαζυγιο
αυτό τον γαμησε και όχι η κωλομπαρου

Γιατί ο άλλος δεν είναι χαλαρός.Γενικά οι Ελληνες κολλάνε.Πας με τον άλλον Παραλία του γνωρίζεις μια Πολωνέζα και μετά ο άλλος εξαφανίζεται με τη γκόμενα.
Τρελαίνεσαι,κάτσε ρε φίλε γάμησες,έλα ξανά στο μαγαζί να γνωρίσουμε άλλες,τίποτα αυτός άπαξ και γνώρισε μία έχει κολλήσει.
Είναι παράξενη φάση.
Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς κολλάνε έτσι.
Τα ίδια γίνονται παντού,κεντράρουν μόνο σε μία συγκεκριμένη.Εγώ γαμάω τη μία και την ίδια στιγμή σκέφτομαι πώς θα γαμήσω την επόμενη αυτή που γαμάω τη συγκεκριμένη στιγμή δε με ενδιαφέρει,κάνω τζόγο για την επόμενη.
Γενικώς οι Ελληνες θεοποιούν το μουνί,τις βάζουνε στο βάθρο αυτή είναι η μαλακία.
Οι Ελληνίδες το ξέρουν αυτό βέβαια,Ελλάδα νιώθουν Θεές και εξωτερικό χυσοδοχεία πάκηδων.Υπάρχει τεράστια απόκλιση,η αξία τους μειώνεται άπαξ και περάσουν τα σύνορα στο ένα πέμπτο,αντίστοιχα μεγαλώνει η αξία του Ελληναρά πουτσαρά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Γιατί ο άλλος δεν είναι χαλαρός.Γενικά οι Ελληνες κολλάνε.Πας με τον άλλον Παραλία του γνωρίζεις μια Πολωνέζα και μετά ο άλλος εξαφανίζεται με τη γκόμενα.
Τρελαίνεσαι,κάτσε ρε φίλε γάμησες,έλα ξανά στο μαγαζί να γνωρίσουμε άλλες,τίποτα αυτός άπαξ και γνώρισε μία έχει κολλήσει. Είναι παράξενη φάση.
Ναι γιατί απο γκόμενες είναι στο απόλυτο μηδέν 0 και όταν φτάσει στο ένα 1 του φαίνεται επίτευγμα.
Δεν έχει αυτοπεποίθηση γιατί φοβάται μην γυρίσει και πάλι στο μηδέν αν χασει την γκόμενα.
Δεν ξέρει ότι μπορεί να φτάσει στο 2,3, 4.. μπορεί και παραπάνω σε τέτοια μέρη, όρεξη να υπάρχει..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι γιατί απο γκόμενες είναι στο απόλυτο μηδέν 0 και όταν φτάσει στο ένα 1 του φαίνεται επίτευγμα.
Δεν έχει αυτοπεποίθηση γιατί φοβάται μην γυρίσει και πάλι στο μηδέν αν χασει την γκόμενα.
Δεν ξέρει ότι μπορεί να φτάσει στο 2,3, 4.. μπορεί και παραπάνω σε τέτοια μέρη, όρεξη να υπάρχει..

Μπορεί,αλλά γιατί κολλάνε τόσο μυστήριο.
Ο άλλος γνωρίζει μια γκόμενα και μετά εξαφανίζεται για ένα εξάμηνο.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Και φυλάει τη γκόμενα μπάστακας,μην τυχόν και τη γαμήσουν άλλοι.
Τρελλή μουνοδουλίαση.
Βέβαια οι Ιταλοί είναι χειρότεροι,άλλα χάλια εκεί.
Γενικά τι να εξηγήσεις στον άλλον,πρέπει να ξεκινήσεις από την αλφαβήτα:Δεν πρέπει να είσαι κτητικός.

Σλαβικό κόσμο εξαφανίζονται οι ψευδαισθήσεις,έχει κοινοκτημοσύνη.Γαμάς τις δικές τους,γαμάνε τη δικιά σου και δεν τρέχει κάστανο.Δεν ενοχλείται κανείς ούτε οι γκόμενες φυσικά
Αντε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ο Ελληνας.
Παρ το αυγό και κούρευτο.
Βέβαια είναι και θέμα κουλτούρας,εκεί έχουν τις γκόμενες σα γατάκια ή σκυλάκια δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία.
Αμα συνηθίσεις σλαβική κουλτούρα γουρουνοποιείσαι κάπως,Ελλάδα παίζει πιο ανθρωπιστική προσέγγιση.Οι γυναίκες έχουν ανώτερο πριγκιπικό στάτους στο μεσογειακό κόσμο δεν τις βλέπουν χυδαία όπως οι Σλάβοι,καύλωσα γάμησα φάση.
Γενικά σλαβικός κόσμος είναι παράδεισος,άλλη φάση ξεφεύγεις τελείως.Δεν ισχύουν τα στάνταρντ και οι περιορισμοί Δύσεως,μεσογειακού κόσμου είσαι ελεύθερος γαμέας,παράδεισος για γαμείς και πότες αν δε σε ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μιλάτε για πληρωμένο σεξ ωσάν να ήταν κανονικές κοπέλες σας...προς τι?

Με τις Σλάβες πάντα πληρώνεις.Αν σε δουν σα γαμπρό πληρώνεις τα μελλοντικά κόστη γάμου,διαζυγίου.Αν σε δουν σα σπόνσορα πληρώνεις σπονσοριλίκια.
Εξαίρεση είναι ο γαμέας που δεν πληρώνεις αλλά τότε περιμένεις πότε θα έχει καύλες η άλλη μια φορά το μήνα δηλαδή.
Επειδή έχω βρεθεί και στις 3 καταστάσεις γαμπρός,σπόνσορας,γαμέας είμαι σίγουρος οτι η καλύτερη φάση είναι να είσαι σπόνσορας.Λιγότερες περιπλοκές,καλύτερες παροχές από τη γκόμενα,μειωμένη γκρίνια,πιο εύκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις.
Σα γαμπρός,γαμέας έχει χίλια δυο προβλήματα σου σπάνε τα αρχίδια.Βέβαια είναι αναγκαία κατάσταση αν είσαι νεαρός και άφραγκος,πρέπει να περάσεις από αυτό το στάδιο πριν φτάσεις στο ανώτερο επίπεδο του σπόνσορα.
Βασικά σα σπόνσορας δε βιώνεις τόσο πολύ τη γυναικεία μαλακία,βασικά κάπως αυτομπλοκάρονται και το κόβουν για να κάνουν καλή εντύπωση.Νιώθεις τεράστιος,αρχιδάτος,τη λύση δίνει πάντα το πορτοφόλι σου,αντί να σκέφτεσαι τι έγινε και δεν κάνει μπούκι η γκόμενα απλά βάζεις το χέρι στην τσέπη και τα προβλήματα λύνονται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η μια φορά το μηνα που δεν πληρώνεις είναι προτιμητέα από τι πολλές που τα σκας.
και δεν αναφέρομαι στα λεφτά...

Γίνε πρώτα γαμέας και μετά πες μου πόσο ωραίο είναι να περιμένεις τις μέρες του μήνα που είναι καυλωμένη η γκόμενα για να σε καλέσει σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής να τη γαμήσεις κρυφά από το γκόμενο και το σπόνσορα.
Γαμάς τζάμπα αλλά περιμένεις σα μαλάκας πότε θα καυλώσει η γκόμενα και θα σε καλέσει.Είναι ψιλομαρτύριο εκτός αν έχεις πολλές με διαφορετικές περιόδους καύλας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν με μπερδεύεις.
κάτι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά  :think:
δώσε ορισμό στο "γαμέας"...

Γαμέας είναι αυτός που γαμάει τη γκόμενα όταν η γκόμενα έχει σεξουαλικές ανάγκες.Είναι δηλαδή τόσο καυλωμένη που θέλει οπωσδήποτε να γαμηθεί.
Αυτό συμβαίνει λίγες μέρες του μήνα συνήθως λίγο πριν την ωορρηξία.
Τότε σου στέλνουν μήνυμα και σου λένε μωρό μου μπορώ να έρθω σήμερα το απόγευμα στις 20.00 να με γαμήσεις?Κάπως έτσι.
Αλλιώς πηδιούνται με τον κανονικό που έχουνε,το γκόμενο,υποψήφιο γαμπρό που του κάνουν τα χατήρια για να τις παντρευτεί και το σπόνσορα τον οποίον συναντούν συχνότερα όταν έχουν χρέη και οικονομικές ανάγκες.
Δε σημαίνει οτι ο γαμέας περνάει καλύτερα από το σπόνσορα.Απλά ξοδεύει λιγότερα.
Συνήθως βάζουν ραντεβού,δύο μέρες της βδομάδας πηδιούνται με το γαμπρό,μία με το σπόνσορα και δύο μέρες το μήνα με το γαμέα.Είναι απλά να μην μπερδέψουν τις μέρες στο calender και συναντηθούν οι πούτσοι και γίνει ο χαμός,αυτό κοιτάνε να αποφύγουν οι Σλάβες.
Αμα εσύ είσαι σπόνσορας ή γαμπρός ή γαμέας ξέρεις οτι η γκόμενα έχει και άλλους ταυτόχρονα για τις υπόλοιπες ανάγκες της και δε σε ενοχλεί.Αν είμαι γαμέας γιατί να χολοσκάω που τα τρώει από το σπόνσορα και εγώ γαμάω τζάμπα.Αν είμαι σπόνσορας γιατί να χαλιέμαι που η άλλη έχει έτοιμο γαμπρό και δε μου τρώει το χρόνο,δε μου πρήζει τα αρχίδια για γάμο κοκ?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο γαμεας απλα γαμαει και βιωνει τις μεγιστες καυλες της γκομενας που τα δινει ολα την ωρα του αγωνα διοτι πολυ απλα ειναι καυλωμενη.

Με τους αλλους, απλα κανει τη πραξη ξενερωτα ωστε να συντηρει την αιμοδοσια εκ μερους τους.

Υπαρχουν και οι περιπτωσεις βεβαια που ειναι αιμοδοτες χωρις να γαμανε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις Σλάβες η κατάσταση είναι ρευστή.Σου λέει η άλλη πήρα καινούργιο κόσμημα,αμάξι,γούνα,κινητό,ποιος θα μου τα ξεχρεώσει όλα?Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στο μωρό σπόνσορα να του κάνω 10 μπούκια και καθάρισα.
Η αμάν,έχω καύλες.Ποιος θα με γαμήσει τώρα?Ο ηλίθιος αρραβωνιαστικός μου με το πουτσάκι και τους ρομαντισμούς ή ο σπόνσορας που δεν του σηκώνεται ούτε με γρύλο?Κάτσε να πάρω τηλέφωνο το γαμέα για ένα ONs.
Πότε θα γίνω μάνα?Πότε θα αποκατασταθώ?Πού είναι το αρκουδάκι μου ο γαμπρός,να τον πιπώσω να ονειρευτώ ένα ευτυχισμένο μέλλον?
Κάπως έτσι σκέφτονται οι Σλάβες.Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βρούνε γαμέα,σπόνσορα,γαμπρό στο ίδιο πρόσωπο αφού είναι εντελώς αντιφατικοί ρόλοι,έχουν μίνιμουμ 3 γκόμενους έναν για σεξ έναν για λεφτά και έναν για ρομαντζάδα,σχεση,γάμο και τις ακούς να διαμαρτύρονται τι να κάνω η καημένη που αγάπησα τον τάδε ενώ είμαι ερωτευμένη με τον άλλον?
Αν ξέρεις την κατάσταση συμβιβάζεσαι.Εγώ δε θα κάτσω να διαμαρτυρηθώ άμα η άλλη έχει ένα γαμπρό και ένα γαμέα παράλληλα με εμένα που της τα χώνω.Στα αρχίδια μου.,Οι άλλοι βέβαια το βλέπουν διαφορετικά.
Επειδή έχω βρεθεί και στις τρεις καταστάσεις σπόνσορος,γαμπρού,γαμέως και ξέρω ακριβώς τι παίζει και στις 3,επιλέγω συνειδητά τη γωνία και το ρόλο σπόνσορος άσχετα τι κάνει η άλλη όταν δεν είμαστε μαζί.
Κάποιος άλλος μπορεί να το παίζει γαμπρός,άλλος μπορεί να είναι γαμέας.
Στα αρχίδια μου εντελώς.Ας τη γαμάει ο ένας και με γαιδουρινό πέος,ας της τάζει ο άλλος νυφικά,παιδάκια,γάμους και ας τη γαμάει τζάμπα,δε με απασχολεί.
Εγώ τη δουλειά μου την κάνω,αυτό που θέλω το παίρνω.Τι με νοιάζουν τα υπόλοιπα?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ή ο σπόνσορας που δεν του σηκώνεται ούτε με γρύλο?

now we are talking

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γαμέας είναι αυτός που γαμάει τη γκόμενα όταν η γκόμενα έχει σεξουαλικές ανάγκες.Είναι δηλαδή τόσο καυλωμένη που θέλει οπωσδήποτε να γαμηθεί.
Αυτό συμβαίνει λίγες μέρες του μήνα συνήθως λίγο πριν την ωορρηξία.

Κάτι που δεν έχουν οι ελλεεινίδες δηλαδή.Απορώ πραγματικά αν κάποιες έχουν και ωορρηξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom