@Kalogero θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά νομίζω ότι χρησιμοποιείς τον Κμαν (τον έχεις κράξει κάργα) σαν όχημα για να την πεις στον Ράγκναρ.
Πούστικο...
Έτσι λες;
Το γνωστό αρρωστάκι που πίσω από την οθόνη φαντάζεται τον εαυτό του Βίκιγκ, αφού έδιωξε τον Σαββίδη, προσπάθησε το ίδιο και με τον Καλόγερο (και πήρε τα αρχίδια του), έφερε στα όρια του τον Sadman και προσπαθεί να κάνει το ίδιο (εδώ και καιρό) με τον kman, αλλά στις τελευταίες σελίδες άρχισε εντατικότερο μπούλιγκ και από το παρακάτω ποστ θεώρησα ότι ήταν η στιγμή να βάλω στη θέση του αυτόν τον κωλοχαρακτήρα, γιατί υπάρχουν και όρια:
Σε ένα site που σέβεται τους χρήστες του και τους προστατεύει, αυτός ο κατιμάς δεν θα είχε θέση, γιατί θα είχε φύγει προ πολλού για μπούλιγκ σε χρήστες που δεν του φταίξαν σε τίποτα.
Αλλά ως αγάμητος με απύθμενη ζήλεια (που είναι το πρόβλημα της γουρουνίσιας συμπεριφοράς του) είναι και πιθανός πελάτης μπουρδέλων και δεν διώχνεις εύκολα τους πελάτες. Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να φύγω εγώ παρά αυτός.
Τώρα στον kman δεν έσουρα τίποτα παραπάνω από όσα είναι οφθαλμοφανή κι αναγκάστηκα να το κάνω για να δείξω σε αυτόν τον αχρείο μπούλερ τι είδους άτομο τού έχει γαμήσει την ψυχούλα και βράζει από τη ζήλεια.
Εγώ μάλλον για υπεράσπιση προς τον kman βλέπω τη στάση μου. Όχι προφανώς γιατί τον εκτιμώ, αλλά γιατί αφενός είναι ένας διασκεδαστικός χρήστης κι αφετέρου γιατί το άλλο αρρωστάκι έπρεπε να σταματήσει την άθλια συμπεριφορά του.
Αν έχει χοντρά ψυχολογικά καλύτερα να δει ειδικό, παρά να ανεχόμαστε την κωλοσυμπεριοφορά του.