Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
έκανες shift?Ένεκα τραπεζικής υπόθεσης...
Σκέτο χωρίς σοκολάτα...
Εφτασεεεεεεεεε
έκανες shift?Ένεκα τραπεζικής υπόθεσης...
Σκέτο χωρίς σοκολάτα...
καθε ηλικια εχει την ομορφια της,εδω βλεπεις την ασιατικη σοφία στα βαθη των αιωνωνKλάιν να υποθέσω πως μετά από αυτή ...
Γιαυτό πήγα, έκανα Shift δεν έπιανε και αναγκάστηκα να πάω από εκεί...έκανες shift?
Εφτασεεεεεεεεε
Να του στειλεις μερικες ανταποκρισεις σου (πχ Κουβα που ειναι απο τις τελευταιες που θυμαμαι) για να κατανοησει τη διαφορα αναμεσα στην "ανταποκριση απ το μετωπο" και το "ψυχοπαθητικο παραληρημα". Και την "χρησιμοτητα" απ την αχρηστια.
Αν δεν ήσουν πατσαβούρης θα σου απαντούσα σοβαρά...Το Λουγκάνο είναι απο τα πιο ζεν θέρετρα που αξίζει κάποιος να πάει να δει. Πανέμορφο μέρος. Θα ξαναπήγαινα..
Οι τελευταιοι τευτονες νικηθηκαν το 102πχ. απο τον ρωμαιο στρατηγο μαριο στο Αιξ της προβηγκιαςΤευτονες
Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως έτσι.
Αν βρεις βέβαια κάποια γκόμενα να γαμάς βελτιώνεται η κατάσταση.
Υπόψιν βέβαια οτι πολλά κτίρια που φαίνονται χάλια το πρωί φαντάζουν γαμάτα το βράδυ.Είναι κοινή κατάσταση σε όλες τις σλαβικές χώρες.
Το αντίθετο.Αυτα που γράφω είναι χρήσιμα για όποιον τα καταλαβαινει.Ο άλλος θέλει το εύκολο τα θέλει ολα ετοιμα.Τηλεφωνα,τιμές κτλ.Δεν πάει ετσι.
Εγώ θα δώσω τσελεμεντε θα του πω τι να κάνει όχι πώς να το κάνει.Θα μιλήσω για Τευτονες,για κινγκ Σομπιεσκι,για Μαζαρυκ και Πιλσουδκι που είναι πολύ πιο σχετικά θέματα στο αφηρημένο σπονσορινγκ.
Kαι Risperdal των 2 mg μην σου πω..Zyprexa των 10 mg. Για 15 μερες θα παιρνεις ενα καθε πρωι , μετα ενα πρωι κι ενα βραδυ.
Zyprexa των 10 mg. Για 15 μερες θα παιρνεις ενα καθε πρωι , μετα ενα πρωι κι ενα βραδυ.
τυποι στα δαχτυλα τα παιζετε τα μουρλοχαπαKαι Risperdal των 2 mg μην σου πω..
Rispedal 2 x 2mg , ενα πρωι ενα βραδυ. Σε περιοδους εξαρσης μπορει να χρειαστει και τριτο.Kαι Risperdal των 2 mg μην σου πω..
Για δείξε μας εσύ σε ποιά πολη βρίσκεσαι και που μένεις κύριε λόρδε να γελάσουμε.Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως ετσι.
Υπόψιν βέβαια οτι πολλά κτίρια που φαίνονται χάλια το πρωί φαντάζουν γαμάτα το βράδυ.Είναι κοινή κατάσταση σε όλες τις σλαβικές χώρες.
Σοβαρα τωρα συγκρινεις την επαρχια του πουθενανισταν με της μαμας russias?Μια χαρα ειναι...το μονο κακο ο καιρος και αυτη η μουντιλα στην ατμοσφαιρα.κάτσε ρε αρχηγε γιατί θα με τρελάνεις, τι κακό έχουν οι πολεις στα βιντεάκια που έβαλες ; εγώ που δεν έχω πάει κρίνοντας μόνο από την εικόνα βλέπω καθαριότητα, (σχεδόν) μηδενικά γκράφιτι και λοιπές αηδίες, ανοικτό ορίζοντα χωρίς να σε πνίγουν οι πολυκατοικίες σε στενούς δρόμους, γενικώς μια χαρά περιβάλλον, γιατί να βαράς ενέσεις ; Δηλαδή στο κέντρο της Αθήνας πχ. ξετρελένεσαι από τον δημόσιο χώρο ;
Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.Για δείξε μας εσύ σε ποιά πολη βρίσκεσαι και που μένεις κύριε λόρδε να γελάσουμε.
Ολες οι επαρχιακες πολεις τις γερμανιας μοιαζουν πολυ με τις παραδοσιακες πολεις των σλαβικών χωρων. Για αυτο μη λες μακακιες. Υπαρχουν καποιοι που εχουν ταξιδεψει και εχουν δει τι παιζει..
σορυ αλλά δεν σε κατάλαβα ; τι ακριβώς συγκρίνω ;Σοβαρα τωρα συγκρινεις την επαρχια του πουθενανισταν με της μαμας russias?Μια χαρα ειναι...το μονο κακο ο καιρος και αυτη η μουντιλα στην ατμοσφαιρα.
Το γνωριζουμε και το εχουμε δει ορισμενοι.. Τουλαχιστον ειπες τα πραγματα με το ονομα τους. Στην κολωνια με παρακαλουσε μια γερμανιδα που ειχα για μονιμα και δεν πηγα..Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.
Γενικως ειναι διασκεδαστικό που μιλάει μονο για τις 5 βιζιτες που γαμαει (τεσπα...ας πουμε) 15 μερες καθε χρονο και δεν αναφερει τιποτα για τις υπολοιπες 350 μερες της ζωης του. Σκεψου να μενεις σε ενα τετοιο μερος , να μην εχεις ουτε γνωστο ουτε φιλο , να μη μιλας με ανθρωπο 350 μερες και να περιμενεις ποτε θα παρεις αδεια για να πληρωσεις βιζιτες στο μπλοκ. Ειναι θλιβερη η κατασταση.
Λαθος φιλε στον αρχηγο πηγαινε.Εγω βλεπω οτι τα χωρια τους και οι μικρες πολεις ειναι μια χαρα και πολυ καλυτερες απο Ελλαδισταν.Το μονο αρνητικο το κλιμα..σορυ αλλά δεν σε κατάλαβα ; τι ακριβώς συγκρίνω ;
συμφωνω, αν και δεν έχω ταξιδέψει βλέπω τέτοιες πόλεις όπως και κεντροευρωπαϊκες που έχουν κρατησει το παλιο κομμάτι τους , το συγκρινω με αυτό που βλεπω στην καθημερινότητα μου στην Αθήνα και με πιανει θλίψη. Πραγματικά απορώ με τους τουρίστες που έρχονται και ξοδεύουν έστω μια ώρα να περπατήσουν στην πόλη....Λαθος φιλε στον αρχηγο πηγαινε.Εγω βλεπω οτι τα χωρια τους και οι μικρες πολεις ειναι μια χαρα και πολυ καλυτερες απο Ελλαδισταν.Το μονο αρνητικο το κλιμα..
Και εδω το κλιμα λογω ζεστης απ τις 15 ιουνιου εως τις 15 σεπτεμβριου εχει γινει ανυποφορο. Αγκαλια με το κλιματιστικο πρεπει να βρισκεσαι αυτους τους μηνες. Λες και εισαι στο ντουμπαι.Λαθος φιλε στον αρχηγο πηγαινε.Εγω βλεπω οτι τα χωρια τους και οι μικρες πολεις ειναι μια χαρα και πολυ καλυτερες απο Ελλαδισταν.Το μονο αρνητικο το κλιμα..