κρατα δυναμεις και μαρουλι για το 22ρι ξανθο και γραψε εντυπώσεις και πληροφοριες
Η ξανθιά είναι πολύ δυνατή.Πρέπει να δω πώς θα το οργανώσω βέβαια γιατί θα λείπει το Νοέμβριο.
Το Νοέμβριο θα φέρω Αθήνα τη Ρωσίδα μοντέλο με τα 1000 ευρώ δωράκι ή την 22χρονη Ουκρανή με 800 ευρώ εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο.Βλέποντας και κάνοντας είναι η φάση.Εναλλακτικά μπορώ να πάω Χάρκοβο να γαμήσω αυτή με κανά 200άρι τη μέρα το πολύ.
Γενικά δεν κολλάω.Το καλό είναι εχθρός του καλύτερου.Αυτά που σκας στη μία τα στερείς από την άλλη.
Οι άλλοι κολλάνε με μια γκόμενα,δεν έχουν το abudance mentality.
Αν μετανιώσω θα γαμήσω και αυτή που απέρριψα προηγουμένως.Ο σπόνσορας έχει πάντα το πάνω χέρι,το μοναστήρι να είναι καλά.
Τις γκόμενες που δείχνω όπως την ξανθιά κτλ αν της φέρεις Μύκονο ή Σαντορίνη και σκάσεις 500-1000 ευρώ ημερησίως για πεντάστερο ή βίλα,τις γαμάς και χωρίς δωράκι αλλά το έξοδο ξεφεύγει πολύ.
Χοντρικά δηλαδή ή πας επί τόπου και σκας 200-300 ευρώ σε δωράκι ημερησίως ή τις καλείς Γερμανία ή Αθήνα και σκας 800-1500 ευρώ σε δωράκι για τριήμερο ή τις φέρνεις Μύκονο,Σαντορίνη και σκας 3000 ευρώ για τριήμερο συνολικά έξοδα.Κάπως έτσι αν και υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις αλλά χοντρικά τόσο κοστίζουν τα οχτάρια εννιάρια.
Είναι πολλές που το κάνουν αυτό και Ανατολικές και Δυτικές έχει τεράστια ποικιλία,διαλέγεις τις γκόμενες που γουστάρεις εσύ.
Εμένα ας πούμε μου αρέσουν οι 20χρονες με ποδάρεςλεπτές άνω του 185.Αυτό μπορώ να το βρω αν θέλω.Αλλος έχει άλλα γούστα,μπορεί να θέλει κωλάρα ή πολύ ωραίο πρόσωπο ή γκόμενα βυζαρού κτλ.
Γενικά σα σπόνσορας φτύνεις άπειρες γκόμενες,σε παρακαλάνε 100 για να γαμήσεις τη μία που είναι η τυχερή.Εχεις το πάνω χέρι από όλες τις απόψεις,πραγματικός άρχων.