Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν διαφωνω
με τις σπονσορετες τον βρεχεις η σε υποχρεωνουν να φορας το σιχαμερο λασχτιχο?

Σπονσορέτς έχει πολλές παραλλαγές.Πληρώνεις ψευδαίσθηση.
Π.χ. ο Trump με τη Μελανία πιο πιθανό
1.Τη γαμούσε απλά?
2.Τον πίπωνε?Ετρωγε τα χύσια του?
3.Του έκανε γλυφοκώλι?
4.Την μαστίγωνε?
5.Την κατούραγε?
6.Την έχεζε?
7.Τον γαμούσε αυτή?
8.Τον έχεζε?Η τον μαστίγωνε?
Τι γινόταν άραγε?Κάπως έτσι είναι το σκηνικό με τις σπονσορέτς.Υπάρχουν σαφείς δυναμικές,δεν είναι μαύρο,άσπρο,βάζεις τη φαντασία να δουλέψει,τι γίνεται και τι δε γίνεται.Παίζει ρόλο η ισχύς πώς είσαι εσύ,πώς είναι αυτή,τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Οι γερμανοειδείς σπονσορέτς θέλουν φυσικά να κυριαρχήσουν να σου τραβήξουν τρελό πούτσο και να σε δείρουν για να στρώσεις,αλλά αυτό δεν αντιπροσωπεύει τη γενική κατάσταση.
Οι Πολωνέζες θέλουν να τις κατουρήσεις και να τις σπάσεις στο ξύλο και πάλι αυτό δεν αντιπροσωπεύει τη γενική κατάσταση.Είναι απλά βίτσια.

Γενικά σα γενική αρχή.Οι Πολωνέζες δε θέλουν να φοράς ποτέ καπότα αφού ελπίζουν να μείνουν έγγυες από το ανώτερο Βαλκάνιο σπέρμα.
Οι Ρωσίδες θέλουν να φοράς πάντα καπότα αφού φοβούνται το AIDS.
Οι Τσέχες δε ζητάνε καπότα αφού συνήθως παίρνουν προσωπικά μέτρα αντισύλληψης,χάπια ή διάφραγμα σχεδόν  πάντα για να μη μείνουν έγγυες.
Οι Ουκρανές είναι φίφτυ φίφτυ,ζητάνε καπότα αν σε κόψουν αλανιάρη,δε ζητάνε αν σε κόψουν σοβαρό.
Κάπως έτσι πάει.
Συνήθως με την Πολωνή πρέπει να εξηγήσεις γιατί θες καπότα και με τη Ρωσίδα γιατί δε θες καπότα.Αλλά θα κάνουν του κεφαλιού τους έτσι κι αλλιώς.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγέ θέλω ανάλυση δεδομένων! Έκλεισα τις πρώτες διακοπές του χειμώνα και θέλω τις προβλέψεις σου αν και είναι νωρίς!
Πάω 4αήμερο καθημερινές στο βίλνιους !
Θα μείνω στο Radisson Blue και έχω σκοπό να τους ξεφτιλίσω τη χώρα! Θα τι πέφτω σε ότι 8αρι και άνω υπάρχει!  Περιμένω να βγει το iPhone 11 για να το έχω ως απαραίτητο αξεσουάρ όταν θα αλλάζω τηλέφωνα με μουνάκια!  Θα παίξει και τίντερ πλασ πιο πρίν!
Λες να έχω και ένα Πάκο πράσινα από τα καινούργια για καλό και για κακό ή δεν θα χρειαστούν καν?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για τρομπόνι,μπούκι.
1.Νούμερο ένα Πολωνέζες,απλά βιομηχανία.Τεράστια προσπάθεια,φιλότιμο και να μην ξέρει η άλλη,στο τέλος θα γίνει αστέρι με τις σωστές οδηγίες.Γενικώς πολύ αξιόλογα βιομηχανικά μπούκια και φοβερες επιδόσεις ακόμα και από εικοσάρες με τον ενθουσιασμό της πρωτάρας.
2.Νούμερο δύο Ρωσίδες,Συμβατικά απλά μπούκια αλλά έμφαση στην ικανοποίηση του άρχοντος.
3.Τρία Τσέχες.Οσα δίνεις τόσα παίρνεις.Τίμιο μπούκι.Πρακτικά υποχρέωση της γκόμενας.
4.Τέσσερα,Ουκρανές.Αθλιο μπούκι.Καταστροφή από κάθε άποψη.Παίζει και να αιμορραγήσει ο πότσος.Πληθώρα αιτίων.Βασικά το ωμό ουκρανικό ψάρι αλλά και η τεμπελιά των Ουκρανέζων.
Γενικά πολύ χαμηλό εντελώς αντικαυλέ απαράδεκτο επίπεδο εκτός αν μιλάμε για επαγγελματίες.

Από μη Σλάβες μόνο οι Ρουμάνες πιάνουν κάτι σε επίδοση έναντι των Πολωνέζων σε ό,τι αφορά το ενδοευρωπαικό μπούκι.Αλλά είναι άλλη σχολή εντελώς,άλλες τεχνικές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ θέλω ανάλυση δεδομένων! Έκλεισα τις πρώτες διακοπές του χειμώνα και θέλω τις προβλέψεις σου αν και είναι νωρίς!
Πάω 4αήμερο καθημερινές στο βίλνιους !
Θα μείνω στο Radisson Blue και έχω σκοπό να τους ξεφτιλίσω τη χώρα! Θα τι πέφτω σε ότι 8αρι και άνω υπάρχει!  Περιμένω να βγει το iPhone 11 για να το έχω ως απαραίτητο αξεσουάρ όταν θα αλλάζω τηλέφωνα με μουνάκια!  Θα παίξει και τίντερ πλασ πιο πρίν!
Λες να έχω και ένα Πάκο πράσινα από τα καινούργια για καλό και για κακό ή δεν θα χρειαστούν καν?

Ουκρανία παραμένει golden standard και αυτή τη σαιζόν εκτός αν θες να τα σκάσεις διπλά και να πας Ρωσία για μουνάρες.Για τζαμπέ δε σε παίρνει.Αν έχεις την ψευδαίσθηση οτι θα γαμήσεις τζαμπέ,καλύτερα Πολωνία για να σου φύγει η ιδέα που λένε.
Καλύτερα δηλαδή να αποτύχεις παταγωδώς για να το ρίξεις εγκαίρως στο σπονσοριλίκι και να γαμάς αβέρτα κουβέρτα εκτός ανταγωνισμου εντελώς,δέκα χρόνια μπροστά από συνομίληκους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ουκρανία παραμένει golden standard και αυτή τη σαιζόν εκτός αν θες να τα σκάσεις διπλά και να πας Ρωσία για μουνάρες.Για τζαμπέ δε σε παίρνει.Αν έχεις την ψευδαίσθηση οτι θα γαμήσεις τζαμπέ,καλύτερα Πολωνία για να σου φύγει η ιδέα που λένε.
Καλύτερα δηλαδή να αποτύχεις παταγωδώς για να το ρίξεις εγκαίρως στο σπονοσριλίκι και να γαμάς αβέρτα κουβέρτα εκτός ανταγωνισμου εντελώς,δέκα χρόνια μπροστά από συνομίληκους.
Στη Ρόδο μια χαρά τα πάω !
Εγώ σου έδωσα τα δεδομένα! Λιθουανία είναι πολύ μυστήριο μερος!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στη Ρόδο μια χαρά τα πάω !
Εγώ σου έδωσα τα δεδομένα! Λιθουανία είναι πολύ μυστήριο μερος!

Γιατί?Τι είναι η Λιθουανία?
Ποιο πλεονέκτημα ακριβώς έχει έναντι της Πολωνίας?
Φυσικά δεν ξέρεις να απαντήσεις.
Οπως και κανένας που πάει εκεί αφού συγκρίνουν Λιθουανία με Λετονία,Εσθονία κτλ,όχι με Πολωνία εκτός σε ό,τι αφορά Αραβότουρκους κτλ.
Και τι πλεονέκτημα έχει η Λιθουανία έναντι Ρωσίας,Λευκορρωσίας,Ουκρανίας?
Ας πούμε κανένα που λέει ο λόγος.
Γενικώς η Πολωνία σβήνει όλες τις χώρες εντός ΕΕ και η Ουκρανία όλες τις χώρες εντός και εκτός ΕΕ,πρέπει να είσαι μάστορας για να επιχειρηματολογήσεις υπέρ άλλων χωρών,όλοι ακολουθούν την πεπατημένη.
Ζητήματα που υπεραναλύουμε την τελευταία δεκαπενταετία και πάλι παραμένουν hot potatoes για πέουλες,να ανακαλύψουν την Αμερική.
Δηλαδή να πουν τα ίδια αλλά να έχουν την ευχαρίστηση οτι το ανακάλυψαν αυτοί.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποια ειναι τα καλυτερα σαιτς για να βρεις κοπελες που να ζητουν σπονσορινγκ?

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.137
Πόντοι
206
Ίσως να έχει ερωτηθεί ξανά αλλά τολμώ να ρωτήσω , ποιος ο λόγος να δίνεις χρήματα και να σπονσοραρεις ένα μουνακι στην Ουκρανία και να μην κρατάς αυτά τα χρήματα να πηδάς call girl στην Ελλάδας
Η να το πάω ακόμα πιο μακριά , μπορείς πολύ άνετα να βρεις φοιτητριουλες να τις πηδάς και εσυ πολύ απλά να τις αγοράζεις δωράκια Κτλ
Είμαι παντρεμένος 10 χρόνια
Τα χρήματα που έχω δωσει σε δώρα σε γκόμενες και σε συναντησεις με call girl θα Μπορούσαν να αντικαταστήσουν μια σπόνσορετα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ίσως να έχει ερωτηθεί ξανά αλλά τολμώ να ρωτήσω , ποιος ο λόγος να δίνεις χρήματα και να σπονσοραρεις ένα μουνακι στην Ουκρανία και να μην κρατάς αυτά τα χρήματα να πηδάς call girl στην Ελλάδας
Η να το πάω ακόμα πιο μακριά , μπορείς πολύ άνετα να βρεις φοιτητριουλες να τις πηδάς και εσυ πολύ απλά να τις αγοράζεις δωράκια Κτλ
Είμαι παντρεμένος 10 χρόνια
Τα χρήματα που έχω δωσει σε δώρα σε γκόμενες και σε συναντησεις με call girl θα Μπορούσαν να αντικαταστήσουν μια σπόνσορετα;

H ψευδαίσθηση της δήθεν κατάκτησης,μέσω δήθεν καμακιού,σε δήθεν κανονικές γκόμενες,κοστίζει..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε τρεις μέρες έλευση Κίεβο για ολική επαναφορά.Νέα κοννέ 5 σπονσορέτς μέσω seeking.com,είμαι περίεργος ποιες θα είναι οι απαιτήσεις τους.
Πάντως σε γενικές γραμμές οι τάσεις είναι
1.Εξαφάνιση των αξιόλογων σεμιπρος πιπινιών,φοιτητριών οχταριών με έκτακτες ανάγκες που γαμούσες χαλαρά με 100-200 ευρώ προ τριετίας.Τώρα για το ίδιο επίπεδο θες τα διπλά και οι διαθέσιμες στα 200 είναι απλά εφτάρια δηλαδή ρίχνεις κατηγορία
2.Ενδυνάμωση και επέκταση του σπόνσορινγκ ακόμα και σε επαρχία που παλιά ήταν αδιαννόητο.Τώρα όλες θέλουν allowances,μηνιαίες πληρωμές και πληρωμές με κάθε συνάντηση κτλ
3.Αν πας σε ο,τιδήποτε άλλο,είτε πολύ καλό για σεμιπρο με κάτω των 200 ευρώ είτε σπονοσρέτ sugar girl οχτάρι με 100 ευρώ το μήνα κτλ είναι απλά σκαμ.Πολλαπλασιασμός των σκάμμερς και απατεωνισσών στο Κίεβο.
Γενικώς είναι ακόμα καλά για
1.Εμπειρους παίκτες με κοννέ έτοιμα από διετία,τριετία,σταθερές αξίες και added value.Ατομα που έχουν επενδύσει στο τοπικό μουνί συνειδητοποιημένα.
2.Ατομα που ασχολούνται με σπόνσορινγκ.Για πουτανιάρηδες,ευκαιριακά ηλεκτρονικά καμάκια σε γκόμενες που κάνουν αρπαχτές το Κίεβο έχει πέσει δραματικά.
Για νέους Ουκρανογαμείς χωρίς εμπειρία και κοννέ που έρχονται να γαμήσουν ποιοτικά και φτηνά είναι ψιλοσκατά.Θα πέσουν μαθηματικά σε σκάμερς ή γκόμενες πολύ κάτω των προσδοκιών.
Να δούμε και πραγματικότητα επί του εδάφους.
Ο Βαλκάνιος υπερπέουλας καλείται να επιβάλλει την τάξη.Χωρίς εμάς απλά δε λειτουργεί το σύστημα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυριο ερχετε και ο σαλονικιος κιεβο αλλα αυτος βρισκει κοματια οπως τις γερμανιδες που εβαλες
οχι τα ψυλλαγουρα τριαρια του καριμπιαν.ειναι και ο δασκαλος κιεβ.
ο δασκαλος ιωσηφ λεει ψοφιο και το κιεβο.δεκεβριο θα ξερω τι παιζει καλυτερα.
οχτωβριο θα ειμαι οδυσσο 10 μερες.ακυρο για κωνσταντινουπολη αλλα τελικα ναυαγησε
η δουλεια οδυσσο και αδικα θα παω να τρωω λεφτα σε μαχαζια σε νεκρα πολη.
σημερα μου ειπε ο θειος μου τουρκοκρατειτε η οδυσσος ολα τα μεμετια κατεβηκαν.
ελπιζω να εχει τουρκαλες γκομενες χαχααχαχ πιο πολυ ανταποκριση θα βρουμε με αυτες
παρα τις ντοπιες.βαρεθηκα στο κεντρο οδυσσο τωρα θα εχω αμαξι να βολταρω ριβιερα παραλιακα 10 κμ απο
κεντρο.εκει παραλια και μολλ δεν πηγα ποτε!στο κεντρο ψωφια ειναι αν και μου λεει ο θειος
εχει πολλες αφραγγες χωριατησες που ψαχνωντε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειδατε με το τιντερ χαθηκαν ολες,δωρεαν το τιντερ και πεζουν ολοι οι ευρωπαιοι.
διαβαζα τον πακιστανο γιατι εχουν πολλοι πλιροφοριες,απο αφελεις,βλακες,απειρους
μαθαινεις την αληθεια για κιεβο.εγραφαν τιντερ ερχονταν δυο δυο οι γκομενες σε ρεστοραν.
ολες εμαθαν στο δουλεμα και την απατη.εγραφαν μεταξυ κιεβο και κωνσταντινουπολη
ειχαν τουρκια πιο πολλα ματσαρισματα,ανταποκριση και ραντεβου.
ακομα και πραγα που θα ειναι ο δασκαλος δεκεβριο λεει σου μιλανε 10 φωρες πιο πολυ απο κιεβ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tinder παίζει όντως πολύ scamming.Είναι η εύκολη λύση να σε σκαμάρουν.Θα δοκιμάσω πέντε γκόμενες από seeking σπονσορέτς να δω τι καπνό φουμάρουνε.
Αλλά γενικά την έχουν ψιλοδεί με τις προσφορές που έχουν και καλά.Πριν τρία χρόνια σε τέτοιες δεν έδινες ούτε 200 ευρώ για σεμιπρολίκι.
Αυτές είναι οι γκόμενες που πρέπει να συναντήσω και γαμήσω το πρώτο διήμερο με απλό σπονσοριλίκι.

dGTix1.jpg

sjglOB.jpg

yPzQHo.jpg

NLkNoY.jpg

KBJaXc.jpg

JCx69s.jpg

Συμβατικά εφτάρια,ούτε καν 180 ύψος.Βλέπουμε οτι δεν πιάνουν μία σε σχέση με τις παλιές καλές εποχές παρόλα αυτά θα κάνω τη θυσία.
Αν έστω και μία από αυτές ζητήσει πάνω από διακοσάρικο είναι τελειωμένη.Οι τσομπαναρέοι έχουμε αυστηρά κριτήρια και υψηλές απαιτήσεις.
Αν ζητήσουν πολλά ή κάνουν βλακείες έχω πάντα έτοιμες τις παλιές θαμώνες του χαρεμιού.
Ο σπόνσορας κερδίζει πάντα δε χάνουμε ποτέ.

Εδώ τα ρωσικά κωλαράκια που θυσιάζει κάποιος για να γαμήσει τις αδηγφάγες Ουκρανές.

0nJTRp.jpg

DT5qEx.jpg

tEiTqt.jpg

n3SDBN.jpg

geF7xx.jpg

Καταλαβαίνετε τη δύσκολη θέση του άρχοντος,τον πονοκέφαλο πού θα διοχετεύσει τα funds,ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή,τι μπούκι να περιμένει και τα συμπαρομαρτούντα.
Ερχεται ο άλλος και μιλάει για vfm και απλά γελάει κανείς.Είναι σκέτο excess,εφοδος στον ουρανό.Οι γκόμενες δε φγουστάρουν σπάγγους υπολογιστές κτλ θέλουν άντρες δέσμιους των παθών τους που ακούνε μόνο κάτω κεφάλι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εξάπλωση του σπόνορινγκ διεθνώς.2.7 εκατομμύρια φοιτήτριες σπόνσορινγκ μόνο στις ΗΠΑ.
Οι Βαλκάνιοι γινόμαστε ανάρπαστοι κυριολεκτικά.

Οι σχολές για σπονσορέτς ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στη Ρωσία.

www.thedailybeast.com/russias-gold-digger-academy]https://www.thedailybeast.com/russias-gold-digger-academy[/url]

Εδώ οι Ρωσίδες φοιτήτριες διδάσκονται πίπα στο campus.

Εξεταστική.

Φυσικά δε θα πιάσουν ποτέ τα πολωνικά στάνταρντς στο τρομπόνι,κάποια πράγματα πρέπει να τα αποδεχτούμε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχουν και τέτοιες σχολές εκεί; :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχουν και τέτοιες σχολές εκεί; :2funny:

Ναι,όπως Αμερική έχει σχολές για σπονσορέτς αφού οι ντόπιες δεν ξέρουν το άθλημα.

Ετσι και Ρωσία έχει σχολές πίπας.
Πολωνία τι να την κάνουν τη σχολή πίπας αφού γενετικά είναι προικισμένες και τις ρίχνουν όλες στα αυτιά.
Είναι σα να πάει η Ρωσίδα να χορέψει τσιφτετέλι ή twerking,χρειάζεται εξάσκηση και φροντιστήριο αφού δε διαθέτει κώλο αναλόγου μεγέθους.

Ενώ η Ελληνίς σιγά μην παρακολουθήσει μαθήματα τσιφτετελιού,ξέρει να κουνάει τον παχύ κώλο της ottoman style από τα γεννοφάσκια.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
  Sorry gia ta greeklish prokatavolika alla grafo apo kinito..prokeitai na filokseniso 2 diastimika pipinia apo xarkovo meso couchsurf sto berlin..eimai 40 ego..na to prospathiso me kana 100ariko mpas kai paiksei diplo tsimpouki? Pio poli ithela apantisi apo kman  :heavymetalbig:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
  Sorry gia ta greeklish prokatavolika alla grafo apo kinito..prokeitai na filokseniso 2 diastimika pipinia apo xarkovo meso couchsurf sto berlin..eimai 40 ego..na to prospathiso me kana 100ariko mpas kai paiksei diplo tsimpouki? Pio poli ithela apantisi apo kman  :heavymetalbig:

Από το Χαρκοβο είναι απατεωνισσες.Πρακτικα δεν έχεις καμία πιθανότητα.Αν όμως σκάσεις 200 ευρώ στην καθεμια τη μέρα αλλάζουν τα πράγματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά τρελά σκηνικά Ουκρανία στο σπόνσορινγκ,άπειρες ευκαιρίες αλλά είναι για ψαγμένους.Ολες κοιτάνε να σε σκαμαρουν,θέλει τεχνική να χτυπήσεις.
Μιλάμε για υπεραφθονια θηράματος αλλά πρέπει να τα χώσεις χοντρά.
Έχει πολλά μέρη που το 80% είναι σπονσορέτς και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Γενικα Ουκρανία το άθλημα περνάει σε άλλο επίπεδο,απίστευτη χώρα.Αμα σε δουν με μουνάρα σπονσορετ,τρέχουν τα σάλια από τις γκόμενες κυριολεκτικά,καρφωνουν αγρίως.Διψανε για κασέρι.
Θέλει μόνο εμπειρία να χωθείς στις σωστές  και να αποφύγεις τις απατεωνισσες που δεν είναι τόσο εύκολο για ξένο αφού οι απατεωνισσες σε κυνηγάνε όπως κυνηγάς εσύ τις άλλες.
Εγώ με τεράστια εμπειρία στο χώρο και πακέτα και πάλι καταδυσκολευτηκα.Βασικα μια,δύο σπονσορέτς είναι αρκετές αλλιώς είναι οικονομικά ασύμφορο αφού οι τιμές είναι στα 200-250 ευρώ τη συνάντηση συν τα έξοδα ραντεβού.

Το σεμιπρολικι έχει πλέον πεθάνει Κίεβο αφού το επίπεδο έχει πέσει μια μονάδα από το 2016 στις γκόμενες που κάνουν σεμιπρολικι(φοιτήτριες ή γκόμενες με κανονικές δουλειές που έχουν οικονομικές ανάγκες και βγαίνουν για λίγο στο κουρμπέτι).
Πλέον Κίεβο είναι μόνο για σπονσοριλίκι και ελευθέρας βοσκής εφτάρια εάν κάποιος έχει τα προσοντα(κάτω των 35 ετών,εμφανίσιμος κτλ).Για επαγγελματίες και σεμιπρος δε λέει υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom