Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πως το βλέπεις το κουφάρι της Λολίτας μας?Θέλει κι άλλο σοδόμισμα?
Λολό, πες μας ποια σε σοδόμισε και βρήκες καταφύγιο στο bou το 2017;

https://www.bourdela.com/forum/thre...-me-aytes-tis-elleeinides.24607/post-10113513

Ακόμα κι ο kman ξεπέρασε τα προβλήματά του και καταφέρνει να γαμάει ωραίες κοπέλλες. Εσύ ήσουνα αδύναμη ψυχούλα κι έσπασες για πάντα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λολό, πες μας ποια σε σοδόμισε και βρήκες καταφύγιο στο bou το 2017;

https://www.bourdela.com/forum/thre...-me-aytes-tis-elleeinides.24607/post-10113513

Ακόμα κι ο kman ξεπέρασε τα προβλήματά του και καταφέρνει να γαμάει ωραίες κοπέλλες. Εσύ ήσουνα αδύναμη ψυχούλα κι έσπασες για πάντα.
Λολίτα,πες μας από που ξέρεις για το πουλί,τον Βαλκάνιο Πουτσαρά,τον Ιωσήφ Μπλάσκο και τον Τραμουντάνα,εν ολίγοις για πρόσωπα και πράγματα που έγιναν χρόνια προτού γραφείς (με αυτόν τον κλώνο)

Δεν ρωτάω για σοδόμισμα διότι αμφότερα φύλα σε έχουν περάσει ένα χέρι και έχεις καταλήξει να σέρνεις το κουφάρι σου στο μπου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την θέση και χρειάζεται σοβαρότητα.
Προχθές έπιασα μια βοηθό πιστολάκι να αντιγράφει... :confused: :confused: :confused:
Που κατάντησε ο εκπρόσωπος μας στη Ριβιέρα.
Από μέντορας να στέλνει βιογραφικά στα 60 του και να τρώει άκυρα.Τον βλέπω σύντομα να επιστρέφει στη λάντζα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Που κατάντησε ο εκπρόσωπος μας στη Ριβιέρα.
Από μέντορας να στέλνει βιογραφικά στα 60 του και να τρώει άκυρα.
Έχω πολύ δυνατό βιογραφικό, λίγο να το χτίσω ακόμα και με την εμπειρία μου σε καμιά 10αρία χρόνια θα έχω μόνιμη θέση ...
tsakonas-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83.gif

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Έχω πολύ δυνατό βιογραφικό, λίγο να το χτίσω ακόμα και με την εμπειρία μου σε καμιά 10αρία χρόνια θα έχω μόνιμη θέση ...
tsakonas-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83.gif
10 χρόνια θέλει το ΙΕΚ κομμωτικής?
Ωρε που πάμε ωρέ!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Το θέμα του Άρχοντα είναι το νήμα των ανατροπών!!!
Ραγδαίες οι εξελίξεις και οι αλλαγές συμμαχιών σε απίστευτη μεταμεσονύχτια μάχη...:uzi::uzi::uzi:

Καλόγερο κάνει ξαφνικά επίθεση φιλίας στον Άρχοντα με σκοπό να χτυπήσει ύπουλα τον Ράγκναρ.

Την ίδια στιγμή ο DayStalker από μαθητευόμενος μάγος του σπόσνορινγκ κάνει στροφή 180 μοιρών και στρέφεται λυσσαλέα εναντίον του μέντορα του στο σπόνσορινγκ Κμαν (μάλλον κάποια σπονσορέτα του έφαγε ο Άρχοντας).:confused:
Ενώνει δυνάμεις με Ράγκναρ και προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποδομήσουν τον Κμαν. Ο Άρχοντας τους γράφει στις μπλε αρχιδάρες του και φιλοσοφεί ακατάπαυστα με ορολογία που προκαλεί επιληπτικές κρίσης στους διώκτες του.:confused:

Το βράδυ είναι μακρύ ακόμα και ο Καλόγερο προσπαθεί με μένος να πλήξει τον τιμωρό του Ράγκναρ.
Η φάση χοντραίνει, τα παιδία έχουν πέσει για ύπνο και όσα ακολουθούν θυμίζουν καλτ ταινία του Ταραντίνο ... :hammer::pipa3::helpplea::fuck2::bottom::alivedick::ak::shit::zombie::s&m_1::s&m_2::2on1::humpleg:
Ράγκναρ και DayStalker σοδομίζουν με κάθε τρόπο τον Καλογερο, τον σέρνουν ημίγυμνο και αιμόφυρτο με κραυγές, η τιμωρία είναι σκληρή και το γέρικο κορμάκι του μέντορα παραδίδεται στις άγριες ορέξεις των νεαρών επιβητόρων , ανήμπορος πια να αντισταθεί ο Καλόγερο δεν έχει άλλη επιλογή...το απολαμβάνει.:confused:
Το γεμάτο σπέρμα κουφάρι του περιφέρεται ως τρόπαιο νίκης και ο ίδιος εκλιπαρεί για ένα γρήγορο θάνατο και λίγη αλοιφή για τον κώλο...:stretcher: :confused::confused::confused:
Για τον κλάιν που ενώ ο Αρχοντας ούτε καν τον αναφέρει αυτος πετάγεται και μας ποστάρει τα χρέπια του τι έχεις να πεις τύπε τροβαδουρε ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μόνιμη θέση σε μπουρδέλο κλείσε καλύτερα. Δεν είσαι για πολλά πολλά.
Καλόγερος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι (βάλτο υπογραφή). :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Θέλοντας να τοποθετηθώ επί του θρεντ ( όντας όμως ελαφρά εκτός θέματος ) πέρυσι και φέτος προσπάθησα να δω τι παίζει στην συμπαθέστατη ανατολική χώρα . Μετά από λογαριασμό στο Tinder και καμία 100αρα Match ( είναι πολύ εύκολο να έχεις match σε Ukrainia ) μίλησα με καμία 30 άρια εκ των οποίων οι 10 ήταν πρόθυμες να έρθουν Ελλάδα αφού πήγαινα πρώτα εγώ εκεί και τελικά κατέληξα σε μια η οποία ερχόταν καθώς είχε καλυφθεί με Video calls etc . Ήρθε για 4 ημέρες ( πλήρωσε αυτή το εισιτήριο για να έρθει ) και τα καθημερινά μου έξοδα ήταν περίπου στα 150 € ( Είσοδος για μπάνιο , φρούτα μπύρες στο μπάνιο , βράδυ εστιατόριο κοκτέιλ κτλ πήγαμε και δύο φορές mall και τέλος της έδωσα και το κόστος του εισιτηρίου ) Σύνολο 800 € για 4 ημέρες όπου για ένα 7αρι με 8αρι 26 Μαιών επί 4ημερο έσπρωχνα καθημερινά όσο ήθελα και όπως ήθελα. Ανανέωσα το ραντεβού μου για φέτος εκ νέου. Περιμένω δε τις προσεχείς ημέρες και δεύτερη αποστολή μεγαλύτερης ηλικιακά κορασίδας πολλά υποσχόμενης ( ...θα δείξει). Εάν ήθελα να την βγάλω 4 ημέρες με call girl το κόστος θα ήταν πολλαπλάσιο. Δεν με πείραξε ο χρόνος των 100 περίπου προφίλ που έπρεπε να τσεκαρω φιλτράροντας για να καταλήξω στο 1 που ήρθε τελικά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Θέλοντας να τοποθετηθώ επί του θρεντ ( όντας όμως ελαφρά εκτός θέματος ) πέρυσι και φέτος προσπάθησα να δω τι παίζει στην συμπαθέστατη ανατολική χώρα . Μετά από λογαριασμό στο Tinder και καμία 100αρα Match ( είναι πολύ εύκολο να έχεις match σε Ukrainia ) μίλησα με καμία 30 άρια εκ των οποίων οι 10 ήταν πρόθυμες να έρθουν Ελλάδα αφού πήγαινα πρώτα εγώ εκεί και τελικά κατέληξα σε μια η οποία ερχόταν καθώς είχε καλυφθεί με Video calls etc . Ήρθε για 4 ημέρες ( πλήρωσε αυτή το εισιτήριο για να έρθει ) και τα καθημερινά μου έξοδα ήταν περίπου στα 150 € ( Είσοδος για μπάνιο , φρούτα μπύρες στο μπάνιο , βράδυ εστιατόριο κοκτέιλ κτλ πήγαμε και δύο φορές mall και τέλος της έδωσα και το κόστος του εισιτηρίου ) Σύνολο 800 € για 4 ημέρες όπου για ένα 7αρι με 8αρι 26 Μαιών επί 4ημερο έσπρωχνα καθημερινά όσο ήθελα και όπως ήθελα. Ανανέωσα το ραντεβού μου για φέτος εκ νέου. Περιμένω δε τις προσεχείς ημέρες και δεύτερη αποστολή μεγαλύτερης ηλικιακά κορασίδας πολλά υποσχόμενης ( ...θα δείξει). Εάν ήθελα να την βγάλω 4 ημέρες με call girl το κόστος θα ήταν πολλαπλάσιο. Δεν με πείραξε ο χρόνος των 100 περίπου προφίλ που έπρεπε να τσεκαρω φιλτράροντας για να καταλήξω στο 1 που ήρθε τελικά.
Επειδη ασχολουμαι κι εγω με tinder κιεβο βλεπω εχει ψωμι.
Εμενα με ματσαρουν μεγαλυτερες ηλικιακα αλλα δεν υπαρχουν οικονομικες απαιτησεις. Αυτο δεν σημαινει πως θα μου βγει τζαμπα ομως.
Παντως ναι υπαρχει ματς
Ασχοληθηκα:
Κιεβο 300 likes 30 matches
Budapest 500 likes 1 match
Thessaloniki 500 likes 0 matches
Germany 5.000 (πεντε χιλιαδες) likes ,0 matches

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Επίσης από τα Match που έκανα εφόσον πήγαινα Κίεβο για 5 ημέρες σίγουρα θα μπορούσα να βγω με 5 διαφορετικές για dinner χωρίς όμως να ξέρω εάν θα κατέληγε η βραδιά στο επιθυμητό :fuck1:αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση ξεκινάμε με 500 € εισιτήρια hotel συν 250 € τα dinner συν ότι άλλο προκύψει

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306

To πρώτο εντος θέματος σχόλιο , μετά απο 1203 σελίδες.... :confused:

Επειδη ασχολουμαι κι εγω με tinder κιεβο βλεπω εχει ψωμι.
Εμενα με ματσαρουν μεγαλυτερες ηλικιακα αλλα δεν υπαρχουν οικονομικες απαιτησεις. Αυτο δεν σημαινει πως θα μου βγει τζαμπα ομως.
Παντως ναι υπαρχει ματς
Ασχοληθηκα:
Κιεβο 300 likes 30 matches
Budapest 500 likes 1 match
Thessaloniki 500 likes 0 matches
Germany 5.000 (πεντε χιλιαδες) likes ,0 matches

Likes εννοεις to swipe right ?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Η αλλη μου γραφει πως δεν νοιαζεται για μεγαλεια, ακριβα χοτελια κτλ ψαχνει το καλο παιδι χαχαχαχαχα
Δλδ εμενα.
Θα της στειλω το ημεηλ του δημητρακη να ρωτησει για μενα οτι θελει χαχαχαχαχ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Επισης λεει πως δεν πηγε διακοπες φετος λογω υποχρεωσεων αλλα θελει να παει. Οποτε ενα πενταημερο να γνωρισει τον γαμπρό το θελει μαλλον.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
To πρώτο εντος θέματος σχόλιο , μετά απο 1203 σελίδες.... :confused:

Likes εννοεις to swipe right ?
Όχι swipe right έκανα εγώ σε όσες μου άρεσαν ( καμία 300 άρια σε βάθος χρόνου 20 ημερών ). από αυτές οι 100 έκαναν και σε εμένα swipe right άρα είχαμε match. Από αυτές χονδρικά οι 20 δεν απάντησαν ποτέ οι 20 ήταν "του επαγγέλματος " οι 20 ήταν απάτη - στείλε μου λεφτά να πάρω πίτσα ? στα αδερφάκια μου , οι 10 κάτι καμμένο που βγήκε από τα πρώτα μηνύματα και οι 30 νορμάλ γκόμενες που μιλήσαμε.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Χονδρικά πάντα τα ποσοστά καθώς δεν κρατάω αρχείο σαν τον Τρισμέγιστο αρχηγό.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Το swipe right ειναι το like , το γραφει κιολας με αχνά γραμματα πανω στην κινηση για λιγακι.
Το match ειναι ξεκαθαρο
20210816_152338.jpg
20210816_152323.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom