Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΜΑΙΝΤ-ΚΛΑΝΕΡ ΤΡΑΒΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ Κ ΕΣΥ..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ..
ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ () ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ 34 ΧΡΟΝΩΝ(  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )ΤΡΥΠΙΕ ΔΡΟΣΕΡΕ..
ΥΓ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΑΜΗΣΟΥΝ",ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ 3-4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 3η ΛΕΠΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ(ΤΟ ΠΟΛΥ)Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΙΖΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΟΥΛΑ & ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ & ΧΑΙΣΤΑΣ..
ΥΓ1 ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ???
ΥΓ2 ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΤΟ ΜΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Κ ΣΑΦΗΝΕΙΑ..ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ???ΠΟΣΟ ΘΕΟΧΑΖΟΙ???ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..ΞΕΚΟΥΜΠΗΔΙΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ..ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΑΖΑΡΑ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΥΠΟΝΤΑΒΑΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΘΩΝΙΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο ειναι το καλο εκει , οταν λενε μια ωρα ειναι για δυο πηδηματα.
στο σαλον που ειχα δωσει 3.500 ρουβλια το ιδιο , με κερασανε και καφε στο ενδιαμεσο απο τα γαμησια :grin: δηλ το ενα βγαινει στα 25 ευρω.
Τωρα αν εισαι ντοπιος και εχεις καρτα vip οπως εσυ ακομα φθηνοτερα ...
βεβαια τους περισσοτερους ελληνες δεν τους ενδιαφερει αυτο ,ουσιαστικα ακομα και τις πουτανες σαν γκομενες τις βλεπουν , παρεα θελουν πιο πολυ και να μιλησουν παρα να γαμησουν ... αυτο ειναι το τραγικο.

Οι πιο πολλοί δε θέλουνε πουτάνες,σιγά.Το να πας Κίεβο για πουτάνες είναι ψιλομαλακία αφού Ελλάδα έχει φτηνότερες με την ίδια εμφάνιση.
Οι περισσότεροι ουσιαστικά σπόνσορινγκ θέλουν να έχουν μια γκόμενα και να της κάνουν δωράκια αλλά όχι πολύ χοντρά λεφτά,διακοσάρες τη μέρα κτλ.Κάτι πιο ήπιο ας πούμε 50 ευρώ ημερησίως και όχι κάθε μέρα με λίγο παραμύθι,υποσχέσεις για περισσότερα μετά δε θα τους χάλαγε.
Φυσικά αυτά είναι όνειρα θερινής νυχτός,τα 200 είναι το ελάχιστο που δέχονται πλέον οι γκόμενες στο σπονσοράρισμα.Αν πας να δώσεις 50 ή αρχίσεις ψευτουποσχέσεις τρως σουτ σε dt.Είδατε τι γαμήσανε όσοι πήγαν να πηδήξουνε με αυτά τα συστήματα των ψευτουποσχέσεων όπως ο dimitseas.

Θέλουν ουσιαστικά να κάνουν αυτό που κάνω εγώ με το ένα τρίτο των εξόδων και αυτό φυσικά δε γίνεται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ () ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ 34 ΧΡΟΝΩΝ(  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )ΤΡΥΠΙΕ ΔΡΟΣΕΡΕ..
ΥΓ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΑΜΗΣΟΥΝ",ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ 3-4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 3η ΛΕΠΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ(ΤΟ ΠΟΛΥ)Κ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΙΖΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΟΥΛΑ & ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ & ΧΑΙΣΤΑΣ..
ΥΓ1 ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ???
ΥΓ2 ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΤΟ ΜΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Κ ΣΑΦΗΝΕΙΑ..ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ???ΠΟΣΟ ΘΕΟΧΑΖΟΙ???ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..ΞΕΚΟΥΜΠΗΔΙΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ..ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΑΖΑΡΑ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΥΠΟΝΤΑΒΑΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΘΩΝΙΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..

Το λεωφορείο που πόσταρες Κίεβο από ποια εξάτμιση το γάμησες?

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Στις διεφθαρμενες χωρες μπορεις να βγαλεις τρελο χρημα αν παιξεις σωστη μπαλα. Φυσικα ξεχνας τις κλασικες αρχες του επιχειρειν, τα KPI's κλπ και μπαινεις στα βαθια νερα του λαδωματος και της εξαγορας
Εννοειται την θεωρεις υψηλου ρισκου επενδυση, οποτε για καθε 100.000 που ριχνεις σε αυτην τη χωρα πρεπει να εχεις αλλα 900.000 σε αλλες ασφαλεστερες επενδυσεις

υπολογιζε και την φυλακη
ειδικα ρωσια υπαρχουν φυλακες για επιχειρηματιες,εκει καταληγουν όταν δεν παει κατι καλα με το λαδι
για χωρες εκτος πολιτισμενου κοσμου μπουζουριαζεσαι σε κανονικη φυλακη αν δεν σε φυτεψουν

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
υπολογιζε και την φυλακη
ειδικα ρωσια υπαρχουν φυλακες για επιχειρηματιες,εκει καταληγουν όταν δεν παει κατι καλα με το λαδι
για χωρες εκτος πολιτισμενου κοσμου μπουζουριαζεσαι σε κανονικη φυλακη αν δεν σε φυτεψουν

Ρωσία όντως παίζει να σε φυτέψουν αν ατυχήσεις.Είναι αδίστακτοι.Ουκρανία θα ζήσεις αλλά θα στα φάνε όλα αν είσαι άτυχος.Είναι χοντρό το ρίσκο.
Για αυτά χρειάζεσαι τοπικά κοννέ,να παντρευτείς καμία να έχεις κάποιον κύκλο,μου φαίνεται δύσκολο να γίνει αλλιώς.
Γενικά Ουκρανία ψεύτες και απατεώνες είναι και δεν πρόκειται για κράτος δικαίου οπότε πρέπει να έχεις insiders και γνωστούς αλλιώς είσαι χαμένος από χέρι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Εσύ τι χαιρετάς ρε που βρίζεις όλο το ανδρικό φύλο μονίμως;  :2funny:
δεν λέω όλοι έχουμε συμπάθειες κι αντιπάθειες, πολλοί έχουμε και μίσος (ειδικά εγώ)  :o
αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε τι. Μόνο άνδρες κατηγορείς. Γυναίκες ποτέ.  :S

Είμαι το υπέρτατο ναυάγιο εδώ μέσα και όποιος πάει να μου πάρει την θέση
θα τον γαμήσω.  :sunglasses: Γύρευε τι σε καθοδηγεί να πράττεις έτσι.

Πολλά μπορώ να φανταστώ!!!  :afro:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Το λεωφορείο που πόσταρες Κίεβο από ποια εξάτμιση το γάμησες?
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΓΚΙΟΖΗ???
ΤΣΙΜΠΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΩΡΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΝΗ ΗΛΙΘΙΑ..

Απ: Warsaw -
« Απάντηση #11658 στις: σήμερα στις 14:00 »
Απάντηση με παράθεση

Παράθεση από: Kman2  (σήμερα στις 13:31)
μου έχει τύχει να έχω φορτώσει γκόμενα από Cherry το 2013 και εκεί που κατευθυνόμασταν στην έξοδο,λίγο πριν φτάσουμε στη γκαρνταρόμπα να μας δώσουν τα μπουφάν,την τραβάει ένας τυπάς από το χέρι δυνατά,τη φέρνει στο μέρος του και της χώνει γλωσόφιλο επί τόπου.Εμεινα μαλάκας.Είχα σπαταλήσει τόσο χρόνο και χρήμα για να τη μεθύσω και ο τύπος καιροφυλακτούσε και χτύπησε σα γύπας.
Μετά η γκόμενα κόλλησε με αυτόν,με έγραψε κανονικά.

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..
ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ???

ΥΓ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΖΑΜΠΙΛΙΤΙ..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΕΦΑΓΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΡΕ ΤΡΙΠΟΥΣΤΑ..
ΕΣΚΑΣΕΣ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Κ ΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΦΤΙΚΗ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..
ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ,ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ Κ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ..
ΜΕ ΤΟΥΣ ALPHA ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ-ΚΟΥΒΕΡΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΛΟΟΥΝ..

ΥΓ1 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΦΛΩΡΕΤΑ ΕΙΣΑΙ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ειναι το καλο εκει , οταν λενε μια ωρα ειναι για δυο πηδηματα.
στο σαλον που ειχα δωσει 3.500 ρουβλια το ιδιο , με κερασανε και καφε στο ενδιαμεσο απο τα γαμησια :grin: δηλ το ενα βγαινει στα 25 ευρω.
Τωρα αν εισαι ντοπιος και εχεις καρτα vip οπως εσυ ακομα φθηνοτερα ...
βεβαια τους περισσοτερους ελληνες δεν τους ενδιαφερει αυτο ,ουσιαστικα ακομα και τις πουτανες σαν γκομενες τις βλεπουν , παρεα θελουν πιο πολυ και να μιλησουν παρα να γαμησουν ... αυτο ειναι το τραγικο.
Εσύ ήρθες και τα είδες :)αν είσαι ходок στο amurspb σε καλούν και σε εγκαίνια,σε γιορτές την πρωτοχρονιά που συνήθως είναι σε κάποιο ξενοδοχείο κλειστη γιορτή σε κάποιο μπαρ του ξενοδοχείου,συνήθως δίνεις 3.000 ρούβλια που περιλαμβάνει φα'ι' και ένα γαμήσι με όποια κοπέλα θέλεις γιά μιά ώρα.Είναι όλες οι κοπέλες εκεί και οι ходок οι μοντεράτορ και οι Αντμινιστράτορ του σά'ι'τ.Εχω πάει σε μερικά αλλά δεν έχει ενδιαφέρον για μένα γιατί πίνουν όλοι ενώ εγώ δεν πίνω οποτε έχουμε αλλα ενδιαφεροντα.
 Εσύ πήγες και διάλεξες αυτές που είχε εκείνη τη στιγμή αν είσαι μόνιμος εκτος του ότι έχεις εκπτωση με της V.I.P κάρτες πολύ συχνά έχει και άλλες προσφορές και το κυριότερο διαβάζοντας το Amurspb βλέπεις κριτικές και ποιά δουλεύει και πότε και πηγαίνεις στις καλύτερες και σε προσέχουν περισσότερο γιατί αν γίνει κάποια μαλακία τους κράζεις στο σά'ι'τ και αυτό δεν αρέσει στα σαλόν καθόλου.Αν είσαι μόνιμος και μετράς δεν είναι και πολύ δύσκολο να της βγάλεις από κει γκόμενες.Στην πράξη όμως αυτο δεν σε συμφέρει γιατί μετά δεν μπορείς σε εκείνο το σαλόν να πας να πηδήξεις άλλες  :2funny: :headbang:θα το μάθει η δικιά σου και θα σου την πει.
  Κάποια σαλον με της V.I.P κάρτες όπως π.χ. αυτή η αλυσίδα   δίνουν αντί για έκπτωση μισή ώρα δωρεάν.Εδώ γιά έναν μόνιμο είναι ο παράδεισος  :)και δεν θες και τρελλά λεφτά με 1.500 άντε 2.000 ευρώ με δικό σου σπίτι είσαι θεός!
  Εσύ μπρείς να καταλάβεις γιατί γελάω με τον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν είναι να έρχομαι γιά τρεις μέρες,αν και πολύ πιθανόν να μην πήγε καν γιατί αποδείξεις δε μας βάζει!
  Να δίνω 500 ευρώ γιά να μη μου κάθονται κιόλας :headbang: :2funny:.
  Ελλάδα με τα City tour έρχονται συνήθως η Γ΄ διαλογής και οι τιμές είναι τρελλές  :headbang:σκέψου γιά αυτή που εσύ πήδηξες με 3.500 ρούβλια Ελλάδα θα έδινες 10.500  :headbang: :headbang:αν και το πιθανότερο είναι Ελλάδα η συγκεκριμένη να μην πήγαινε συνήθως η Β' διαλογής πάνε Γαλλία,Αγγλία,Σκανδιναβικές χώρες.Οι πιό χά'ι' σιγά μην πάνε εξωτερικό.Με το City tour δε σημαίνει ότι επειδη ο Ελληνας δίνει 150 ευρώ την ώρα η κοπέλα βγάζει πολλά λεφτά συνήθως παίρνει τα 50 άντε 75.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ () ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ 34 ΧΡΟΝΩΝ(  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )ΤΡΥΠΙΕ ΔΡΟΣΕΡΕ..

Η Ιζα πρωτοήρθε στην Ελλάδα πριν 12 χρόνια.
Τότε δούλευε σε γραφείο και οχι ανεξάρτητη οπως τώρα.

Τότε τη πρωτοσυνάντησα !! Την τρίτη της μέρα στην Ελλάδα. Το οτι εβαλα μια κριτική στο νήμα της τώρα δεν σημαίνει οτι τώρα τη γνώρισα.

Εγραψα οτι 34 φαίνεται. Οχι οτι τόσο είναι. Δεν είμαι ληξίαρχος.

Οσον αφορά τα άλλα.

Είναι προφανές απο πολλες φωτογραφίες που έχω ποστάρει οτι είμαι γέρος, θεόχοντρος, και κακάσχημος. Απο το τρόπο που γράφω φαίνεται επίσης οτι είμαι αγράμματος, ηλίθιος και αστοιχείωτος. Τέλος απο τα ταξίδια που ποστάρω φαίνεται οτι είμαι και αφραγκος.

Ξέρω, ξέρω !!! θα ρίξεις πάλι ενα χείμαρο απο βρισιές. Αντε ριχτον !!

Για ολους εχεις ενα καλό λόγο, δεν θα μπορούσα να εξαιρεθώ.

Ελα ρίχτα !! Πλάκα έχει !!!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
  Αν είναι να έρχομαι γιά τρεις μέρες,αν και πολύ πιθανόν να μην πήγε καν γιατί αποδείξεις δε μας βάζει!

Ποιος δε βάζει αποδείξεις?Εβαλα φωτό από μαγαζιά με χριστουγεννιάτικο στολισμό,έβαλα φωτό από Μαιντάν,έβαλα φωτό από απόδειξη στο αεροδρόμιο.
Πάρε και το boarding pass να το βάλεις στον κώλο σου γύφτο που παριστάνεις το ντέντεκτιβ και το μεγάλο ψυχολόγο.

0QmPk5.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου αρέσει που τύποι που το παίζουν σοβαροί όπως ο Alex πείθονται από τις πίπες δημητράκη.Τέτοιοι είστε βέβαια,είναι γνωστό.
Χλιαρή αντίδραση θα πει ο άλλος,πιαστα αρχίδια μου και φέρτα τρόερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιος δε βάζει αποδείξεις?Εβαλα φωτό από μαγαζιά με χριστουγεννιάτικο στολισμό,έβαλα φωτό από Μαιντάν,έβαλα φωτό από απόδειξη στο αεροδρόμιο.
Πάρε και το boarding pass να το βάλεις στον κώλο σου γύφτο που παριστάνεις το ντέντεκτιβ και το μεγάλο ψυχολόγο.

0QmPk5.jpg
Συγγνώμη εγώ σου είπα τι να βάλεις  :jerking:εσύ μας βάζεις αποκόμματα εισητηρίων  :jerking:
  Τι φοβάσαι να βάλεις φώτο?αφού πιό ξεφτίλα από την φώτο με το βρακί δε γίνεται  :2funny:Γ'αυτό μου φένεται υποπτο οτι δεν εχεις παει  :think:
  Εμένα όταν ο κακομοίρης ο Βολταίρος με αμφισβήτισε δεν έβαλα αποκόμματα εισητηρίων ούτε εμπορικά κέντρα  :jerking: :2funny:έβαλα πολλές φώτο και βίντεο  :2funny:και το βούλωσε ο άρχιμαλάκας :jerking: :2funny:
 Νέα Υόρκη πάντος δεν μπορείς να πας με τίποτα  :2funny:αν σε δούνε σαν εσένα κακομοίρη στο Κένετνι αμέσως σε γυρίζουν πίσω  :2funny:γιατί αμέσως υποψιάζονται ότι ήρθες γιά να μείνεις και να δουλέψεις εκεί.
 Καλύτερα γιά σένα να αποδειχθεί ότι δεν πήγες  :2funny:Γιατί αν πήγες πήγες γιά τρεις μέρες  :2funny:σου έφαγαν τα λεφτά  :2funny:δε γάμησες  :headbang: :2funny:και τώρα πάλι πίσω στη δουλειά γιά κάνα χρόνο  :2funny:
  Η πλάκα είναι που πήγες γιά τρεις μέρες και θα μας γράφεις  :jerking:8-10 μήνες αυτές της τρεις μέρες που πήγες :2funny:

Συνημμένα

• 28.jpg
    28.jpg
    179,3 KB · Εμφανίσεις: 27

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Άρχοντας ο Δημητράκης!

Από τα κατουράδικα Μεταξουργείο, Φυλής και Λιοσίων, πλέον στα μεγάλα σαλόνια!

Εξέλιξη με αγώνα! Όχι σαν κάτι άλλους...

:respect: :respect: :respect:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Συγγνώμη εγώ σου είπα τι να βάλεις  :jerking:εσύ μας βάζεις αποκόμματα εισητηρίων  :jerking:
  Τι φοβάσαι να βάλεις φώτο?αφού πιό ξεφτίλα από την φώτο με το βρακί δε γίνεται  :2funny:Γ'αυτό μου φένεται υποπτο οτι δεν εχεις παει  :think:
  Εμένα όταν ο κακομοίρης ο Βολταίρος με αμφισβήτισε δεν έβαλα αποκόμματα εισητηρίων ούτε εμπορικά κέντρα  :jerking: :2funny:έβαλα πολλές φώτο και βίντεο  :2funny:και το βούλωσε ο άρχιμαλάκας :jerking: :2funny:
  Νέα Υόρκη πάντος δεν μπορείς να πας με τίποτα  :2funny:αν σε δούνε σαν εσένα κακομοίρη στο Κένετνι αμέσως σε γυρίζουν πίσω  :2funny:γιατί αμέσως υποψιάζονται ότι ήρθες γιά να μείνεις και να δουλέψεις εκεί.
  Καλύτερα γιά σένα να αποδειχθεί ότι δεν πήγες  :2funny:Γιατί αν πήγες πήγες γιά τρεις μέρες  :2funny:σου έφαγαν τα λεφτά  :2funny:δε γάμησες  :headbang: :2funny:και τώρα πάλι πίσω στη δουλειά γιά κάνα χρόνο  :2funny:
  Η πλάκα είναι που πήγες γιά τρεις μέρες και θα μας γράφεις  :jerking:8-10 μήνες αυτές της τρεις μέρες που πήγες :2funny:

Μητσο στυλακι εισαι εδω. Φρεσκια ειναι η φωτο;
Ποσους κοιλιακους βαρας τη μερα και διατηρεισαι ετσι;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εβαλα φωτό από τη γκόμενα στο Μαιντάν.Αφού είχε ψωλόκρυο έξω,δεν μπορούσες να μείνεις πολύ.10 λεπτά τη μέρα ήμουν έξω,το υπόλοιπο διάστημα στο διαμέρισμα και τα μαγαζιά.

YH2wz7.jpg

Το Σεπτέμβριο πάλι Κίεβο ήμουν,τράβηξα άπειρες φωτό,είχε φοβερό καιρό έξω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είναι προφανές απο πολλες φωτογραφίες που έχω ποστάρει οτι είμαι γέρος, θεόχοντρος, και κακάσχημος.

Όχι ρε φίλε, μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου.

Ένα θλιμμένο γεροντοπαλίκαρο είσαι.
Όπως και οι πιο πολλοί "γαμιάδες" του ανατολικού μπλοκ εδώ μεσα.
Απλώς κάποιοι άλλοι είναι και τελειωμένοι, σάλεψαν.
Για σένα δεν μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Εβαλα φωτό από τη γκόμενα στο Μαιντάν.Αφού είχε ψωλόκρυο έξω,δεν μπορούσες να μείνεις πολύ.10 λεπτά τη μέρα ήμουν έξω,το υπόλοιπο διάστημα στο διαμέρισμα και τα μαγαζιά.

YH2wz7.jpg

Το Σεπτέμβριο πάλι Κίεβο ήμουν,τράβηξα άπειρες φωτό,είχε φοβερό καιρό έξω.

τυπε με ποσα κατοσταευρα σου επετρεψε να κυκλοφορεις 20 μετρα πισω της? :think: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τυπε με ποσα κατοσταευρα σου επετρεψε να κυκλοφορεις 20 μετρα πισω της? :think: :2funny:

Εντάξει και συ. Την τράβηξε κάποια στιγμή που ήταν απασχολημένη με τον επόμενο πελάτη.

Δεν βλέπεις που σαν να κοιτάζει σε κινητό;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Εντάξει και συ. Την τράβηξε κάποια στιγμή που ήταν απασχολημένη με τον επόμενο πελάτη.

Δεν βλέπεις που σαν να κοιτάζει σε κινητό;

παλι καλα, γιατι αμα τον επαιρνε χαμπαρι θα του χρεωνε αλλα 100 ευρω την φωτογραφια ή μπορει και να ετρωγε καμια τσαντια στην κεφαλα του... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom