Πρακτικά δηλαδή το game μέχρι το 2017 και τη φρι βίζα για ΕΕ που γάμησε τα πάντα ήταν:
1.Μπαίνω στο μάμπα δύο εβδομάδες προ αφίξεως και ξεψαχνίζω αυτές που λένε chotsiu naiti sponsora(σεμι προς που κάνουν αρπαχτές εκτός από το κύριο κανονικό επάγγελμα,υπήρχαν χιλιάδες στο Κίεβο που καθημερινά ανανεώνονταν)
2.Διαλέγω αυτές της αρεσκείας μου π.χ. οχτάρια κάτω των 25 ετών,175 και άνω,λεπτές με βυζάρες κτλ
3.Μένω χρονικό διάστημα με τον κανόνα διά 500 ευρώ.Δηλαδή αν έχω 1500 ευρώ μένω 3 μέρες.Αν έχω 2000 ευρώ μένω 4 μέρες.Πάντα πρέπει να διαθέτω 500 ευρώ ημερησίως.
4.Κάνω μία προσφορά στις γκόμενες που θέλω που να μην μπορούν να αρνηθούν.Πρακτικά 200 ευρώ τη μέρα.Καμία δεν πρόκειται να αρνηθεί αυτό το ποσό μέχρι το 2017,είναι πολύ καλή προσφορά πέουλα.
5.Οσες δεν προλαβαίνω να γαμήσω στο ένα ταξίδι,τις γαμάω στο επόμενο.Αν μία μου αρέσει πολύ την κρατάω και τη γαμάω και στο επόμενο ταξίδι με τα μισά λεφτά.
6.Αν έχω χρόνο και καύλες επισκέπτομαι και τα κλαμπ για πλάκα μήπως και βρω άλλες σεμιπρος,αφού το 90% των κοννέ έχουν ήδη γίνει μέσω ίντερνετ.
Αυτό ήταν το σύνηθες game το 2014-2017 μετά την έναρξη του πολέμου.Από τότε όμως άλλαξαν άρδην τα πράγματα λόγω της φρι βίζας που επιβλήθηκε τον Ιούνιο 2017.Μιλάμε για milestone.
Εκτοτε το game έχει αλλάξει με εντελώς νέα στρατηγική.Μιλάμε για υπερπέουλες που επιδιώκουν μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων με βάση τη ρεαλιστική κατάσταση.
Οι συνήθεις καυλείς που είχαν κολλήσει στην ευκολία του 2014-2017 αντιμετωπίζουν τώρα απροσδόκητες δυσκολίες και βρίζουν συνέχεια.Μπορείτε να δείτε τη γκρίνια στο ISG.
Το θέμα είναι η προσαρμογή στη νέα κατάσταση αν και πιστεύω ο Βαλκάνιος γυπαετός δε θίγεται ποτέ από τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις απλά αντί να σκίσει δεξιά πάει και χυμάει λίγο πιο αριστερά.Είναι απλώς αλλαγή θέασης όχι μεταβολή παιγνίου.Η υπεροχή μας είναι αδιαμφισβήτητη.
Εμείς επιβάλλουμε πάντα τα στάνταρτς και όχι οι άλλοι πουτσιφλέκες.Εγραφα αναλυτικά για τα σπονσοριλίκια ανατολική Ευρώπη στο φόρουμ του roosh το 2013 προ πενταετίας και όλοι βρίζανε οτι δεν είναι έτσι,.Τώρα πλέον έχουν κλάσει αφού διαπιστώνουν οτι τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψα.Γίνονται ηθικοδιδάσκαλοι,φιλόσοφοι και μοναχοί.
Πέντε χρόνια μπροστά.Πώς να μην κλάσουν?