Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ναι ρε συ αηδίαζε,αυτό είναι σίγουρο.

wTajYC.jpg

6BkcCj.jpg

BUL6Qm.jpg

oV9viS.jpg

HXQizS.jpg

YV15bp.jpg

A ρε κορόιδο,αυτές μόνο και μόνο για τα λεφτά έρχονται μαζί σου.
Και εσύ νομίζεις ότι γουστάρουν...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
A ρε κορόιδο,αυτές μόνο και μόνο για τα λεφτά έρχονται μαζί σου.
Και εσύ νομίζεις ότι γουστάρουν...
ρε βλακα προβληματικε σε λαθος θεμα εισαι.πως χαθηκες εδω?
αντε σαλτα ρε αφραγγε ηδονοβλεψια που θα την πεις στον αρχοντα.
ρε βλακα γραφεις σε θεματα ερωτικες ιστοριες και κινηματογραο χαχαχαχαχ
τελειος αβλανας ηδονοβλεψιας εισαι αντε τραβα αυτοκτονα μικρε αβνανιστη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όχι ρε φίλε, μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου.

Ένα θλιμμένο γεροντοπαλίκαρο είσαι.
Όπως και οι πιο πολλοί "γαμιάδες" του ανατολικού μπλοκ εδώ μεσα.
Απλώς κάποιοι άλλοι είναι και τελειωμένοι, σάλεψαν.
Για σένα δεν μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά.
τον εαυτο του περιγραφεις χοντρε?τουλαχιστο εμεις γαμαμε τις πουτανες ουκρανια
δεν τις παντρευομαστε την καθε μπαροβια οπως εσυ γιατι με τετεια εμφανιση μονο τετεια θα βρηκες.
σου εκανε κατι η προσβαλε ποτε ο μιντριτερ?αντε μην βαλω φωτο σου εδω και γελασει
ο καθε πικραμενος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν έχω ο σώμα του αρχηγού  :jerking: που θαυμάζεις  :2funny:.
  Πάντος πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός  :2funny:και φουκαράς  :2funny: ότι θαυμάζεις τον τελειωμένο τον Βλάκμαν είναι κατάντια :headbang: :2funny:.Μάλλον το όνειρο σου ήταν να πας Αμερική να δουλέψεις και βλέπεις ότι εγώ πήγα εκεί γιά να αγωράσω μπότες από φίδι και σκας  :2funny:.
  Χτες πρέπει να τράβηξες πολλές μαλακίες μ'αυτές που πηδάω με 35 Ευρώ την ώρα  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα διμητρακη γαμας τετειες με 35 και ηρθες οδυσσο να γαμησεις με 80
την χοντρη με κυταριτηδα?χαχαχαχα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε γουστάρουνε οι γκόμενες.

SehPmi.jpg

XQWzgD.jpg

kQ3M9d.jpg

iWWSPa.jpg

7aSd2s.jpg

ikBHGH.jpg

8NZkNy.jpg

DUTUaK.jpg

QIu8CR.jpg

0wmO7T.jpg

Hz7Fu4.jpg

2pkpVS.jpg

7LZX3H.jpg

3db2oX.jpg

Καταναγκαστικά έργα κάνουνε,φαίνεται στο βλέμμα τους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ΜΑΙΝΤ-ΚΛΑΝΕΡ ΤΡΑΒΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ Κ ΕΣΥ..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ..
ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ () ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ 34 ΧΡΟΝΩΝ(  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )ΤΡΥΠΙΕ ΔΡΟΣΕΡΕ..
ΥΓ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΑΜΗΣΟΥΝ",ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ 3-4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 3η ΛΕΠΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ(ΤΟ ΠΟΛΥ)Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΙΖΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΟΥΛΑ & ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ & ΧΑΙΣΤΑΣ..
ΥΓ1 ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ???
ΥΓ2 ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΤΟ ΜΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Κ ΣΑΦΗΝΕΙΑ..ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ???ΠΟΣΟ ΘΕΟΧΑΖΟΙ???ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..ΞΕΚΟΥΜΠΗΔΙΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ..ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΑΖΑΡΑ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΥΠΟΝΤΑΒΑΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΘΩΝΙΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
αντε σαλτα απο εδω πουτανας γιε δειλε.σκασε μυτη εσυ κυπρο η αθηνα
και δεν θα ξερεις ο κολος σου αν σε πονα απο το ξυλο η το γαμησι.
εισαι τοσο μαλακας και δειλος που πιστευω μολις φας χαστουκι θα το παιζεις λυποθημος.
δεν θα σε λυπηθω πουτανοπαιδο κλωτσιες στο κεφαλι θα φας να γλυτωσει και ο καυμενος πεθερος
σου που σε φορτωθηκε αχρηστε της κοινωνιας.σαλτα γαμησο εμφανισου αν εχεις αρχιδια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Δεν είναι δυνατόν να πάνε οι γκόμενες με αυτό τον τελειωμένο ξεφτίλα τον Κman και όχι με εμένα που είμαι το κελεπούρι.Τι έχει αυτός που δεν έχω εγώ?Αυτός είναι ένας μαλάκας και μισός.
Α,ρε και να είχα λίγα λεφτά.Παπάδες θα έκανα.
Γενικά όνειρα θερινής νυχτός.
Βέβαια όταν τους ρίξεις στην αρένα,κωλύονται δεν είναι για εμένα αυτά,δεν είμαι συνηθισμένος,κωλύομαι,δύσκολα τα πράγματα,μπορείς να μου πασάρεις τις δικές σου ξέρεις κάτι για light sponsoring,πάμε να φύγουμε από εδώ κτλ.
Στα λόγια γυπαετοί,στην πράξη κότες.

Τυπε μπορει και να σκεφτονται...."κοιτα το καραφλο χομπιτ που προσπαθει να μας πλασαρει τη πουτανα για γκομενα!" :S :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε μπορει και να σκεφτονται...."κοιτα το καραφλο χομπιτ που προσπαθει να μας πλασαρει τη πουτανα για γκομενα!" :S :S :S

Μπορούν να έρθουν να βρουν γκόμενες,πουτάνες το ο,τιδήποτε.Αλλά κάπως κωλύονται που λέει ο λόγος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ωραια δουλεμένα σουφριδια
κωλο πηρες?

Αχ,παλιές καλές εποχές.Τότε που όλα ήταν δυνατά.Δίδυμες 183 ύψος,20 χρονών,50 ευρώ έδωσα στην καθεμία και έκαναν τα πάντα όλα.
Ούτε κατα διάννοια να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο πλέον,θα σε πάρουν με τα μπαζούκας οι γκόμενες.
Τότε ήταν πολύ εύκολα άπειρες προσφορές αυθεντικές και διάλεγες σαν άρχοντας τις καλύτερες,έριχνες τιμές,διαπραγματευόσουν,έφτυνες γκόμενες άφηνες άλλες να περιμένουν και τις γαμούσες μετά,ό,τι ήθελες έκανες.
Αυτά μέχρι το 2017 και τη γαμημένη φρι βίζα.
Εκτοτε τα κόζια άλλαξαν πολλή προσπάθεια,κόπος,σπονσοριλίκια,strain και αβέβαιο αποτέλεσμα.Τώρα είναι challenge όντως,πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά δεν είναι όπως τότε ανοιχτή λεωφόρος,μπάτε σκύλοι αλέστε,μπάλκαν πέουλας ήρθα να σας γαμήσω όλες και οι γκόμενες να πανηγυρίζουνε που η εξοχότητά του έκανε την τιμή να τις επισκεφτεί.

Τότε βέβαια είχα και άλλα επίπεδα ενέργειας,ήμουν πολύ γρήγορος,σβέλτος και έλεγχα τα logistics,τους πούτσους,τα μουνιά,τις αλληλεπιδράσεις,τα πάντα όλα.
Αφηνα τη μία στο καφέ να πίνει κοκταίηλ και έτρεχα βιαστικά στο διαμέρισμα να γαμήσω την προηγούμενη που περίμενε.Ταυτόχρονα έστελνα μήνυμα στην επόμενη που ερχόταν με ταξί.Απίστευτο efficiency.Τα κατάφερνα τέλεια με τους χρόνους ο πούστης.Πολλές φορές δεν είχα καν χρόνο να λουστώ,έτρεχα με τα χύσια και τα παντελόνια ξεκούμπωτα στην επόμενη που περίμενε.Το δωμάτιο ήταν γεμάτο πετσέτες και καπότες,όλες κάπως καταλάβαιναν οτι είχα γαμήσει άλλες κοπέλες πιο πριν.Φιλούσα τη γκόμενα και σκούπιζε το κραγιόν της προηγούμενης από τα χείλια της.
Αλλες φάσεις,ωραίες εποχές.
Βέβαια και οι Ουκρανές ξέρουν να προσφέρουν σουλτανική εμπειρία,νιώθεις ημίθεος και βάλε.Δεν παρεξηγούνται άμα γαμάς και άλλες παράλληλα,το θεωρούνε δεδομένο και προσπαθούν να σου πασάρουν τις φίλες τους να γαμήσεις για να τις έχουν υποχρέωση.
Η Ουκρανία είναι σα ναρκωτικό άμα εθιστείς,ποτέ δεν έχεις αρκετό.Βέβαια και οι άλλες Σλάβες κάνουν δουλειά σαν υποκατάστατα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σίγουρα βέβαια οι νέοι δεν είναι διατεθειμένοι πλέον να καταβάλουν το χρόνο και το χρήμα που δώσαμε για να έχουμε αποτέλεσμα.Βέβαια δε θα βιώσουν ποτέ Τσεχία 1999,Πολωνία 2008 ή Ουκρανία 2003,2005,2015.Οι μυθικές εποχές τελείωσαν.Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες,προαπαιτούμενα,είναι πιο tricky φάση.
Αμα περιγράψεις σκηνικά τι γινόταν τότε ο άλλος θα πάει κατευθείαν για φούντο από την κατάθλιψη.
Και τώρα παίζουν σκηνικά αλλά θέλει πολύ χρήμα και προσπάθεια είναι dog eat dog φάση.Πρέπει να βγεις εκεί έξω και να τους φας όλους.
Οι πιο πολλοί δεν αντέχουν την πίεση,θέλουν τα εύκολα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ τους βάζω πάντα στα δύσκολα.Τι θα κάνεις αν έχεις λίγα λεφτά,περιορισμένο χρόνο,καθόλου κοννέ,σε άγνωστη χώρα?Πώς θα ανταποκριθείς.Μπορείς κάπως να κολυμπήσεις και να επιπλεύσεις όταν σε πετάξουν σε κρύο νερό ή θα ουρλιάζεις για βοήθεια?
Αν επιπλεύσεις και δεν πνιγείς σε συνθήκες στέρησης νερού,φαγητού και ύπνου είναι καλό πρώτο βήμα.
Πρέπει να μπορείς να λειτουργείς υπό πίεση και περιορισμούς.
Ενας σκληραγωγημένος στρατιώτης του μουνιού μπορεί να νικήσει όλους τους χαρχάλες,γιωτάδες κατά κράτος.

Δηλαδή δεν έχει καμία σημασία τι θα κάνεις άμα μπουάρεις στο κλαμπ κονιασμένος με λεφτά,ξεκούραστος,καλοφαγωμένος,καλοντυμένος.Σημασία έχει τι θα κάνεις άμα μπουκάρεις λιμασμένος,μόνος,ψόφιος,άυπνος,πεινασμένος,άφραγκος και ρακένδυτος.Πόση λάμψη έχεις στα μάτια να γαμήσεις,το βλέμμα του λύκου που λένε.Αυτό κάνει τη διαφορά στο αν γαμήσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

SehPmi.jpg

XQWzgD.jpg

kQ3M9d.jpg

iWWSPa.jpg

7aSd2s.jpg

ikBHGH.jpg

8NZkNy.jpg

DUTUaK.jpg

QIu8CR.jpg

0wmO7T.jpg

Hz7Fu4.jpg

2pkpVS.jpg

7LZX3H.jpg

3db2oX.jpg

Καταναγκαστικά έργα κάνουνε,φαίνεται στο βλέμμα τους.
Της ίδιες και της ίδιες φωτογραφίες  :jerking: :2funny:άλλες δεν έχεις γαμίσει στη ζωή σου  :2funny:.
  Και γράφεις 10 σελίδες τη μέρα με  :jerking: :2funny:

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

XQWzgD.jpg

αυτή φαινεται πολύ κλασσατη
μοιαζει με μια Josephine που ειχα παρει από το athensxxx ουκρανη επισης
μου ειπε ότι γαμιοτανε για να ανοιξει μαγαζι με παιδικα ρουχα με τον αρραβωνιστικο της
ειχα πληρωσει 160 για μια ωρα

φοραει βερα??

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτή φαινεται πολύ κλασσατη
μοιαζει με μια Josephine που ειχα παρει από το athensxxx ουκρανη επισης
μου ειπε ότι γαμιοτανε για να ανοιξει μαγαζι με παιδικα ρουχα με τον αρραβωνιστικο της
ειχα πληρωσει 160 για μια ωρα

φοραει βερα??

Οχι,αυτή τη γνώρισα live στο κλαμπ.Τη γάμησα την επόμενη μέρα έχοντας στήσει μια άλλη.

gvBaIw.jpg

ikBHGH.jpg

jif1xI.jpg

mNRwkk.jpg

avZhkf.jpg

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

Οπως και όλες σχεδόν όσες δείχνω η δίμετρη κτλ όλες από live καμάκι σε κλαμπ,μαγαζιά,δρόμο είναι.
Απλά οι άλλοι δε θέλουν να καταβάλουν την προσπάθεια,θεωρούν οτι δικαιούνται να έχουν γκόμενες χωρίς όμως να τρέχουν να καμακώνουν με αβέβαιο αποτέλεσμα,να σπρώχνουν ρευστό να ζορίζονται κτλ.Θέλουν το εύκολο,το απλό,το άμεσο κτλ.
Που φυσικά δε γίνεται για αυτό βλέπουμε ρεαλιστικά τι παίζει.

Μπορεί ο άλλος να θεωρεί οτι δικαιούται να γαμάει,οτι είναι ανώτερος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,μπορεί να ονειρεύεται τα πάντα όλα.Συν Αθηνά και χείρα κίνει όμως,χωρίς να στρώσεις κώλο δε βγαίνει αποτέλεσμα.No pain no gain,είναι η φάση.
Εγώ το λέω,οι άλλοι δεν το δέχονται,έχουν άλλη φιλοσοφία,τσαντίζονται,στα αρχίδια μου και πάει λέγοντας.
Μπορούν να περιμένουν ακίνητοι και κάποια στιγμή να κάτσουν οι γκόμενες στις πούτσες τους,ποιος ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom