Τι εννοείς σου έσπασε τα αρχίδια. Δεν έχεις γαμήσει ακόμα?Μου έσπασε τα αρχιδια η γκομενα.Θελει σχέση και καλά.Πολυ σπαστικές οι Λευκορρωσιδες.
Εμφανισιακά καλή,δε με αφήνει ούτε φωτο να βγάλω.
Εδώ απο το μαγαζί χτες.
![]()
.
Άμα συνεχίσει έτσι ούτε μισό παπαρι δε θα πάρει,όχι 1000 ευρώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι εννοείς σου έσπασε τα αρχίδια. Δεν έχεις γαμήσει ακόμα?
Όχι,αυτό λέμε.Ζηταει κανονικό ρομανς,σχέση κτλ πάει πολύ αργά.Τι είναι αυτα γαμω το φελεκι μου?
Καμία σχέση με τις fast track Ουκρανές,Πολωνέζες.
Αυτά δε τα συμφωνήσατε από την αρχή μέσω του site? Είναι εντυπωσιακή πάντως.Όχι,αυτό λέμε.Ζηταει κανονικό ρομανς,σχέση κτλ πάει πολύ αργά.Τι είναι αυτα γαμω το φελεκι μου?
Καμία σχέση με τις fast track Ουκρανές,Πολωνέζες.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Γενικά φοβερό αρχιδοπρηξιμο.Γκρίνια γιατί την πήγα με το λεωφορείο απο το αεροδρόμιο,γιατί δεν έχω παντόφλες για αυτή,γιατί δεν έχω κουζίνα και το χειρότερο ζήτησε να κοιμηθεί σε χωριστο κρεβάτι.
Όχι ρε αρχηγέ,πώς την πάτησες έτσι;
Όχι ρε αρχηγέ,πώς την πάτησες έτσι;
Αυτές είναι οι μαλακίες που κάνουνε.Φαντάσου τώρα αυτή να έχει το θράσος να ζητήσει 1000 ευρώ ή κανά allowance.Θα πάρει τα αρχίδια μου εννοείται.
Κακώς που δεν έφερα την Ουκρανή που είχα εναλλακτική,μια χαρά γκόμενα είναι.Θα τη φέρω όμως αυτήν ή μια άλλη Ουκρανή που γνώρισα τώρα το Δεκέμβριο Γερμανία.
Αυτή είναι η μαλακία στο σπόνσορινγκ.Δεν μπορείς να ζητήσεις ξερά από την άλλη σεξ προτού να έρθει αυτό εννοείται.Αμα όμως δεν το κάνει,κινδυνεύει φυσικά να μην εισπράξει τίποτα.
Με Ουκρανές,Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.Εμφανίζεται με Λευκορρωσίδες,Σλοβάκες κτλ.
Κοίταξε μη σου τη φάει κανένας 30άρης στα κλάμπ που τη πηγαίνεις.
Είχε αρκετούς εμφανίσιμους,αυτές βέβαια ξέρουν ότι αν αρχίσουν να χαριεντίζονται εδώ και εκεί παίζει να τις διώξεις και από το σπίτι.Κατά κάποιον τρόπο είναι εξαρτημένες.Παίρνουν τα μέτρα τους βέβαια.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.080
- Πόντοι
- 216
Αυτές είναι οι μαλακίες που κάνουνε.Φαντάσου τώρα αυτή να έχει το θράσος να ζητήσει 1000 ευρώ ή κανά allowance.Θα πάρει τα αρχίδια μου εννοείται.
Κακώς που δεν έφερα την Ουκρανή που είχα εναλλακτική,μια χαρά γκόμενα είναι.Θα τη φέρω όμως αυτήν ή μια άλλη Ουκρανή που γνώρισα τώρα το Δεκέμβριο Γερμανία.
Αυτή είναι η μαλακία στο σπόνσορινγκ.Δεν μπορείς να ζητήσεις ξερά από την άλλη σεξ προτού να έρθει αυτό εννοείται.Αμα όμως δεν το κάνει,κινδυνεύει φυσικά να μην εισπράξει τίποτα.
Με Ουκρανές,Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.Εμφανίζεται με Λευκορρωσίδες,Σλοβάκες κτλ.
Καλα ρε τυπε ουτε την χουφτωσες ??
Μια ειναι η λυση ριξτην χαπι στο ποτο χαχα
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Είχε αρκετούς εμφανίσιμους,αυτές βέβαια ξέρουν ότι αν αρχίσουν να χαριεντίζονται εδώ και εκεί παίζει να τις διώξεις και από το σπίτι.Κατά κάποιον τρόπο είναι εξαρτημένες.Παίρνουν τα μέτρα τους βέβαια.
Μόνο στο Χίλτον μην την πας,εκεί μπορεί να στη φάει κανας 'παίκτης'
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.080
- Πόντοι
- 216
Μόνο στο Χίλτον μην την πας,εκεί μπορεί να στη φάει κανας 'παίκτης'
Εσυ εχεις παει πολλες στο χιλτον ε ?? Που δεν ξερεις ουτε που πεφτει
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Καλά,πολλές τα κάνουν και επίτηδες να το παίξουν δύσκολες και καλά για να τις πάρεις στα σοβαρά.Ευτυχώς είναι εμφανίσιμη και ντύνεται ωραία.
Είναι αυτή εδώ.
Δε με αφήνει να βγάζω φωτός αλλά κάποια στιγμή θα αφήσει.
Για να δούμε σήμερα τι θα γίνει.Τέτοια νάζια έκανε και η Ρωσίδα το Μάιο την πρώτη μέρα και τη δεύτερη μέρα άρχισε τα μπούκια και τις καταπόσεις.
Κανονικά σα Βαλκάνιος υπερπέουλας δεν θα έπρεπε να συναντώ αντιστάσεις,αυτές οι νέες καταστάσεις με προβληματίζουν.
Είναι αυτή εδώ.
![bKmzL4.jpg](https://imagizer.imageshack.com/img922/9190/bKmzL4.jpg)
Για να δούμε σήμερα τι θα γίνει.Τέτοια νάζια έκανε και η Ρωσίδα το Μάιο την πρώτη μέρα και τη δεύτερη μέρα άρχισε τα μπούκια και τις καταπόσεις.
Κανονικά σα Βαλκάνιος υπερπέουλας δεν θα έπρεπε να συναντώ αντιστάσεις,αυτές οι νέες καταστάσεις με προβληματίζουν.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Χωρίς φώτο με βαλκανικό χέρι και σώβρακο,είναι σαν μην την έφερες
Χωρίς φώτο με βαλκανικό χέρι και σώβρακο,είναι σαν μην την έφερες
Σωστό αυτό.Για να δούμε.Πάντως είναι νεροφίδα.Κατεβάζει τα ουίσκια σα νεράκι.Με ένα καλό κόμπο δώρων,ακριβού κλαμπ,ρεστωράν,και άφθονα ξύδια σίγουρα γαμάς.
Χάλασα που μου είπε χτες ότι ήταν παντρεμένη με Τούρκο μέχρι τον Ιούλιο.Τραβάς τα βυζιά σου με το τι γαμάνε οι Τουρκαλάδες.
Σήμερα είναι το κεφάλι μου κουδούνι από τα ξύδια χτες και το ξενύχτι ως τις 5.00,θα την πάω Μοναστηράκι,Πλάκα να την ταίσω και ποτίσω να δούμε τι θα γίνει.Το κακό είναι ότι τέτοιες ζητάνε πάντα και allowance.Αν θες δηλαδή να τις κρατήσεις μετά,πρέπει να σκας 300-500 ευρώ οικονομική βοήθεια μηνιαίως.Την ώρα που η Πολωνέζα κάνει το γλυφοκώλι με το καλημέρα.
Οπότε βλέποντας και κρίνοντας.Αμα συνεχίσει να μαλακίζεται,θα πάω για περιορισμό της ζημιάς,να μη μου φύγουν πάνω από 500 ευρώ συνολικά σε όλα,ώστε να φέρω στα καπάκια την Ουκρανή.Αμα βελτιώσει επιδόσεις και συμπεριφορά,θα σπρώξω κάμποσο κασέρι.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Εχουν πονηρέψει τα μουνάκια.Κάνουν παίγνιο αντίστοιχο με το δικό μας,είναι σα να παίζεις σκάκι.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.262
- Πόντοι
- 3.656
καλα που δεν πηγες να την παρεις με παπιΜου έσπασε τα αρχιδια η γκομενα.Θελει σχέση και καλά.Πολυ σπαστικές οι Λευκορρωσιδες.
Εδώ απο το μαγαζί χτες.
![]()
Γενικά φοβερό αρχιδοπρηξιμο.Γκρίνια γιατί την πήγα με το λεωφορείο απο το αεροδρόμιο,γιατί δεν έχω παντόφλες για αυτή,γιατί δεν έχω κουζίνα και το χειρότερο ζήτησε να κοιμηθεί σε χωριστο κρεβάτι.
Αν δεν κάνει κάτι σήμερα να επανορθώσει παίρνει τον Πούλο μεγαλοπρεπως.Τζαμπα τα αεροπορικά που πλήρωσα.Στο εφεξής μόνο με Ουκρανες,Πολωνεζες θα ασχολούμαι,οι Λευκορωσιδες τρώνε Χ.
Η Πολωνεζα με ρώτησε αν η Λευκορρωσιδα έφερε σκύλο.
Δωστος τα πρωτα 200 να ζεσταθει κ πεστης μ αρεσει το γλυφοκωλι να τεσταρεις αντιδρασεις
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.262
- Πόντοι
- 3.656
ειναι το τρειντ μαρκ του αρχηγουΧωρίς φώτο με βαλκανικό χέρι και σώβρακο,είναι σαν μην την έφερες
Μαζι με το γκλοριους δωματιο με σπρινγκμπεντ κ ανευ κουττινες κ χεστρας
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Μου έσπασε τα αρχιδια η γκομενα.Θελει σχέση και καλά.Πολυ σπαστικές οι Λευκορρωσιδες.
Εδώ απο το μαγαζί χτες.
Αν δεν κάνει κάτι σήμερα να επανορθώσει παίρνει τον Πούλο μεγαλοπρεπως.Τζαμπα τα αεροπορικά που πλήρωσα.Στο εφεξής μόνο με Ουκρανες,Πολωνεζες θα ασχολούμαι,οι Λευκορωσιδες τρώνε Χ.
Η Πολωνεζα με ρώτησε αν η Λευκορρωσιδα έφερε σκύλο.
Καλα σου κανει ρε κμαν. Αφου δεν θελεις να καταλαβεις τα αυτονοητα και πετας λεφτα στο κενο. Γουσταρω να σου σκασει και τιποτα χαστουκια αν πας να την ακουμπησεις.
Τα θελεις και τα παθαινεις φιλε, εσυ εχεις επιλεξει να εισαι ο χαζος της υποθεσης και να παρακαλας τη καθε ξεφτιλα, να σου κανει νουμερα.
Παω στοιχημα οτι χτες εκει που τη πηγες να χορεψει (αν ειναι αληθεια το ολο θεμα) ανταλλαξε στοιχεια με τουλαχιστον 2-3 γαμιαδες. Πιθανον να τη γαμησε και καποιος μεσα στη τουαλετα ή εξω πανω στο αμαξι και απλα ντρεπεσαι να μας το πεις οτι πληρωνεις για να γαμανε-γλεντανε-χορευουν αλλοι.
Μη πουμε για τις φατσες των υπολοιπων που εχεις ανεβασει φωτο, που κανει μπαμ οτι οι κοπελες απλα δεν γουσταρουν την ολη φαση και οτι ειναι εκει αμηχανες μονο και μονο για τα λεφτα.
Κμαν, αν δεν αλλαξεις τακτικη, σε βλεπω οταν θα πας να πεις κατι οταν θα σου γαμανε τη χ γκομενα που θα εχεις πληρωσει, να σε κερνανε και φαπες οι διαφοροι γαμιαδες που θα γαμανε τσαμπα.
Στα ειπα, θελησα να σε βοηθησω, ησουν αρνητικος και το παιξες μαγκια. Κλαψε τωρα με τη καταντια σου, διοτι αν ειναι οντως αληθεια ολο αυτο, ειναι μεγαλη ξεφτιλα ρε φιλε το θεμα.
Δεν ειναι αντρικα πραγματα αυτα, εσυ πληρωσες για να σε ταπεινωνουν, να σου γαμανε τον αντρισμο.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Για το σημαδι στο χερι που εχει, τι παραμυθι σου ειπε;
:S :S :S
:S :S :S
Παιζει να την ειχα πετυχει στο rich cat τον Αυγουστο ,καθοτανε με μια αλλη σε τραπεζι με τουρκοαραβες ...Χάλασα που μου είπε χτες ότι ήταν παντρεμένη με Τούρκο μέχρι τον Ιούλιο.Τραβάς τα βυζιά σου με το τι γαμάνε οι Τουρκαλάδες.
δεν κανω πλακα ,ρωτησε την αν εκεινη την περιοδο ητανε Μινσκ η οχι.
κλασσικη στρογγυλοποιημενη ρωσοφατσα φυσικα ,παρα πολλες μοιαζουν μεταξυ τους
Όλο το κώλο της ποστάρει, Ο Τούκος θα την είχε ξεκωλιάσει. Ξεκώλιασε την και εσύ ρε άρχοντα!!!!! Σήμερα όχι αύριο.Σωστό αυτό.Για να δούμε.Πάντως είναι νεροφίδα.Κατεβάζει τα ουίσκια σα νεράκι.Με ένα καλό κόμπο δώρων,ακριβού κλαμπ,ρεστωράν,και άφθονα ξύδια σίγουρα γαμάς.
Χάλασα που μου είπε χτες ότι ήταν παντρεμένη με Τούρκο μέχρι τον Ιούλιο.Τραβάς τα βυζιά σου με το τι γαμάνε οι Τουρκαλάδες.
Σήμερα είναι το κεφάλι μου κουδούνι από τα ξύδια χτες και το ξενύχτι ως τις 5.00,θα την πάω Μοναστηράκι,Πλάκα να την ταίσω και ποτίσω να δούμε τι θα γίνει.Το κακό είναι ότι τέτοιες ζητάνε πάντα και allowance.Αν θες δηλαδή να τις κρατήσεις μετά,πρέπει να σκας 300-500 ευρώ οικονομική βοήθεια μηνιαίως.Την ώρα που η Πολωνέζα κάνει το γλυφοκώλι με το καλημέρα.
Οπότε βλέποντας και κρίνοντας.Αμα συνεχίσει να μαλακίζεται,θα πάω για περιορισμό της ζημιάς,να μη μου φύγουν πάνω από 500 ευρώ συνολικά σε όλα,ώστε να φέρω στα καπάκια την Ουκρανή.Αμα βελτιώσει επιδόσεις και συμπεριφορά,θα σπρώξω κάμποσο κασέρι.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Εχουν πονηρέψει τα μουνάκια.Κάνουν παίγνιο αντίστοιχο με το δικό μας,είναι σα να παίζεις σκάκι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8K
- Εμφανίσεις
- 300K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις