Το κλάμα σου στα φιλαράκια σου. Τους βλέπω να σε υποστηρίζουν και είναι λογικό , αφού είναι το ίδιο φύραμα με σένα.
Κάτσε να θυμηθώ ποιός γράφει σεντόνια άκρως επιθετικά,με ένα χείμαρρο προσβολών.Το λες ότι ρίχνει πολύ κλάμα.Φυσικά και εννοώ εσένα βρε δροσερό αγόρι.
Θα απαντήσω μόνο τη συκοφαντία σου,
Ωχ,κατάλαβα.Με το προηγούμενο ποστ πάλι σε έκανα να χτυπιέσαι από τα νεύρα σου.Δεν το ήθελα βρε πασά μου,αλλά τι να κάνω.Τς τς τς,μπορεί να παραφέρεσαι όμως εμείς σε αγαπάμε,θέλω να το θυμάσαι αυτό.
γιατί ως κωλοχαρακτήρας που είσαι, φέρθηκες πούστικα άλλη μια φορά.
Επίσης,για να θυμηθώ ποιός χρησιμοποίησε χθες ως πρόσχημα,άλλο μέλος ώστε να επιτεθεί σε αυτόν με τον οποίο έχει το πραγματικό πρόβλημα.Εκτός αυτού,προσπαθεί να τον θίξει με κάθε τρόπο παίζοντας το τιμωρός.Το λες ότι φέρθηκε πούστικα.Ναι βρε κουτό,εσένα εννοώ.
Να μου βρεις ποστ όπου χρησιμοποιώ κοσμητικά για τη γυναίκα και τα παιδιά του Stokadoura. Όπου θίγω την ίδια του τη γυναίκα και τα παιδιά του.
Τον ίδιο έθιξα, λέγοντας ότι δεν έχω τίποτα να πω με κάποιον που η γυναίκα του γαμιέται με άλλους μπροστά του και ότι θεωρώ ότι δεν μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά σωστά σε ένα τέτοιο περιβάλλον.Ξέρεις είναι δικαίωμά του να κάνει swinging με τη γυναίκα του, αλλά αφού το γράφει σε ένα φόρουμ είναι κι εμένα δικαίωμά μου να το σχολιάζω και να θεωρώ παρακμή αυτήν την κατάσταση. Δεν σέβομαι τέτοια άτομα.
Troll mode off:Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα να πιάνεις στα γραφόμενα σου οικογένειες?Τι νομίζεις ότι είσαι,ο αδέκαστος κριτής των πάντων?Δεν έμαθες ποτέ σου ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν όρια και ότι δεν μπλέκουμε οικογένειες όταν θέλουμε να την πούμε στον άλλον?Ο καθένας και η καθεμία κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του.
Πόση πουστιά κουβαλάς ρε μπάρμπα?
Και ποιός θεωρεί παρακμή αυτήν την κατάσταση?Εσύ?Που το έπαιζες ηθικός στον Τροβαδούρο όταν σχολίασε το παιδί του Δημητράκη (που εν τέλει δεν ήταν δικό του) αλλά δεν έχασες ευκαιρία να προσβάλλεις την οικογένεια του Στοκαδούρα επειδή (και αυτός) σε έχει γλεντήσει?
Γνώριζε όλο το σάη ότι πέραν των ψυχολογικών προβλημάτων σου είσαι κομπλεξικός,αλλά και τόση πουστιά?
Γύρνα στο βόθρο σου πάλι.
Ρε Ρούλη,σαν πολλή υγρασία δεν έχει στο υπόγειο που μένεις?
Νόμιζες ότι θα το παίζεις δερβέναγας εδώ μέσα
Για να θυμηθώ ποιο τρελό αγόρι ομολόγησε προ ολίγων ωρών ότι το πραγματικό του πρόβλημα ήμουν εγώ και έγραψε ένα ακόμη σεντόνι αγάπης.Το λες ότι την είδε δερβέναγας και εκδικητής.Ατιμούτσικο,αχχχχ.
Τι θα κάνω εγώ με εσένα βρε ζουζούνι?
και τώρα όλος ο κόσμος έμαθε την ψυχασθένειά σου.
Δυστυχώς η τωρινή σου θεραπεία αποδεικνύεται ελλιπής,αλλά η επιστημονική ομάδα θα σε φροντίσει γιατί σε αγαπά.Είμαστε εμείς εδώ,μη φοβάσαι.
Troll mode off:Θείο σε βλέπω να αναφέρεσαι συνεχώς σε ψυχασθένειες κλπ.Μπας και θες να μας πεις ότι σου έχει χορηγηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή,την οποία ξεχνάς συνέχεια?
Και αφού ξανα έσπασες σαν κλαράκι άλλη μια φορά,για πες μας:Ποιανού είσαι κλωνάρι πουλάκι μου?