Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε δεν χρειαζεται να παμε σε αλλο κρατος για να βρουμε μαγαζι γεματο σλαβες. Ελα Αθηνα και παιζουμε και εδω μπαλα. Εχει σημεια να παιξεις μπαλα να σε δω την ωρα του αγωνα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι ελλεεινίδες θέλουν σχέση.Το σεξ το χρησιμοποιούν μόνο για να κρατήσουν αυτόν που θέλουν και για να κάνουν παιδί.

Μπορει να μην το δινουν τοσο ευκολα οσο στο βορρα, αλλα οταν τις αρεσει καποιος ειναι ετοιμες να του δωσουν τα παντα. Ολοκληρωτικο δωσιμο.

Οι βορειες ειναι πιο ευκολες γιατι πινουν κι ολας.
Το προβλημα με τις ελληνιδες δεν ειναι οτι δε γαμιουνται, αλλα οτι δεν πινουν καθολου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (7).jpg
    αρχείο λήψης (7).jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 20

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Τυπε θες να βρεθουμε σε μαγαζι γεματο με σλαβες να κανεις αυτα που λες; Ειδικα αυτο με το 20ρικο στο χερι θελω να δω απο κοντα το πως παιζει.
Επειδή δεν θα βρεθείτε από κοντά ποτέ, να σου δείξω τώρα πώς παίζει το δίνω 20ρικο στο χέρι σε ρωσικό μαγαζί στην Καλλιθέα..

Συνημμένα

• DB40C44A-C2D5-484C-8BA0-6E87D7F0F565.jpeg
    DB40C44A-C2D5-484C-8BA0-6E87D7F0F565.jpeg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επειδή δεν θα βρεθείτε από κοντά ποτέ, να σου δείξω τώρα πώς παίζει το δίνω 20ρικο στο χέρι σε ρωσικό μαγαζί στην Καλλιθέα..

Τυπε οχι, δεν θα τον αφησω να καταληξει ετσι ο ανθρωπος. Δεν εχω κακια προς το προσωπο του. Απλα θελω να δω τα ποσοστα επιτυχιας των τακτικων που λεει και να δουμε το ολο θεμα ζωντανα και οχι στο μπλα μπλα συνεχεια απο εδω μεσα. Να τα δουμε ολα αυτα στη πραξη.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μόνο Κίεβο παίζει η φάση με το 20άρικο.Πολωνία εννοείται,θες περισσότερα,50ευρα κι έτσι.
Αλλά ποια Σλάβα δεν καυλώνει με τα πράσινα?Μερικές δεν τα έχουν δει ποτέ που λέει ο λόγος,απλά ενθουσιάζονται.
Χώνεις πρώτα την εικοσαρούμπα και βλέπεις πώς ανταποκρίνεται.Αμα αρχίζει να σκάει γλωσσόφιλα είσαι μέσα,ετοιμάζεις το επόμενο εικοσάρι και κλείνεις τραπέζι για λάδωμα κάτω από το τραπέζι και γούστα.
Συνήθως οι γκόμενες τσιμπάνε ενθουσιασμένες το χαρτί,το βάζουν διακριτικά στο τσαντάκι και πιάνουν τα γλωσσόφιλα και τους χούφτους.
Είναι η φάση Ουκρανία,γενικώς σλαβικές χώρες.Αρκεί να τα χώνεις και το θαύμα γίνεται.
Είναι πολύ ωραία καλύτερα 5 ώρες άρχοντας να κάψεις μια χιλιαρούμπα,παρά 5 μέρες να γυρνάς σα ζητιάνος εκλιπαρώντας τα μουνιά.
500 ευρά ημερησίως στα γούστα,αυτός είναι ο κανόνας σλαβικό κόσμο.Αλλιώς μην πας καν.
:new_shocked:

:headbang: :headbang: :headbang:

Για κολόμπαρα και στριπτιτζαδικα μιλάς?
Έχω οργώσει την Ανατολική Ευρώπη και έχω φασωσει και χουφτώσει άπειρες φορές και ότι έχω φορτώσει δεν μου έχει κοστίσει ποτέ τίποτα πέρα από ένα κέρασμα και μην πώ πως άλλες που δεν μου έκατσαν τις κέρασα και πιο πολύ από αυτές που μου έκατσαν ..
Παράλληλος κόσμος το παραπάνω ποστ!
Πότε μπροστά στα μάτια μου δεν έχω δει ξένο σαρανταρη να τρώει μουνί που με ενδιαφέρει!  :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τυπε θες να βρεθουμε σε μαγαζι γεματο με σλαβες να κανεις αυτα που λες; Ειδικα αυτο με το 20ρικο στο χερι θελω να δω απο κοντα το πως παιζει.
Γιατι να τον δεις? πιστευεις οτι ξερει τις σλαβες ? :grin:
αν τις ηξερε δεν θα ξοδευε τετοια ποσα για να τις πιανει μονο το μπουτι ...
:grin: :grin:

Δεν εχει κατσει ποτε πανω απο μηνα σε ανατολικη χωρα(αυτος ειναι ο σωστος ορισμος ... μεγαλυτερα πορνιδια απο τις ρουμανες δεν υπαρχουν και δεν ειναι σλαβες ) :grin:
μολδαβια πιο ευκολα χρηματιζεις ρουμανοφωνη γκομενα παρα ρωσοφωνη ...

Γελαω παντως με αυτα που γραφει οπως και με καποιους αλλους που εχουν ανεβει μια δυο φορες πανω για λιγες μερες και κανουν αναλυσεις περι σλαβικων μουνετων :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γιατι να τον δεις? πιστευεις οτι ξερει τις σλαβες ? :grin:
αν τις ηξερε δεν θα ξοδευε τετοια ποσα για να τις πιανει μονο το μπουτι ...
:grin: :grin:

Δεν εχει κατσει ποτε πανω απο μηνα σε ανατολικη χωρα(αυτος ειναι ο σωστος ορισμος ... μεγαλυτερα πορνιδια απο τις ρουμανες δεν υπαρχουν και δεν ειναι σλαβες ) :grin:
μολδαβια πιο ευκολα χρηματιζεις ρουμανοφωνη γκομενα παρα ρωσοφωνη ...

Γελαω παντως με αυτα που γραφει οπως και με καποιους αλλους που εχουν ανεβει μια δυο φορες πανω για λιγες μερες και κανουν αναλυσεις περι σλαβικων μουνετων :2funny:

Τυπε δεν χρειαζεται να ξερει σλαβες. Θα κανονισω εγω μαγαζι να ειναι για παρτη μας και μονο γεματο σλαβες απο 8 και πανω σε ομορφια. Νορμαλ κοπελες ομως οχι επαγγελματιες. Ρωσιδες, Ουκρανες, Λευκορωσες, Γεωργιανες, Καζακες. Ισως και μια δυο Πολωνες.

Θελω απλα να ερθει φορτωμενος με μαρουλι (πυραυλους οπως λεει) να αραξω στην ακρη και να τον δω στη πραξη απο κοντα τι κανει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Καταλαβα το σκεπτικο σου  φιλε :grin: .... αλλα δεν τον λυπασαι?
το οτι θα γινει ρομπα ειναι γνωστο :grin: :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καταλαβα το σκεπτικο σου  φιλε :grin: .... αλλα δεν τον λυπασαι?
το οτι θα γινει ρομπα ειναι γνωστο :grin: :grin:

Φιλε πραγματικα δεν προκειται να αφησω να τον πειραξει αντρας. Τωρα για τις γυναικες δεν εχω θεμα, θα τις αφησω ελευθερες να κανουν οτι θελουν να ειναι πραγματικο και ρεαλιστικο το παιχνιδι.

Το παιγνιο οπως λεει...σιγα, τι θα παθει απο μερικες τσαντιες;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ προκαλώ όποιον θέλει να πάμε σε οποιοδήποτε σλαβικό κέντρο Πόζναν,Βαρσοβία,Κίεβο,Μόσχα,Πίτερ,Μινσκ,Λβωφ,Χάρκοβο,Κράκωβ,Πράγα,Μπρνο,Πίλσεν,οπουδήποτε και να δούμε ποιος θα έχει βγει με μουνί σε δυο ώρες και ποιος θα μείνει με το πουλίον ανά χείρας.
Οπου θέλει,να μπούμε στο ίδιο μαγαζί με τα ίδια λεφτά,την ίδια μέρα και ώρα για τον ίδιο χρόνο και να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος καθενός.Με περιορισμό τόπου και χρόνου σε άγνωστο μέρος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε δεν χρειαζεται να ξερει σλαβες. Θα κανονισω εγω μαγαζι να ειναι για παρτη μας και μονο γεματο σλαβες απο 8 και πανω σε ομορφια. Νορμαλ κοπελες ομως οχι επαγγελματιες. Ρωσιδες, Ουκρανες, Λευκορωσες, Γεωργιανες, Καζακες. Ισως και μια δυο Πολωνες.

Θελω απλα να ερθει φορτωμενος με μαρουλι (πυραυλους οπως λεει) να αραξω στην ακρη και να τον δω στη πραξη απο κοντα τι κανει.

Μπορεί να έρθει ντυμένος Αγ Βασίλης και την ώρα που μοιράζει 20ευρα να πιάνει μπουτάκια! Δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κάποια!  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ προκαλώ όποιον θέλει να πάμε σε οποιοδήποτε σλαβικό κέντρο Πόζναν,Βαρσοβία,Κίεβο,Μόσχα,Πίτερ,Μινσκ,Λβωφ,Χάρκοβο,Κράκωβ,Πράγα,Μπρνο,Πίλσεν,οπουδήποτε και να δούμε ποιος θα έχει βγει με μουνί σε δυο ώρες και ποιος θα μείνει με το πουλίον ανά χείρας.
Οπου θέλει,να μπούμε στο ίδιο μαγαζί με τα ίδια λεφτά,την ίδια μέρα και ώρα για τον ίδιο χρόνο και να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος καθενός.Με περιορισμό τόπου και χρόνου σε άγνωστο μέρος.
Αρχηγέ το έχω! Απόβαση στο Σλαβικο χωριό και καταδρομική σε κλάμπ! Ούτε πορτοφόλια ούτε μπουκάλια ούτε τραπέζια ούτε τίποτα! Μισή ώρα θέλουμε μόνο :rockon:
Balkan Rules :uzi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αν επιμενει ντε και καλα εξωτερικο, μπορω να κανονισω φαση Ουκρανια, Ρωσια, οπου θελει πανω στο χαρτη.

Να τον δω απο κοντα θελω την ωρα του αγωνα, εν δραση. Να δω τη βαλκανικη υπεροχη. Τιποτα αλλο περα απο τα οσα εχω ηδη πει στη σελιδα 109.

Ομορφα και πολιτισμενα. Ειμαι κατα της βιας και του να βριζουμε κτλπ.

Να περασουμε καλα, να δουμε πως παιζει ο καθενας ζωντανα. Ολο μπλα μπλα εδω μεσα οπως ενας αλλος φουκαρας που αλλαζε συνεχεια πολη οταν του ελεγαν μελη οτι ηρθαν να τον συναντησουν, ενας αλλος οταν ειπα να βρεθουμε αλλαξε ηπειρο, δηλαδη θελω να πω καλα ολα αυτα που λεμε, οκ. Πλακα εχουν. Να δουμε και στη πραξη τι παιζει, χωρις ιχνος κακιας και πονηριας. Απλα θελω να τα δω στη πραξη.

Ο Δημητρακης ας πουμε ειναι ξεκαθαρος, σου λεει ελα απο εδω να παμε οπου θες να δεις οτι θες. Δεν κρυβεται.

Εγω ας πουμε δεν γουσταρω να προσκαλω ατομα στη ζωη μου, για αυτο κιολας δεν ανεβαζω φωτογραφιες και δεν προκαλω. Δεν λεω ειστε ολοι παπαρες και σας χυνω στα μουτρα. Ουτε οτι κινω παγκοσμιες οικονομιες και εχω υποταξει τις μουναρες και τις εχω φερει σε απογνωση.

Αφου επελεξε τον δρομο της αυτοπροβολης και της υπερηφανιας, του να μας βριζει ολους και να λεει ειμαστε παπαρες, θελω απλα να παω απο κοντα να τα δω ολα αυτα στη πραξη.

Απλα και ομορφα, οπως το ακους.

Τωρα θα αρχισουν παλι οι διαφοροι να βριζουν και να λενε παλι τα δικα τους.

Καταλαβες;

Μολις πεσει στριμωγμα, ξεκινανε επιθεσεις, βρισιες και αλλα ανουσια πραγματα.

Επι της ουσιας, μηδεν.

Απλο ειναι, στελνει πμ το τηλεφωνο του, τον καλω απο το δικο μου, μου λεει που βρισκομαστε και πηγαινω να περασουμε καλα και να κανουμε τη πλακα μας.

Για ποιο λογο να μη το δεχεται και βριζει και βαζει κλωνους να βριζουν και αυτοι;

Δεν κανει μπαμ οτι τελικα ολα αυτα ειναι απλα δημιουργηματα φαντασιας;

Αν ειναι αληθεια, ομορφα και ωραια ας στειλει τηλεφωνο να κανονισουμε και να βρεθουμε να τα δουμε στη πραξη.

Μακαρι να ειναι ολα αληθεια και να ειναι παιχτης και υποσχομαι να μπω μεσα εδω μετα και να γραψω τη πασα αληθεια.

Εγω απλα δεν ξερω τι ειναι, θελω να δω απο κοντα. Αυτο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ το έχω! Απόβαση στο Σλαβικο χωριό και καταδρομική σε κλάμπ! Ούτε πορτοφόλια ούτε μπουκάλια ούτε τραπέζια ούτε τίποτα! Μισή ώρα θέλουμε μόνο :rockon:
Balkan Rules :uzi:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Μπαίνουμε με τα ίδια λεφτά στην τσέπη στο ίδιο μαγαζί την ίδια ώρα και βλέπουμε ποιος φορτώνει πρώτος και αν φορτώνει καλύτερη.
Με όλες τις συνθήκες ισάξιες.
Πάμε ας πούμε 22 Πόζναν,Mundo Wroclaw,D Flair Κίεβο να δούμε ποιος θα γαμήσει.
Να είναι άγνωστο μέρος και να μην έχεις παραπάνω λεφτά από τον άλλον,να είναι όλα ισοσταθμισμένα χωρίς άδικα πλεονεκτήματα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στημενη μουναρα στα 4 να εχεις μπροστα σου και να σου λεει ελα να με γαμησεις, δεν θα γαμησεις τυπε.

Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε για σημεια γεματα με επαγγελματιες μιλας;

Αυτα ειναι τα μουνια που εχεις υποταξει; Τις επι πληρωμη γυναικες;

χαχαχαχαχαχα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο τυπος θεωρει κατορθωμα αξιο λογου το να πληρωσει επαγγελματια και να αγορασει το χρονο της...

Τι αλλο χρειαζεται να πουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom