Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γενικά η Ουκρανία ειναι το απολυτο failed state στην Ευρώπη τα έχουν κάνει ολα σκατα.
Μετα την πτώση του κομμουνισμου το 1991 είχαν μεγαλύτερο ΑΕΠ απο την Πολωνία και τώρα έχουν 5 φορές μικρότερο,οι Πολωνοι φαίνονται προύχοντες μπροστά τους.

Ναι αλλα εχει και πολλα καλα και αν παρει τα πανω της θα πεταξει.
Εχει θαλασσα, εχει μουναρες, καλυτερο καιρο απο τον βορρα και ειναι ο πιο κοντινος θαλασσιος προορισμος με αμαξι-τρενο για πολλα εκατομμυρια βορειους

Απ οτι βλεπω στο χαρτη με τον τουρισμο ανα χωρα, αυτοι που ειναι τελειως στον πατο ειναι οι Μολδαβοι. Χειροτερα απ αυτους ειναι μονο τα Σκοπια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με το real estate τι παιζει εκει;
Εχει ευκαιριες για buy to let σπιτια;
Ενας ξενος μπορει να αγορασει σπιτι η πρεπει να μπλεξει με εταιριες;
Οι Ουκρανοι πληρωνουν το νοικι τους η ειναι πιστολιερηδες;
M΄αρέσει που ρωτάς ένα φουκαρά που δε μιλάει τη γλώσσα δεν μπορεί να διαβάσει και πηγαίνει μιά φορά το χρόνο γιά τρεις μέρες  :2funny: :2funny: :2funny:Και εκτός αυτού μένει στη Γερμανία σε ένα μαγαζί που νοικιάζει και έχει μετατρέψει σε σπίτι  :2funny:και δεν έχει πουθενά τίποτα  :2funny:βρήκες τον ειδικό να ρωτήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
M΄αρέσει που ρωτάς ένα φουκαρά που δε μιλάει τη γλώσσα δεν μπορεί να διαβάσει και πηγαίνει μιά φορά το χρόνο γιά τρεις μέρες  :2funny: :2funny: :2funny:Και εκτός αυτού μένει στη Γερμανία σε ένα μαγαζί που νοικιάζει και έχει μετατρέψει σε σπίτι  :2funny:και δεν έχει πουθενά τίποτα  :2funny:βρήκες τον ειδικό να ρωτήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αλλα μιλαει με ντοπιες συνεχεια, που ξερουνε τι παιζει
Οι γυναικες ειναι καλες στις μπιζνες και οι εκπορνευομενες ακομα καλυτερες

Συν τοις αλλοις, αυτο που γουσταρω στον αρχηγο ειναι οτι λεει την αποψη του αφοβα. Μπορει να μιλαει με τις ωρες ακομα και για απλα πραγματα και χωρις να θυμωνει ποτε.
Αυτο δειχνει επιπεδο

Οι περισσοτεροι αν τους ρωτας τετοια πραγματα, ακομη και αν ξερουν, 'φοβουνται' να δωσουν πληροφοριες, να πουν την αποψη τους, κλπ λες και θα τους κλεψεις την ιδεα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα εχει και πολλα καλα και αν παρει τα πανω της θα πεταξει.
Εχει θαλασσα, εχει μουναρες, καλυτερο καιρο απο τον βορρα και ειναι ο πιο κοντινος θαλασσιος προορισμος με αμαξι-τρενο για πολλα εκατομμυρια βορειους

Απ οτι βλεπω στο χαρτη με τον τουρισμο ανα χωρα, αυτοι που ειναι τελειως στον πατο ειναι οι Μολδαβοι. Χειροτερα απ αυτους ειναι μονο τα Σκοπια

Σιγα μην τους αφήσουν οι Ρώσοι να πετάξουν.Οι χώρες αυτές είναι μεταξύ σφύρας και ακμονος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τι μιλάει με νοήματα? :2funny:αφού ούτε αυτός ξέρει Ρωσσικά ούτε αυτές Αγγλικά  :2funny:.
 Αν ήταν μάγκας θα είχε πάρει τόσα χρόνια μερικά διαμερίσματα,αυτός στα 50 του δεν μπορεί ούτε αυτοκίνητο  να πάρει:headbang: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Αυτοί είναι ελάχιστοι.Πόσοι Ελλάδα βγάζουν 30000 μηνιαίως?Να είναι 1000 άτομα?Και πόσοι από αυτούς ασχολούνται με το σπονσοριλίκι?Να είναι 100?Και από αυτούς πόσοι ασχολούνται με σπονσοριλίκια στο μπλοκ?
Οι 10?Σημασία έχουν τα νούμερα αυτά για τον ανταγωνισμό.Εντάξει η Τουρκία έχει τα ίδια νούμερα επί 100 ή 1000 αλλά και πάλι είναι τόσες πολλές οι σπονσορέτς που δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα εκτός από το πολύ high επίπεδο.
Η αναλογία σπονσορέτς σπονσόρων είναι 10 προς ένα,οπότε υπάρχει πάντα άφθονο θήραμα.Κίεβο μπορεί να είναι και 100 προς ένα χωρίς πλάκα.Ουσιαστικά παραλύεις από τις άφθονες ευκαιρίες,δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Είσαι λίγο βαθυά νυχτωμένος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με τι μιλάει με νοήματα? :2funny:αφού ούτε αυτός ξέρει Ρωσσικά ούτε αυτές Αγγλικά  :2funny:.
  Αν ήταν μάγκας θα είχε πάρει τόσα χρόνια μερικά διαμερίσματα,αυτός στα 50 του δεν μπορεί ούτε αυτοκίνητο  να πάρει:headbang: :2funny:

Αφου μιλανε αγγλικα οι πιο πολλες λεει
Και αφου ξεκιναει το παιχνιδι ιντερνετικα, σιγουρα τις φιλτραρει με τ αγγλικα
Σιγα μην κατσει να παει σε εστιατοριο με καποια που δε μπορει να πει ουτε μια κουβεντα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγα μην κατσει να παει σε εστιατοριο με καποια που δε μπορει να πει ουτε μια κουβεντα
Ναι τα Αγγλικά τους είναι Hello,my name is Lena  :2funny:αυτες που μιλάνε Αγγλικά σιγα μην κάτσουν να περιμένουν να έρθει ο  Βλάκμαν να του φάνε 500 ευρώ  :2funny:έχουν φύγει στην Ευρώπη εδω και αρκετά χρόνια  :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρα μονη λυση ειναι να μπουν στην ΕΕ και αυτοι

Εννοείται.Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε 20 χρόνια.Οσο δε λύνεται το ζήτημα της Novorossiya,δεν μπορούν να κάνουν ρούπι.
Ετσι κι αλλιώς οι Ρώσσοι πάντα θα τους μπλοκάρουν,η Ουκρανία είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της Ρωσίας,δε θα την αφήσουν ποτέ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εγώ μιλάω και ρωσικά όχι πολύ καλά αλλά αρκετά για να συνεννούμαι με τις γκόμενες.Ρωσία όσες είχα δε μιλούσαν λέξη αγγλικά,μόνο ρωσικά μιλούσαμε.
Ρωσικά μαθαίνεις γρήγορα γιατί σε βοηθάνε όλοι πολύ και οι γκόμενες το ίδιο.
Κίεβο δε χρειάζεσαι καθόλου ρωσικά,όσες ενδιαφέρονται για ξένους μιλάνε αγγλικά.Ρωσικά χρειάζεσαι επαρχία περισσότερο εκεί μιλάει αγγλικά το 20-30%.
Δηλαδή τα ρωσικά είναι πιο χρήσιμα έως αναγκαία ρωσική και ουκρανική επαρχία.Κίεβο δε χρειάζεσαι ρωσικά.
Τα ουκρανικά είναι σα μίγμα πολωνικών ρωσικών,καταλαβαίνω περίπου τι λένε αλλά δεν μπορώ να μιλήσω.Δυτική Ουκρανία τους μιλάς ρωσικά και σου απαντάνε στα ουκρανικά για εθνικούς λόγους.Αν μιλήσεις πολωνικά απαντάνε πολωνικά,όλοι έχουν πάει Πολωνία.
Κίεβο αν μιλήσεις ρωσικά απαντάνε ρωσικά ή αγγλικά.
Οι Ουκρανοί μιλάνε τα ρωσικά με διαφορετική προφορά και τόνο από τους Ρώσους και αν είσαι έμπειρος καταλαβαίνεις από την προφορά ποιος είναι Ρώσος και ποιος Ουκρανός.
Οι Ουκρανέζες Πολωνία μιλάνε τέλεια πολωνικά και Τσεχία τέλεια τσέχικα.Ρωσία μιλάνε τέλεια ρωσικά.

Η δικιά μου μου έλεγε οτι έχει show και realities στην ουκρανική τηλεόραση με χωριατοπούλες Ουκρανές που πασχίζουν να μάθουν αγγλικά για να γνωρίσουν ξένους να παντρευτούν και μετά από μαθήματα δύο χρόνων ξέρουν μόνο να λένε good morning,how are you κτλ.Μερικές έχουν γνωρίσει και παντρευτεί ξένους,Γερμανούς αγρότες π.χ. μέσω google translate.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν ξερω αν ειναι αντιπροσωπευτικο, απο ρυμοτομια παντως μια χαρα τα πανε, με μια τυχαια επιλογη δρομου που εκανα στην Οδησσο
Σχεδον αμερικανικο στυλ οι δρομοι και τα σπιτια τους
Περιμενα πιο χαλι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξερω αν ειναι αντιπροσωπευτικο, απο ρυμοτομια παντως μια χαρα τα πανε, με μια τυχαια επιλογη δρομου που εκανα στην Οδησσο
Σχεδον αμερικανικο στυλ οι δρομοι και τα σπιτια τους
Περιμενα πιο χαλι

Κίεβο έχει φοβερή αρχιτεκτονική.Μιλάμε για τη δεύτερη πιο σημαντική πόλη της ΕΣΣΔ και την τρίτη πόλη στην τσαρική Ρωσία.Απειρα μνημεία τρομερά κτίρια κτλ.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν τα γκαφρά να τα ανακαινίσουνε και βλέπεις πολλά σε μέτρια κατάσταση ή ετοιμόρροπα.Μόνο τα κεντρικά κυβερνητικά κτίρια,τα κτίρια των τραπεζών τα εμπορικά και οι πρεσβείες είναι σε καλή κατάσταση.
Αμα πέσει χρήμα και ανακαινιστούν η πόλη θα φυσάει,είναι μεγαλοπρεπής.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Συν τοις αλλοις, αυτο που γουσταρω στον αρχηγο ειναι οτι λεει την αποψη του αφοβα. Μπορει να μιλαει με τις ωρες ακομα και για απλα πραγματα και χωρις να θυμωνει ποτε.
Αυτο δειχνει επιπεδο

Οι περισσοτεροι αν τους ρωτας τετοια πραγματα, ακομη και αν ξερουν, 'φοβουνται' να δωσουν πληροφοριες, να πουν την αποψη τους, κλπ λες και θα τους κλεψεις την ιδεα

Εγώ θυμώνω όταν ο άλλος βγαίνει εκτός θέματος ή αλλάζει τη βάση της συζήτησης και με εκνευρίζει.Εσυ εισαι εντός θέματος,ευστοχες ερωτήσεις.
Χρειάζεται και φόκους,εδω μιλάμε για Ουκρανία,Κίεβο,σπονσορινγκ.Αυτό ειναι το θέμα.Δε θιγουμε άσχετα ζητήματα επειδή κάποιοι ασφυκτιουν στο περιορισμένο πεδίο και θέλουν να απλωνονται.Η οικονομία εχει σχέση με το σπονσορινγκ όπως και οι πολιτικες εξελίξεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Με το real estate τι παιζει εκει;
Εχει ευκαιριες για buy to let σπιτια;
Ενας ξενος μπορει να αγορασει σπιτι η πρεπει να μπλεξει με εταιριες;
Οι Ουκρανοι πληρωνουν το νοικι τους η ειναι πιστολιερηδες;
Αγοραζεις σπιτι μονο με το διαβατηριο σου δεν χρειαζονται εταιρειες.
το εκανα Μολδαβια και το ιδιο ισχυει Ουκρανια ... εταιρεια χρειαζεται να κανεις αν θες μετα να βγαλεις αδεια παραμονης για τη χωρα.
Αν πηγαινα δεκαετια 90 θα επαιρνα 3-4 οπως ο μητσος και οχι ενα , δυσκολα να χασεις απο ακινητο. Αρκετοι ελληνες εχουν ανοιξει δουλειες ουκρανομολδαβια αλλα αγορα ακινητων λιγοι εχουν κανει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Αυτοί είναι ελάχιστοι.Πόσοι Ελλάδα βγάζουν 30000 μηνιαίως?Να είναι 1000 άτομα?Και πόσοι από αυτούς ασχολούνται με το σπονσοριλίκι?Να είναι 100?Και από αυτούς πόσοι ασχολούνται με σπονσοριλίκια στο μπλοκ?
Οι 10?Σημασία έχουν τα νούμερα αυτά για τον ανταγωνισμό.Εντάξει η Τουρκία έχει τα ίδια νούμερα επί 100 ή 1000 αλλά και πάλι είναι τόσες πολλές οι σπονσορέτς που δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα εκτός από το πολύ high επίπεδο.
Η αναλογία σπονσορέτς σπονσόρων είναι 10 προς ένα,οπότε υπάρχει πάντα άφθονο θήραμα.Κίεβο μπορεί να είναι και 100 προς ένα χωρίς πλάκα.Ουσιαστικά παραλύεις από τις άφθονες ευκαιρίες,δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.
Δηλαδή τι είναι αυτό που λες; Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Μ@λάκας που θα στάξει περισσότερα; Και εσύ είσαι τόσο γ@μάτος που ανήκεις μέσα σε αυτούς τους 1000;; Δεν κατάλαβες ακόμη ότι μαγκιά είναι το καμάκι; Kαι όχι να είσαι ο κουμπαράς; Επικοινωνείς με το περιβάλλον ή στο 'χει κάψει το πολύ (arbeit macht frei) μαζί με το πρωινό ξύπνημα για την φάμπρικα. Εκτός απο μεγαλομανία διακρίνω και σύνδρομο ταύτισης με τον Κασιδόκωστα jr.  :cool2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγοραζεις σπιτι μονο με το διαβατηριο σου δεν χρειαζονται εταιρειες.
το εκανα Μολδαβια και το ιδιο ισχυει Ουκρανια ... εταιρεια χρειαζεται να κανεις αν θες μετα να βγαλεις αδεια παραμονης για τη χωρα.
Αν πηγαινα δεκαετια 90 θα επαιρνα 3-4 οπως ο μητσος και οχι ενα , δυσκολα να χασεις απο ακινητο. Αρκετοι ελληνες εχουν ανοιξει δουλειες ουκρανομολδαβια αλλα αγορα ακινητων λιγοι εχουν κανει.
Αφού είναι τελείως μαλάκες όλοι τους  :2funny:κάτι σουβλατζίδικα πάνε και ανοίγουνε  :jerking: :2funny:και παίρνουν τ'αρχηδια μου  :2funny:.
 Τελικά πήγε ο Βλάκμαν στο Κίεβο?Κάτι δε μ'αρέσει σε όλη αυτή την ιστορία  :think:.Οτι δε γάμησε δεν το συζητάμε  :2funny: :2funny: :2funny:.Αν πήγε σε 6 μήνες θα ξαναπάει  :2funny: :2funny:.

Καταρχήν σε αυτό το βίντεο δεν είμαι εγώ :2funny:μου μοιάζει πάρα πολύ  :2funny:ολοι λένε ότι είμαι εγώ.Αλλά εγώ δεν είμαι Βαλκάνιος φουκαράς ούτε βλάκμαν να λέω ψέματα δυστηχώς ή ευτυχώς δεν είμαι εγώ στο βίντεο :2funny:.
 Αυτή Τάσο τι είναι γιατί έχω μπερδετεί με τη μαλακία του Βλάκμαν? :2funny:
 Η κοπέλα με παρακάλεσε να βάλω το βιντεάκι όπου μπορώ γιατί θέλει να βγάλει κάποια λεφτά πριν το νέο έτος  :)
 Με τρελαίνει που της αρέσει να την χύνω βαθιά στο στόμα και να πίνει τα χύσια μου :)
 Τσάμπα βάζω το βίντεο δύσκολο να βρεθεί κανένας να πάει,εκτός αν ο Νέαρχος είναι Αγία Πετρούπολη οπότε μπορεί να κάνει μιά βόλτα  :)
  Είχε πλάκα που μιά φορά ο Νέαρχος είχε βάλει φώτο από δύο γκόμενες από σαλόν,και με είχε ρωτήσει αν έχω δει της σελίδες τους,του απάντησα ότι την μία την πήδηξα πριν 3 μέρες και τη δεύτερη σκοπεύω να πάω σύντομα  :2funny:ο Νέαρχος είπε το αμίμητο  :2funny: ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ ΕΓΩ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ  :2funny:.

Πάρτε και τη σελίδα της,έχει κ'εδώ βιντεάκι  :).
  Άντε σας δίνω και υλικό να αυνανιστείτε  :) :2funny:τι καλός που είμαι  :2funny:πραγματικός φίλος   :2funny:.

Συνημμένα

• b1ojwB-ofLg.jpg
    b1ojwB-ofLg.jpg
    384,6 KB · Εμφανίσεις: 119
  • p1x_-c64pHA.jpg
    p1x_-c64pHA.jpg
    392,9 KB · Εμφανίσεις: 86

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686

49 δολλάρια την ώρα
γράφει στην ιστοσελίδα που διαφημίζεται ! :2funny:

Όχι 50 !  :2funny:

Δημητράκη , την πήρες για 1 ώρα ή 2 ώρες ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• b1ojwB-ofLg.jpg
    b1ojwB-ofLg.jpg
    384,6 KB · Εμφανίσεις: 91

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
επικη ανατροπη!!  :wanker: :wanker:

ηρθε ο μεγιστος δημητρακης και εχεσε στη μαπα τον βλακμαν μεσα στο ιδιο του το νημα, ποσταροντας μια γκομενα (που την εχει γαμησει, δεν της εχει πιασει το μπουτι μονο σα το βλακμαν) η οποια ειναι 100φορες καλυτερη απο τα οστεοφυλακια που χρυσοπληρωνει ο βλακμαν  :rockon: :rockon:

ευγε μεγιστε δημητρακη, δεν ειναι τυχαιο το προσωνυμιο σου "τσαρος πασων των ρωσιων"

υγ. φαε σκατα βλακμαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom