Αν επιμενει ντε και καλα εξωτερικο, μπορω να κανονισω φαση Ουκρανια, Ρωσια, οπου θελει πανω στο χαρτη.
Να τον δω απο κοντα θελω την ωρα του αγωνα, εν δραση. Να δω τη βαλκανικη υπεροχη. Τιποτα αλλο περα απο τα οσα εχω ηδη πει στη σελιδα 109.
Ομορφα και πολιτισμενα. Ειμαι κατα της βιας και του να βριζουμε κτλπ.
Να περασουμε καλα, να δουμε πως παιζει ο καθενας ζωντανα. Ολο μπλα μπλα εδω μεσα οπως ενας αλλος φουκαρας που αλλαζε συνεχεια πολη οταν του ελεγαν μελη οτι ηρθαν να τον συναντησουν, ενας αλλος οταν ειπα να βρεθουμε αλλαξε ηπειρο, δηλαδη θελω να πω καλα ολα αυτα που λεμε, οκ. Πλακα εχουν. Να δουμε και στη πραξη τι παιζει, χωρις ιχνος κακιας και πονηριας. Απλα θελω να τα δω στη πραξη.
Ο Δημητρακης ας πουμε ειναι ξεκαθαρος, σου λεει ελα απο εδω να παμε οπου θες να δεις οτι θες. Δεν κρυβεται.
Εγω ας πουμε δεν γουσταρω να προσκαλω ατομα στη ζωη μου, για αυτο κιολας δεν ανεβαζω φωτογραφιες και δεν προκαλω. Δεν λεω ειστε ολοι παπαρες και σας χυνω στα μουτρα. Ουτε οτι κινω παγκοσμιες οικονομιες και εχω υποταξει τις μουναρες και τις εχω φερει σε απογνωση.
Αφου επελεξε τον δρομο της αυτοπροβολης και της υπερηφανιας, του να μας βριζει ολους και να λεει ειμαστε παπαρες, θελω απλα να παω απο κοντα να τα δω ολα αυτα στη πραξη.
Απλα και ομορφα, οπως το ακους.
Τωρα θα αρχισουν παλι οι διαφοροι να βριζουν και να λενε παλι τα δικα τους.
Καταλαβες;
Μολις πεσει στριμωγμα, ξεκινανε επιθεσεις, βρισιες και αλλα ανουσια πραγματα.
Επι της ουσιας, μηδεν.
Απλο ειναι, στελνει πμ το τηλεφωνο του, τον καλω απο το δικο μου, μου λεει που βρισκομαστε και πηγαινω να περασουμε καλα και να κανουμε τη πλακα μας.
Για ποιο λογο να μη το δεχεται και βριζει και βαζει κλωνους να βριζουν και αυτοι;
Δεν κανει μπαμ οτι τελικα ολα αυτα ειναι απλα δημιουργηματα φαντασιας;
Αν ειναι αληθεια, ομορφα και ωραια ας στειλει τηλεφωνο να κανονισουμε και να βρεθουμε να τα δουμε στη πραξη.
Μακαρι να ειναι ολα αληθεια και να ειναι παιχτης και υποσχομαι να μπω μεσα εδω μετα και να γραψω τη πασα αληθεια.
Εγω απλα δεν ξερω τι ειναι, θελω να δω απο κοντα. Αυτο.