Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Γιατι ρε τυπε δεν σεβεται κανεναν και τιποτα γενικα. Απανταει αυτιστικα , το ειδες. Του λες κατι συγκεκριμενο και σου μιλαει για Τευτονες Ιπποτες. Ή δεν απανταει καθολου οπως κανει με τους περισσοτερους και μετα σηκωνει ξκαρφωτα βιντεακια για το πως κουνιουνται οι βαρκες στο Βλαδισβοστοκ.
Γενικως με εχει εκνευρισει. Θα επιβαλλω τους ορους μου στο νημα. Ή θα συμμορφωθει και θα παρει τα χαπια του ή θα τον χύσω στη μαπα ανηλεητα. Oι πύραυλοι δεν πιανουν σε μενα , εχω τους κωδικους με τα πυρηνικά.
Ο λιντερ μιλάει οπότε θέλει σαν τη Πυθία ένα πραμα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λυσανε με εμένα γιατί δεν μπορούνε να με αντιρροπησουνε.Κανονικα δε σου επιτρέπουν να τα λες αυτά σε κόβουν αμέσως.Εδω δε με κοβουν οπότε λυσαει ο άλλος.Αν δε με κόψεις δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις θα χάνεις συνέχεια.
Ύστερα εγώ παω πάντα στα όρια κανω υπερμετρο φοκους εξαντλω το θέμα στη λεπτομέρεια και ο αλλος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον βάζω σε βασανιστήριο.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Λυσανε με εμένα γιατί δεν μπορούνε να με αντιρροπησουνε.Κανονικα δε σου επιτρέπουν να τα λες αυτά σε κόβουν αμέσως.Εδω δε με κοβουν οπότε λυσαει ο άλλος.Αν δε με κόψεις δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις θα χάνεις συνέχεια.

Θες να σε κόψω εγω σε 1 μηνα ; Να γυρισεις στη μαμα σου και να ψαχνεις σπονσορετες στα χοτσποτ ; Ενα μειλ θα στειλω , δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Και κάποιον που λέει συνέχεια μαλακίες αν δεν τον σταματήσουν τα ίδια θα συνεχίσει να λέει. Δε σημαίνει οτι κερδίζει κιόλας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Και κάποιον που λέει συνέχεια μαλακίες αν δεν τον σταματήσουν τα ίδια θα συνεχίσει να λέει. Δε σημαίνει οτι κερδίζει κιόλας.
Πιπέρι συνάδελφε και θα σε μαλώσω.
Γράφει ξανά ο μέντορας και μιλάς έτσι?Πες του και μια καλησπέρα,και ας μην είσαι ο Αλέξανδρος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Ύστερα εγώ παω πάντα στα όρια κανω υπερμετρο φοκους εξαντλω το θέμα στη λεπτομέρεια και ο αλλος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον βάζω σε βασανιστήριο.
Κ.εσυ μην τσαμτιζεις τους πρώην θαυμαστές σου όπως τον @DayStalker διότι στο τέλος μόνος σου θα μείνεις:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Προκαλεί. Τώρα θα μου γλείψει το καβλί δημοσίως για να του επιτρέψω να συνεχισει να υπαρχει. Ειμαι μεγαλοψυχος.
Προβλέπεται ένα υπέροχο βράδυ στο μπου.Ο Κμαν προκαλεί και τον έχεις στήσει στον τοίχο,ο Καλόγερος βγάζει γλώσσα και εγώ του ρίχνω καρπαζιές,καλά θα πάει κι αυτό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Και εσύ έτοιμος για παρακολούθηση από την επιστημονική ομάδα!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Προβλέπεται ένα υπέροχο βράδυ στο μπου.Ο Κμαν προκαλεί και τον έχεις στήσει στον τοίχο,ο Καλόγερος βγάζει γλώσσα και εγώ του ρίχνω καρπαζιές,καλά θα πάει κι αυτό.

Θα επιβληθεί σοκ και πεος στα αναρχιδα γεροντια αποψε. Επανασταση απο τη βαση που λενε. Γκιλοτινα. Βαστίλλη. Μουτζαχεντιν. :fuck1:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Θα επιβληθεί σοκ και πεος στα αναρχιδα γεροντια αποψε. Επανασταση απο τη βαση που λενε. Γκιλοτινα. Βαστίλλη. Μουτζαχεντιν. :fuck1:
Κοίτα,εγώ έχω επιβάλλει σοκ και πέος εδώ και μέρες στο εν λόγω νήμα.Σήμερα όμως χρειάστηκε ακόμη περισσότερο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κάτσε να τον ρωτήσω εγώ που με εκτιμάει ή καλύτερα να βάλουμε τον ΒΠ
Ντριν,ντριν..
Καλέσατε το πιο αγαπητό μέλος του Αρχηγού.
Αφήστε την ερώτηση που θέλετε να υποβάλλω, μετά το χαρακτηριστικό ήχο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατι σ'εχει σταμπαρει ο μεντορας - λατζερης αλήθεια ; Εχει συμβει κατι στο παρελθον ;
Λαντζιέρης ο μέντορας?Έλα μη τα πάρω τώρα!:knuppel::angry::cussing:
Δυστυχώς η σαδιστική μου τάση να βασανίζω μεγαλομανείς,φαντασιόπληκτους με κόμπλεξ ανωτερότητας και αστείρευτη επιδεξιομανία,συν την αλλεργία μου στην βλακεία και τον παραλογισμό με οδήγησαν στο να τον περάσω κι αυτόν ένα χέρι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Λαντζιέρης ο μέντορας?Έλα μη τα πάρω τώρα!:knuppel::angry::cussing:
Δυστυχώς η σαδιστική μου τάση να βασανίζω μεγαλομανείς,φαντασιόπληκτους με κόμπλεξ ανωτερότητας και αστείρευτη επιδεξιομανία,συν την αλλεργία μου στην βλακεία και τον παραλογισμό με οδήγησαν στο να τον περάσω κι αυτόν ένα χέρι.
Κι εγω τον εχω περασει στο παρελθον αλλα δεν αξιζει τον κοπο ειναι κοινος παραμυθατζης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ οι ελλεηνίδες είναι τρομερά μπάζα κατά μέσο όρο,αλλά αραιά και που παίζουν κάτι αεριωθούμενα που ίσως με καμιά μεταμόσχευση εγκεφάλου να άξιζε να ασχοληθεί κάποιος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom