Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το ρωσάκι εχει σίγουρα πολυ μικρότερες ανάγκες απο κάτι μαλακοχοντροκηφήνες του υπουργείου εξωτερικών που τους πληρωνουμε οσοι δουλεύουμε σε αυτή τη χώρα για να ξύνουν τα αρχίδια τους στο εξωτερικό. :grin: :grin:

Και αν του φέρεσαι σωστά και "αντρικά" το ρωσάκι ξέρει τη θέση του και αράζει στα κυβικά του.

Επιπλέον εχει κάποιο προσόν που οι μαλακοχοντροκηφήνες δεν έχουν !!

Ξέρει να το βουλώνει οποτε χρειάζεται !!! :grin: :grin:

Κάτι θυμωμένα παλικάρια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Το ρωσάκι εχει σίγουρα πολυ μικρότερες ανάγκες απο κάτι μαλακοχοντροκηφήνες του υπουργείου εξωτερικών που τους πληρωνουμε οσοι δουλεύουμε σε αυτή τη χώρα για να ξύνουν τα αρχίδια τους στο εξωτερικό. :grin: :grin:
:2funny:
Κατι πρεπει να γραψει και αυτος φιλε
ασχημο πραγμα οταν δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε χρεωκόπησαν για να σου πάρουν τα πάντα όλα σε τιμή ευκαιρίας, ήταν ενορχηστρωμένο σχέδιο. Ένα καλά στημένο παιχνίδι. Το έχουν πει.. άλλωστε. Πχ. πριν την κρίση, ρεπορτάζ ότι δεν υπήρχε τίποτα στο υπέδαφος των ελληνικών θαλασσών, τώρα μετά κρίσης έγινε Θαύμα και έχει απο όλα σε ορυκτό πλούτο. Μην ξεχνάμε οτι υπήρχαν πιο χρεωκοπημένες χώρες στην Ευρώπη απο την δήθεν δική μας, που έπεσαν στα μαλακά. Αν είχαμε πολιτικούς με κύρος, παλαιάς κοπής, όπως είχαμε στο παρελθόν, δεν θα άφηναν να συμβεί τίποτε απο όλα αυτά..   :cool2:

Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο.Τα αίτια της κρίσης ήταν η συσσώρευση χρέους,η συσσώρευση ψωλάδων και η αντίδραση.Τρία αίτια,αν έλειπε ένα απο αυτα δε θα υπήρχε κρίση.
Οι ικανοί το έπιασαν αμέσως οτι η κρίση δεν ειεχε τόσο σχέση με έλλειμμα ρευστοτητας ή το συσσωρευμένο χρέος αλλα είχε σχέση με το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας που προκαλούσε η συσσώρευση γονων και ψωλαδων με παχυλους μισθούς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο.Τα αίτια της κρίσης ήταν η συσσώρευση χρέους,η συσσώρευση ψωλάδων και η αντίδραση.Τρία αίτια,αν έλειπε ένα απο αυτα δε θα υπήρχε κρίση.

Ποια αντιδραση ηταν αιτιο της κρισης;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποια αντιδραση ηταν αιτιο της κρισης;

Η αντίδραση των ικανων.Δεν ανέβασαν την απόδοση τους όπως περίμεναν οι άλλοι και αντιθέτως πολλοί την κοπανησαν εγκαταλειποντας το πλοίο.Ετσι οι άλλοι ευρέθησαν σε κενό,σε δινη,τους τράβηξαν το έδαφος απότομα κάτω απο τα ποδια και αποκαλυφθηκε η γύμνια.
Εγώ βασικά περίμενα να ξεσπάσει η κρίση νωρίτερα το 2006,τους εσωσε η φούσκα των ακίνητων στην Αμερική που κάπως καλυπτε τα ανομηματα τους.Το κραχ του 2008 και ο Δεκέμβρης του 2008 ηταν η ταφόπλακα της μέσης τάξης.Είχαν πολύ λίγες επιλογές εκτοτε όσο και να ελισσονταν,μιλάμε το ματς ήταν προκαθορισμενο.Φανηκε οτι δεν είχαν εφεδρειες παρόλο που κινητοποιησαν σχεδόν τα πάντα,μέχρι και την άκρα αριστερά έφεραν να τους σωσει.
Τώρα η ελπίδα τους ειναι να τους σωσουν οι λαθρο περιμένοντας τους βαρβαρους φάση.
Αφου δεν υπάρχει λύση απο μέσα,περιμένουν μια ενισχυση για τονωση απο έξω.

Το πρόβλημα ήταν πάντα εσωτερικο,απλα οι πολιτικοι δεν μπορούσαν να πουν την αλήθεια και ο λαός είχε τελείως λανθασμενη εικόνα πολλοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έγινε.
Εκεί πάτησαν και οι λαικιστες αφου οι άλλοι κωλυονταν να πουν την αλήθεια,ψαρευαν και αυτοί με θαύματα,,υποσχέσεις θεωρίες συνομωσίας και παπαριες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η αντίδραση των ικανων.Δεν ανέβασαν την απόδοση τους όπως περίμεναν οι άλλοι και αντιθέτως πολλοί την κοπανησαν εγκαταλειποντας το πλοίο.Ετσι οι άλλοι ευρέθησαν σε κενό,σε δινη,τους τράβηξαν το έδαφος απότομα κάτω απο τα ποδια και αποκαλυφθηκε η γύμνια.
Εγώ βασικά περίμενα να ξεσπάσει η κρίση νωρίτερα το 2006,τους εσωσε η φούσκα των ακίνητων στην Αμερική που κάπως καλυπτε τα ανομηματα τους.Το κραχ του 2008 και ο Δεκέμβρης του 2008 ηταν η ταφόπλακα της μέσης τάξης.Είχαν πολύ λίγες επιλογές εκτοτε όσο και να ελισσονταν,μιλάμε το ματς ήταν προκαθορισμενο.Φανηκε οτι δεν είχαν εφεδρειες παρόλο που κινητοποιησαν σχεδόν τα πάντα,μέχρι και την άκρα αριστερά έφεραν να τους σωσει.
Τώρα η ελπίδα τους ειναι να τους σωσουν οι λαθρο περιμένοντας τους βαρβαρους φάση.
Αφου δεν υπάρχει λύση απο μέσα,περιμένουν μια ενισχυση για τονωση απο έξω.

Το πρόβλημα ήταν πάντα εσωτερικο,απλα οι πολιτικοι δεν μπορούσαν να πουν την αλήθεια και ο λαός είχε τελείως λανθασμενη εικόνα πολλοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έγινε.
Εκεί πάτησαν και οι λαικιστες αφου οι άλλοι κωλυονταν να πουν την αλήθεια,ψαρευαν και αυτοί με θαύματα,,υποσχέσεις θεωρίες συνομωσίας και παπαριες.

Γιατι αν εμεναν οι ικανοι στη χωρα τι μπορουσε να αλλαξει, εφοσον η νοοτροπια των πολιτικων δεν αλλαξε και δεν αλλαζει;
Θελω να πω η αντιδραση των ικανων ηταν αποτελεσμα της κρισης οχι αιτιο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατι αν εμεναν οι ικανοι στη χωρα τι μπορουσε να αλλαξει, εφοσον η νοοτροπια των πολιτικων δεν αλλαξε και δεν αλλαζει;
Θελω να πω η αντιδραση των ικανων ηταν αποτελεσμα της κρισης οχι αιτιο.

Αυτοί περίμεναν αλλη αντίδραση.Τα υπολογισαν όλα λάθος.Βασικα δεν είχαν και feedback,υπήρχαν τάσεις που δεν καταγραφονταν.Αυτοι νόμιζαν οτι τα ξέρουν ολα,μοιρασμένα κουκιά,οτι τα ελέγχουν όλα.
Έχουν κάνει άπειρα λάθη σε όλους τους υπολογισμούς,χρειάζονται 1000 σελίδες να αναλύσω.
Εδώ κατεφυγαν στην αριστερά και τους λαθρο να τους σωσουν,φαντάσου ξεφτιλικι και κωλοτουμπα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Τα αίτια της κρίσης ήταν η συσσώρευση χρέους,η συσσώρευση ψωλάδων και η αντίδραση.Τρία αίτια,αν έλειπε ένα απο αυτα δε θα υπήρχε κρίση.
Είναι η ώρα του παιδιού.. είναι η ώρα του Νουνού.. Απο ότι βλέπω τώρα  :cool2:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Χάθηκε ο αρχηγός... Θα βρήκε καινούργια σπονσορέτα...

Συνημμένα

• BA010242-DE4C-4596-91D2-AC9CA86C2A2E.jpeg
    BA010242-DE4C-4596-91D2-AC9CA86C2A2E.jpeg
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Χάθηκε ο αρχηγός... Θα βρήκε καινούργια σπονσορέτα...
Είναι στο atm τώρα απασχολημένος, μάλλον θα μετράει το ρευστό.. για να στείλει ευρωπαική βοήθεια.. στα πρώην ανατολικά χωριά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πέρυσι τα Χριστούγεννα μου είχαν φύγει 700 ευρώ σε δώρα στις σπονσορέτς.Το άθλημα είναι ακριβό.Φέτος θα είμαι πιο σφιχτοχέρης.Δεν είμαστε και Αγιοβασίληδες.
Αδηφάγες για δώρα είναι.Δώρο γενεθλίων,δώρο Χριστουγέννων,είδα κάτι στη βιτρίνα και μου γυάλισε,δε συμμαζεύονται με τίποτα.Το μαχαίρι είναι όταν βλέπεις τη γκόμενα με καινούργιο iphoni ή καινούργια ακριβή τσάντα και σου λέει είναι δώρο από τη μαμά μου.
Καλύτερα δηλαδή να τη βλέπεις με τα φορέματα,τα κοσμήματα,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχεις πάρει εσύ παρά με άλλα γιατί σου φαίνονται σα χύσια άλλου πάνω της.
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι γκόμενες,σκάνε με τις ζαρτιέρες και τα εσώρουχα που αγόρασες εσύ και όχι με άλλα,αλλιώς ξέρουν οτι θα έχεις πουλόπτωση.
Αυτό είναι το booty call,φαντάσου την άλλη να έρχεται διαμέρισμα ντυμένη στην τρίχα με τακούνια,σέξυ ρούχα,εσώρουχα,περιποιημένη μετά 2 ώρες προετοιμασία,τέλειο μαλλί κομμωτηρίου και φτιαγμένα νύχια μόνο και μόνο για να της ρίξεις έναν πούτσο.Είναι τεράστια ευχαρίστηση.Το κάνουν για να σε ευγνωμονήσουν αν έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα αγορά σοβαρού δώρου όπως κοσμήματος,γούνας ή iphoniού.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πέρυσι τα Χριστούγεννα μου είχαν φύγει 700 ευρώ σε δώρα στις σπονσορέτς.Το άθλημα είναι ακριβό.Φέτος θα είμαι πιο σφιχτοχέρης.Δεν είμαστε και Αγιοβασίληδες.
Αδηφάγες για δώρα είναι.Δώρο γενεθλίων,δώρο Χριστουγέννων,είδα κάτι στη βιτρίνα και μου γυάλισε,δε συμμαζεύονται με τίποτα.Το μαχαίρι είναι όταν βλέπεις τη γκόμενα με καινούργιο iphoni ή καινούργια ακριβή τσάντα και σου λέει είναι δώρο από τη μαμά μου.
Καλύτερα δηλαδή να τη βλέπεις με τα φορέματα,τα κοσμήματα,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχεις πάρει εσύ παρά με άλλα γιατί σου φαίνονται σα χύσια άλλου πάνω της.
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι γκόμενες,σκάνε με τις ζαρτιέρες και τα εσώρουχα που αγόρασες εσύ και όχι με άλλα,αλλιώς ξέρουν οτι θα έχεις πουλόπτωση.

και πληρωνεις και αισθάνεσαι κερατας
μηπως το σπονσοριλικι συνδιαζει τα χειροτερα μεταξυ σχεσης/πληρωμενου και όχι τα καλυτερα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Στα μεζεα σου.
Οπως ειπα και αλλη φορα, εισαι το απολυτο ειδωλο ολων των τζογαδορων του πλανητη. Θα παρακαλουσαν για να βρεθουν εστω και εναν μηνα στη θεση σου.
Τρως τα λεφτα σου σε ταξιδια, ωραια εστιατορια, ωραια ξενοδοχεια, παρεα με ωραιες γυναικες.
Αμα ηξερες ποσα 700ευρα θα χαθουνε και αυτες τις γιορτες σε μια μπιλια στη ρουλεττα, η σε ενα απογευμα μπροστα απο εναν ξερο κουλοχερη, θα ησουν χαρουμενος που σου τα τρωνε ομορφα ουκρανακια

Πηγαινε στο καζινο της Παρνηθας και ρωτα 5 70χρονους που παιζουν κουλοχερη, αν κανεις καλα που τρως τα λεφτα σου ετσι, να δεις τι θα σου πουν

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και πληρωνεις και αισθάνεσαι κερατας
μηπως το σπονσοριλικι συνδιαζει τα χειροτερα μεταξυ σχεσης/πληρωμενου και όχι τα καλυτερα?

Το σπονσοριλίκι είναι μια συναλλαγή αμοιβαία επωφελής.Φαντάσου μια γκόμενα που έχει μπαφιάσει με τους άφραγκους Ρομέος και τζόβενους που ακόμα και την τσίχλα τη μοιράζονται.Εχει βαρεθεί τη μιζέρια,τη φτήνια,τη μπίχλα και όλες τις υποσχέσεις.Ψάχνει ένα καλύτερο lifestyle.
Από την άλλη είναι ο πετυχημένος μεσήλικας που πρέπει συνέχεια να βλέπει το ίδιο μπάζο γυναίκα που έχει πια παχύνει και ούτε να τη γαμήσει δε θέλει.Θέλει κάτι φρέσκο,δροσερό κτλ. και είναι διατεθειμένος να τα χώσει.
Οπότε οι ανάγκες συναντιούνται και έρχεται το chemistry.
Εσύ δίνεις ακριβώς αυτό που θέλει αυτή και αυτή δίνει ό,τι θες εσύ.Είναι αμοιβαία επωφελής σχέση,δε χάνει κάποιος και ο άλλος κερδίζει,πρακτικά κερδίζουν και οι δύο πλευρές.
Mutually beneficial relationship που λένε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στα μεζεα σου.
Οπως ειπα και αλλη φορα, εισαι το απολυτο ειδωλο ολων των τζογαδορων του πλανητη. Θα παρακαλουσαν για να βρεθουν εστω και εναν μηνα στη θεση σου.
Τρως τα λεφτα σου σε ταξιδια, ωραια εστιατορια, ωραια ξενοδοχεια, παρεα με ωραιες γυναικες.
Αμα ηξερες ποσα 700ευρα θα χαθουνε και αυτες τις γιορτες σε μια μπιλια στη ρουλεττα, η σε ενα απογευμα μπροστα απο εναν ξερο κουλοχερη, θα ησουν χαρουμενος που σου τα τρωνε ομορφα ουκρανακια

Πηγαινε στο καζινο της Παρνηθας και ρωτα 5 70χρονους που παιζουν κουλοχερη, αν κανεις καλα που τρως τα λεφτα σου ετσι, να δεις τι θα σου πουν

Μπα,πιστεύω ο τζόγος είναι το ίδιο διεγερτικός όπως και οι γκόμενες.Ειδικά άμα παίζεις σε άλογα εκεί δεν υπάρχει σωτηρία κυριολεκτικά.
Αυτά τζόγος,αλκοόλ,γκόμενες είναι η καταστροφή του άντρα αλλά είναι και οι πιο ηδονιστικές δραστηριότητες.
Ετσι και μπεις στο τριπάκι,δε βγαίνεις εύκολα.Είναι πολύ εθιστικό δίνει αμέσως μεγάλη απόλαυση και κάποια στιγμή κολλάς με αυτό.
Το χειρότερο είναι να είσαι όλα αυτά μαζί τζογαδόρος,αλκοολικός,γυναικάς και ναρκομανής.Τότε μάλλον την έχεις πουτσίσει αν και κάποιοι κατάφεραν να βγούνε άθικτοι.
Γενικά δύσκολα τα πράγματα για άντρες με πάθη.Εγώ μέχρι τώρα έχω κεντράρει στο γκομενικό μόνο και μέχρι τώρα φτηνά την έχω σκαπουλάρει αλλά είναι επικίνδυνα σπορ αυτά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς να το σταματήσεις το ανατολικό μπλοκ,γίνονται αυτά τα πράγματα?Δε γίνονται αυτά,άπαξ και εθιστείς στο σλαβικό μουνί είσαι μια ζωή εξαρτημένος.
Αν το σταματήσεις θα ψοφήσεις από την κατάθλιψη.Το σύνδρομο στέρησης δεν αντιμετωπίζεται.Θα πρέπει να γίνεις αλκοολικός,ναρκομανής ή τζογαδόρος για να επιβιώσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το χειρότερο είναι να είσαι όλα αυτά μαζί τζογαδόρος,αλκοολικός,γυναικάς και ναρκομανής.Τότε μάλλον την έχεις πουτσίσει αν και κάποιοι κατάφεραν να βγούνε άθικτοι.

Τζογος, αλκκολ και γυναικες με μετρο, πρεπει να υπαρχουν στη ζωη καθε αντρα σε ολες τις ηλικιες
Τα ναρκωτικα ειναι αλλο κεφαλαιο, καλο ειναι να μη μπλεξει κανεις ποτε με αυτα, μονο κερδισμενος θα βγει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μπα,πιστεύω ο τζόγος είναι το ίδιο διεγερτικός όπως και οι γκόμενες.Ειδικά άμα παίζεις σε άλογα εκεί δεν υπάρχει σωτηρία κυριολεκτικά.
Αυτά τζόγος,αλκοόλ,γκόμενες είναι η καταστροφή του άντρα αλλά είναι και οι πιο ηδονιστικές δραστηριότητες.
Ετσι και μπεις στο τριπάκι,δε βγαίνεις εύκολα.Είναι πολύ εθιστικό δίνει αμέσως μεγάλη απόλαυση και κάποια στιγμή κολλάς με αυτό.
Γενικά δύσκολα τα πράγματα για άντρες με πάθη.Εγώ μέχρι τώρα έχω κεντράρει στο γκομενικό μόνο και μέχρι τώρα φτηνά την έχω σκαπουλάρει αλλά είναι επικίνδυνα σπορ αυτά.

Το αλλο μεγαλο ναρκωτικο του αντρα ειναι η δουλεια.
Ειδικα οταν μιλαμε για μπιζνες και οχι υπαλληλικι, τοτε ειναι το ισχυροτερο ναρκωτικο απ ολα και η οδος για να αποκτησεις οτι αλλο επιθυμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom