Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κάτι που δεν έχουν οι ελλεεινίδες δηλαδή.Απορώ πραγματικά αν κάποιες έχουν και ωορρηξία.

Ψιτ Ξανθόπουλε.
Μια χαρά πηδιουνται οι Ελληνίδες [size=5pt](απλά όχι με εσένα)[/size].

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάτι που δεν έχουν οι ελλεεινίδες δηλαδή.Απορώ πραγματικά αν κάποιες έχουν και ωορρηξία.

Οντως οι Ελληνίδες έχουν μειωμένα επίπεδα καυλίασης.Εγώ ισχυρίζομαι οτι είναι για γενετικούς λόγους άλλοι μπορεί να πούνε για κοινωνικούς οτι καταπιέζουν τις ορμές τους γιατί προσέχουν την εικόνα τους.
Οι Σλάβες σου στένουν μήνυμα σε στυλ,μόλις τελείωσα το μάθημα και είμαι ελεύθερη,έχεις χρόνο να έρθω σπίτι σου για σεξ?
Είναι ζόρικες ερωτήσεις.
Η στελνουν μήνυμα,θα ήθελα πολύ να με πας στο πολωνικό εστιατόριο.Αν με πας,μετά θα σου πάρω πίπα στην τουαλέτα.
Είναι πολύ της έκπληξης η φάση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μειωμένα επίπεδα καυλίασης.....

Το ακριβως αντιθετο συμβαινει. Απο τις πιο θερμες και σεξυ γυναικες στο πλανητη ειναι οι ελληνιδες.

Απλα γαμιουνται με οποιους γουσταρουν. Μη βγαζετε κακια επειδη σας εχουν ακυρωσει και δεν σας το εδωσαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Το μαχαίρι είναι όταν βλέπεις τη γκόμενα με καινούργιο iphoni ή καινούργια ακριβή τσάντα και σου λέει είναι δώρο από τη μαμά μου.
Καλύτερα δηλαδή να τη βλέπεις με τα φορέματα,τα κοσμήματα,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχεις πάρει εσύ παρά με άλλα γιατί σου φαίνονται σα χύσια άλλου πάνω της.
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι γκόμενες,σκάνε με τις ζαρτιέρες και τα εσώρουχα που αγόρασες εσύ και όχι με άλλα,αλλιώς ξέρουν οτι θα έχεις πουλόπτωση.

Αν ξέρεις την κατάσταση συμβιβάζεσαι.Εγώ δε θα κάτσω να διαμαρτυρηθώ άμα η άλλη έχει ένα γαμπρό και ένα γαμέα παράλληλα με εμένα που της τα χώνω.Στα αρχίδια μου.,Οι άλλοι βέβαια το βλέπουν διαφορετικά.
Επειδή έχω βρεθεί και στις τρεις καταστάσεις σπόνσορος,γαμπρού,γαμέως και ξέρω ακριβώς τι παίζει και στις 3,επιλέγω συνειδητά τη γωνία και το ρόλο σπόνσορος άσχετα τι κάνει η άλλη όταν δεν είμαστε μαζί.
Κάποιος άλλος μπορεί να το παίζει γαμπρός,άλλος μπορεί να είναι γαμέας.
Στα αρχίδια μου εντελώς.Ας τη γαμάει ο ένας και με γαιδουρινό πέος,ας της τάζει ο άλλος νυφικά,παιδάκια,γάμους και ας τη γαμάει τζάμπα,δε με απασχολεί.
Εγώ τη δουλειά μου την κάνω,αυτό που θέλω το παίρνω.Τι με νοιάζουν τα υπόλοιπα?

Έχεις αρχίσει να ρετάρεις ήδη Κμαν.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216

Sad man στις αναπαραγωγικες ηλικιες οι γυναικες ειναι λιγοτερες απο τους αντρες. Δηλαδη καποιοι απο καθε γενια θα περασουν την ζωη τους χωρις μουνι. Μαντεψε εσυ σε ποιο τμημα του πληθυσμου βρισκεσαι.  :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο αρεσει στις γυναικες το σεξ.
Σε ολες και στις Ελληνιδες
Ουτε κατα διαννοια δε μπορεις να φανταστεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οντως οι Ελληνίδες έχουν μειωμένα επίπεδα καυλίασης.Εγώ ισχυρίζομαι οτι είναι για γενετικούς λόγους άλλοι μπορεί να πούνε για κοινωνικούς οτι καταπιέζουν τις ορμές τους γιατί προσέχουν την εικόνα τους.
Οι Σλάβες σου στένουν μήνυμα σε στυλ,μόλις τελείωσα το μάθημα και είμαι ελεύθερη,έχεις χρόνο να έρθω σπίτι σου για σεξ?
Είναι ζόρικες ερωτήσεις.

Εγώ πιστεύω ότι γεμίζουν μόνο με την επιβεβαίωση που παίρνουν από βλέμματα,ινσταγκραμ,πεσίματα,κομπλιμέντα κλπ.Νιώθουν πλήρεις μόνο μ'αυτό,τρέφουν τον ναρκισσισμό τους και ξεχνάνε την πούτσα.

Και οι Σλάβες ακούν συνέχεια κομπλιμέντα,αλλά από τον τρόπο που περπατάνε και κοιτάνε,νιώθεις αμέσως ότι θέλουν να γαμηθούν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες είναι ξινές και άκαυλες.Μιλάς με τη Σλάβα,της πιάνεις λίγο το κωλαράκι της αγοράζεις ποτάκι της βάζεις και ένα εικοσάευρο στο χέρι και η άλλη είναι σε προοργασμική κατάσταση,τη βλέπεις να κοκκινίζει να φιλάει εσένα,τη φίλη της να καυλώνει γενικώς.
Γενικά οι Σλάβες είναι preexited,νιώθεις οτι θα χύσουν το επόμενο λεπτό.
Οι Ελληνίδες θέλουν τεράστια προσπάθεια ξεκινάνε από πολύ χαμηλό threshold καυλίασης,το νιώθεις αμέσως.Αντε να τις θερμάνεις.

Μίλαγα στην άλλη Πόζναν ενώ η φίλη της χόρευε με τις βυζούμπες έξω και καυτό σορτ με μπούτια,κώλο έξω και μου λέει η γκόμενα,συγγνώμη αλλά πρέπει να σε διακόψω.Εχω καυλώσει με τη φίλη μου.Κοίτα πόσο όμορφη είναι.
Την πιάνει,χουφτώνει τις βυζούμπες και τον κώλο και της τραβάει γλωσσόφιλο επί τόπου.
Αντε να τα δεις αυτά Ελλάδα.Να μιλάς στην άλλη και να σε διακόψει για να φασώσει τη φίλη της.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τυπε πιστευω οτι εισαι λαθος. Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Δωσε λιγο βαση στα οσα γραφει και θα καταλαβεις την ουσια.

Λες απλά να μας εξηγεί τους λόγους που έχει μόνιμη ανεπανόρθωτη πουλόπτωση;  :think:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε θες να βρεθουμε σε μαγαζι γεματο με σλαβες να κανεις αυτα που λες; Ειδικα αυτο με το 20ρικο στο χερι θελω να δω απο κοντα το πως παιζει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο αρεσει στις γυναικες το σεξ.
Σε ολες και στις Ελληνιδες
Ουτε κατα διαννοια δε μπορεις να φανταστεις

Οι ελλεεινίδες θέλουν σχέση.Το σεξ το χρησιμοποιούν μόνο για να κρατήσουν αυτόν που θέλουν και για να κάνουν παιδί.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:S :S :S

Τυπε εδω ειναι νημα για παιχτες που πληρωνουν μουναρες και γαμανε, μη μεταφερεις μιζερια παντου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε θες να βρεθουμε σε μαγαζι γεματο με σλαβες να κανεις αυτα που λες; Ειδικα αυτο με το 20ρικο στο χερι θελω να δω απο κοντα το πως παιζει.

Μόνο Κίεβο παίζει η φάση με το 20άρικο.Πολωνία εννοείται,θες περισσότερα,50ευρα κι έτσι.
Αλλά ποια Σλάβα δεν καυλώνει με τα πράσινα?Μερικές δεν τα έχουν δει ποτέ που λέει ο λόγος,απλά ενθουσιάζονται.
Χώνεις πρώτα την εικοσαρούμπα και βλέπεις πώς ανταποκρίνεται.Αμα αρχίζει να σκάει γλωσσόφιλα είσαι μέσα,ετοιμάζεις το επόμενο εικοσάρι και κλείνεις τραπέζι για λάδωμα κάτω από το τραπέζι και γούστα.
Συνήθως οι γκόμενες τσιμπάνε ενθουσιασμένες το χαρτί,το βάζουν διακριτικά στο τσαντάκι και πιάνουν τα γλωσσόφιλα και τους χούφτους.
Είναι η φάση Ουκρανία,γενικώς σλαβικές χώρες.Αρκεί να τα χώνεις και το θαύμα γίνεται.
Είναι πολύ ωραία καλύτερα 5 ώρες άρχοντας να κάψεις μια χιλιαρούμπα,παρά 5 μέρες να γυρνάς σα ζητιάνος εκλιπαρώντας τα μουνιά.
500 ευρά ημερησίως στα γούστα,αυτός είναι ο κανόνας σλαβικό κόσμο.Αλλιώς μην πας καν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom