Ακόμα δεν ήρθε και άρχισε να με ξεμουφλιαζει η Λευκορρωσις.Ποτα και χορός όλη την ώρα,τι γίνεται γαμω το φελεκι μου?Κάτι ξέρω και προτιμώ τις τριανταρες,οι μικρές σε λιώνουν,αστειρευτη ενέργεια.
Τρία ουισκια σε μια ώρα κατέβασε,τι κάνουν οι άτιμες?
Σε περιπτωση που οντως ισχυει και υπαρχει κοπελα εκει μαζι σου αυτη τη στιγμη, εσυ φταις που συμβαινει αυτο που εγραψες κμαν.
Μαλλον δεν μπορεις να χειριστεις τη κατασταση μου φαινεται, δεν γαμας καλα και συνεχεια και για αυτο πινει το κοριτσι να ξεχασει αυτο που περναει.
Αν τη γαμουσες δυνατα συνεχεια, δεν θα ειχε ορεξη για ποτακια ουτε θα ειχε την ενεργεια που λες. Θα ειχε κουρνιασει και θα σου εκανε τη γατουλα περιμενοντας να σου ξανασηκωθει και να τον αρπαξει ξανα μεσα στο στομα της πριν αρχισεις παλι να τη σφυροκοπας.
Μαλλον...δεν γαμας φιλε και κακοπερνα το κοριτσι και προσπαθει με τα πιωματα να ξεχασει τη καταντια που ζει για να βγαλει λιγα χρηματα.
Ενδεχομενως αν γαμουσες καλα, μπορει και να μην σου επαιρνε και λεφτα.
Αν την ειχες βαλει κατω και εχυνε συνεχεια και ετρεμε απο καυλα και δεν ηξερε που πατα και που βρισκεται...παιζει να σου καθοταν εκει στο τσαμπα για καμια βδομαδα να ευχαριστηθει πουτσα.
Το εχεις το κοριτσι τωρα εκει αγαμητο και πινει το κακομοιρο να ξεχασει το δραμα που ζει...ντροπη ρε κμαν.