Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
@trovadouros31
@DayStalker

Ένα σύντομο recap:

Ήταν μια ακόμη υπέροχη μέρα στην οποία ο αγαπητός μας μέντωρ (also known as Kalogero,με ένα ανήλιαγο dungeon ως μέχρι πρότινος κατοικία του ),γνωστή attention whore με νοσηρά vibes,superiority complex,νευρωτική και γεμάτη ξεσπάματα θυμού κατάσταση (η οποία είναι μη αναστρέψιμη),παρά την ύπουλη,άνανδρη και πούστικη (σαν τον Λάκη ένα πράγμα) προσπάθεια του να πλήξει ιδίως εμένα αλλά κι εσάς τους 2,δέχθηκε για μια ακόμη φορά σκληρό,ανηλεή,αδυσώπητο,αβάσταχτο σοδομισμό,guiltless,without remorse or any sin.

As a result,το γέρικο κουφάρι του γέμισε πάλι αίμα,σπέρμα με τον ίδιο να θέλει όλο και πιο πολύ σοδομισμό.Η πονεμένη,ταπεινωμένη (από όλα τα αρσενικά και θηλυκά της πλάσης δαύτης) ψυχούλα του όμως δεν χόρτασε και ήθελε κι άλλο.

Οπότε υπέστη ξανά humiliation,much harder this time.Όντας ανήμπορος να αντιδράσει,το απόλαυσε δεόντως ώσπου σύρθηκε πρός τον υπόνομο που τον φιλοξενούν (δέχθηκε έξωση από το υπόγειο) για να απαλύνει τις πληγές του (ιδίως αυτές στον κώλο του) από το σημερινό σοδομισμό.

Αύριο πάλι ξανά μανά τα ίδια.

Καλό σας ξημέρωμα κύριοι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Για δες παραλήρημα οι πουθενάδες...

Κι έπλασαν μία φανταστική ζωή για τον καλόγερο ανάλογη του πόνου που τους έχει κεράσει. Τόσος πόνος που ο Λολό έκανε αναφορά τα επίμαχα ποστς για να σβηστούν και να μην βλέπουν οι άλλοι το ψυχογράφημα του που το έβγαλα στον αέρα και ξεσκεπάστηκε το βαθύ ψυχολογικό του πρόβλημα που τον κάνει να ξεσπάει συνέχεια σε χρήστες, εμού συμπεριλαμβανομένου. Μόνο που τον τρέλανε τόσο πολύ που αναλώθηκε σε κατεβατά να απαντάει κομματάκι κομματάκι (όσα κομμάτια τον έκανα) κι έτσι φαίνεται από τις παραθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημά του δεν εξαλείφεται με το σβήσιμο ένος ποστ και θα συνεχίσει να υποφέρει. Και οι άλλοι χαχόλοι το ίδιο, αφού δεν έχουν ζωή.

Σόρυ λεβέντες (αν μπορεί να αποκαλέσει κανείς λεβέντες αυτά τα ανώριμα άτομα), αλλά οι παπαριές που γράφετε για τη ζωή του καλόγερο δεν ισχύουν και δείχνουν μόνο το ζόρι που τραβάτε. Όσα ποστς και να καταφέρετε να σβήσετε, ο Καλόγερος σας έχει γαμήσει την ψυχολογία και θα ασχολείστε συνέχεια με αυτόν.

Έχετε φαντασία, συνεχίστε, απολαμβάνω την παράσταση της μαλακίας που σας δέρνει....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αντί για recap καλύτερα να πας για check up, γιατί έχεις κλονιστεί ψυχολογικά και γράφεις παραληρήματα. Και τώρα ζητάς και ψυχολογική υποστήριξη από τα φιλαράκια.

Εσύ ο μάστερ μπούλερ, που έχεις κάνει μπούλιγκ σε Σαββίδη, Καλόγερο, Σάντμαν, Kman και προσπάθησες να βάλεις στο χέρι και το Λοχαγό. Lol, του τελευταίου πήγαινε να του τα πεις μπροστά του να σε κρεμάσει ανάποδα από αυτά που δεν έχεις.

Τώρα ήρθες για δεύτερη σεζόν με Καλόγερο, αλλά δεν έχουμε lockdown από τις 18Η00 και να βγαίνουμε με σημειώματα, ώστε να παίζω μπούλιγκ με χρήσιμους ηλίθιους για να ξεδίνω από την καραντίνα.

Για αυτό την έφαγες στον κώλο και το φυσάς και δεν κρυώνει. Κοίτα, αν κάποια σε κατέστρεψε, δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο αντικοινωνικός, δώσε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό σου και στην τελική δες κάποιον ειδικό να έρθεις στα ίσα σου.

Γράφεις ένα σωρό ανοησίες για ένα άτομο που δεν ξέρεις και νομίζεις ότι ξεγελάς τους αναγνώστες. Όλοι βλέπουν ότι παραληρείς επειδή έχεις χάσει τον έλεγχο και γράφεις ό,τι σου κατέβει.

Έχω κατοικήσει πια στο μυαλό σου και δεν νομίζω ότι θα το σταματήσεις. Θα το παλεύεις μέχρι να αισθανθείς νικητής, ενώ ήδη έχεις χάσει, αφού γράφεις παραληρήματα και όλοι βλέπουν τα ζόρια σου. Αν είναι πάντως να μας πάθεις τίποτα, να σε κηρύξω νικητή από τώρα, για να ηρεμήσει η ψυχούλα σου. Δεν θα μου κοστίζει τίποτα, δεν αλλάζει η ζωή μου να σου απονείμω ψεύτικες δάφνες να χαίρεσαι και συ λίγο.

Είπα να μην ξανασχοληθώ μαζί σου,αφού πλέον σε ξεσκέπασα και δεν παρουσιάζεις ενδιαφέρον. Επειδή όμως έχεις αρχίσει να γίνεσαι διασκεδαστικός με τις φαντασιοπληξίες σου μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Αν γράφεις και καλύτερα σενάρια θα τα χειροκροτώ κι όλας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Νά σας πω ρε γκαρντασια.
Να σας ανοιξω ενα θρεντ να βριζεστε με την ησυχια σας?
Μπαινουμε να διαβασουμε τα κατορθωματα του Μέγα κι αντι για αυτο διαβαζουμε μπινελικια με το κιλό.

Και ειμαστε κ ασχετοι ναουμε , δεν ξερουμε τι έχει συμβει.

Με το μπαρδόν δηλαδης.
images.jpeg-16.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αντί για recap καλύτερα να πας για check up, γιατί έχεις κλονιστεί ψυχολογικά και γράφεις παραληρήματα. Και τώρα ζητάς και ψυχολογική υποστήριξη από τα φιλαράκια.

Εσύ ο μάστερ μπούλερ, που έχεις κάνει μπούλιγκ σε Σαββίδη, Καλόγερο, Σάντμαν, Kman και προσπάθησες να βάλεις στο χέρι και το Λοχαγό. Lol, του τελευταίου πήγαινε να του τα πεις μπροστά του να σε κρεμάσει ανάποδα από αυτά που δεν έχεις.

Τώρα ήρθες για δεύτερη σεζόν με Καλόγερο, αλλά δεν έχουμε lockdown από τις 18Η00 και να βγαίνουμε με σημειώματα, ώστε να παίζω μπούλιγκ με χρήσιμους ηλίθιους για να ξεδίνω από την καραντίνα.

Για αυτό την έφαγες στον κώλο και το φυσάς και δεν κρυώνει. Κοίτα, αν κάποια σε κατέστρεψε, δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο αντικοινωνικός, δώσε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό σου και στην τελική δες κάποιον ειδικό να έρθεις στα ίσα σου.

Γράφεις ένα σωρό ανοησίες για ένα άτομο που δεν ξέρεις και νομίζεις ότι ξεγελάς τους αναγνώστες. Όλοι βλέπουν ότι παραληρείς επειδή έχεις χάσει τον έλεγχο και γράφεις ό,τι σου κατέβει.

Έχω κατοικήσει πια στο μυαλό σου και δεν νομίζω ότι θα το σταματήσεις. Θα το παλεύεις μέχρι να αισθανθείς νικητής, ενώ ήδη έχεις χάσει, αφού γράφεις παραληρήματα και όλοι βλέπουν τα ζόρια σου. Αν είναι πάντως να μας πάθεις τίποτα, να σε κηρύξω νικητή από τώρα, για να ηρεμήσει η ψυχούλα σου. Δεν θα μου κοστίζει τίποτα, δεν αλλάζει η ζωή μου να σου απονείμω ψεύτικες δάφνες να χαίρεσαι και συ λίγο.

Είπα να μην ξανασχοληθώ μαζί σου,αφού πλέον σε ξεσκέπασα και δεν παρουσιάζεις ενδιαφέρον. Επειδή όμως έχεις αρχίσει να γίνεσαι διασκεδαστικός με τις φαντασιοπληξίες σου μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Αν γράφεις και καλύτερα σενάρια θα τα χειροκροτώ κι όλας.
Ρε εσύ Ρούλη,γιατί μιλάς στον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο?

Μήπως γιατί προσπαθείς να πείσεις ακόμη και τον εαυτό σου ότι είσαι σπουδαίος και τρανός?Σε λίγο θα πιστέψεις ότι είσαι ο Ναπολέων.

Αν διαβάσει κανείς σεντόνια όπως το συγκεκριμένο θα διαπιστώσει ότι έχεις πολλά άλυτα θέματα,που δεν προσπαθείς να επιλύσεις με τη βοήθεια ειδικού αλλά μπαίνεις στο μπου για να θρέψεις το τεράστιο εγώ σου με κάθε τρόπο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς προς εμένα και άλλα μέλη:Αφού είσαι τόσο τρανός,γιατί απαντάς συνέχεια με επιθετικά posts?Ένας με τα χαρακτηριστικά σου (τα οποία διατυμπανίζεις συχνά πυκνά) δεν θα έπρεπε να δίνει σημασία.

Είχα αποφασίσει να σε λυπηθώ,αλλά μου φαίνεται ο σοδομισμός σου θα συνεχιστεί.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ρε εσύ Ρούλη,γιατί μιλάς στον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο?

Μήπως γιατί προσπαθείς να πείσεις ακόμη και τον εαυτό σου ότι είσαι σπουδαίος και τρανός?Σε λίγο θα πιστέψεις ότι είσαι ο Ναπολέων.

Αν διαβάσει κανείς σεντόνια όπως το συγκεκριμένο θα διαπιστώσει ότι έχεις πολλά άλυτα θέματα,που δεν προσπαθείς να επιλύσεις με τη βοήθεια ειδικού αλλά μπαίνεις στο μπου για να θρέψεις το τεράστιο εγώ σου με κάθε τρόπο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς προς εμένα και άλλα μέλη:Αφού είσαι τόσο τρανός,γιατί απαντάς συνέχεια με επιθετικά posts?Ένας με τα χαρακτηριστικά σου (τα οποία διατυμπανίζεις συχνά πυκνά) δεν θα έπρεπε να δίνει σημασία.

Είχα αποφασίσει να σε λυπηθώ,αλλά μου φαίνεται ο σοδομισμός σου θα συνεχιστεί.
Λολό, ήταν το δεύτερο ψυχογράφημά σου για να θυμόμαστε ποιος είσαι, επειδή κατάφερες να σβηστεί το πρώτο (νόμιζες ότι θα τη γλίτωνες). Και τα ψυχογραφήματα είναι εκτενή για να περιγράψουν την παθολογία.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι οι γνωστές μαλακίες. :jerking:
Είσαι για λύπηση πια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λολό, ήταν το δεύτερο ψυχογράφημά σου για να θυμόμαστε ποιος είσαι, επειδή κατάφερες να σβηστεί το πρώτο (νόμιζες ότι θα τη γλίτωνες). Και τα ψυχογραφήματα είναι εκτενή για να περιγράψουν την παθολογία.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι οι γνωστές μαλακίες. :jerking:
Είσαι για λύπηση πια.
Ρούλη,τα υπόλοιπα που έγραψα είναι μερικές αλήθειες για τις οποίες δεν έχεις τι να πεις.

Μάντεψε γιατί.Ναι βρε κουτό,γιατί λέω την αλήθεια για το ποιόν σου και αυτήν την ώρα κοπανιέσαι όπου βρεις (όπως πάντα).

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Νά σας πω ρε γκαρντασια.
Να σας ανοιξω ενα θρεντ να βριζεστε με την ησυχια σας?
Μπαινουμε να διαβασουμε τα κατορθωματα του Μέγα κι αντι για αυτο διαβαζουμε μπινελικια με το κιλό.

Και ειμαστε κ ασχετοι ναουμε , δεν ξερουμε τι έχει συμβει.

Με το μπαρδόν δηλαδης.
images.jpeg-16.jpg

Κρατάμε το νήμα ζεστό, μέχρι να έρθει ο Άρχοντας να μοιράσει γνώση. Αν έρθει βέβαια, γιατί ένα μέλος της γνωστής συμμορίας τον έχει απειλήσει...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
σύγκρουση τιτάνων στις τελευταίες σελιδες. με κομμένη την ανασα ειμαστε :undecided: :undecided: :undecided:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.
Γενικως ειναι διασκεδαστικό που μιλάει μονο για τις 5 βιζιτες που γαμαει (τεσπα...ας πουμε) 15 μερες καθε χρονο και δεν αναφερει τιποτα για τις υπολοιπες 350 μερες της ζωης του. Σκεψου να μενεις σε ενα τετοιο μερος , να μην εχεις ουτε γνωστο ουτε φιλο , να μη μιλας με ανθρωπο 350 μερες και να περιμενεις ποτε θα παρεις αδεια για να πληρωσεις βιζιτες στο μπλοκ. Ειναι θλιβερη η κατασταση.
:coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Γιατι ρε τυπε δεν σεβεται κανεναν και τιποτα γενικα. Απανταει αυτιστικα , το ειδες. Του λες κατι συγκεκριμενο και σου μιλαει για Τευτονες Ιπποτες. Ή δεν απανταει καθολου οπως κανει με τους περισσοτερους και μετα σηκωνει ξκαρφωτα βιντεακια για το πως κουνιουνται οι βαρκες στο Βλαδισβοστοκ.
Γενικως με εχει εκνευρισει. Θα επιβαλλω τους ορους μου στο νημα. Ή θα συμμορφωθει και θα παρει τα χαπια του ή θα τον χύσω στη μαπα ανηλεητα. Oι πύραυλοι δεν πιανουν σε μενα , εχω τους κωδικους με τα πυρηνικά.
?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για δες παραλήρημα οι πουθενάδες...

Κι έπλασαν μία φανταστική ζωή για τον καλόγερο ανάλογη του πόνου που τους έχει κεράσει. Τόσος πόνος που ο Λολό έκανε αναφορά τα επίμαχα ποστς για να σβηστούν και να μην βλέπουν οι άλλοι το ψυχογράφημα του που το έβγαλα στον αέρα και ξεσκεπάστηκε το βαθύ ψυχολογικό του πρόβλημα που τον κάνει να ξεσπάει συνέχεια σε χρήστες, εμού συμπεριλαμβανομένου. Μόνο που τον τρέλανε τόσο πολύ που αναλώθηκε σε κατεβατά να απαντάει κομματάκι κομματάκι (όσα κομμάτια τον έκανα) κι έτσι φαίνεται από τις παραθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημά του δεν εξαλείφεται με το σβήσιμο ένος ποστ και θα συνεχίσει να υποφέρει. Και οι άλλοι χαχόλοι το ίδιο, αφού δεν έχουν ζωή.

Σόρυ λεβέντες (αν μπορεί να αποκαλέσει κανείς λεβέντες αυτά τα ανώριμα άτομα), αλλά οι παπαριές που γράφετε για τη ζωή του καλόγερο δεν ισχύουν και δείχνουν μόνο το ζόρι που τραβάτε. Όσα ποστς και να καταφέρετε να σβήσετε, ο Καλόγερος σας έχει γαμήσει την ψυχολογία και θα ασχολείστε συνέχεια με αυτόν.

Έχετε φαντασία, συνεχίστε, απολαμβάνω την παράσταση της μαλακίας που σας δέρνει....
Θείο,μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο και πλακώνεσαι νυχθημερόν στα 60 σου,
σε ένα site που λέγεται bourdela.com

Aν δεν είσαι εσύ ο ορισμός του ΓΕΡΟΝΤΟΝΑΥΑΓΙΟΥ,τότε ποιος;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Θείο,μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο και πλακώνεσαι νυχθημερόν στα 60 σου,
σε ένα site που λέγεται bourdela.com

Aν δεν είσαι εσύ ο ορισμός του ΓΕΡΟΝΤΟΝΑΥΑΓΙΟΥ,τότε ποιος;
Καλώς τον άπραγο της Πράγας! :grin:

Πλακώνομαι γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, εφόσον είμαι στο τέλος καριέρας και δουλεύω όποτε θέλω. Το νυχθημερόν συζητιέται αφού επί 15 μέρες δεν έμπαινα επειδή φιλοξενούσα γκόμενα-ετών-35. Τόσο ναυάγιο.

Εσύ και κάποιοι άλλοι που είστε καναδυό δεκαετίες νεότεροι, κι αντί να ασχολείσθε με πρότζεκτ ζωής και με υγιείες σχέσεις, σπαταλάτε το χρόνο σας εδώ μέσα, επειδή δεν βρίσκετε γκόμενα και πλακώνεστε με μένα, πόσο ναυάγια παίζει να είστε;

Τώρα μιλάω για πρότζεκτ ζωής σε κηφήνα του γερμανικού δημοσίου, που παίρνει ψεύτικες αναρρωτικές φορτώνοντας τη δουλειά στους άλλους και πάει στην Πράγα να γαμήσει (αν βρει), επειδή στον τόπο του τον έχουν χεσμένο οι γερμανίδες....

Τα ΝΕΟΝΑΥΑΓΙΑ είστε για λύπηση.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εγώ θα γράψω όταν οργανώσω την επόμενη πορνοεκδρομή Κίεβο αντί να αναλώνομαι σε ανούσιες σκιαμαχίες.
Ανωτεροτητα και Ελεος απο τον Ανωτατο Μαχητή.

Δέος....

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
Εγώ θα γράψω όταν οργανώσω την επόμενη πορνοεκδρομή Κίεβο αντί να αναλώνομαι σε ανούσιες σκιαμαχίες.
:tooth: :tooth: :tooth: ρε νιαμου κμαν με το μπαμπάκι τους σφάζεις τους ψωλιστ να πουμε. τι να σου πουμε οι γιωταδες :undecided::undecided::undecided:βγαινουν σεντρα λες και πανε ναυμαχία και συ σε αλλο λεβελ τους παιζεις σκιαμαχία:takethis::takethis::takethis:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τώρα μιλάω για πρότζεκτ ζωής σε κηφήνα του γερμανικού δημοσίου, που παίρνει ψεύτικες αναρρωτικές φορτώνοντας τη δουλειά στους άλλους
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΚΑΥΛΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ

:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Η πλάκα είναι ότι η επόμενη γκόμενα να έρθει είναι .... Γερμανίδα. :2funny:
Αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο, γιατί τώρα ισχύει το pass στο οποίο είμαι αντίθετος κι έτσι οι δυνατότητες μετακίνησης/διασκέδασης είναι πολύ περιορισμένες (είχα στο πακέτο και Μαγιόρκα).

Για τον ίδιο λόγο παραιτήθηκα και από δουλειά γραμματειακής υποστήριξης σε εμπορική σχολή, όπου έπρεπε να αναλάβω στις 6 Σεπτέμβρη, επειδή περιελάμβανε κι έλεγχο pass των φοιτητών. Η μαλακία του Macron να μετατρέψει τους απλούς πολίτες σε μπάτσους των υπολοίπων διχάζει τη γαλλική κοινωνία και στερεί κι εμένα τον κωλόγερα από κάποιες γκομενοευκαιρίες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο, γιατί τώρα ισχύει το pass στο οποίο είμαι αντίθετος κι έτσι οι δυνατότητες μετακίνησης/διασκέδασης είναι πολύ περιορισμένες (είχα στο πακέτο και Μαγιόρκα).

Για τον ίδιο λόγο παραιτήθηκα και από δουλειά γραμματειακής υποστήριξης σε εμπορική σχολή, όπου έπρεπε να αναλάβω στις 6 Σεπτέμβρη, επειδή περιελάμβανε κι έλεγχο pass των φοιτητών. Η μαλακία του Macron να μετατρέψει τους απλούς πολίτες σε μπάτσους των υπολοίπων διχάζει τη γαλλική κοινωνία και στερεί κι εμένα τον κωλόγερα από κάποιες γκομενοευκαιρίες.
Χωρις πλακα,προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα δεν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Θείο,μήπως το παραπάνω post ήθελες να το επικολλήσεις στο προσωπικό σου ημερολόγιο:
"Eξήντα χρόνια μαλακίας" κατά το 100χρόνια μοναξιάς του Μάρκες;

Κακώς επεμβαίνω και σε φρενάρω από φαντασιακά ποστ με παρτούζες,κατά τον έλεγχο,σε κοριτσάκια που θα μπορούσαν να είναι........................εγγονές σου :confused:

Τα λέμε και προσοχή στον κορονοιό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom