Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κι εγω τον εχω περασει στο παρελθον αλλα δεν αξιζει τον κοπο ειναι κοινος παραμυθατζης.
Συνεχίζεις να αυθαδιάζεις.Πριν λαντζιέρης,τώρα παραμυθατζής.
Για πρόσεχε.

Όποιος πειράξει τον Καλόγερο,θα χει να κάνει μαζί μου ρε νιαμού,ξηγηθήκαμε?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε μην το παιζεις σκληρος,εδω μεσα περασαν λεβεντοπαλικαρα που γαμουσαν στη κυριολεξια.
Δεν θα πω ποια αλλα ειναι πολλα τα οποια τωρα ειναι εξορια.
Ζαν,ο Τζων έκανε αγώνα για να γυρίσεις,το ξερες?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εν τω μεταξύ οι ελλεηνίδες είναι τρομερά μπάζα κατά μέσο όρο,αλλά αραιά και που παίζουν κάτι αεριωθούμενα που ίσως με καμιά μεταμόσχευση εγκεφάλου να άξιζε να ασχοληθεί κάποιος..
Παιζουν αρκετα καλα κομματια. Αλλα οπως λες δυστυχως ειναι ακατοικητα.
Συνεχίζεις να αυθαδιάζεις.Πριν λαντζιέρης,τώρα παραμυθατζής.
Για πρόσεχε.

Όποιος πειράξει τον Καλόγερο,θα χει να κάνει μαζί μου ρε νιαμού,ξηγηθήκαμε?
Sir, yes Sir!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παιζουν αρκετα καλα κομματια. Αλλα οπως λες δυστυχως ειναι ακατοικητα.

Sir, yes Sir!
Έτσι μπράβο,γιατί μερικά κωλόπαιδα έχετε αποθρασυνθεί και δεν σέβεστε τίποτα πια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι σε παραμέλησαν και υποτροπίασες (once more).Δεν πειράζει,θα τους μαλώσω.Συμφωνήθηκε αύξηση της δοσολογίας σου και γερές δόσεις ηλεκτροσόκ όταν θα σαι σε πανικό και γεμάτος τσαντίλα (και είσαι μόνιμα γαμώτο).

Troll mode off:

Έλα τύπε,πες μας ποιανού κλώνος είσαι μιας και ξέρεις πρόσωπα και πράγματα που έγιναν τουλάχιστον 2 χρόνια πριν την εγγραφή σου.Μη φοβάσαι,όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε εδώ.

Ναι τύπε,σε πιστέψαμε ότι δεν ψάχνεις ποστς.Απλά διαβάζεις όσα γράφουν τα μέλη που σε έχουν δουλέψει αγρίως και παραμονεύεις ανά πάσα στιγμή για να επιτεθείς.

Όσο για την τελευταία παράγραφο σου:Αντί να επιλύσεις τα πολλά ψυχολογικά θέματα σου που κάνουν μπαμ από τα posts σου,κάθεσαι και προκαλείς άτομα κατά πολύ νεότερα σου επειδή σε παίρνουν στο ψιλό.Όσο περί νικητών,ηττημένων και εστίασης της προσοχής,μάντεψε που ανήκεις από την στιγμή (που ενώ αυτοδιαφημίζεσαι σε ένα site αγοραίου έρωτα ως πετυχημένος) απαντάς (επιθετικά) σε έναν κατά δήλωση σου loser και γενικά όταν απαντάς (επιθετικά) σε οποιονδήποτε σε έχει πάρει στο ψιλό,αποκαλώντας τους losers,τελευταίους και άλλα ωραία.Να σου απαντήσω,είσαι ο μέγιστος loser τότε.
Με μένα δοκίμασες και έφαγες τα μούτρα σου, πάρτο χαμπάρι. Το χειρότερο είναι ότι την πάτησες κι από τον kman. Είναι δυνατόν αυτός ο κακομοίρης τύπος να σου έχει γαμήσει την ψυχολογία; Ε ναι, ομολογουμένως έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια του και φέρνει αποτέλεσμα σε μια αντίξοη χώρα, ενώ εσύ τον κακολογείς παίζοντας το πουλάκι σου. Πώς να το κάνουμε, το αποτέλεσμα μετράει. Εσύ είσαι λούζερ και οι λούζερς είναι συνήθως και άφραγκοι, γιατί αντί να φροντίσουν να προκόψουν, ασχολούνται με μαλακίες όπως πχ να κάνουν μπούλιγκ στους άλλους.
Οπότε παίξτον με τις γκόμενες που ανεβάζει, γιατί ποτέ σου δεν θα έχεις τα φράγκα να γαμήσεις τέτοιες. Το θέμα σου βέβαια είναι ότι δεν γαμάς γενικά, γιατί τότε θα ήσουν πιο cool.

Ακόμα κι εγώ στην ηλικία μου τα καταφέρνω και βρίσκω γκόμενες. Πόσο άχρηστος παίζει να είσαι που να μην μπορείς να βρεις μία γκόμενα για να ηρεμήσεις;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Με μένα δοκίμασες και έφαγες τα μούτρα σου, πάρτο χαμπάρι
Κάτσε να θυμηθώ ποιός χρησιμοποίησε σε posts του άλλο μέλος,για να επιτεθεί σε κάποιον που του έχει στοιχειώσει τα όνειρα.Το λες κιόλας ότι έχει φάει τα μούτρα του.

Το χειρότερο είναι ότι την πάτησες κι από τον kman.
Μέχρι και ο κμαν σε έχει πάρει στο ψιλό με το μέντορινγκ βρεεεε.

Είναι δυνατόν αυτός ο κακομοίρης τύπος να σου έχει γαμήσει την ψυχολογία; Ε ναι, ομολογουμένως έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια του και φέρνει αποτέλεσμα σε μια αντίξοη χώρα, ενώ εσύ τον κακολογείς παίζοντας το πουλάκι σου. Πώς να το κάνουμε, το αποτέλεσμα μετράει. Εσύ είναι λούζερ και οι λούζερς είναι συνήθως και άφραγκοι, γιατί αντί να φροντίσουν να προκόψουν, ασχολούνται με μαλακίες όπως πχ να κάνουν μπούλιγκ στους άλλους.
Πως γίνεται τότε ένας (κατά δήλωση σου) λούζερ να σε βγάζεις μονίμως εκτός ορίων,εσένα που δηλώνεις επιτυχημένος και ευυηπόλητος (άλλο που μένεις σε ανήλιαγο υπόγειο)?Δεν θα έπρεπε καν να απαντάς σε τέτοια άτομα.

Οπότε παίξτον με τις γκόμενες που ανεβάζει, γιατί ποτέ σου δεν θα έχεις τα φράγκα να γαμήσεις τέτοιες. Το θέμα σου βέβαια είναι ότι δεν γαμάς γενικά, γιατί τότε θα ήσουν πιο cool.
Κάτσε να θυμηθώ πως χαρακτηρίζεται κάποιος που είναι μονίμως νευρικός (υποδυόμενος τον ψύχραιμο) και επιτίθεται με χείμαρρο προσβολών.Cool δεν είναι σίγουρα.

Ακόμα κι εγώ στην ηλικία μου τα καταφέρνω και βρίσκω γκόμενες.
Με μέτρο να βλέπεις τσόντες.

Πόσο άχρηστος παίζει να είσαι που να μην μπορείς να βρεις μία γκόμενα για να ηρεμήσεις;
Για να απαντάς έτσι,ούτε σε βάφτιση δεν έχεις δει ε?
Όταν γράφεις είσαι μόνιμα σε τέτοιο mode?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Μπορείς όποτε θες να έρχεσαι να μου τα αερίζεις.

Kοιτα , μπαρμπα-μεντορα. Αυτη ειναι μια τριχα απο το αριστερο μου αρχιδι. Κοιταξου στον καθρεφτη και βρες ομοιοτητες και διαφορες.

single-black-hair-hand-white-background-102123344.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306

Δε φταιω εγω. Προκάλεσε. Εγω δεν ασχοληθηκα μαζι του. Τώρα οφειλει να κατσει κι αυτος επι του κανα-πεους. Πολωνικο μπουκι φαση , δε θα ξερουν απο που τον τρωνε οι ψυχακηδες. Θα βουλωνουν την κωλοτρυπα τους με μελισσοκερι και θα τους τρυπαμε αλλου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Kοιτα , μπαρμπα-μεντορα. Αυτη ειναι μια τριχα απο το αριστερο μου αρχιδι. Κοιταξου στον καθρεφτη και βρες ομοιοτητες και διαφορες.
Κοίτα το αρχίδι σου στον καθρέφτη σου και προσπάθησε να δεις αν έχεις ομοιότητες.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δε φταιω εγω. Προκάλεσε. Εγω δεν ασχοληθηκα μαζι του. Τώρα οφειλει να κατσει κι αυτος επι του κανα-πεους. Πολωνικο μπουκι φαση , δε θα ξερουν απο που τον τρωνε οι ψυχακηδες. Θα βουλωνουν την κωλοτρυπα τους με μελισσοκερι και θα τους τρυπαμε αλλου.
Τι είπαμε πριν?

Ασέβεια σε τέτοια άτομα ποτέ.

Μην κοιτάς που εγώ του τον ακουμπάω συνέχεια.Όντας μέλος της επιστημονικής ομάδος του μπου,αναλαμβάνω τις ηρεμιστικές του ενέσεις,τις ημερήσιες δόσεις ηλεκτροσόκ που του χορηγούνται,μέχρι και για τον πασίγνωστο λευκό μανδύα που φορούν στους υπόλοιπους ασθενείς φρόντισα ώστε να ναι στα μέτρα του.Όταν αρνείται τη θεραπεία του,του ρίχνουμε και λίγες φάπες όπως τώρα καλή ώρα.

Όμως για τη μικροφαλλία και την ακράτεια του δεν βρίσκεται ίαση .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ελα πούλο , δε το χεις , δε κανεις ουτε για μπινελικωμα. Ξαφανιζολ.
Παρέδωσες γρηγορότερα από ότι περίμενα. Μείνε όμως να δίνεις κουράγιο στο άλλο ναυάγιο, που πανικοβλημένος άλλαζε τα ποστ του για να μου απαντήσει και μόλις σε είδε πήρε θάρρος.
Οι δύο λούζερς υποστηρίζεστε για ψυχολογική επιβίωση. Πέρα από τα φουσκωμένα λόγια, υποφέρετε λόγω αγαμίας και σας έχει διαλύσει ένας τύπος σαν τον kman. Κατάντια...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Τι είπαμε πριν?

Ασέβεια σε τέτοια άτομα ποτέ.

Μην κοιτάς που εγώ του τον ακουμπάω συνέχεια.Όντας μέλος της επιστημονικής ομάδος του μπου,αναλαμβάνω τις ηρεμιστικές του ενέσεις,τις ημερήσιες δόσεις ηλεκτροσόκ που του χορηγούνται,μέχρι και για τον πασίγνωστο λευκό μανδύα που φορούν στους ασθενείς φρόντισα ώστε να ναι στα μέτρα του.

Που λες , οταν υπηρετουσα τη θητεια μου , προς το τελος μπηκε καινουργια ΕΣΣΟ. Και μ'εχουν χωσει καθοτι ειχα περασει ΛΥΒ και ειχα βαθμο εφεδρου Λοχια απο την Κυπρο στο στρατολογικο. Οποτε σε καποια φαση , σκαει ενας τυπας σαν αυτους εδω , ντυμενος Μεγας Ναπολεοντας με στολη υπερπαραγωγη αποκριατικη , καπελο με φτερα και τετοια. Βαζουν τα γελια ολοι στο γραφειο εννοειται , εκτος απο την ψυχολογο που σοβαρη γυριζει και του λεει "Θα υπρετησετε τη θητεια σας ; " Και της απανταει ο τυπος "Φυσικα και οχι". Και τον ρωταει "Γιατι οχι; Εχετε καποιο ψυχολογικο προβλημα; " . Και της λεει ο τυπος "Οχι κυρια μου , κανενα προβλημα δεν εχω. Απλα ειμαι ο Μεγας Ναπολεοντας. Ειναι δυνατον ενας Αυτοκρατορας να γινει φανταρος ; "

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Που λες , οταν υπηρετουσα τη θητεια μου , προς το τελος μπηκε καινουργια ΕΣΣΟ. Και μ'εχουν χωσει καθοτι ειχα περασει ΛΥΒ και ειχα βαθμο εφεδρου Λοχια απο την Κυπρο στο στρατολογικο. Οποτε σε καποια φαση , σκαει ενας τυπας σαν αυτους εδω , ντυμενος Μεγας Ναπολεοντας με στολη υπερπαραγωγη αποκριατικη , καπελο με φτερα και τετοια. Βαζουν τα γελια ολοι στο γραφειο εννοειται , εκτος απο την ψυχολογο που σοβαρη γυριζει και του λεει "Θα υπρετησετε τη θητεια σας ; " Και της απανταει ο τυπος "Φυσικα και οχι". Και τον ρωταει "Γιατι οχι; Εχετε καποιο ψυχολογικο προβλημα; " . Και της λεει ο τυπος "Οχι κυρια μου , κανενα προβλημα δεν εχω. Απλα ειμαι ο Μεγας Ναπολεοντας. Ειναι δυνατον ενας Αυτοκρατορας να γινει φανταρος ; "
Αυτό δεν είναι τίποτα κύριε.

Που να δείτε με τι ρούχα ήρθε στην κλινική μας.Με λαμέ ταγερ,12ποντα συν πως φορούσε τσεμπέρι σαν την μακαρίτισσα την γιαγιά μου.

Φανταστείτε ότι τον μανδύα που του φορέσαμε,τον πέρασε λόγω ίδιου χρώματος για το νυφικό που τόσο πολύ ήθελε να βάλει μια μέρα.

Του έμεινε απωθημένο γιατί ο Τάκης από το κωριό,όχι μόνο του έμαθε τον έρωτα (δεν έμεινε μόνο στη θεωρία),του έταξε και γάμο.Έλα όμως που ο Τάκης ήταν λίγο πουτανιάρης και ο καλόγερος τον έπιασε στο κρεβάτι με γυναίκα.

Ε ήταν που ήταν,απόγινε τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom