Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Γιατί τι νομίζεις πως κάνει όταν λέει πως ασχολείται με το real estate ...Έκανα μια μικρή συμπλήρωση.
Τώρα λες να στέλνει CV για βοηθός καθαρίστριας?
Γιατί τι νομίζεις πως κάνει όταν λέει πως ασχολείται με το real estate ...Έκανα μια μικρή συμπλήρωση.
Τώρα λες να στέλνει CV για βοηθός καθαρίστριας?
Κουβαλάει τη σφουγγαρίστρα στη γριά που καθαρίζει?Γιατί τι νομίζεις πως κάνει όταν λέει πως ασχολείται με το real estate ...
Πονεμένος είναι, κακομοίρης.Κουβαλάει τη σφουγγαρίστρα στη γριά καθαρίζει?
Κάτσε τώρα γιατί ετοιμάζει σεντόνια ενώ βγάζει καπνούς από τα αυτιά και αφρούς από το στόμα.Πονεμένος είναι, κακομοίρης.
Εγώ δεν ξέρω πολλούς εδω μέσα λένε τι δουλειά κάνουν, και μιλάμε και για άτομα με καλές δουλειές και πακέτο όχι δουλειές του κώλου..
Τα σεντόνια του δεν τα διαβάζω καν...Κάτσε τώρα γιατί ετοιμάζει σεντόνια ενώ βγάζει καπνούς από τα αυτιά και αφρούς από το στόμα.
Ρε εσύ,στο μεσημεριανό σεντόνι του εναντίον του,στην λίστα θυμάτων μου ανέφερε πρώτο το Σαββίντι.
Τυχαίο?
Τον απαξίωσες τώραΤα σεντόνια του δεν τα διαβάζω καν...
Davarits - Yantis επισης απο τους κορυφαιους και ο πρωτος που χρησιμοποιησε τον ορο "balkan" κτλΠολλους ξεχνάω και Δημητράκη και άλλους. Τωρα πινω απογευματινο καφε , δε μ'εχει πιασει ακομα.
Davarits - Yantis επισης απο τους κορυφαιους και ο πρωτος που χρησιμοποιησε τον ορο "balkan" κτλ
η γραφη του βεβαια μονο για μυημενους
ΥΓ. αυτος που αξιζε πραγματικα για να δωσουμε και καμια χρησιμη πληροφορια ηταν ο memosan
κυριολεκτικα πρωτοπορος στα ανατολικα νηματα
Old school φάση!Πώς ξεχωρίζουν οι παλιοί μυστες.....
Ο στρατός του κμαν δεν κοιμαται ποτέ.Έχει γίνει hijacked το νήμα. Επελάυνουμε σαν τους Ταλιμπαν. Κι ενας ενας οι ναυαγισμένοι παραδιδονται αμαχητι. Μας βλεπουν και ανεμιζουν λευκο σωβρακο φαση.
Θα δειτε τι θα παθετε.
Εγω ηδη ζητησα να γινω συνδρομητης αλλα ο Αρχηγός ειναι υπερανω συνδρομητώνΠολλους ξεχνάω και Δημητράκη και άλλους. Τωρα πινω απογευματινο καφε , δε μ'εχει πιασει ακομα.
Εγω για ενα νημα που θα εγραφαν ολοι αυτοι μαζι πληρωνα και συνδρομη.
Α εκει ειναι? Και τον ψαχνω απο το πρωί, να μου πει τον συντομοτερο τρόπο να ξοδεψω 500€ στο κίεβοΠεραστικός είμαι. Φεύγω για νημα Αφγανιστάν, να απολαυσω αναλυση με γόνους Ταλιμπαν και ψωλιστ μουλάδες, που αγνοούν τι σημαίνει βαλκανικό πέος και επέλαση στα βακτριανα μουνολιβαδα. Ο Αρχων σολαρει και εκεί.
Δωστα σ'εμενα που ειμαι φτωχος , θα γαμησω 10 βιζιτες 8ρια και θα ποσταρω φωτο για τα επομενα 4 χρονια.Α εκει ειναι? Και τον ψαχνω απο το πρωί, να μου πει τον συντομοτερο τρόπο να ξοδεψω 500€ στο κίεβο
50€ την βιζιτα 8αρι? Και φωτο?Δωστα σ'εμενα που ειμαι φτωχος , θα γαμησω 10 βιζιτες 8ρια και θα ποσταρω φωτο για τα επομενα 4 χρονια.
50€ την βιζιτα 8αρι? Και φωτο?
Μπραβο τυπε!!
Μονο εμενα πιανουν κοροιδο?
Συνάδελφε,σήμερα λέτε να προχωρήσουμε σε ''κωλονοσκόπηση'' του ασθενούς μας?Εντάξει , 60 ζητάνε (2000 γκριβνα) αλλά υποθετω αμα παρω πακετο απ'το γραφειο θα μου κανουν καλυτερη τιμη.
Συνάδελφε,σήμερα λέτε να προχωρήσουμε σε ''κωλονοσκόπηση'' του ασθενούς μας?
Θα συμφωνήσω αγαπητέ συνάδελφε.Οχι , συναδελφε. Νομιζω οτι ειναι υπερβολικο. Μια σιγμοειδοσκοπηση αρκεί. Δε χρειαζεται να φτασουμε στο παχυ εντερο ακομα.
Και το εξτραδακι για την φωτοΕντάξει , 60 ζητάνε (2000 γκριβνα) αλλά υποθετω αμα παρω πακετο απ'το γραφειο θα μου κανουν καλυτερη τιμη.