Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Καλώς τον άπραγο της Πράγας! :grin:

Πλακώνομαι γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, εφόσον είμαι στο τέλος καριέρας και δουλεύω όποτε θέλω. Το νυχθημερόν συζητιέται αφού επί 15 μέρες δεν έμπαινα επειδή φιλοξενούσα γκόμενα-ετών-35. Τόσο ναυάγιο.

Εσύ και κάποιοι άλλοι που είστε καναδυό δεκαετίες νεότεροι, κι αντί να ασχολείσθε με πρότζεκτ ζωής και με υγιείες σχέσεις, σπαταλάτε το χρόνο σας εδώ μέσα, επειδή δεν βρίσκετε γκόμενα και πλακώνεστε με μένα, πόσο ναυάγια παίζει να είστε;

Τώρα μιλάω για πρότζεκτ ζωής σε κηφήνα του γερμανικού δημοσίου, που παίρνει ψεύτικες αναρρωτικές φορτώνοντας τη δουλειά στους άλλους και πάει στην Πράγα να γαμήσει (αν βρει), επειδή στον τόπο του τον έχουν χεσμένο οι γερμανίδες....

Τα ΝΕΟΝΑΥΑΓΙΑ είστε για λύπηση.
Τύπε έχεις σκεφτεί να πας στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια?
Μπροστά σου ο Κάτμαν και ο Ταμπάκης θα φανούν υγιέστατοι (ψυχή τε και σώματι).

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Για τον ίδιο λόγο παραιτήθηκα και από δουλειά γραμματειακής υποστήριξης σε εμπορική σχολή, όπου έπρεπε να αναλάβω στις 6 Σεπτέμβρη, επειδή περιελάμβανε κι έλεγχο pass των φοιτητών. Η μαλακία του Macron να μετατρέψει τους απλούς πολίτες σε μπάτσους των υπολοίπων διχάζει τη γαλλική κοινωνία και στερεί κι εμένα τον κωλόγερα από κάποιες γκομενοευκαιρίες.

Πάει το μέντορινγκ στις κομμώτριες... :confused: Αλλά πρεπει να αναγνωρίσουμε οτι ο Τιτανικός του bou έχει ανωτερες αξίες , μάχεται για να μην αλλοιωθεί ο πυρήνας του liberte-egalite-fraternite. Γιατι ως γνωστον με αυτες τις αξιες γαλουχηθηκε στα βουνά της Χειμάρας οπου και μεγάλωσε.

Νά σας πω ρε γκαρντασια.
Να σας ανοιξω ενα θρεντ να βριζεστε με την ησυχια σας?
Μπαινουμε να διαβασουμε τα κατορθωματα του Μέγα κι αντι για αυτο διαβαζουμε μπινελικια με το κιλό.

Και ειμαστε κ ασχετοι ναουμε , δεν ξερουμε τι έχει συμβει.

Με το μπαρδόν δηλαδης.
images.jpeg-16.jpg

Έχει γίνει hijacked το νήμα. Επελάυνουμε σαν τους Ταλιμπαν. Κι ενας ενας οι ναυαγισμένοι παραδιδονται αμαχητι. Μας βλεπουν και ανεμιζουν λευκο σωβρακο φαση.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Κακώς επεμβαίνω και σε φρενάρω από φαντασιακά ποστ με παρτούζες,κατά τον έλεγχο,σε κοριτσάκια που θα μπορούσαν να είναι........................εγγονές σου :confused:

Τα λέμε και προσοχή στον κορονοιό
Λες να πουλάω γαμπριλίκι σε νεαρές ε; :2funny:
Η Ελβετίδα που ήρθε ενδιαφέρεται για ακίνητα στην περιοχή (συνάδελφος), ενώ η Γερμανίδα για να εγκατασταθεί, αλλά δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει. Είναι και λίγο βαρεμένη.
Και ναι είμαι κατά του pass (όχι κατά του εμβολίου), πού ακριβώς είναι το παράξενο; Προετοιμάζει για μία κοινωνία με social credits όπως στην Κίνα, αν επικρατήσει. Δεν αποκλείεται και να το αποσύρουν, αν η κοινωνική πίεση είναι μεγάλη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πάει το μέντορινγκ στις κομμώτριες... :confused: Αλλά πρεπει να αναγνωρίσουμε οτι ο Τιτανικός του bou έχει ανωτερες αξίες , μάχεται για να μην αλλοιωθεί ο πυρήνας του liberte-egalite-fraternite. Γιατι ως γνωστον με αυτες τις αξιες γαλουχηθηκε στα βουνά της Χειμάρας οπου και μεγάλωσε.

Έχει γίνει hijacked το νήμα. Επελάυνουμε σαν τους Ταλιμπαν. Κι ενας ενας οι ναυαγισμένοι παραδιδονται αμαχητι. Μας βλεπουν και ανεμιζουν λευκο σωβρακο φαση.
60 χρόνων άνθρωπος (αν και περπατάει στα 4),στέλνει βιογραφικά ακόμη και για βοηθός διανομέα εντύπων,παραληρώντας μονίμως με σεντόνια που ζέχνουν θυμό,μίσος και άλυτα ψυχολογικα.
Τον λες και αποτυχημένο ναυάγιο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λες να πουλάω γαμπριλίκι σε νεαρές ε; :2funny:
Η Ελβετίδα που ήρθε ενδιαφέρεται για ακίνητα στην περιοχή (συνάδελφος), ενώ η Γερμανίδα για να εγκατασταθεί, αλλά δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει. Είναι και λίγο βαρεμένη.
Και ναι είμαι κατά του pass (όχι κατά του εμβολίου), πού ακριβώς είναι το παράξενο; Προετοιμάζει για μία κοινωνία με social credits όπως στην Κίνα, αν επικρατήσει. Δεν αποκλείεται και να το αποσύρουν, αν η κοινωνική πίεση είναι μεγάλη.
Τύπε,άκουσε με και δεν θα χάσεις.
Πήγαινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.Θα πεις εκεί τον πόνο σου και η Αννίτα θα σε ακούσει.Ποιός ξέρει,μπορεί να πει στον Καρβέλα να σου γράψει κανένα τραγούδι και να γίνεις ρεζί......εεεεεε γνωστός στο πανελλήνιο.

Άκουσε με και δεν θα χάσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ωπα, πλάκωσε το τσίρκο των πουθενάδων. Φτιάχνω καφέ για να απολαύσω την παράσταση της μαλακίας που τους δέρνει... :tooth:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
60 χρόνων άνθρωπος (αν και περπατάει στα 4),στέλνει βιογραφικά ακόμη και για βοηθός διανομέα εντύπων,παραληρώντας μονίμως με σεντόνια που ζέχνουν θυμό,μίσος και άλυτα ψυχολογικα.
Τον λες και αποτυχημένο ναυάγιο.

Εγώ ειμαι υπερ της προστασίας των ναυαγίων του bou. Συνιστουν αυλη πολιτιστικη κληρονομιά. Μπορεις να φανταστεις το bou χωρις μορφες επιπεδου Πουσι , Κμαν, Σαντμαν , Καλογερο , Ζαν και μερικες δεκαδες αλλους ; Θα ηταν σα την Ακροπολη χωρις τον Παρθενώνα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ ειμαι υπερ της προστασίας των ναυαγίων του bou. Συνιστουν αυλη πολιτιστικη κληρονομιά. Μπορεις να φανταστεις το bou χωρις μορφες επιπεδου Πουσι , Κμαν, Σαντμαν , Καλογερο , Ζαν και μερικες δεκαδες αλλους ; Θα ηταν σα την Ακροπολη χωρις τον Παρθενώνα.
Ξεχνάς Κριστάκη Σαββίντι που γάβγιζε πολύ ώσπου δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα από την αφεντιά μου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Ξεχνάς Κριστάκη Σαββίντι που γάβγιζε πολύ ώσπου δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα από την αφεντιά μου.
Πολλους ξεχνάω και Δημητράκη και άλλους. Τωρα πινω απογευματινο καφε , δε μ'εχει πιασει ακομα.

Εγω για ενα νημα που θα εγραφαν ολοι αυτοι μαζι πληρωνα και συνδρομη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Νά σας πω ρε γκαρντασια.
Να σας ανοιξω ενα θρεντ να βριζεστε με την ησυχια σας?
Μπαινουμε να διαβασουμε τα κατορθωματα του Μέγα κι αντι για αυτο διαβαζουμε μπινελικια με το κιλό.

Και ειμαστε κ ασχετοι ναουμε , δεν ξερουμε τι έχει συμβει.

Με το μπαρδόν δηλαδης.
images.jpeg-16.jpg
Ακόμα και ο Άρχοντας, κατά δήλωσή του, την κοπανησε προσωρινά απο το νήμα και τωρα σολαρει στους Ταλιμπάν.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Ακόμα και ο Άρχοντας, κατά δήλωσή του, την κοπανησε προσωρινά απο το νήμα και τωρα σολαρει στους Ταλιμπάν.
Προσπαθει απεγνωσμενα να του δωσει καποιος σημασια. Αλλα δε τα καταφερνει. Θα ξαναγυρισει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλώς τον Στοκαδούραρο.
Περαστικός είμαι. Φεύγω για νημα Αφγανιστάν, να απολαυσω αναλυση με γόνους Ταλιμπαν και ψωλιστ μουλάδες, που αγνοούν τι σημαίνει βαλκανικό πέος και επέλαση στα βακτριανα μουνολιβαδα. Ο Αρχων σολαρει και εκεί.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Περαστικός είμαι. Φεύγω για νημα Αφγανιστάν, να απολαυσω αναλυση με γόνους Ταλιμπαν και ψωλιστ μουλάδες, που αγνοούν τι σημαίνει βαλκανικό πέος και επέλαση στα βακτριανα μουνολιβαδα. Ο Αρχων σολαρει και εκεί.
Χαρήκαμε που σας είδαμε συνάδελφε.

Πάντως μείνετε ήσυχος για τον ασθενή Καλόγερο.Χάρη στην πολύτιμη αρωγή εμού και των συναδέλφων Daystalker και Τροβαδούρου θα επανέλθει σε καταστολή.

Παρακαλείσθε όπως με ενημερώσετε για τα best of του νήματος για το Αφγανιστάν.
Ευχαριστώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χαρήκαμε που σας είδαμε συνάδελφε.

Πάντως μείνετε ήσυχος για τον ασθενή Καλόγερο.Χάρη στην πολύτιμη αρωγή εμού και των συναδέλφων Daystalker και Τροβαδούρου θα επανέλθει σε καταστολή.

Παρακαλείσθε όπως με ενημερώσετε για τα best of του νήματος για το Αφγανιστάν.
Ευχαριστώ.
:hi:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν ντρέπεστε ρε νιαμού να την πέφτετε όλοι μαζί στον @Kalogero ;
Παραιτήθηκε λέει και από δουλειά γραμματειακής υποστήριξης...:confused::confused::confused:
claramurphy1ana-940x940.jpg
Πήγε πριν μισή ώρα να φτιάξει καφέ.Μάλλον έχει κόκκαλα ο καφές!

Συνάδελφε,λέτε σήμερα να προχωρήσουμε σε "κωλονοσκόπηση" του ασθενούς?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπα στο τσακ μπαμ τους φτιάχνει του καφέδες, πως νομίζεις την είχε πάρει την δουλειά για βοηθός secretary ... :confused:
Έκανα μια μικρή συμπλήρωση.

Τώρα λες να στέλνει CV για βοηθός καθαρίστριας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom