sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.908
- Πόντοι
- 22.266
Οι σλαβες ξέρουν Σαντορίνη Μύκονο Κρήτη Ζάκυνθος Κόρφου Λευκάδα Ρόδο από νησιά κ από ηπειρωτική Ελλάδα Χαλκιδική για θαλασσα
γεροι ναιΙσως Του χρόνου γέροι να ειμαστε
Έχω δηλώσει ότι σε έχω προσωπικό διορθωτή κειμενωνγεροι ναι
γεροξουρες ποτε
Κλωτσές μεχρι το ημεροβιγλι την κερναγεΚλάιν ως έμπειρο παίκτη σε ρωτώ...την Μαντώ την κέρναγες διακοπές στο Ημεροβίγλι;
Για Βρωμοπούσι που έχω ένα σπιτάκι δεν έχουν ιδέα;Οι σλαβες ξέρουν Σαντορίνη Μύκονο Κρήτη Ζάκυνθος Κόρφου Λευκάδα Ρόδο από νησιά κ από ηπειρωτική Ελλάδα Χαλκιδική για θαλασσα
Ρε μπας και είδες καμία σλοβάκικη τσόντα πρόσφατα?Θυμάμαι το 2003 Μπρατισλάβα στο Avpark να χαϊδεύω το μπουτακι της γκόμενας κατω απο το τραπεζι και η φιλη της να μου χαϊδεύει το άλλο χέρι πάνω απο το τραπέζι.Ωραιες εποχές.
Αντίσκηνο στο Βουτσά κ πιτογυρα στη Μεσογείων κ πολύ τούς είναι ,,,που ήρθαν από την Πολτάβα κ θέλουν κ σαντορινηΓια Βρωμοπούσι που έχω ένα σπιτάκι δεν έχουν ιδέα;
Κλάιν ως έμπειρο παίκτη σε ρωτώ...την Μαντώ την κέρναγες διακοπές στο Ημεροβίγλι;
ΧΑ ΧΑ νόμιζα τρολλαρεις κ μετά γκουγκλαρα να δω τι σημαίνει βρωμοπουσι κ είδα ότι όντως είναι κοντά στο Βουτσά ΧΑ ΧΑ κ το είπα τυχαίαΓια Βρωμοπούσι που έχω ένα σπιτάκι δεν έχουν ιδέα;
καλοπηγαδοΓια Βρωμοπούσι που έχω ένα σπιτάκι δεν έχουν ιδέα;
Αυτό το μωρο είναι διαστημικόΦίλε δεν μου επιτρέπεται να "χαλάσω" το εξελισόμενο ειδύλιο/σπονσοναρισμα μεταξύ Μαντούς και Αρχοντος. Εγώ δεν είμαι καν σπόνσορας, να καταστρέψω τη τύχη της κοπέλας;; Ανεπίτρεπτον. Οι βουκολικές βαλκάνιες καταβολες του Αρχοντος πιστεύω ταιριάζουν γάντι στη Μαντώ.
Επίσης το μεροβίγλι είναι παρελθόν πήρα αρχικά τα βουνά και τους καταράχτες για 2-3 μέρες. Επειτα γύρισα Αθήνα και κατέληξα στο Bolivar. Τώρα διακοπές με τον γυιό μου και δεν θα ασχοληθώ άλλο βέβαια.
Y.,Γ Ως εμπειρος οπως έγραψες, στις τρολιές ασφαλώς και δεν τσιμπάω. Καλό καλοκαίρι.
Μα τι μουνί είναι αυτό...Φίλε δεν μου επιτρέπεται να "χαλάσω" το εξελισόμενο ειδύλιο/σπονσοναρισμα μεταξύ Μαντούς και Αρχοντος. Εγώ δεν είμαι καν σπόνσορας, να καταστρέψω τη τύχη της κοπέλας;; Ανεπίτρεπτον. Οι βουκολικές βαλκάνιες καταβολες του Αρχοντος πιστεύω ταιριάζουν γάντι στη Μαντώ.
Επίσης το μεροβίγλι είναι παρελθόν πήρα αρχικά τα βουνά και τους καταράχτες για 2-3 μέρες. Επειτα γύρισα Αθήνα και κατέληξα στο Bolivar. Τώρα διακοπές με τον γυιό μου και δεν θα ασχοληθώ άλλο βέβαια.
Y.,Γ Ως εμπειρος οπως έγραψες, στις τρολιές ασφαλώς και δεν τσιμπάω. Καλό καλοκαίρι.
Με τους πλαιμπέους...καλοπηγαδο
ολες αυτες οι γνωσεις και οι πληροφοριες που απλοχερα προσφερεις κριμα να ειναι σκορπιες,καποιος θα επρεπε να εκδωσει εναν οδηγο κμανισμουΟι Σλοβακες είναι πιο ρομαντικες.Οι Τσεχες πιο κυνικες και της ουσίας θα έλεγα.Περνας γρήγορα στο ψητό χωρίς πολύ πρόλογο.
ουτε 100 χιλιομερα αποστασηΧΑ ΧΑ νόμιζα τρολλαρεις κ μετά γκουγκλαρα να δω τι σημαίνει βρωμοπουσι κ είδα ότι όντως είναι κοντά στο Βουτσά ΧΑ ΧΑ κ το είπα τυχαία
Πολύ καλή,εύγε ΜάιντΦίλε δεν μου επιτρέπεται να "χαλάσω" το εξελισόμενο ειδύλλιο/σπονσοναρισμα μεταξύ Μαντούς και Αρχοντος. Εγώ δεν είμαι καν σπόνσορας, να καταστρέψω τη τύχη της κοπέλας;; Ανεπίτρεπτον. Οι βουκολικές βαλκάνιες καταβολες του Αρχοντος πιστεύω ταιριάζουν γάντι στη Μαντώ.