Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα σεβη μου :hi: :hi:

στις φωτο της ιδιας η μια ειναι απο σελφι κ η αλλη σε καθρεπτη
και όμως το τατου φαινεται στο ιδιο χερι ενώ στον καθρεπτη θα επρεπε να αλλαζει

ισως να πειραζει η ιδια τις φωτο της

Η ίδια είναι.Αφού αυτή μου τις έστειλε τις φωτό.Αν δεν ήταν όπως στις φωτό που μου έστειλε θα την έδιωχνα.
Αν μου επέτρεπε να τραβήξω φωτό ενώ πόζαρε όταν ήρθε,θα ήταν ίδια και απαράλλαχτη.Και το τατού μια μαλακία και μισή.
Το πρόβλημα είναι οτι είχε δέκα τόνους μέικ απ μου γέμισε τα ποτήρια και όταν ήρθε η επόμενη το πρόσεξε αλλά δεν ενοχλήθηκε.
Γενικά κάνουν πολλά κόλπα με τις φωτό.Είναι όντως αληθινές φωτό αλλά προσεκτικά διαλεγμένες και επεξεργασμένες.Παλιά έβγαζαν φωτό χύμα,ήταν πιο αυθεντικές.Τώρα πρέπει να προσέχεις λεπτομέρειες στις φωτό,κάνουν πολλά κόλπα.
Επίσης τώρα προσέχουν πολύ το privacy,δε σε αφήνουνε να βγάλεις φωτό όπως παλιά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρυφερά ενσταντανέ με τη δίμετρη.

JWSMY8.jpg

GdcyqO.jpg

Δεν μπορώ να βρω καλύτερη.
Οι άλλες είναι μόνο για έναν πούτσο στα γρήγορα δεν αξίζουν δεύτερη φορά να βγεις μαζί τους ασχέτως επιδόσεων στο σεξ.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πολύ ψηλές γυναίκες ρε κμαν αυτές εκεί, τι κάνει το dna ε... Έχω αδυναμία στης ψηλές γυναίκες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ ψηλές γυναίκες ρε κμαν αυτές εκεί, τι κάνει το dna ε... Έχω αδυναμία στης ψηλές γυναίκες

Δεν είναι τόσο ψηλές όσο οι Τσέχες,Σλοβάκες.Είναι λίγο κοντύτερες από τις Πολωνές και σαφώς ψηλότερες από τις Ρωσίδες.
Το παράξενο είναι οτι Ουκρανία όπως και Λευκορρωσία οι άντρες είναι κοντοί και οι γυναίκες ψηλές.Δηλαδή η διαφορά ύψους υπέρ των αντρών είναι μόνο 3-5 πόντοι οπότε βλέπεις συχνά ζευγάρια με ψηλότερες τις κοπέλες ή ισουψή.
Τσεχία και οι άντρες είναι πανύψηλοι και οι κοπέλες όπως και Γερμανία.Πολωνία είναι οι άντρες ψηλοί και οι γυναίκες σχετικά πιο κοντές.Ρωσία είναι κοντοί και οι άντρες και οι γυναίκες.
Αλλά Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι αυτό το παράδοξο,σχετικά κοντοί άντρες για Ευρώπη,σχετικά ψηλές γυναίκες.Ισως οι άντρες να είναι πιο υποσιτισμένοι ποιος ξέρει.
Ουκρανέζες έχω γαμήσει 6 πάνω από 180,ενώ Τσέχες πάνω από 20.3 Τσέχες ήταν πάνω από 190 και κάπου 15 πάνω από 185.
Τσεχία δηλαδή βλέπεις άφθονες 185 και πάνω ενώ Ουκρανία βλέπεις πολύ πιο σπάνια.Πολωνία βλέπεις αρκετές αλλά όχι τόσο πολλές όσες Τσεχία.Πολωνέζες είχα μία 190 και μία 186,μία 178,οι άλλες ήταν κοντύτερες από εμένα.
Ρωσίδες έχω μια 189 και μια 180 και είχα και μία 187.
Την 187 την είχα πάει Ιστανμπούλ και της την πέφτανε οι Τούρκοι μαζικά.
Βασικά Τσεχία είναι τόσο ψηλές που δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με κοντύτερους αλλιώς θα δυσκολεύονταν να βρουν άντρες.Καμάκωνα στα κλαμπ 187 γκόμενες άνετα,τότε βέβαια δεν ήξερα τι ήθελαν οπότε δεν τις είχα γαμήσει όλες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Όχι ρε φίλε, μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου.

Ένα θλιμμένο γεροντοπαλίκαρο είσαι.
Όπως και οι πιο πολλοί "γαμιάδες" του ανατολικού μπλοκ εδώ μεσα.
Απλώς κάποιοι άλλοι είναι και τελειωμένοι, σάλεψαν.
Για σένα δεν μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά.

Ευχαριστώ δοκτωρ Φρόιντ !! :hi:

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι σαν και σενα και τα "ανιχνεύουν" αυτά.

Βλεπεις εγώ ουτε παιδιά εχω ουτε παντρεύτηκα ποτέ. Ολα τα βρήκες γιατρέ μου.

Και είμαι και πολύ θλιμένος. Τόσο που για να το ξεπεράσω πάω να ρίξω δυο τώρα στο μόνιμο ρωσακι μου στην Αθήνα.

Θα μιλήσεις με την γραμμαατεα μου για το κοστος της ψυχανάλυσης !! :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τρυφερά ενσταντανέ με τη δίμετρη.

JWSMY8.jpg

GdcyqO.jpg

Δεν μπορώ να βρω καλύτερη.
Οι άλλες είναι μόνο για έναν πούτσο στα γρήγορα δεν αξίζουν δεύτερη φορά να βγεις μαζί τους ασχέτως επιδόσεων στο σεξ.

Πόσο χρεώνει φωτογραφία με πιασμένα χεράκια;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
  Νέα Υόρκη πάντος δεν μπορείς να πας με τίποτα  :2funny:αν σε δούνε σαν εσένα κακομοίρη στο Κένετνι αμέσως σε γυρίζουν πίσω  :2funny:γιατί αμέσως υποψιάζονται ότι ήρθες γιά να μείνεις και να δουλέψεις εκεί.
Η πλακα ειναι οτι πραγματι επι προεδριας Τραμπακουλα εχουν δυσκολεψει πιο πολυ την εισοδο :grin: ειδα διαφορα απο το καλοκαιρι του 16 και απο περυσι.
Εγω περασα ευκολα χωρις πολλες ερωτησεις και τις δυο φορες(ειδικα την τελευταια κατευθειαν απο τα μηχανηματα) ... αλλα καποιους αλλους τους ειχαν τρελλανει στον ελεγχο :grin:
Απο Νεα Υορκη λογω του μεγαλου ογκου ειναι λιγο πιο χαλαρα , απο Βοστωνη ομως σε ξετιναζουν  αν δεν τους αρεσει κατι γενικα ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο στυλακι εισαι εδω. Φρεσκια ειναι η φωτο;
Ποσους κοιλιακους βαρας τη μερα και διατηρεισαι ετσι;
Δεν έχω ο σώμα του αρχηγού  :jerking: που θαυμάζεις  :2funny:.
 Πάντος πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός  :2funny:και φουκαράς  :2funny: ότι θαυμάζεις τον τελειωμένο τον Βλάκμαν είναι κατάντια :headbang: :2funny:.Μάλλον το όνειρο σου ήταν να πας Αμερική να δουλέψεις και βλέπεις ότι εγώ πήγα εκεί γιά να αγωράσω μπότες από φίδι και σκας  :2funny:.
  Χτες πρέπει να τράβηξες πολλές μαλακίες μ'αυτές που πηδάω με 35 Ευρώ την ώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η πλακα ειναι οτι πραγματι επι προεδριας Τραμπακουλα εχουν δυσκολεψει πιο πολυ την εισοδο :grin: ειδα διαφορα απο το καλοκαιρι του 16 και απο περυσι.
Εγω περασα ευκολα χωρις πολλες ερωτησεις και τις δυο φορες(ειδικα την τελευταια κατευθειαν απο τα μηχανηματα) ... αλλα καποιους αλλους τους ειχαν τρελλανει στον ελεγχο :grin:
Απο Νεα Υορκη λογω του μεγαλου ογκου ειναι λιγο πιο χαλαρα , απο Βοστωνη ομως σε ξετιναζουν  αν δεν τους αρεσει κατι γενικα ...
Κ'εγώ αμέσως πέρασα (τα τυπικα 10-15 λεπτά λιγο κουβέντα,αποτυπώματα,σκανάρισμα στα μάτια κλπ....και Welcome) αλλά πολλούς Ελληνες στο στυλ του Βλάκμαν τους έχουν γυρίσει πίσω  :2funny:όπως  ήρθανε  :2funny:
  Υπάρχει η μεγάλη σούπερ προσφορά  :2funny:αν αγωράσεις 5 βρακιά με 109 ρούβλια το ένα  :2funny:μπαίνεις στην κληρωση γιά το μίνι κούπερ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ επειδή είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα αγώρασα τώρα μόνο 2 βρακιά  :2funny:αλλά την άλλη βδομάδα όταν πάρω τα λεφτά που ίσα ίσα μου φτάνουν γιά να περνάω  :2funny:θα προσπαθίσω να αγωράσω άλλα τρία :2funny:σκέφτομαι να πάρω και άλλα βρακιά γιά να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω το μίνι κούπερ  :2funny: :2funny: :2funny:.Οσα βρακιά μου περισέψουν θα τα κάνω δώρο του Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vraki.jpg
    vraki.jpg
    556,8 KB · Εμφανίσεις: 75
  • vraki2.jpg
    vraki2.jpg
    566,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • vraki3.jpg
    vraki3.jpg
    254,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • mini.jpg
    mini.jpg
    460,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • mini2.jpg
    mini2.jpg
    322,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IB7FMJ.jpg
    IB7FMJ.jpg
    1.011,6 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Δεν έχω ο σώμα του αρχηγού  :jerking: που θαυμάζεις  :2funny:.
  Πάντος πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός  :2funny:και φουκαράς  :2funny: ότι θαυμάζεις τον τελειωμένο τον Βλάκμαν είναι κατάντια :headbang: :2funny:.Μάλλον το όνειρο σου ήταν να πας Αμερική να δουλέψεις και βλέπεις ότι εγώ πήγα εκεί γιά να αγωράσω μπότες από φίδι και σκας  :2funny:.
  Χτες πρέπει να τράβηξες πολλές μαλακίες μ'αυτές που πηδάω με 35 Ευρώ την ώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω σε παινευω κι εσυ μου τη λες
αδικο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω σε παινευω κι εσυ μου τη λες
αδικο
Καλώς :2funny:,να πας να αγωράσεις 5 βρακιά γιά τον Βλάκμαν :2funny:το μίνι κούπερ δεν θα το κερδίσουμε αλλά τουλάχιστον θα έχει ο Βλάκμαν βρακιά να φορέσει  :2funny:
Εβαλα φωτό από τη γκόμενα στο Μαιντάν.Αφού είχε ψωλόκρυο έξω,δεν μπορούσες να μείνεις πολύ.10 λεπτά τη μέρα ήμουν έξω,το υπόλοιπο διάστημα στο διαμέρισμα και τα μαγαζιά.

YH2wz7.jpg

Το Σεπτέμβριο πάλι Κίεβο ήμουν,τράβηξα άπειρες φωτό,είχε φοβερό καιρό έξω.
Ναι στο Κίεβο είχε πολικές θερμοκρασίες  :2funny:τέτοιο κρύο τέτοια εποχή είχε να κάνει 50 χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny:Κάθε φορα που γράφεις αρχίζω να πιστεύω όλο και περισσότερο ότι απλούστατα δεν πήγες  :2funny:.Βάζω και τι θερμοκρασία έχει το Κίεβο αυτές της μέρες γιά να καταλάβει ο αναγνώστης τι μαλακίες μας γράφεις :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.
  Μήπως τα μπερδεύεις και είχες πάει το Σεπτέβρη του 2017 Κίεβο?Γιατί αυτό το σεπτέβρη δε θυμαμαι να ειχες πάει πουθενα  :2funny:

Συνημμένα

• hdqNR71KKXY.jpg
    hdqNR71KKXY.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Δεν είναι δυνατόν να πάνε οι γκόμενες με αυτό τον τελειωμένο ξεφτίλα τον Κman και όχι με εμένα που είμαι το κελεπούρι.Τι έχει αυτός που δεν έχω εγώ?Αυτός είναι ένας μαλάκας και μισός.
Α,ρε και να είχα λίγα λεφτά.Παπάδες θα έκανα.
Γενικά όνειρα θερινής νυχτός.
Βέβαια όταν τους ρίξεις στην αρένα,κωλύονται δεν είναι για εμένα αυτά,δεν είμαι συνηθισμένος,κωλύομαι,δύσκολα τα πράγματα,μπορείς να μου πασάρεις τις δικές σου ξέρεις κάτι για light sponsoring,πάμε να φύγουμε από εδώ κτλ.
Στα λόγια γυπαετοί,στην πράξη κότες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Καλώς :2funny:,να πας να αγωράσεις 5 βρακιά γιά τον Βλάκμαν :2funny:το μίνι κούπερ δεν θα το κερδίσουμε αλλά τουλάχιστον θα έχει ο Βλάκμαν βρακιά να φορέσει

Ο αρχοντας δεν βαζει κανονικα βρακια, για να δωσει ενα χαντικαπ στους κατωτερους ανταγωνιστες του. Αν βαλει κανονικα βρακια θα ειναΙ σα να κλεβει εκκλησια.
Ανισος αγωνας.
Οπως διναμε εμεις 5-10 ποντους στο μπασκετ στους πιτσιρικαδες απ το ξεκινημα, για να εχει νοημα το παιχνιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom