Πέρυσι τα Χριστούγεννα μου είχαν φύγει 700 ευρώ σε δώρα στις σπονσορέτς.Το άθλημα είναι ακριβό.Φέτος θα είμαι πιο σφιχτοχέρης.Δεν είμαστε και Αγιοβασίληδες.
Αδηφάγες για δώρα είναι.Δώρο γενεθλίων,δώρο Χριστουγέννων,είδα κάτι στη βιτρίνα και μου γυάλισε,δε συμμαζεύονται με τίποτα.Το μαχαίρι είναι όταν βλέπεις τη γκόμενα με καινούργιο iphoni ή καινούργια ακριβή τσάντα και σου λέει είναι δώρο από τη μαμά μου.
Καλύτερα δηλαδή να τη βλέπεις με τα φορέματα,τα κοσμήματα,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχεις πάρει εσύ παρά με άλλα γιατί σου φαίνονται σα χύσια άλλου πάνω της.
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι γκόμενες,σκάνε με τις ζαρτιέρες και τα εσώρουχα που αγόρασες εσύ και όχι με άλλα,αλλιώς ξέρουν οτι θα έχεις πουλόπτωση.
Αυτό είναι το booty call,φαντάσου την άλλη να έρχεται διαμέρισμα ντυμένη στην τρίχα με τακούνια,σέξυ ρούχα,εσώρουχα,περιποιημένη μετά 2 ώρες προετοιμασία,τέλειο μαλλί κομμωτηρίου και φτιαγμένα νύχια μόνο και μόνο για να της ρίξεις έναν πούτσο.Είναι τεράστια ευχαρίστηση.Το κάνουν για να σε ευγνωμονήσουν αν έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα αγορά σοβαρού δώρου όπως κοσμήματος,γούνας ή iphoniού.