Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Εκτος θεματος , εδω μιλαμε για επαγγελματιες οχι για γκομενες.

Το σωστο ερωτημα ειναι αν την πεσω εγω (που ειμαι 8αρι) και ο Αρχοντας (που ειναι στο -3) στην ιδια σπονσορετα προσφεροντας το ιδιο πακετο διακοπων πχ αλλα εγω της δινω 400 τη μερα ενώ ο Αρχοντας 800 τι θα διαλεξει ; Θα προτιμήσει να χασει ενα χιλιαρικο με αντισταθμισμα να ειναι με καποιον που δεν ντρεπεται να κυκλοφορησει μαζι του και θα περασει καλα στο κρεβάτι ή θα προτιμήσει τα λεφτά και την ασφαλεια του οτι ο Αρχοντας το πολυ να την δαχτυλιασει και να τον παιξει μια φορά ;

Αυτα ειναι τα σοβαρα ερωτηματα του σπονσορινγκ που θελουν την εμπειρια του Αρχοντος για να απαντηθουν.
εντος θεματος
ελα για πες
εσυ που εισαι 8 αρι γιατι να δωσεις λεφτα;
αρα εχεις ανασφαλεια
αρα 8αρι εμφανιση -3 αυτοπεποιθηση
ο αρχηγος -3 εμφανιση 10αρι+1 αυτοπεποιθηση

Φιλε
δεν γαμαει ο ωραιος αλλα ο θρασοπουστας
η πυγμη και η αυτοπεποιθηση σε εναν αντρα ειναι πιο αφροδισιακη για την γυναικα απο οτι οι κοιλιακοι

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
εσυ που εισαι 8 αρι γιατι να δωσεις λεφτα;

Γιατί όπως έχει πει ο Άρχοντας ο άντρας 8ρι στο μπλοκ το πολυ να γαμησει τσαμπα 6-7ρια. Απο 8+ πρεπει να πλερώσει.
Αδιαβαστο σε βρισκω και η εξεταστικη του Σεπτεμβρη πλησιάζει. Κανε επαναληψη!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκτος θεματος , εδω μιλαμε για επαγγελματιες οχι για γκομενες.

Το σωστο ερωτημα ειναι αν την πεσω εγω (που ειμαι 8αρι) και ο Αρχοντας (που ειναι στο -3) στην ιδια σπονσορετα προσφεροντας το ιδιο πακετο διακοπων πχ αλλα εγω της δινω 400 τη μερα ενώ ο Αρχοντας 800 τι θα διαλεξει ; Θα προτιμήσει να χασει ενα χιλιαρικο με αντισταθμισμα να ειναι με καποιον που δεν ντρεπεται να κυκλοφορησει μαζι του και θα περασει καλα στο κρεβάτι ή θα προτιμήσει τα λεφτά και την ασφαλεια του οτι ο Αρχοντας το πολυ να την δαχτυλιασει και να τον παιξει μια φορά ;

Αυτα ειναι τα σοβαρα ερωτηματα του σπονσορινγκ που θελουν την εμπειρια του Αρχοντος για να απαντηθουν.

Λάθος λογική.Εμενα θα προτιμήσει η γκόμενα γιατί φαίνομαι στιβαρος σπονσορας.Απο εσένα θα ζητήσει διπλά ή τριπλά γιατί θα εκπέμπεις ανασφάλεια και αναξιοπιστία.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Άστον Τροβαδούρε,μέχρι και με τον διάβολο θα έκανε συμφωνία για να μου επιτεθεί.60 χρόνων άνθρωπος και διψά για εκδίκηση.

Αλλά αν δίνω νόημα στη ζωή του,τι να κάμω ο μαύρος.Δεν φταίω εγώ τότες.
Σε κανενός τη ζωή δεν δίνεις νόημα. Ούτε καν στη δική σου. Διότι δεν έχεις ζωή κι ασχολείσαι με τη ζωή των άλλων και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Ο kman, ό,τι κι αν είναι, σε σχέση με σένα είναι winner. Είναι στην πρώτη γραμμή και ποστάρει φωτός για να τον παίζεις τις μοναχικές σου νύχτες.

Κι επειδή είχες ρωτήσει λίγες σελίδες πριν αν σου έλειψα: Αυτές τις μέρες που έλειπα γαμούσα μία ελβετίδα και τώρα που έφυγε γαμάω εσένα, επειδή ξανασήκωσες κεφάλι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Λάθος λογική.Εμενα θα προτιμήσει η γκόμενα γιατί φαίνομαι στιβαρος σπονσορας.Απο εσένα θα ζητήσει διπλά ή τριπλά γιατί θα εκπέμπεις ανασφάλεια και αναξιοπιστία.

Μπορεί , δεν αντιλέγω , άλλωστε υποθετικο ερωτημα ηταν. Αλλα απο που τεκμαιρεται αυτό ; Kαι ας πούμε άλλο παραδειγμα , βγάλε εμενα απο την εξισωση και βαλε στη θεση μου εναν Άραβα στο Ντουμπαι (οχι Σειχη, αλλα φραγκατο) , υποθετοντας οτι εχει την απαιτουμενη στιβαροτητα. Πως μεταβαλλεται η εξισωση ; Ειναι ρητορικα τα ερωτηματα αλλα καιρια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεί , δεν αντιλέγω , άλλωστε υποθετικο ερωτημα ηταν. Αλλα απο που τεκμαιρεται αυτό ; Kαι ας πούμε άλλο παραδειγμα , βγάλε εμενα απο την εξισωση και βαλε στη θεση μου εναν Άραβα στο Ντουμπαι (οχι Σειχη, αλλα φραγκατο) , υποθετοντας οτι εχει την απαιτουμενη στιβαροτητα. Πως μεταβαλλεται η εξισωση ; Ειναι ρητορικα τα ερωτηματα αλλα καιρια.

Ο σειχης θα πληρώσει παλι περισσότερα απο εμένα γιατί είναι σειχης και η γκόμενα περιμένει περισσότερα.Ακομα και η καμήλα του σειχη θα πρέπει να δώσει περισσότερα για να την αυνανισει η γκόμενα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Ο σειχης θα πληρώσει παλι περισσότερα απο εμένα γιατί είναι σειχης και η γκόμενα περιμένει περισσότερα.Ακομα και η καμήλα του σειχη θα πρέπει να δώσει περισσότερα για να την αυνανισει η γκόμενα.

Δεν απαντας στο δια ταυτα του ερωτηματος ομως , εχεις κολλησει στα παραδειγματα. Βαλε Τουρκο , Γερμανο , Σουηδο , Αιγυπτιο ή ο,τι άλλο θες. Δεν ειναι αυτο το θέμα. Θεωρησε την στιβαροτητα ως δεδομενο. Ο μεταβλητες ειναι το χρήμα και η εμφανιση τίποτα άλλο. Πως λυνεται η εξισωση ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω θα κανω μια ερωτηση
Μια γκομενα ανεξαρτητου ηλικιας μουναρος
τις την πεφτει ενας παιδαρος και απο την αλλη ο παιδαρος
ο παιδαρος πουλαει ερωτα
ο κμαν φλασαρει χηνα

υποθεση για
οικογενειακες ιστοριες
ή υποθεση για
εσυ αποφασιζεις;

Αυτο είναι και το μεγάλο ζήτημα που βασανίζει τις Σλαβες.Σου λενε ερωτεύτηκα τον παιδαρο και αγαπησα το φραγκατο,αντε να τα ξεμπερδεψω τώρα.Ειναι φοβερά προβλήματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν απαντας στο δια ταυτα του ερωτηματος ομως , εχεις κολλησει στα παραδειγματα. Βαλε Τουρκο , Γερμανο , Σουηδο , Αιγυπτιο ή ο,τι άλλο θες. Δεν ειναι αυτο το θέμα. Θεωρησε την στιβαροτητα ως δεδομενο. Ο μεταβλητες ειναι το χρήμα και η εμφανιση τίποτα άλλο. Πως λυνεται η εξισωση ;

Ο Γερμανός θα πληρώσει λιγότερα απο εμένα ισχύει αυτό γιατι είναι ρεαλιστής.Αλλα οι γκόμενες δεν τους γουστάρουν τοσο τους Γερμανούς γιατί είναι κάπως σκληροί και απαιτητικοι.Τους αρέσουν οι Μεσογειακοι που είναι πιο μαλακοι(και πιο συχνά μαλακες με το μουνακι).

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αυτο είναι και το μεγάλο ζήτημα που βασανίζει τις Σλαβες.Σου λενε ερωτεύτηκα τον παιδαρο και αγαπησα το φραγκατο,αντε να τα ξεμπερδεψω τώρα.Ειναι φοβερά προβλήματα.
Ο έρωτας είναι παροδικός ενώ η αγάπη αιώνια... :confused: :confused: :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Ο Γερμανός θα πληρώσει λιγότερα απο εμένα ισχύει αυτό γιατι είναι ρεαλιστής.Αλλα οι γκόμενες δεν τους γουστάρουν τοσο τους Γερμανούς γιατί είναι κάπως σκληροί και απαιτητικοι.Τους αρέσουν οι Μεσογειακοι που είναι πιο μαλακοι(και πιο συχνά μαλακες με το μουνακι).

Aρα θεωρείς οτι την αξια την καθορίζει ad hoc ο σπονσορας , οχι η σπονσορετα ;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σε κανενός τη ζωή δεν δίνεις νόημα. Ούτε καν στη δική σου. Διότι δεν έχεις ζωή κι ασχολείσαι με τη ζωή των άλλων και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.
Σου δίνω νόημα και δύναμη να ζεις βρε κουτό!Δίνω φως και λάμψη στο ανήλιαγο dungeon που ζεις βρε αχάριστο αγόρι.Τς τς τς,Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Εμείς εδώ σε αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή της εισόδου σου,δείξαμε αγάπη,στοργή,προδέρμ,κατανόηση και μας το ξεπληρώνεις έτσι?:O

Ο kman, ό,τι κι αν είναι, σε σχέση με σένα είναι winner. Είναι στην πρώτη γραμμή και ποστάρει φωτός για να τον παίζεις τις μοναχικές σου νύχτες.
Τύπε ύστερα από το μέντορινγκ,έχεις σκεφτεί να κάνεις καριέρα πειραματόζωου?Θα σκίσεις λέμε.:D:

Κι επειδή είχες ρωτήσει λίγες σελίδες πριν αν σου έλειψα: Αυτές τις μέρες που έλειπα γαμούσα μία ελβετίδα και τώρα που έφυγε
Δηλαδή αυτές τις μέρες έβλεπες ελβετικές τσόντες:)

γαμάω εσένα, επειδή ξανασήκωσες κεφάλι.
Για σηκωμένα κεφάλια και γαμήσια λες.Τύπε μήπως μας λες δια της πλαγίας οδού πως το γύρισες και έχεις ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις με μέλη του μπου? :confused:

Κύριες και κύριοι,διαβάσαμε ένα ακόμη μήνυμα αγάπης και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από τον αγαπητό μας Μέντορα,υπέρμαχο του συνθήματος ''Ελλάς-Γαλλία συμμαχία'' που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό.

Troll mode off:Θείο,είσαι στην ηλικία του πατέρα μου και μπήκες σε ένα site για πουτάνες,με στόχο την αυτοπροβολή σου με παραμύθια για μέντορινγκ κλπ.Από τη στιγμή που λες ότι είσαι πετυχημένος,αυτοδημιούργητος,ευκατάστατος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,πως και μπήκες σε αυτό το ταπεινό site και όχι σε κάποιο ξένο με μεγαλύτερο ''όνομα''?Και αφού αυτοπαρουσιάζεσαι ως ανώτερο ον,γιατί απαντάς πάντοτε σε εκάστοτε επικριτή?
Ετοίμασε τον επόμενο κλώνο τώρα με ένα ανάλογο παραμύθι.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Mαλακες πάω να βγω έξω για ποτό να γνωρίσω κ καμία κορασίδα διότι τρεις μέρες τώρα εδώ στο νήμα χαζεψα
Βλέπω όλοι με μουνια κ εγώ να μελετώ τις τακτικές κμάν κ τώρα έτοιμος ψημένος για προέλαση στα ελληνικά μουνολιβαδα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Mαλακες πάω να βγω έξω για ποτό να γνωρίσω κ καμία κορασίδα διότι τρεις μέρες τώρα εδώ στο νήμα χαζεψα
Βλέπω όλοι με μουνια κ εγώ να μελετώ τις τακτικές κμάν κ τώρα έτοιμος ψημένος για προέλαση στα ελληνικά μουνολιβαδα
Τζιμάνι σ'εκανε ο Άρχοντας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom