Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Πρέπει πλεον να το αποκαλύψω.Μα τι μουνί είναι αυτό...
Πως τις καταφέρνεις ρε μπαγάσα....
Σπονονάρω σε κρυπτονόμισμα.
Και βρίσκω κρυπτογκόμενες???
Πρέπει πλεον να το αποκαλύψω.Μα τι μουνί είναι αυτό...
Πως τις καταφέρνεις ρε μπαγάσα....
Το νήμα πρέπει να καταχωρηθεί ως....... νήμα παγκόσμιας κνανιστικης κληρονομιάς από την ΑΥΝΑΝΕΣΚΟολες αυτες οι γνωσεις και οι πληροφοριες που απλοχερα προσφερεις κριμα να ειναι σκορπιες,καποιος θα επρεπε να εκδωσει εναν οδηγο κμανισμου
Στο Google map ούτε τρία δάχτυλα αποστασηουτε 100 χιλιομερα αποσταση
ο βουτΖας
φιτιλιασμενα πορνοτριανταφυλλα
Εμένα τελευταία φορά που με κοίταξε γκόμενα ήταν η οφθαλμίατρος όταν πήγα για καταρράκτη...Πρέπει πλεον να το αποκαλύψω.
Σπονονάρω σε κρυπτονόμισμα.
Και βρίσκω κρυπτογκόμενες???
Κ εγώ πρέπει σε λίγο να βγω σε φίλο Παναγιώτη εορτάζοντα αλλά θα είμαστε όλο ψωλες οπότε λέω να αραξω εδώ στο νήμα του αρχηγού κ να παιρνω μάτι κανένα μουνετο σπονσορετοΕμένα τελευταία φορά που με κοίταξε γκόμενα ήταν η οφθαλμίατρος όταν πήγα για καταρράκτη...
Πες στον φίλο Παναγιώτη να ανοίξει ένα προφίλ στο τσακ-μπαμ και να έρθει στην παρέα μας να απολαύσουμε όλοι μαζί ποιοτικό μουνί...Κ εγώ πρέπει σε λίγο να βγω σε φίλο Παναγιώτη εορτάζοντα αλλά θα είμαστε όλο ψωλες οπότε λέω να αραξω εδώ στο νήμα του αρχηγού κ να παιρνω μάτι κανένα μουνετο σπονσορετο
και τελευταια φορα που γαμησες τα στοιχεια δειχνου το 2008Εμένα τελευταία φορά που με κοίταξε γκόμενα ήταν η οφθαλμίατρος όταν πήγα για καταρράκτη...
Γουστάρει τσυλανδες πιθηκια κ όχι υπεργαλαξιακα σλαβικά μουνεταΠες στον φίλο Παναγιώτη να ανοίξει ένα προφίλ στο τσακ-μπαμ και να έρθει στην παρέα μας να απολαύσουμε όλοι μαζί ποιοτικό μουνί...
Ωχ δάσκαλε το δειχνου είναι κάτι σε Αττική διάλεκτο;; Νιώθω μειονέκτηκα με τα Πολίτικά μου( δες δάσκαλε ,,,,,,,διπλό τόνο έβαλα σε λέξη που τονιζεται στην προπαραλήγουσα κ ακολουθείται από κτητική αντωνυμια)και τελευταια φορα που γαμησες τα στοιχεια δειχνου το 2008
Θα τον κεράσω μια γύρα στο Αττικό πάρκο όταν έρθει πρωτεύουσα ή απλά μπορεί να ρίξει μια ματιά στο νήμα του κλάιν "Ο Ταρζάν και η Τσίτα"...Γουστάρει τσυλανδες πιθηκια κ όχι υπεργαλαξιακα σλαβικά μουνετα
Μαλακία είχα τραβήξει...αποτυχημένη...και τελευταια φορα που γαμησες τα στοιχεια δειχνου το 2008
Διαμάντια μπορείς να βρεις κ μέσα από το βουρκοΘα τον κεράσω μια γύρα στο Αττικό πάρκο όταν έρθει πρωτεύουσα ή απλά μπορεί να ρίξει μια ματιά στο νήμα του κλάιν "Ο Ταρζάν και η Τσίτα"...
Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!! - bourdela.com forum
Μια ο κωλόκαιρος μια η ίωση που με φιλοδώρησαν στο παιδικό πάρτυ του γυιού μου κλείστηκα όλη μέρα μέσα σήμερα !!! Ευκαιρία λοιπον για ξεκαθάρισμα του αρχείου των φωτογραφιών !!! Σκέφτηκα λοιπόν να ποστάρω κάποιες απο αυτές !!www.bourdela.com
Μην κλαίς μασαζούδες νιχούδες είναι. Οχι επαγγελματίες βέβαια.Ρε συ κλάιν ΚΛΑΙΩ....
Ψάχνω στο χαρτη κ δε το βρίσκω αυτό το λεονιδιο
Δεν θα επεκταθώ, με το υλικό που βλέπω μπορώ να σε τρολάρω για τις επόμενες 1200 σελίδες αλλά από σεβασμό δεν θα το κάνω.Μην κλαίς μασαζούδες νιχούδες είναι. Οχι επαγγελματίες βέβαια.
ολοι μας το παραδεχομαστε οτι κρυφοκοιταζουμε τη ζωη που δεν ζησαμε αλλα δε τρελλαινομαστε απο τη ζηλεια μας οπως παθαινουν καποιοιΚ εγώ πρέπει σε λίγο να βγω σε φίλο Παναγιώτη εορτάζοντα αλλά θα είμαστε όλο ψωλες οπότε λέω να αραξω εδώ στο νήμα του αρχηγού κ να παιρνω μάτι κανένα μουνετο σπονσορετο