Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να του στειλεις μερικες ανταποκρισεις σου (πχ Κουβα που ειναι απο τις τελευταιες που θυμαμαι) για να κατανοησει τη διαφορα αναμεσα στην "ανταποκριση απ το μετωπο" και το "ψυχοπαθητικο παραληρημα". Και την "χρησιμοτητα" απ την αχρηστια.

Το αντίθετο.Αυτα που γράφω είναι χρήσιμα για όποιον τα καταλαβαινει.Ο άλλος θέλει το εύκολο τα θέλει ολα ετοιμα.Τηλεφωνα,τιμές κτλ.Δεν πάει ετσι.
Εγώ θα δώσω τσελεμεντε θα του πω τι να κάνει όχι πώς να το κάνει.Θα μιλήσω για Τευτονες,για κινγκ Σομπιεσκι,για Μαζαρυκ και Πιλσουδκι που είναι πολύ πιο σχετικά θέματα στο αφηρημένο σπονσορινγκ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Το Λουγκάνο είναι απο τα πιο ζεν θέρετρα που αξίζει κάποιος να πάει να δει. Πανέμορφο μέρος. Θα ξαναπήγαινα..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το Λουγκάνο είναι απο τα πιο ζεν θέρετρα που αξίζει κάποιος να πάει να δει. Πανέμορφο μέρος. Θα ξαναπήγαινα..
Αν δεν ήσουν πατσαβούρης θα σου απαντούσα σοβαρά... :confused:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως έτσι.

Αν βρεις βέβαια κάποια γκόμενα να γαμάς βελτιώνεται η κατάσταση.
Υπόψιν βέβαια οτι πολλά κτίρια που φαίνονται χάλια το πρωί φαντάζουν γαμάτα το βράδυ.Είναι κοινή κατάσταση σε όλες τις σλαβικές χώρες.

κάτσε ρε αρχηγε γιατί θα με τρελάνεις, τι κακό έχουν οι πολεις στα βιντεάκια που έβαλες ; εγώ που δεν έχω πάει κρίνοντας μόνο από την εικόνα βλέπω καθαριότητα, (σχεδόν) μηδενικά γκράφιτι και λοιπές αηδίες, ανοικτό ορίζοντα χωρίς να σε πνίγουν οι πολυκατοικίες σε στενούς δρόμους, γενικώς μια χαρά περιβάλλον, γιατί να βαράς ενέσεις ; Δηλαδή στο κέντρο της Αθήνας πχ. ξετρελένεσαι από τον δημόσιο χώρο ;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Το αντίθετο.Αυτα που γράφω είναι χρήσιμα για όποιον τα καταλαβαινει.Ο άλλος θέλει το εύκολο τα θέλει ολα ετοιμα.Τηλεφωνα,τιμές κτλ.Δεν πάει ετσι.
Εγώ θα δώσω τσελεμεντε θα του πω τι να κάνει όχι πώς να το κάνει.Θα μιλήσω για Τευτονες,για κινγκ Σομπιεσκι,για Μαζαρυκ και Πιλσουδκι που είναι πολύ πιο σχετικά θέματα στο αφηρημένο σπονσορινγκ.

Zyprexa των 10 mg. Για 15 μερες θα παιρνεις ενα καθε πρωι , μετα ενα πρωι κι ενα βραδυ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως ετσι.
Υπόψιν βέβαια οτι πολλά κτίρια που φαίνονται χάλια το πρωί φαντάζουν γαμάτα το βράδυ.Είναι κοινή κατάσταση σε όλες τις σλαβικές χώρες.
Για δείξε μας εσύ σε ποιά πολη βρίσκεσαι και που μένεις κύριε λόρδε να γελάσουμε.
Ολες οι επαρχιακες πολεις τις γερμανιας μοιαζουν πολυ με τις παραδοσιακες πολεις των σλαβικών χωρων. Για αυτο μη λες μακακιες. Υπαρχουν καποιοι που εχουν ταξιδεψει και εχουν δει τι παιζει..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
κάτσε ρε αρχηγε γιατί θα με τρελάνεις, τι κακό έχουν οι πολεις στα βιντεάκια που έβαλες ; εγώ που δεν έχω πάει κρίνοντας μόνο από την εικόνα βλέπω καθαριότητα, (σχεδόν) μηδενικά γκράφιτι και λοιπές αηδίες, ανοικτό ορίζοντα χωρίς να σε πνίγουν οι πολυκατοικίες σε στενούς δρόμους, γενικώς μια χαρά περιβάλλον, γιατί να βαράς ενέσεις ; Δηλαδή στο κέντρο της Αθήνας πχ. ξετρελένεσαι από τον δημόσιο χώρο ;
Σοβαρα τωρα συγκρινεις την επαρχια του πουθενανισταν με της μαμας russias?Μια χαρα ειναι...το μονο κακο ο καιρος και αυτη η μουντιλα στην ατμοσφαιρα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Για δείξε μας εσύ σε ποιά πολη βρίσκεσαι και που μένεις κύριε λόρδε να γελάσουμε.
Ολες οι επαρχιακες πολεις τις γερμανιας μοιαζουν πολυ με τις παραδοσιακες πολεις των σλαβικών χωρων. Για αυτο μη λες μακακιες. Υπαρχουν καποιοι που εχουν ταξιδεψει και εχουν δει τι παιζει..
Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.
Γενικως ειναι διασκεδαστικό που μιλάει μονο για τις 5 βιζιτες που γαμαει (τεσπα...ας πουμε) 15 μερες καθε χρονο και δεν αναφερει τιποτα για τις υπολοιπες 350 μερες της ζωης του. Σκεψου να μενεις σε ενα τετοιο μερος , να μην εχεις ουτε γνωστο ουτε φιλο , να μη μιλας με ανθρωπο 350 μερες και να περιμενεις ποτε θα παρεις αδεια για να πληρωσεις βιζιτες στο μπλοκ. Ειναι θλιβερη η κατασταση.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Σοβαρα τωρα συγκρινεις την επαρχια του πουθενανισταν με της μαμας russias?Μια χαρα ειναι...το μονο κακο ο καιρος και αυτη η μουντιλα στην ατμοσφαιρα.
σορυ αλλά δεν σε κατάλαβα ; τι ακριβώς συγκρίνω ;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σ'ενα κωλοχώρι μένει , ποια πολη. Τερμα καταθλιπτικο.
Γενικως ειναι διασκεδαστικό που μιλάει μονο για τις 5 βιζιτες που γαμαει (τεσπα...ας πουμε) 15 μερες καθε χρονο και δεν αναφερει τιποτα για τις υπολοιπες 350 μερες της ζωης του. Σκεψου να μενεις σε ενα τετοιο μερος , να μην εχεις ουτε γνωστο ουτε φιλο , να μη μιλας με ανθρωπο 350 μερες και να περιμενεις ποτε θα παρεις αδεια για να πληρωσεις βιζιτες στο μπλοκ. Ειναι θλιβερη η κατασταση.
Το γνωριζουμε και το εχουμε δει ορισμενοι.. Τουλαχιστον ειπες τα πραγματα με το ονομα τους. Στην κολωνια με παρακαλουσε μια γερμανιδα που ειχα για μονιμα και δεν πηγα..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
σορυ αλλά δεν σε κατάλαβα ; τι ακριβώς συγκρίνω ;
Λαθος φιλε στον αρχηγο πηγαινε.Εγω βλεπω οτι τα χωρια τους και οι μικρες πολεις ειναι μια χαρα και πολυ καλυτερες απο Ελλαδισταν.Το μονο αρνητικο το κλιμα..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Λαθος φιλε στον αρχηγο πηγαινε.Εγω βλεπω οτι τα χωρια τους και οι μικρες πολεις ειναι μια χαρα και πολυ καλυτερες απο Ελλαδισταν.Το μονο αρνητικο το κλιμα..
συμφωνω, αν και δεν έχω ταξιδέψει βλέπω τέτοιες πόλεις όπως και κεντροευρωπαϊκες που έχουν κρατησει το παλιο κομμάτι τους , το συγκρινω με αυτό που βλεπω στην καθημερινότητα μου στην Αθήνα και με πιανει θλίψη. Πραγματικά απορώ με τους τουρίστες που έρχονται και ξοδεύουν έστω μια ώρα να περπατήσουν στην πόλη....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Και εδω το κλιμα λογω ζεστης απ τις 15 ιουνιου εως τις 15 σεπτεμβριου εχει γινει ανυποφορο. Αγκαλια με το κλιματιστικο πρεπει να βρισκεσαι αυτους τους μηνες. Λες και εισαι στο ντουμπαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom