Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
σαντ μαν κι εσύ...γρήγορα γκόμενα !!!
Τυπε κατα τα αλλα δεν εχεις ορεξη αλλα απο την αλλη θες να τα βαλεις με μεγαθηρια...
Κάτι που δεν έχουν οι ελλεεινίδες δηλαδή.Απορώ πραγματικά αν κάποιες έχουν και ωορρηξία.
λολ
πάλι έχεις δίκιο...
Κάτι που δεν έχουν οι ελλεεινίδες δηλαδή.Απορώ πραγματικά αν κάποιες έχουν και ωορρηξία.
Το μαχαίρι είναι όταν βλέπεις τη γκόμενα με καινούργιο iphoni ή καινούργια ακριβή τσάντα και σου λέει είναι δώρο από τη μαμά μου.
Καλύτερα δηλαδή να τη βλέπεις με τα φορέματα,τα κοσμήματα,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχεις πάρει εσύ παρά με άλλα γιατί σου φαίνονται σα χύσια άλλου πάνω της.
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι γκόμενες,σκάνε με τις ζαρτιέρες και τα εσώρουχα που αγόρασες εσύ και όχι με άλλα,αλλιώς ξέρουν οτι θα έχεις πουλόπτωση.
Αν ξέρεις την κατάσταση συμβιβάζεσαι.Εγώ δε θα κάτσω να διαμαρτυρηθώ άμα η άλλη έχει ένα γαμπρό και ένα γαμέα παράλληλα με εμένα που της τα χώνω.Στα αρχίδια μου.,Οι άλλοι βέβαια το βλέπουν διαφορετικά.
Επειδή έχω βρεθεί και στις τρεις καταστάσεις σπόνσορος,γαμπρού,γαμέως και ξέρω ακριβώς τι παίζει και στις 3,επιλέγω συνειδητά τη γωνία και το ρόλο σπόνσορος άσχετα τι κάνει η άλλη όταν δεν είμαστε μαζί.
Κάποιος άλλος μπορεί να το παίζει γαμπρός,άλλος μπορεί να είναι γαμέας.
Στα αρχίδια μου εντελώς.Ας τη γαμάει ο ένας και με γαιδουρινό πέος,ας της τάζει ο άλλος νυφικά,παιδάκια,γάμους και ας τη γαμάει τζάμπα,δε με απασχολεί.
Εγώ τη δουλειά μου την κάνω,αυτό που θέλω το παίρνω.Τι με νοιάζουν τα υπόλοιπα?
Έχεις αρχίσει να ρετάρεις ήδη Κμαν.
Οντως οι Ελληνίδες έχουν μειωμένα επίπεδα καυλίασης.Εγώ ισχυρίζομαι οτι είναι για γενετικούς λόγους άλλοι μπορεί να πούνε για κοινωνικούς οτι καταπιέζουν τις ορμές τους γιατί προσέχουν την εικόνα τους.
Οι Σλάβες σου στένουν μήνυμα σε στυλ,μόλις τελείωσα το μάθημα και είμαι ελεύθερη,έχεις χρόνο να έρθω σπίτι σου για σεξ?
Είναι ζόρικες ερωτήσεις.
Τυπε πιστευω οτι εισαι λαθος. Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Δωσε λιγο βαση στα οσα γραφει και θα καταλαβεις την ουσια.
Λες απλά να μας εξηγεί τους λόγους που έχει [size=20pt]μόνιμη ανεπανόρθωτη πουλόπτωση;[/size]
Λες απλά να μας εξηγεί τους λόγους που έχει μόνιμη ανεπανόρθωτη πουλόπτωση;
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο αρεσει στις γυναικες το σεξ.
Σε ολες και στις Ελληνιδες
Ουτε κατα διαννοια δε μπορεις να φανταστεις
Τυπε θες να βρεθουμε σε μαγαζι γεματο με σλαβες να κανεις αυτα που λες; Ειδικα αυτο με το 20ρικο στο χερι θελω να δω απο κοντα το πως παιζει.