Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Ρε. Νιαμου γιατί δε λέγατε ότι. Έχει κουμπί που μπορεί να βάλεις το θρεντ σε κάθε νέα ανάρτηση να. Σου έρχεται και ειδοποίηση;;; Μυστικό το κρατούσατε;;;;; :knuppel: :knuppel:

Τώρα θα το συνδέσω με το τηλέφωνο θυροτηλεφωνο κ τον bobo να γαυγιζει σε κάθε. Νέα ειδοποίηση ώστε να μην χάνω τιποτα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Αν δεν διάβαζες Κμαν ακόμα χράπα χρούπα θα σουν...:bigdick:
Ναι αλλά ο @DayStalker τσατιστηκε που ο δάσκαλος δεν του. Είπε τα μυστικά όλα του καλου σπονσοριγκ

Θέλει μασημενη :confused: τροφη

Μη στεναχωριέσαι κ. Μένα με έχει γείωσει ο δάσκαλος πολλάκις σε Ερωτήσεις αλλά κατάλαβα ότι τελικά τα βαθιά νοήματα Πρέπει να τα αποκρυπτογράφησεις μόνο σου ώστε να μπεις στο. Σωστό σπονσοριγκ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
@Kalogero εγώ αν ήμουν στη θέση σου αντί να στέλνω βιογραφικά θα πήγαινα σεζόν στη Μύκονο, αυτοφοράκιας σε κωρονοπάρτι... :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά ο @DayStalker τσατιστηκε που ο δάσκαλος δεν του. Είπε τα μυστικά όλα του καλου σπονσοριγκ

Μη στεναχωριέσαι κ. Μένα με έχει γείωσει ο δάσκαλος πολλάκις σε Ερωτήσεις αλλά κατάλαβα ότι τελικά τα βαθιά νοήματα Πρέπει να τα αποκρυπτογράφησεις μόνο σου ώστε να μπεις στο. Σωστό σπονσοριγκ
Σαν τον Κομφουκισμό ένα πράγμα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306

Μη στεναχωριέσαι κ. Μένα με έχει γείωσει ο δάσκαλος πολλάκις σε Ερωτήσεις αλλά κατάλαβα ότι τελικά τα βαθιά νοήματα. Πρέπει να τα αποκρυπτογράφησεθς μόνο ώστε να μυρίζεις στο. Σωστό σπονσοριγκ
Ξερεις πόσους μήνες δουλεύω εντατικά 24/24 για κατανοήσω την συσχετιση των Τευτόνων και του Χολοντομορ με τα πολωνικα μπουκια ; :confused: :confused: :confused: Καπου απελπιστηκα... :confused::confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο μέντορας με προσέβαλε σφόδρα νωρίτερα, είπε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν κι αυτόν... :confused: :confused: :confused:

Θα του βάλω τα γυαλιά όμως, επιστάτης σε νηπιαγωγείο θα γίνω ρε νιαμού!!!
Δηλαδή όταν εννοούσε πως Καλόγερος δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι,ήθελε να πει ότι κανείς δεν μπορεί να

-βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας στα 60 του χρόνια
-είναι μπατίρης
-διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα που παραπέμπει σε τεκέ
-στέλνει βιογραφικά ακόμη και για βοηθός τρακαδόρου σε κακόφημες γειτονιές και στενά,μπροστά στα οποία η Τρούμπα είναι Λος Άντζελες
-απαξιωμένος και ξεχασμένος (ή ξεχεσμένος,εσύ διαλέγεις) από άντρες,γυναίκες σε όλη την πλάση
-έχει μικροφαλλία,στυτική δυσλειτουργία και νευρωτική συμπεριφορά 24/7

Εν ολίγιοις,ο Καλόγερος είναι η επιτομή του epic fail.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ξερεις πόσους μήνες δουλεύω εντατικά 24/24 για κατανοήσω την συσχετιση των Τευτόνων και του Χολοντομορ με τα πολωνικα μπουκια ; :confused: :confused: :confused: Καπου απελπιστηκα... :confused::confused:
Αυτά δεν είναι τίποτα.
Να διαβάσεις τακτικισμό μέντορα με μακροχρόνιο πλάνο 10ετίας , μετακομισή σε άλλη χώρα, αλλαγή δουλειάς, σεμινάρια και σπουδές σε νέο αντικείμενο με σκοπό την αποπλάνηση μεντορέτας... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Δηλαδή όταν εννοούσε πως Καλόγερος δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι,ήθελε να πει ότι κανείς δεν μπορεί να

-βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας στα 60 του χρόνια
-είναι μπατίρης
-διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα που παραπέμπει σε τεκέ
-στέλνει βιογραφικά ακόμη και για βοηθός τρακαδόρου σε κακόφημες γειτονιές και στενά,μπροστά στα οποία η Τρούμπα είναι Λος Άντζελες
-απαξιωμένος και ξεχασμένος (ή ξεχεσμένος,εσύ διαλέγεις) από άντρες,γυναίκες σε όλη την πλάση
-έχει μικροφαλλία,στυτική δυσλειτουργία και νευρωτική συμπεριφορά 24/7

Εν ολίγιοις,ο Καλόγερος είναι η επιτομή του epic fail?
Έχω περιθώριο περίπου άλλα 20 χρόνια για να τα καταφέρω... :confused: :confused: :confused:

Για την επίτευξη μικροφαλiας παίζει κάνα φάρμακο;:confused::confused::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.
Γενικως ειναι διασκεδαστικό που μιλάει μονο για τις 5 βιζιτες που γαμαει (τεσπα...ας πουμε) 15 μερες καθε χρονο και δεν αναφερει τιποτα για τις υπολοιπες 350 μερες της ζωης του. Σκεψου να μενεις σε ενα τετοιο μερος , να μην εχεις ουτε γνωστο ουτε φιλο , να μη μιλας με ανθρωπο 350 μερες και να περιμενεις ποτε θα παρεις αδεια για να πληρωσεις βιζιτες στο μπλοκ. Ειναι θλιβερη η κατασταση.
Το αντικείμενο του σάιτ είναι οι 350 μέρες του οι οι 15 ;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Το αντικείμενο του σάιτ είναι οι 350 μέρες του οι οι 15 ;

Oι 15. Αλλα ο Αρχων δεν περιοριζεται στο αντικειμενο του σαη , κανει ευρυτερες τοποθετησεις και κοινωνικες διαπιστωσεις , γαμαει το συστημα, χυνει στη μαπα τους ψωλιστ , κατουραει τους Γερμανους και εκθειαζει το μπαλκαν γκαστερμπαιτεριλικι. Οποτε θελουμε πληροφοριες και για τις υπολοιπες 350 για να διαμορφωσουμε αποψη.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
nuts-ball.gif

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο αποκλειστικός μου στόχος ήταν ο Ragnar. Ήθελα να βγάλω στο φώς το ψυχολογικό πρόβλημα αυτού του πουθενά που την πέφτει επανειλημμένα σε χρήστες. Το 2017 λοιπόν κάποια τον κατέστρεψε και βρήκε καταφύγιο στο bou.

https://www.bourdela.com/forum/thre...-me-aytes-tis-elleeinides.24607/post-10113513
Με λίγα λόγια μας λες ότι εσύ (και καλά) εκπροσωπείς το δίκαιο και την ηθική,κάτι που δεν ισχύει.
Επίσης παραδέχεσαι σου ότι το θέμα σου είμαι εγώ,εξ ου και η αναζήτηση των posts μου όχι για να το παίξεις τιμωρός,αλλά γιατί σε έχω χορέψει στο ταψί άσχημα.
Για να φτάσει κανείς σε τέτοιο βαθμό σκατοψυχιάς, θα πρέπει να έπαθε ανεπανόρθωτη ζημιά. Πολύς κόσμος αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά δεν κατάντησε έτσι
Κάτσε να θυμηθώ (πέραν του ακαποέιρα) ποιό μέλος έπιασε τη γυναίκα και τα παιδιά άλλου μέλους (Stokadoura) στα γραφόμενα του για να τον θίξει.Το λες πουστιά και σκατοψυχιά at the same time.Σωστά βρε θείο,εσύ ήσουν.
Τώρα τί ήταν, ταπείνωση, κέρατο, κάτι άλλο δεν ξέρουμε. Πάντως ένα πολύ δυνατό χτύπημα που τον έριξε στο χώμα.
Σίγουρα τα χτυπήματα που δέχθηκες εσύ από την άπονη ζωή και εμένα είναι χειρότερα.
Μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε να ανασηκωθεί, να κλείσει τις πληγές του και να συνεχίσει τη ζωή του με αξιοπρέπεια. Να γίνει δηλαδή άντρας. Παραμένει σε μία παρατεταμένη αγαμία, και λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, οι λίγες προσπάθειες που κάνει να την πέσει σε καμμία εδώ μέσα θυμίζουν σκυλάκι:

Θες να σου βγάλω στη φόρα το post που την καλησπέριζες ή που την υπερασπιζόσουν στον πρίγκηπα ή πάλι θα κλαις?Πες την αλήθεια,ήθελες να την μεντοράρεις και σε έκλασε?

Το μέλλον του προβλέπεται σκοτεινό, γιατί είναι λούζερ που αντί να κοιτάει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ξοδεύει τις δυνάμεις του ασχολούμενος με τη ζωή των άλλων. Έτσι είναι οι λούζερς: σπαταλούν τη ζωή τους περνώντας από τη μία μαλακία στην άλλη.

Έβγαλα επιτέλους στον αέρα στο ψυχογράφημα του όπως είχα κάνει παλιά και με τον φιλαράκο του τον Πρίγκηπα και τελείωσα με αυτόν.
Όπως σε ρώτησα και χθες,έτσι και τώρα σε ξαναρωτάω:Αφού είμαι λούζερ,τότε γιατί εσύ που προβάλλεις συνεχώς το υποτιθέμενο μεγαλείο σου,ασχολείσαι μαζί μου?Είναι σαν να ασχοληθεί ο Μέσι με τον Πέλκα.

Οι άλλοι λουζεράδες που χαχανίζουν δεν με απασχολούν. Με μερικούς έχω ξεμπερδέψει από παλιά και τους βαρέθηκα και με κάτι νέους που προστέθηκαν δεν θα ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως δεν τελειώνεις ποτέ με τους μίζερους. Μία μάζα από άχρηστο DNA είναι που υποφέρουν στην καθημερινότητά τους κι έρχονται εδώ να παραστήσουν τους ξύπνιους.
Μια βασική απορία:Αφού εκφράζεσαι έτσι υποτιμητικά για τους επικριτές σου,γιατί μπαίνεις εδώ τη στιγμή που κατά δήλωση σου είσαι ανώτερο ον?Και γιατί μπαίνεις πάντα στον κόπο να απαντήσεις?Food for thought.

Με αυτή τη σωρεία ''γλυκόλογων'' απέδειξες περίτρανα ότι κουβαλάς αναρίθμητα κόμπλεξ και εκδικητικές τάσεις.
Όσο για την wannabe πετυχημένη περσόνα σου,ξέρεις τι μου δίδαξε η μάνα μου?Ότι ο πραγματικά σπουδαίος και πετυχημένος δεν ασχολείται με τους υπόλοιπους,ούτε αυτοδιαφημίζεται,ούτε απαντάει μόνιμα στους επικριτές του.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Δε ξερω , τι να σου πω. Μου θυμιζει μια γκομενα παλια που επειδη την εφτυσα και πηδηξα την κολλητη της αντι γι αυτη , ειχε αποκτησει μανια μαζι μου και οπου βρισκοταν ελεγε οτι ειμαι αδερφη.

Πιστευω οτι κατα βαθος σε γουσταρει. Αλλα καπου τον απερριψες και εχει πληγωθει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δε ξερω , τι να σου πω. Μου θυμιζει μια γκομενα παλια που επειδη την εφτυσα και πηδηξα την κολλητη της αντι γι αυτη , ειχε αποκτησει μανια μαζι μου και οπου βρισκοταν ελεγε οτι ειμαι αδερφη.
Αυτός θα εύχεται για εμένα ότι χειρότερο.

Πιστευω οτι κατα βαθος σε γουσταρει.
Έλα όμως που δεν την βρίσκω με άντρες.Άλλο που τον σοδομίζω πάντα και ζητά όλο και περισσότερο.Τι βιτσιόζος που ναι όμως.

Αλλα καπου τον απερριψες και εχει πληγωθει.
Μαχαιριά στην καρδιά του έριξα.
Όσο στοίχημα θες ότι είχε και άλλο λογαριασμό πριν χρόνια,μην πω άλλους.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Συμπονα τον, σκέψου πως είναι στα 60 σου να ψάχνεις για δουλειά.
Εγώ πραγματικά τον λυπάμαι...
Ρε εσύ είμαι που είμαι σαδιστής,δεν γίνεται να δείξω συμπόνοια.

Πόσο στοίχημα ότι είχε και άλλο λογαριασμό πριν χρόνια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom