Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Καταθλιπτικες εντελως.
Οι ελληνικες ειναι καλυτερες
Ασε μας ρε ζανουλη ενω η ελληνικη επαρχια σφυζει απο ζωη.Με τα ασχημα σπιτια,τα τσιμεντα και τους χαλασμενους δρομους που το αμαξι κανει τραμπλινο...!Αμα ηταν ωραια και ομορφη η ελληνικη επαρχια δεν θα ζουσαν 5εκ στην Αθηνα και 2εκ στο Σαλονικισταν...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Το γνωριζουμε και το εχουμε δει ορισμενοι.. Τουλαχιστον ειπες τα πραγματα με το ονομα τους. Στην κολωνια με παρακαλουσε μια γερμανιδα που ειχα για μονιμα και δεν πηγα..

Κοίτα, αυτο που εννοει ο Κμαν λεγοντας "εγω οριζω τους κανονες" ειναι επι της ουσιας οτι "δεν θα με κρινετε πχ για το χωριο που μενω ουτε για την μιζερη ζωη μου ουτε για το οτι ειμαι ψυχοπαθης ουτε για το οτι δεν βλεπομαι ουτε για το οτι δεν μου εχει κατσει ποτέ γυναικα χωρις να πληρωσω ουτε για τα παιδικα μου τραυματα κλπ" . "Θα με κρινετε μονο για τις 5 βιζιτες που ακριβοπληρωνω για να γαμησω καθε χρονο". Αυτο επιδιωκει μεσα απο αυτο το νημα , θελει να ορισει τους κανονες του παιχνιδιου και να μεταφερει το ενδιαφερον στο μονο τομεα που μπορει να ανταποκριθει : στις βιζιτες. Σε οποιονδηποτε αλλο τομεα ειναι κοινωνικο σκουπιδι και το ξερει , του πετανε κατουρα στη μαπα οταν βγαινει βολτα και δεν το καταλαβαινει , υπερηφνευεται. Νομιζει οτι τον ζηλευουν.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Οι σλαβικες πολεις ειναι αχρωμες,οποιος εχει παει εχει καταλαβει τι παιζει.
Σπιτια και πολυκατοικιες ερηπωμενες που θυμιζουν αλλες εποχες,δεν ειναι τυχαιο οτι η αρχιτεκτονικη τους ηταν πολυ κλασσικη και συντηρητικη μονο οι εκκλησιες αποτελουσαν εξαιρεση.
Βεβαια μοσχα πετρουπολη ειναι ωραιες πολεις.
Οπως και η γεωργια τα τελευταια χρονια εχει αναπτυχθει πολυ αρχιτεκτονικα
ρε ζαν μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος. Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό που είδα στα βίντεο του Αρχοντα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εμενα με πιανει καταθλιψη με τις σλαβικες πόλεις,εχε χαρη στα μουνετα ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε ποιο ζαν μου λετε συνεχεια εχετε τρελαθει?
Ποια ειναι η αρτεμιδα?
Μίλησε μας τότε για τον πούση βάγκον,τον πιεξ75,τον Μπαρόκ κλπ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
3.2εκ ζουν στην αθηνα και 1 εκ θεσσαλονικη.
Και τι μ αυτο? Εφυγαν απο τις επαρχιακες πολεις γιατι δεν τους αρεσαν η γιατι δεν υπηρχαν δουλειες και έπρεπε να γινουν εσωτερικοι μεταναστες?
3.2 εκ ζουν στην Αθηνα και 1 εκ στην θεσσαλονικη?Ξυπνα αδερφε εχουμε 2021.Εχεις μεινει μια εικοσαετια λιγο πισω.5εκ ειναι το αθηναναμπαντ και 2εκ ειναι ολη η θεσσαλονικη μαζι με τα περιχωρα και τα προαστια.Μια χαρα δουλειες εχει στην επαρχια(πρωτογενης τομεας,τουρισμος,υπηρεσιες κλπ) απλα ολοι ειναι ψωνια και θελουν να το παιξουν πρωτευουσιανοι και μου κατσικωθηκαν στις 2 μεγαλες πολεις.Και σιγα τις δουλειες που εχουν στο κατω κατω....ντελιβερι,μπαρμανι,σερβιτορος,σεκιουριτι και πορτα/υποδοχη!!!Οσοι θελανε να δουλεψουν την εκαναν στο εξωτερικο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν εχει 5 εκ η αθηνα.. 3.2 εκ εχει οσο και να θες να τη μεγαλωσεις.
Εχει δουλειες η επαρχια???που για πες μας?ολοι αθηνα έρχονται μπας και σκασει καμια ευκαιρία να βγει το μεροκαματο.
Εννοειται εξωτερικα πολυ καλυτερα απο αθηνα
Eχει να γινει απογραφη εδω και μια δεκαετια.Τοσο ηταν ο πληθυσμος το 10-11.Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι μονο 3.3 η Αθηνα/Αττικη.Βαλε και τους λαθρο μεσα εκτος και αν αυτοι δεν υπολογιζονται.Θεσσαλονικη ειναι μεταξυ 1,5 με 2 εκ.Εχει ερθει ολη η επαρχια της βορειου Ελλαδος εδω και αμα βαλω και τους λαθρο μεσα αστο καλυτερα....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μίλησε μας τότε για τον πούση βάγκον,τον πιεξ75,τον Μπαρόκ κλπ
Λολό, βρήκες άλλο υποψήφιο θύμα τώρα;
Για πες μας εσύ τι συνέβη το 2017 που σε τσάκισε τόσο πολύ, ώστε το bou να γίνει το καταφύγιό σου έστω και για λίγο; Οι παρενέργειες βέβαια φαίνεται να κρατάνε μέχρι σήμερα, αφού συνέχεια τρώγεσαι με τα ρούχα σου και την πέφτεις σε χρήστες. Ποια σε κατέστρεψε κι έχεις χάσει την ηρεμία σου;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι τσεχικες και οι πολωνικες πόλεις δεν είναι καταθλιπτικες.Οι ρωσικές είναι.Βεβαια το βράδυ αλλαζουν τα κτίρια φαίνονται ομορφότερα.
Τσεχία οι πόλεις είναι μαγεια το βράδυ να δεις Ολομουτς Πιλσεν παθαίνεις πλάκα.Και οι πολωνικες πόλεις αναβουν το βράδυ ειδικα οταν ακους το κλαπ κλαπ απο τα τακούνια των Πολωνεζων τον καυλωτικο αυτον ηχο στο κρασπεδο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαι οι ουκρανικες ειναι καταθλιπτικες πολυ.

Το Λβωφ δεν είναι καταθλιπτικο.Ουτε το Κίεβο.Γενικα η δυτική Ουκρανία μοιάζει με Πολωνία δεν είναι καταθλιπτικη.Μαριουπολη βέβαια άλλη φαση,είναι να βαρας ενέσεις εκεί πολύ χάλια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βέβαια ο Ρώσος και ο Πολωνός κατεβάζει τοση βότκα που το περιβάλλον του φαίνεται θαυμάσιο.Εχουν τελείως διαφορετικό perception.Αλλα αμα τα βλέπεις χωρίς βότκα ή έστω μουνάκια δίπλα σου είναι χάλια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειδα λβιβ ειδα λουτσκ ειδα ουζγκοροντ με επιασε καταθλιψη στα βιντεακια

Καλές είναι αυτες οι πόλεις.Πολωνικου τυπου.Η πολωνική αρχιτεκτονική είναι ρομαντικη.Μεγαλα βαρια σπιτια αρχοντικα με στενούς δρόμους ανάμεσα.Καυλωνουν οι γκόμενες με το ρομαντισμο,προδιαθέτει για γούστα.Το Κατοβιτσε βέβαια έχει άλλη ατμόσφαιρα πιο βαρυ γοτθικο αλλά πολλοι γουστάρουν Σιλεσια φάση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταθλιπτικες εντελως.
Οι ελληνικες ειναι καλυτερες

Ελλάδα έχει μερικές καλες πόλεις Ναύπλιο,Κέρκυρα,Ροδος,Χανιά κτλ,και άλλες αρκετές ακόμα.Παιζει ρόλο και τι έχεις συνηθίσει.Στους Τσεχους και τους Πολωνους οι πόλεις τους τους φαίνονται βαρετές και γουστάρουν Ελλάδα ανάγλυφο κι έτσι.Σε εμένα αρέσουν οι τσεχικες και πολωνικες πόλεις και βαριέμαι τις ελληνικές.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λολό, βρήκες άλλο υποψήφιο θύμα τώρα;
Για πες μας εσύ τι συνέβη το 2017 που σε τσάκισε τόσο πολύ, ώστε το bou να γίνει το καταφύγιό σου έστω και για λίγο; Οι παρενέργειες βέβαια φαίνεται να κρατάνε μέχρι σήμερα, αφού συνέχεια τρώγεσαι με τα ρούχα σου και την πέφτεις σε χρήστες. Ποια σε κατέστρεψε κι έχεις χάσει την ηρεμία σου;

Ρούλη ρούλη ρούλη χοντρούλη,το αγαπημένο μου θύμα είσαι εσύ βρε κουτό.
Αλλά σε αγαπώ κατά βάθος (άλλο που στον ακουμπώ όταν αυθαδιάζεις,από αγάπη γίνεται).:smitten:

Δυστυχώς η δοσολογία που παραχωρήθηκε από το ιατρικό team του bou δεν ήτο αρκετή για την θεραπεία σου,με συνέπεια την άμεση υποτροπή σου.Μην φοβάσαι όμως,η έγκριτη επιστημονική ομάδα του μπου είναι εδώ έτοιμη να σε αναλάβει once more,με πολλή αγάπη,στοργή,προδέρμ που σου έχουν λείψει.Στους ασθενείς μας δείχνουμε κατανόηση,μη φοβάσαι βρε χαζούλη.:D:

Εμπιστεύσου την επιστημονική ομάδα του μπου,γνωρίζει καλά πως η ζωή σου φέρεται σκάρτα από γεννησιμιού σου και θέλει να σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις (έστω και στη δύση του δυσάρεστου,γεμάτου τροχοπέδη βίου σου).Μίλησε άφοβα για τα σωματικά,ψυχολογικά,πνευματικά,σεξουαλικά (και όχι μόνο) προβλήματα που σε ταλανίζουν 24/7.Θα δεις που θα ξαλαφρώσεις βρε (όπως όταν σε ξεσκατίζουν ελέω ακράτειας). :)

Troll mode off

Για πες μας εσύ τι συνέβη που σε τσάκισε τόσο πολύ ώστε να ψάχνεις τα ποστ μου.Επίσης θέλω να μας πεις για το πουλί,τον Βαλκάνιο Πουτσαρά,τον Ιωσήφ Mπλάσκο,τον Τραμουντάνα για τους οποίους όλως τυχαίως γνώριζες ενώ είσαι εδώ (με αυτόν τον κλώνο) μόνο ένα χρόνο.Διάβαζες το σάη πολλά χρόνια και είπες να κάνεις εγγραφή?

Οι παρενέργειες κρατάνε σε εσένα ακόμη και σήμερα,αφού είσαι ικανός να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο αρκεί να μου επιτεθείς at all costs.
Ποιός (δεν ρωτάω ποιά γιατί σίγουρα έχεις φάει γερό στραπάτσο από γυναίκες) σε κατέστρεψε εντός μπου κι είσαι μόνιμα σε τέρμα νευρωτικό mode?

Όπως σου είπα και πριν,είσαι στην ηλικία του πατέρα μου και παιδιαρίζεις.Grow up.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Έβαλα placeholder επειδή είσαι σε πανικό κι ενδέχεται να αλλάξεις κι εδώ τις απαντήσεις όπως έκανες και σε αυτό το ποστ:

https://www.bourdela.com/forum/threads/sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania.273476/post-10145814

Τα υπόλοιπα έχουν σχέση με τη χαμηλή σου νοημοσύνη, σύμφωνα με την οποία απαιτούνται χρόνια προυπηρεσίας για να διαβάσεις ένα φόρουμ και να ξέρεις πρόσωπα και πράγματα.

Δεν ψάχνω τα ποστ κανενός γιατί βαριέμαι, απλά σε έχω κατατάξει στους προβληματικούς και κρατάω τα links από «χρήσιμα» ποστς καθώς διαβάζω τα νήματα.

Άμα είμαι στην ηλικία του πατέρα σου, τότε είσαι μικρός. Κι αντί να ασχοληθείς με το πώς να προκόψεις, σπαταλάς το χρόνο σου και την ενέργεια σου με μπούλιγκ στους άλλους. Οι winners φαίνονται από τα πράγματα στα οποία δεσμεύουν την προσοχή τους. Εσύ προφανώς είσαι λούζερ. Ούτε έχεις δημιουργήσει κάτι, ούτε πρόκειται να δημιουργήσεις ποτέ τίποτα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ελλάδα έχει μερικές καλες πόλεις Ναύπλιο,Κέρκυρα,Ροδος,Χανιά κτλ,και άλλες αρκετές ακόμα.Παιζει ρόλο και τι έχεις συνηθίσει.Στους Τσεχους και τους Πολωνους οι πόλεις τους τους φαίνονται βαρετές και γουστάρουν Ελλάδα ανάγλυφο κι έτσι.Σε εμένα αρέσουν οι τσεχικες και πολωνικες πόλεις και βαριέμαι τις ελληνικές.
Τσεχια ηταν μερος της holy roman empire.Η Πολωνια ηταν μερος και κομματι της polish-lithuanian commonwealth μετα Prussia και Russian Empire.Ειναι σιγουρο οτι οι πολεις της ανατολικης ευρωπης ειναι πιο ομορφες απο ελλαδα και βαλκανια.Το μονο που τα γαμησε ειναι ο κομμουνισμος που βλεπεις εκεινα τα παλαια και καταθληπτικα συγκροτηματα που εμεναν 100 οικογενεις και μοιραζονταν απο μια τουαλετα ολοι μαζι...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Κοίτα, αυτο που εννοει ο Κμαν λεγοντας "εγω οριζω τους κανονες" ειναι επι της ουσιας οτι "δεν θα με κρινετε πχ για το χωριο που μενω ουτε για την μιζερη ζωη μου ουτε για το οτι ειμαι ψυχοπαθης ουτε για το οτι δεν βλεπομαι ουτε για το οτι δεν μου εχει κατσει ποτέ γυναικα χωρις να πληρωσω ουτε για τα παιδικα μου τραυματα κλπ" . "Θα με κρινετε μονο για τις 5 βιζιτες που ακριβοπληρωνω για να γαμησω καθε χρονο". Αυτο επιδιωκει μεσα απο αυτο το νημα , θελει να ορισει τους κανονες του παιχνιδιου και να μεταφερει το ενδιαφερον στο μονο τομεα που μπορει να ανταποκριθει : στις βιζιτες. Σε οποιονδηποτε αλλο τομεα ειναι κοινωνικο σκουπιδι και το ξερει , του πετανε κατουρα στη μαπα οταν βγαινει βολτα και δεν το καταλαβαινει , υπερηφνευεται. Νομιζει οτι τον ζηλευουν.
Man απασφαλισες κ :ak::ak:

Γιατί σε τσατισε τόσο ο λιντερ;;:think:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Έβαλα placeholder επειδή είσαι σε πανικό κι ενδέχεται να αλλάξεις κι εδώ τις απαντήσεις όπως έκανες και σε αυτό το ποστ:

https://www.bourdela.com/forum/threads/sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania.273476/post-10145814

Τα υπόλοιπα έχουν σχέση με τη χαμηλή σου νοημοσύνη, σύμφωνα με την οποία απαιτούνται χρόνια προυπηρεσίας για να διαβάσεις ένα φόρουμ και να ξέρεις πρόσωπα και πράγματα.

Δεν ψάχνω τα ποστ κανενός γιατί βαριέμαι, απλά σε έχω κατατάξει στους προβληματικούς και κρατάω τα links από «χρήσιμα» ποστς.

Άμα είμαι στην ηλικία του πατέρα σου, τότε είσαι μικρός. Κι αντί να ασχοληθείς με το πώς να προκόψεις, σπαταλάς το χρόνο σου και την ενέργεια σου με μπούλιγκ στους άλλους. Οι winners φαίνονται από τα πράγματα στα οποία δεσμεύουν την προσοχή τους. Εσύ προφανώς είσαι λούζερ. Ούτε έχεις δημιουργήσει κάτι, ούτε πρόκειται να δημιουργήσεις ποτέ τίποτα.
Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι σε παραμέλησαν και υποτροπίασες (once more).Δεν πειράζει,θα τους μαλώσω.Συμφωνήθηκε αύξηση της δοσολογίας σου και γερές δόσεις ηλεκτροσόκ όταν θα σαι σε πανικό και γεμάτος τσαντίλα (και είσαι μόνιμα γαμώτο).

Troll mode off:

Έλα τύπε,πες μας ποιανού κλώνος είσαι μιας και ξέρεις πρόσωπα και πράγματα που έγιναν τουλάχιστον 2 χρόνια πριν την εγγραφή σου.Μη φοβάσαι,όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε εδώ.

Ναι τύπε,σε πιστέψαμε ότι δεν ψάχνεις ποστς.Απλά διαβάζεις όσα γράφουν τα μέλη που σε έχουν δουλέψει αγρίως και παραμονεύεις ανά πάσα στιγμή για να επιτεθείς.

Όσο για την τελευταία παράγραφο σου:Αντί να επιλύσεις τα πολλά ψυχολογικά θέματα σου που κάνουν μπαμ από τα posts σου,κάθεσαι και προκαλείς άτομα κατά πολύ νεότερα σου επειδή σε παίρνουν στο ψιλό.Όσο περί νικητών,ηττημένων και εστίασης της προσοχής,μάντεψε που ανήκεις από την στιγμή (που ενώ αυτοδιαφημίζεσαι σε ένα site αγοραίου έρωτα ως πετυχημένος) απαντάς (επιθετικά) σε έναν κατά δήλωση σου loser και γενικά όταν απαντάς (επιθετικά) σε οποιονδήποτε σε έχει πάρει στο ψιλό,αποκαλώντας τους losers,τελευταίους και άλλα ωραία.Να σου απαντήσω,είσαι ο μέγιστος loser τότε.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Man απασφαλισες κ :ak::ak:

Γιατί σε τσατισε τόσο ο λιντερ;;:think:

Γιατι ρε τυπε δεν σεβεται κανεναν και τιποτα γενικα. Απανταει αυτιστικα , το ειδες. Του λες κατι συγκεκριμενο και σου μιλαει για Τευτονες Ιπποτες. Ή δεν απανταει καθολου οπως κανει με τους περισσοτερους και μετα σηκωνει ξκαρφωτα βιντεακια για το πως κουνιουνται οι βαρκες στο Βλαδισβοστοκ.
Γενικως με εχει εκνευρισει. Θα επιβαλλω τους ορους μου στο νημα. Ή θα συμμορφωθει και θα παρει τα χαπια του ή θα τον χύσω στη μαπα ανηλεητα. Oι πύραυλοι δεν πιανουν σε μενα , εχω τους κωδικους με τα πυρηνικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom