Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.

Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Οχι,αυτή τη γνώρισα live στο κλαμπ.Τη γάμησα την επόμενη μέρα έχοντας στήσει μια άλλη.

gvBaIw.jpg

ikBHGH.jpg

jif1xI.jpg

mNRwkk.jpg

avZhkf.jpg

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

Οπως και όλες σχεδόν όσες δείχνω η δίμετρη κτλ όλες από live καμάκι σε κλαμπ,μαγαζιά είναι.
Απλά οι άλλοι δε θέλουν να καταβάλουν την προσπάθεια,θεωρούν οτι δικαιούνται να έχουν γκόμενες χωρίς όμως να τρέχουν να καμακώνουν με αβέβαιο αποτέλεσμα,να σπρώχνουν ρευστό να ζορίζονται κτλ.Θέλουν το εύκολο,το απλό,το άμεσο κτλ.
Που φυσικά δε γίνεται για αυτό βλέπουμε ρεαλιστικά τι παίζει.

Μπορεί ο άλλος να θεωρεί οτι δικαιούται να γαμάει,οτι είναι ανώτερος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,μπορεί να ονειρεύεται τα πάντα όλα.Συν Αθηνά και χείρα κίνει όμως,χωρίς να στρώσεις κώλο δε βγαίνει αποτέλεσμα.No pain no gain,είναι η φάση.
Εγώ το λέω,οι άλλοι δεν το δέχονται,έχουν άλλη φιλοσοφία,τσαντίζονται,στα αρχίδια μου και πάει λέγοντας.

αυτή μοιαζει με σαρλιζ θερον
εδινε κωλο η σταματησε, γιατι φαινεται αρκετα δουλεμενο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτή μοιαζει με σαρλιζ θερον
εδινε κωλο η σταματησε, γιατι φαινεται αρκετα δουλεμενο

Μιλάμε για άλλες εποχές.2016,τι ψάχνεις τώρα.Τότε έκαναν όλες τα πάντα όλα.Αυτή έκανε φοβερό γλυφοκώλι με τις ώρες.Γλώσσα μέσα κτλ.Ηρθε τζάμπα την πρώτη φορά.Μετά της έδωσα 100 ευρώ δώρο,χωρίς να ζητήσει τίποτα.
Ηταν άλλες φάσεις.Είχα και άλλες πολλές.Θυμάμαι που πρωτοήρθε και εντόπισε μια καπότα στο πάτωμα που είχε πετάξει η προηγούμενη,την έδειξε και μου ζήτησε να τη μαζέψω.
Γίνονταν όλα τόσο γρήγορα πού να προσέχω για πετσέτες,καπότες,πειστήρια?

Στους πιο πολλούς αρέσουν αυτές που γνώρισα live,ε βέβαια αφού ήταν επιλεγμένες.Πήγαινα και σε άλλες αλλά κάθονταν αυτές.
Γενικά στο live ήμουνα φονικός.20 χρόνια εμπειρία στο μπλοκ,έμπαινα στο μαγαζί και ήμουν τελείως αυτοματοποιημένος.Ηξερα τι να πω ακριβώς,πού και πότε να πάω,με μια ματιά καταλάβαινα αμέσως τι παίζει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η μία είναι ίδια με την Εμμανουέλα που δουλεύει συνήθως στο Φυλής 59 επάνω (το πρώτο δίπλα στο βενζινάδικο) και συνήθως βγαίνει γυμνή στο σαλόνι.Δε λέω είναι  πολύ καλή κοπέλα  :) αλλά γιατί να πάει κάποιος στου διαόλου τη μάνα όταν μπορεί να την βρει στη Φυλής!Δίνεις 20 Ευρώ και ούτε αεροπλάνα,τρένα και βαπόρια  :2funny:

Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.

Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...
Κ εγώ το ίδιο πιστεύω  :2funny:στο σχολείο έπρεπε να είχε φάει πολύ ξύλο  :2funny:και έτσι νομίζει ότι εκδικείται  :2funny:

Συνημμένα

• iWWSPa.jpg
    iWWSPa.jpg
    235,7 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν κατάλαβες.Εγώ ήμουν αυτός που έδερνε όταν τον πείραζαν.
Οποιος θέλει μπορεί να τα αγνοήσει και να γαμάει μέσω ίντερνετ,μπορδέλα κτλ.Δε θα χάσει και τίποτα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

Τυπε ελπίζω να μην τους εδερνες πολύ δυνατά γιατί με τέτοια σωματική διάπλαση μπορεί και να τους άφηνες καμία αναπηρία... :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οποιος θέλει μπορεί να τα αγνοήσει και να γαμάει μέσω ίντερνετ,μπορδέλα κτλ.Δε θα χάσει και τίποτα.

Φοβερή σωματική διάπλαση... :jerking:
Από πότε εχεις να πιάσεις αλτήρα ή καμια μπαρα?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παίδες έχετε να προτείνετε καμία καλή Ρώσικη-Ουκρανική ταινία;
Εκτός από τις παλιές κλασικές που τις έχω δει (Αδερφοι Καραμαζωφ, Πολεμος και Ειρηνη, ο Ηλιθιος κλπ)
Αν ειναι και συγχρονη μετά το 2000 ακομα καλυτερα.
Κοινωνικη, οχι πολεμικη κλπ, θελω να δω τη ζωη στη ρωσικη κοινωνια μεσα απο τις ταινιες.
Πρσφατα η ΕΡΤ αρχισε να βαζει ρωσικες και 2 που ειδα ηταν πολυ καλες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμάτο είναι το Cargo200.Φιλμ νουάρ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε ελπίζω να μην τους εδερνες πολύ δυνατά γιατί με τέτοια σωματική διάπλαση μπορεί και να τους άφηνες καμία αναπηρία... :S :S :S
Mα ξέρει Κουνφού  :2funny:έχει μαύρη ζώνη  :2funny:.
  Η πλάκα είναι που ήμαστε σε άλλο μήκος κύμματος  :2funny:εσείς τον κράζετε γιά το ότι του τα τρώνε και δε γαμάει  :2funny:ενώ εγώ γιά τη φτωχομπινεδιά του  :2funny:που είναι άφραγκος και μένει σε ένα μαγαζί που μετέτρεψε σε σπίτι στη Γερμανία  :headbang: :2funny:.Ευτυχώς που τέτοιοι στη Ρωσσία δεν επιβιώνουν και φεύγουν και δεν έχουν οι Ρώσσοι κακή αποψη γιά τους Ελληνες όπως έχουν οι Γερμανοί :headbang: γιά μένα λένε ότι έκλεψα τα λεφτά των συνταξιούχων και ήρθα εδώ  :2funny:
  Πάντος γιά να γελάς καλός είναι  :2funny:Δε ξέρω γιατί αλλά πάντα γέλαγα με τους αποτυχημένους.Θα μου πείτε αν κ'εγώ καταντίσω έτσι μια μέρα? :headbang: :2funny:το βλέπω πολύ δύσκολο εως αδυνατον γιατί γιά να γινει αυτό πρέπει να χρεωκοπίσουν ταυτόχρονα η Ελλάδα και η Πολωνία.Που στην πράξη είναι αδύνατον,ότι και να γίνει στη χειρότερη περίπτωση 700-800 ευρώ θα μπορώ να τα έχω χωρίς να δουλεύω.Τώρα αν χρεωκοπίσουν ολοι μαζί?και πέσουν μετεωρητες στην Πολωνία και στην Ελλάδα  :2funny:Και καταντίσω σα τον Βλάκμαν :2funny:τότε αν έχεις αξιοπρέπεια βάζεις ένα ανώδυνο τέλος στη ζωή σου!
    Εγώ απορώ πως αντέχει ο Βλάκμαν?δουλεύει σα το σκυλί :headbang:δε μπορεί ούτε να πάει να χέσει  :2funny:μένει στο μαγαζί  :headbang:Ελλάδα δεν έχει τίποτα  :rockon:δεν έχει ούτε αμάξι  :headbang:ούτε βρακί :2funny:δε καταλαβαινω για δεν αυτοκτωνεί? :2funny:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Mα ξέρει Κουνφού  :2funny:έχει μαύρη ζώνη  :2funny:.
   Η πλάκα είναι που ήμαστε σε άλλο μήκος κύμματος  :2funny:εσείς τον κράζετε γιά το ότι του τα τρώνε και δε γαμάει  :2funny:ενώ εγώ γιά τη φτωχομπινεδιά του  :2funny:που είναι άφραγκος και μένει σε ένα μαγαζί που μετέτρεψε σε σπίτι στη Γερμανία  :headbang: :2funny:.Ευτυχώς που τέτοιοι στη Ρωσσία δεν επιβιώνουν και φεύγουν και δεν έχουν οι Ρώσσοι κακή αποψη γιά τους Ελληνες όπως έχουν οι Γερμανοί :headbang: γιά μένα λένε ότι έκλεψα τα λεφτά των συνταξιούχων και ήρθα εδώ  :2funny:
   Πάντος γιά να γελάς καλός είναι  :2funny:Δε ξέρω γιατί αλλά πάντα γέλαγα με τους αποτυχημένους.Θα μου πείτε αν κ'εγώ καταντίσω έτσι μια μέρα? :headbang: :2funny:το βλέπω πολύ δύσκολο εως αδυνατον γιατί γιά να γινει αυτό πρέπει να χρεωκοπίσουν ταυτόχρονα η Ελλάδα και η Πολωνία.Που στην πράξη είναι αδύνατον,ότι και να γίνει στη χειρότερη περίπτωση 700-800 ευρώ θα μπορώ να τα έχω χωρίς να δουλεύω.Τώρα αν χρεωκοπίσουν ολοι μαζί?και πέσουν μετεωρητες στην Πολωνία και στην Ελλάδα  :2funny:Και καταντίσω σα τον Βλάκμαν :2funny:τότε αν έχεις αξιοπρέπεια βάζεις ένα ανώδυνο τέλος στη ζωή σου!
    Εγώ απορώ πως αντέχει ο Βλάκμαν?δουλεύει σα το σκυλί :headbang:δε μπορεί ούτε να πάει να χέσει  :2funny:μένει στο μαγαζί  :headbang:Ελλάδα δεν έχει τίποτα  :rockon:δεν έχει ούτε αμάξι  :headbang:ούτε βρακί :2funny:δε καταλαβαινω για δεν αυτοκτωνεί? :2funny:
Δημητράκη μαρεσεις που έχεις την αντίληψη που λες εαν καταντήσω και εγώ μια μέρα έτσι? Σωστός διότι δεδομένο δεν είναι τίποτα, όπως είχαν τα παντα δεδομένα μερικοί πριν ποσα χρόνια στην Ελλάδα και όταν ήρθαν τα δύσκολα λακεψαν ολοι, κάποιοι κάνανε αυτό που λες εσύ, αυτοκτόνησαν, μα αν πάει 0 κάποιος, η θα ζητιανεύει, η θα γίνει δούλος, η θα γίνει εγκληματίας να βγάζει λεφτά με κίνδυνο μια μέρα να τον πιάσουν, η κλέφτης, και διαφορα αλλά, Πολωνία δεν πτωχευσε όταν ήταν να πτωχεύσει, τώρα θα πέσει? Ελλάδα γλύτωσε το 2015 με τον μπαρουφακη, και δεν πτωχευσε, στην τελική θα πουλήσουν κάνα νησί όπως πούλησαν την Μακεδονία, εγώ πιστεύω να απολαμβάνεις την ζωή στο μέγιστο, γτ όπως είπες δεν είναι δεδομένο τπτ, το ότι γελάς με την φτώχεια του καθένα είναι επειδή έμαθες στην Ρωσία.. Όσο για τον κμαν,  :2funny: θα θελα πολύ να πληρώσω κάποια από το σαιτ που έβαλες να τον κατουρησει, το θέμα είναι ποιος τα τον κρατάει  :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΒΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ???ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΜΟΜΟΙΡΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑ..
GET A LIFE ρε μονομανη βλακεντιε..ΠΟΣΟ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΨΩΛΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ..
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΚΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ..
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ Κ ΝΤΟΚΤΟΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ SISSY CUCKOLD???ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ..
ΥΓ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΛΟΓΗΣΕΙ..
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ..
ΥΓ1 ΚΑΙ Ο ΡΕΒΗΣ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΟΥΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ..
ΟΥΣΤ ΚΡΥΦΟΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΗ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη μαρεσεις που έχεις την αντίληψη που λες εαν καταντήσω και εγώ μια μέρα έτσι? Σωστός διότι δεδομένο δεν είναι τίποτα, όπως είχαν τα παντα δεδομένα μερικοί πριν ποσα χρόνια στην Ελλάδα και όταν ήρθαν τα δύσκολα λακεψαν ολοι, κάποιοι κάνανε αυτό που λες εσύ, αυτοκτόνησαν, μα αν πάει 0 κάποιος, η θα ζητιανεύει, η θα γίνει δούλος, η θα γίνει εγκληματίας να βγάζει λεφτά με κίνδυνο μια μέρα να τον πιάσουν, η κλέφτης, και διαφορα αλλά, Πολωνία δεν πτωχευσε όταν ήταν να πτωχεύσει, τώρα θα πέσει? Ελλάδα γλύτωσε το 2015 με τον μπαρουφακη, και δεν πτωχευσε, στην τελική θα πουλήσουν κάνα νησί όπως πούλησαν την Μακεδονία, εγώ πιστεύω να απολαμβάνεις την ζωή στο μέγιστο, γτ όπως είπες δεν είναι δεδομένο τπτ, το ότι γελάς με την φτώχεια του καθένα είναι επειδή έμαθες στην Ρωσία.. Όσο για τον κμαν,  :2funny: θα θελα πολύ να πληρώσω κάποια από το σαιτ που έβαλες να τον κατουρησει, το θέμα είναι ποιος τα τον κρατάει  :2funny:
Σχετικά με την Ελληνική οικονομία τα είχα προβλέψει όλα,απλός δεν καταλάβαινα πως η Ελλάδα δεν είχε χρεωκοπίσει από τη δεκαετία του '90.
  Και στο σά'ι'τ αν διαβάσεις ποστ του 2007 μιλάω γιά πτώση του Α.Ε.Π θυμάμαι το 2009 είχα προβλέψει με λεπτομέρια την πτώση του Α.Ε.Π της Ελλάδας που ήταν 1.9% είχα μιλήσει γιά 2% πτώση όταν όλοι έλεγαν γιά άνοδο 0.5%.
  Το 2015 περίμενα ότι ο Βλακουφάκης θα υποχωρούσε και θα υπέγραφε τα μνημόνια τον απρήλιο-Μά'ι'ο και δεν θα έκλειναν οι τράπεζες!
  Η διαφορά μου με τους άλλους Ελληνες είναι ότι εγώ ποτέ δεν πέταγα λεφτά σε μαλακίες και πάντα ήμουν έτοιμος γιά τη δύσκολη στιγμή γιατί μεγάλωσα σε ένα περιβάλον με καθάρματα γονείς που σαν φίδια μπορούσαν οποιαδήποτε στιγμή να μου κάνουν κακό.Επειδή πάντα κοιτάω μπροστά δεν νομίζω να καταντίσω ποτέ σαν τον Βλάκμαν  :headbang:.
  Στην Ελλάδα όλοι χα χα χα μπουζούκια και  :jerking:και όταν ήρθε η κρίση πήραν τον πούλο! :headbang:.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Σχετικά με την Ελληνική οικονομία τα είχα προβλέψει όλα,απλός δεν καταλάβαινα πως η Ελλάδα δεν είχε χρεωκοπίσει από τη δεκαετία του '90.
Σε χρεωκόπησαν για να σου πάρουν τα πάντα όλα σε τιμή ευκαιρίας, ήταν ενορχηστρωμένο σχέδιο. Ένα καλά στημένο παιχνίδι. Το έχουν πει.. άλλωστε. Πχ. πριν την κρίση, ρεπορτάζ ότι δεν υπήρχε τίποτα στο υπέδαφος των ελληνικών θαλασσών, τώρα μετά κρίσης έγινε Θαύμα και έχει απο όλα σε ορυκτό πλούτο. Μην ξεχνάμε οτι υπήρχαν πιο χρεωκοπημένες χώρες στην Ευρώπη απο την δήθεν δική μας, που έπεσαν στα μαλακά. Αν είχαμε πολιτικούς με κύρος, παλαιάς κοπής, όπως είχαμε στο παρελθόν, δεν θα άφηναν να συμβεί τίποτε απο όλα αυτά..  :cool2:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν είχαμε πολιτικούς με κύρος, παλαιάς κοπής, όπως είχαμε στο παρελθόν, δεν θα άφηναν να συμβεί τίποτε απο όλα αυτά..   :cool2:

Ε ναι, το πολυ να φερναν καμια δικτατορια, καναν εμφυλιο, κανα κυπριακο, καμια μικρασιατικη καταστροφη, ψιλοπραματα δηλαδη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κράτα τα για το ρωσάκι. Έχει ανάγκες.  :grin:

Το ρωσάκι εχει σίγουρα πολυ μικρότερες ανάγκες απο κάτι μαλακοχοντροκηφήνες του υπουργείου εξωτερικών που τους πληρωνουμε οσοι δουλεύουμε σε αυτή τη χώρα για να ξύνουν τα αρχίδια τους στο εξωτερικό. :grin: :grin:

Και αν του φέρεσαι σωστά και "αντρικά" το ρωσάκι ξέρει τη θέση του και αράζει στα κυβικά του.

Επιπλέον εχει κάποιο προσόν που οι μαλακοχοντροκηφήνες δεν έχουν !!

Ξέρει να το βουλώνει οποτε χρειάζεται !!! :grin: :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ε ναι, το πολυ να φερναν καμια δικτατορια, καναν εμφυλιο, κανα κυπριακο, καμια μικρασιατικη καταστροφη, ψιλοπραματα δηλαδη
Το πήγες μακρυά εσύ.. μιλάμε για μετά την μεταπολίτευση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom