Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Αυτός θα εύχεται για εμένα ότι χειρότερο.

Έλα όμως που δεν την βρίσκω με άντρες.Άλλο που τον σοδομίζω πάντα και ζητά όλο και περισσότερο.Τι βιτσιόζος που ναι όμως.

Μαχαιριά στην καρδιά του έριξα.
Όσο στοίχημα θες ότι είχε και άλλο λογαριασμό πριν χρόνια,μην πω άλλους.

Kοίτα, γενικα οι πουστηδες , ειδικα οι κρυφοι , γουσταρουν τρελα να τους σοδομιζεις λεκτικα , τη βρισκουν , ηδονιζονται. Πιθανοτατα οταν τον ταπεινωνεις την παιζει. Ετσι ειναι. Πρεπει να αποδεχτουμε οτι υπαρχουν κι αυτοι στο φορουμ.

Σιγουρα ειχε αλλο λογαριασμο πριν οπως και το 99% των νεων χρηστων με γνωσεις επι του σαη. Εγω ανηκω στο 1% που το διαβαζα χρονια αλλα γραφτηκα με την καραντινα για να περναω την ωρα μου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε εσύ είμαι που είμαι σαδιστής,δεν γίνεται να δείξω συμπόνοια.

Πόσο στοίχημα ότι είχε και άλλο λογαριασμό πριν χρόνια?
Κάτσε ρε τώρα που είναι απελπισμένος μήπως τον ψήσουμε να μπει μπροστινός σε μια δουλειά στην Καμπούλ... :confused: :confused: :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Συμπονα τον, σκέψου πως είναι στα 60 σου να ψάχνεις για δουλειά.
Εγώ πραγματικά τον λυπάμαι...

Σκέψου ομως με την προυπηρεσια ως επιστατης στο ΙΕΚ κομμωτικης να βρει μετα δουλεια σε ΙΕΚ αισθητικης και να επιβλεπει αποτριχωσεις μουνακιων ενω εγω κι εσυ θα περιμενουμε απ' τον Αρχοντα να ποσταρει κανα Ουκρανικο νετο για να θυμηθουμε πως μοιαζει το μουνι... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Kοίτα, γενικα οι πουστηδες , ειδικα οι κρυφοι , γουσταρουν τρελα να τους σοδομιζεις λεκτικα , τη βρισκουν , ηδονιζονται. Πιθανοτατα οταν τον ταπεινωνεις την παιζει. Ετσι ειναι. Πρεπει να αποδεχτουμε οτι υπαρχουν κι αυτοι στο φορουμ.
Υπονοείτε κύριε πως ο μέντωρ ήτο και είναι κρυφή?Ο υπαινιγμός σας είναι άκρως αισχρός και θρασύς.Παρακαλώ ανακαλέστε.

Εννοείτε κύριε πως η δική του άκρως μαζοχιστική τάσις,τον οδηγεί στην απεγνωσμένη ζήτηση αγρίου σοδομισμού και μόνιμης ταπείνωσης?Μα δεν δύναμαι να αλλάξω την σαδιστική μου φύση.

Σιγουρα ειχε αλλο λογαριασμο πριν οπως και το 99% των νεων χρηστων με γνωσεις επι του σαη. Εγω ανηκω στο 1% που το διαβαζα χρονια αλλα γραφτηκα με την καραντινα για να περναω την ωρα μου.
Εδώ γνώριζε για τον Τραμουντάνα και την λαθρομετανάστρια που είχε γκόμενα το πουλί ρε!Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?

Κάτσε ρε τώρα που είναι απελπισμένος μήπως τον ψήσουμε να μπει μπροστινός σε μια δουλειά στην Καμπούλ... :confused: :confused: :confused:
Ρε κωλόπαιδο,είπαμε ότι του αρέσει να τυλίγει το πούρο.Λες να ζητεί ο οργανισμός του και Αφγανικό σοδομισμό?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σκέψου ομως με την προυπηρεσια ως επιστατης στο ΙΕΚ κομμωτικης να βρει μετα δουλεια σε ΙΕΚ αισθητικης και να επιβλεπει αποτριχωσεις μουνακιων ενω εγω κι εσυ θα περιμενουμε απ' τον Αρχοντα να ποσταρει κανα Ουκρανικο νετο για να θυμηθουμε πως μοιαζει το μουνι... :confused: :confused: :confused:
Μωρη κουφάλα καλογερο τέτοιες βλέψεις ούτε ο Ελον Μασκ... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ΙΕΚ Κομμωτικής?
Για πείτε κύριε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να πάει ο μλκ στην Παναγία των Παρισίων μέρες που ναι να χτυπάει την καμπάνα...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
ΙΕΚ Κομμωτικής?
Για πείτε κύριε.
Aς μη μεινουμε εκει. Δεν ειναι ντροπη να φυγεις μεταναστης στα 60 για να πλενεις πιατα σε Αλγερινικο Κεμπαπαδικο στη Μασσαλια ούτε να παρακαλάς για μια θεση επιστατη σε ΤΕΙ Κομμωτικης στην Οστράβα αλλα να σε απορριπτουν επειδη δεν ξερεις ουτε αγγλικα. Σε ολους μπορει να συμβει.

Ντροπή ειναι το να ντρεπεσαι να αποδεχτεις την σεξουαλικοτητα σου και να υπομενεις μια ζωη στην παρθενια λογω ανασφαλειων και κομπλεξ.

iMqukF.png

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Aς μη μεινουμε εκει. Δεν ειναι ντροπη να φυγεις μεταναστης στα 60 για να πλενεις πιατα σε Αλγερινικο Κεμπαπαδικο στη Μασσαλια
Αληθεύουν οι φήμες ότι δεν ήταν καλός λαντζιέρης και για τιμωρία τον έστηναν στα 4 οι Αλγερινοί,ενώ βουτούσαν πιο πριν το κεφάλι του στο νεροχύτη?

ούτε να παρακαλάς για μια θεση επιστατη σε ΤΕΙ Κομμωτικης στην Οστράβα αλλα να σε απορριπτουν επειδη δεν ξερεις ουτε αγγλικα. Σε ολους μπορει να συμβει.
Επιστάτης?
Μα πόσο πχιο χαμηλά θα πέσει ο μέντωρ?Από τα σαλόνια στα αλώνια.
Άτιμη κενωνία.

Ντροπή ειναι το να ντρεπεσαι να αποδεχτεις την σεξουαλικοτητα σου και να υπομενεις μια ζωη στην παρθενια λογω ανασφαλειων και κομπλεξ.

iMqukF.png
Τι αποκαλύψεις είναι αυτές κύριε.Εννοείτε ότι ο μέντωρ είναι δροσερό αγόρι γουστάρει να τον ταπεινώνουν?Κάτι είχαμε καταλάβει.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Αληθεύουν οι φήμες ότι δεν ήταν καλός λαντζιέρης και για τιμωρία τον έστηναν στα 4 οι Αλγερινοί?

Τι αποκαλύψεις είναι αυτές κύριε.Εννοείτε ότι ο μέντωρ είναι δροσερό αγόρι γουστάρει να τον ταπεινώνουν?Κάτι είχαμε καταλάβει.

Δεν νομίζω οτι τον εστηναν στα 4 , αυτο ηταν το ζητουμενο αλλωστε. Τον βλεπεις , εχει νευρα. Περναει και κλιμακτηριο ισως , δεν ξερω. Αλλα γενικα ειναι σκατοφυλές αυτοι οι Αραβες , τους πετανε απ τις ταρατσες αντι να τους πηδηξουν. Αδικος κοσμος .

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν νομίζω οτι τον εστηναν στα 4 , αυτο ηταν το ζητουμενο αλλωστε. Τον βλεπεις , εχει νευρα. Περναει και κλιμακτηριο ισως , δεν ξερω. Αλλα γενικα ειναι σκατοφυλές αυτοι οι Αραβες , τους πετανε απ τις ταρατσες αντι να τους πηδηξουν. Αδικος κοσμος .
Που να έμενε και έγκυος,εκεί θα μας ζητούσε όλη την ώρα χωριάτικα λουκάνικα (μην ξεχνάτε ότι ο Τάκης του έμαθε τον έρωτα στο κωριό)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πρεπει να πειστει ο Αρχων να δωσει μια δωρεα να του στειλουμε πανες. Εγω ειμαι φτωχος , δεν μπορω να ανταπεξελθω.
Δεν είναι το μόνο του πρόβλημα δυστυχώς κύριε.Εγώ που τόσο πολύ τον αγαπάω (για αυτό και τον γαμάω) του έφερα και μια συνομήλικη του για να τον ξεσκατίζει,αλλά δεν το εκτιμά.

Βγάζει γλώσσα.Δεν είδατε πριν πως μίλησε στο σεντόνι εναντίον μου?

Έχω δώσει εντολή πάντως στην καλή αυτή κυριούλα να τον βαράει όταν Βγάζει γλώσσα.Εν τη απουσία μου βεβαίως.
Φανταστείτε ότι προχθές έπρεπε να τον κάνει μπάνιο και έλεγε κλαίγοντας "πότε θα με σοδομίσει ο Ράγκναρ". Την έβριζε την κακομοίρα και διαμαρτυρόταν που έφερα γυναίκα κι όχι άντρα.Βλέπετε ήθελε άντρα για ευνόητους λόγους.

Η παραδουλεύτρα πάντως πήρε το βούρδουλα και του έριξε μερικές.Ο Ρούλης γούσταρε και της ζήτησε να του βάλει το βούρδουλα στον κώλο.

Αμάν με αυτό το παιδί.
Τι να κάνω γιατρέ μου?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Δεν είναι το μόνο του πρόβλημα δυστυχώς κύριε.Εγώ που τόσο πολύ τον αγαπάω (για αυτό και τον γαμάω) του έφερα και μια συνομήλικη του για να τον ξεσκατίζει,αλλά δεν το εκτιμά.

Βγάζει γλώσσα.Δεν είδατε πριν πως μίλησε στο σεντόνι εναντίον μου?

Έχω δώσει εντολή πάντως στην καλή αυτή κυριούλα να τον βαράει όταν Βγάζει γλώσσα.Εν τη απουσία μου βεβαίως.
Φανταστείτε ότι προχθές έπρεπε να τον κάνει μπάνιο και έλεγε κλαίγοντας "πότε θα με σοδομίσει ο Ράγκναρ". Την έβριζε την κακομοίρα και διαμαρτυρόταν που έφερα γυναίκα κι όχι άντρα.Βλέπετε ήθελε άντρα για ευνόητους λόγους.

Η παραδουλεύτρα πάντως πήρε το βούρδουλα και του έριξε μερικές.Ο Ρούλης γούσταρε και της ζήτησε να του βάλει το βούρδουλα στον κώλο.

Αμάν με αυτό το παιδί.
Τι να κάνω γιατρέ μου?

Ως ειδικος επιστημων θα του συνιστουσα να ψαξει για δουλεια σε ΙΕΚ στην Κολομβια. Κυκλοφορουν φημες στην πιατσα οτι εκει ισως καταφερει να λυσει το προβλημα του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ως ειδικος επιστημων θα του συνιστουσα να ψαξει για δουλεια σε ΙΕΚ στην Κολομβια. Κυκλοφορουν φημες στην πιατσα οτι εκει ισως καταφερει να λυσει το προβλημα του.

Κοιτάξτε,είχα σκεφτεί να τον πάω σε κανένα σπιτάκι με κόκκινο φως αλλά θα περίμενε πότε θα γίνει πράσινο και θα γινόταν ρεζίλι.

Θυμήθηκα όμως που έχει μικροφαλλία,στυτική δυσλειτουργία και είναι σαν τον Bilbo Baggins στο Return of the King όταν έφευγε από το Shire για τις Undying Lands.Σημειωτέον ότι πάει στα 4 σαν το Smeagol.

Οπότε είπα να τον πάω βόλτα σε ένα γηροκομείο που μου σύστησε το μέλος thesaint μήπως και του βρούμε καμιά απελπισμένη γεροντοκόρη.Και αυτός κυνηγούσε τον υπάλληλο που ξεσκάτιζε τους ηλικιωμένους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το κλάμα σου στα φιλαράκια σου. Τους βλέπω να σε υποστηρίζουν και είναι λογικό , αφού είναι το ίδιο φύραμα με σένα.
Κάτσε να θυμηθώ ποιός γράφει σεντόνια άκρως επιθετικά,με ένα χείμαρρο προσβολών.Το λες ότι ρίχνει πολύ κλάμα.Φυσικά και εννοώ εσένα βρε δροσερό αγόρι.
Θα απαντήσω μόνο τη συκοφαντία σου,
Ωχ,κατάλαβα.Με το προηγούμενο ποστ πάλι σε έκανα να χτυπιέσαι από τα νεύρα σου.Δεν το ήθελα βρε πασά μου,αλλά τι να κάνω.Τς τς τς,μπορεί να παραφέρεσαι όμως εμείς σε αγαπάμε,θέλω να το θυμάσαι αυτό.
γιατί ως κωλοχαρακτήρας που είσαι, φέρθηκες πούστικα άλλη μια φορά.
Επίσης,για να θυμηθώ ποιός χρησιμοποίησε χθες ως πρόσχημα,άλλο μέλος ώστε να επιτεθεί σε αυτόν με τον οποίο έχει το πραγματικό πρόβλημα.Εκτός αυτού,προσπαθεί να τον θίξει με κάθε τρόπο παίζοντας το τιμωρός.Το λες ότι φέρθηκε πούστικα.Ναι βρε κουτό,εσένα εννοώ.
Να μου βρεις ποστ όπου χρησιμοποιώ κοσμητικά για τη γυναίκα και τα παιδιά του Stokadoura. Όπου θίγω την ίδια του τη γυναίκα και τα παιδιά του.
Τον ίδιο έθιξα, λέγοντας ότι δεν έχω τίποτα να πω με κάποιον που η γυναίκα του γαμιέται με άλλους μπροστά του και ότι θεωρώ ότι δεν μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά σωστά σε ένα τέτοιο περιβάλλον.Ξέρεις είναι δικαίωμά του να κάνει swinging με τη γυναίκα του, αλλά αφού το γράφει σε ένα φόρουμ είναι κι εμένα δικαίωμά μου να το σχολιάζω και να θεωρώ παρακμή αυτήν την κατάσταση. Δεν σέβομαι τέτοια άτομα.
Troll mode off:Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα να πιάνεις στα γραφόμενα σου οικογένειες?Τι νομίζεις ότι είσαι,ο αδέκαστος κριτής των πάντων?Δεν έμαθες ποτέ σου ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν όρια και ότι δεν μπλέκουμε οικογένειες όταν θέλουμε να την πούμε στον άλλον?Ο καθένας και η καθεμία κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του.
Πόση πουστιά κουβαλάς ρε μπάρμπα?

Και ποιός θεωρεί παρακμή αυτήν την κατάσταση?Εσύ?Που το έπαιζες ηθικός στον Τροβαδούρο όταν σχολίασε το παιδί του Δημητράκη (που εν τέλει δεν ήταν δικό του) αλλά δεν έχασες ευκαιρία να προσβάλλεις την οικογένεια του Στοκαδούρα επειδή (και αυτός) σε έχει γλεντήσει?

Γνώριζε όλο το σάη ότι πέραν των ψυχολογικών προβλημάτων σου είσαι κομπλεξικός,αλλά και τόση πουστιά?
Γύρνα στο βόθρο σου πάλι.
Ρε Ρούλη,σαν πολλή υγρασία δεν έχει στο υπόγειο που μένεις?

Νόμιζες ότι θα το παίζεις δερβέναγας εδώ μέσα
Για να θυμηθώ ποιο τρελό αγόρι ομολόγησε προ ολίγων ωρών ότι το πραγματικό του πρόβλημα ήμουν εγώ και έγραψε ένα ακόμη σεντόνι αγάπης.Το λες ότι την είδε δερβέναγας και εκδικητής.Ατιμούτσικο,αχχχχ.
Τι θα κάνω εγώ με εσένα βρε ζουζούνι?

και τώρα όλος ο κόσμος έμαθε την ψυχασθένειά σου.
Δυστυχώς η τωρινή σου θεραπεία αποδεικνύεται ελλιπής,αλλά η επιστημονική ομάδα θα σε φροντίσει γιατί σε αγαπά.Είμαστε εμείς εδώ,μη φοβάσαι.

Troll mode off:Θείο σε βλέπω να αναφέρεσαι συνεχώς σε ψυχασθένειες κλπ.Μπας και θες να μας πεις ότι σου έχει χορηγηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή,την οποία ξεχνάς συνέχεια?

Και αφού ξανα έσπασες σαν κλαράκι άλλη μια φορά,για πες μας:Ποιανού είσαι κλωνάρι πουλάκι μου?

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Θέλοντας να τοποθετηθώ επί του θρεντ ( όντας όμως ελαφρά εκτός θέματος ) πέρυσι και φέτος προσπάθησα να δω τι παίζει στην συμπαθέστατη ανατολική χώρα . Μετά από λογαριασμό στο Tinder και καμία 100αρα Match ( είναι πολύ εύκολο να έχεις match σε Ukrainia ) μίλησα με καμία 30 άρια εκ των οποίων οι 10 ήταν πρόθυμες να έρθουν Ελλάδα αφού πήγαινα πρώτα εγώ εκεί και τελικά κατέληξα σε μια η οποία ερχόταν καθώς είχε καλυφθεί με Video calls etc . Ήρθε για 4 ημέρες ( πλήρωσε αυτή το εισιτήριο για να έρθει ) και τα καθημερινά μου έξοδα ήταν περίπου στα 150 € ( Είσοδος για μπάνιο , φρούτα μπύρες στο μπάνιο , βράδυ εστιατόριο κοκτέιλ κτλ πήγαμε και δύο φορές mall και τέλος της έδωσα και το κόστος του εισιτηρίου ) Σύνολο 800 € για 4 ημέρες όπου για ένα 7αρι με 8αρι 26 Μαιών επί 4ημερο έσπρωχνα καθημερινά όσο ήθελα και όπως ήθελα. Ανανέωσα το ραντεβού μου για φέτος εκ νέου. Περιμένω δε τις προσεχείς ημέρες και δεύτερη αποστολή μεγαλύτερης ηλικιακά κορασίδας πολλά υποσχόμενης ( ...θα δείξει). Εάν ήθελα να την βγάλω 4 ημέρες με call girl το κόστος θα ήταν πολλαπλάσιο. Δεν με πείραξε ο χρόνος των 100 περίπου προφίλ που έπρεπε να τσεκαρω φιλτράροντας για να καταλήξω στο 1 που ήρθε τελικά.

Πολύ καλή περιγραφή
αν μπορείς βάλε και κάποια φωτό
με καλυμμένο το πρόσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom