Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Στεγνά γουστάρει... :confused:
Συνάδελφε λέτε να γουστάρει και φωτόσπαθα στον κώλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα ρε δεν μιλατε σοβαρα τοσο καιρο;και εγω σας διαβαζω και σαν σφουγγαρι παιρνω γνωσεις;
Έλα εδώ συνάδελφε να (παρα)μορφωθείς!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν ήσουνα νορμάλ θα ήσουνα εκεί έξω, όχι εδώ μέσα
Δηλαδή εσύ τύπε που μπαίνεις εδώ μέσα να αποδείξεις την υποτιθέμενη ανωτερότητα σου και γράφεις (πέρα από science fiction σενάρια) στα αρχίδια σου κάθε επικριτή (απαντώντας του με σεντόνια),πάσχεις από χρόνια ψυχασθένεια και είσαι το greatest shipwreck of all time. :confused:

Μια ήρεμη διαπίστωση έκανα,μην αρχίσεις πάλι να χτυπιέσαι στο πάτωμα και να ουρλιάζεις σαν μπέμπης.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Και συ ναυάγιο είσαι, τύπε, κι ας μην θέλεις να το παραδεχτείς. Αν ήσουνα νορμάλ θα ήσουνα εκεί έξω, όχι εδώ μέσα. Έχεις περισσότερο χρόνο από μένα εδώ και είσαι και νεώτερος. Συν ότι προσπαθείς να το παίξεις σοβαρός σε ένα χώρο με περίγυρο κώλους και βυζιά (και λόγω διαφημίσεων) που σε κάνει πιο ναυάγιο.

Εγώ τρόλιγκ κάνω και τις περισσότερες φορές γελάω όταν ποστάρω. Θα τσιμπήσουν πάλι οι μαλάκες, σκέφτομαι. :2funny:

Eκτιμώ την δημοσια παραδοχή σου οτι εισαι ενα ακομα ναυαγισμενο τρολ. Δειχνει τουλαχιστον αυτογνωσία.

Δεν θα υπηρχε νομιζω προβλημα αν τρολαρες , το 90% αυτο κανει. Ειδικα σε αυτο το νημα αγγιζει το 99%. Εσυ μπηκες εδω για να επιτεθεις προσωπικά στον Ράγκναρ , κατι που κανεις επανειλημμένα με διαφορα μελη σε ασχετα νηματα , προσδοκωντας να σε βρισουν και να αποκτησεις αξια. Συνεπως δεν μιλαμε για τρολ , τρολ ειναι ο Καραμανης , εσυ εισαι απλως ενα μετα-ναυαγιο. Το οτι τσιμπαει ο Ραγκναρ και 2-3 αλλοι στις μαλακιες που γραφεις δε σε καθιστα επιτυχημενο , ακομα και σε αυτο αποτυχημενο ναυαγιο εισαι. :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Μπροστά στον Άρχοντα ένα γατάκι ήταν....
Λες? :think: τον ειχε ξεβρακωσει ομως ασχημα για το Μινσκ τοτε , ο αλλος πηγαινε εκει απο το 2000 τρεις τεσσερις φορες καθε χρονο ... μεγας γνωστης της συγκεκριμενης χωρας.

ΥΓ. οπως ο tonousou κανενας φυσικα https://www.bourdela.com/forum/members/tonousou.74369/

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Ειχε και blog ο memos με φωτο ρεπορταζ κτλ ,δεν υπαρχει αλλος που να γυρισε ολα τα ανατολικα μουνολιβαδα μεχρι το 2007 ...
Μεχρι βαθια Ρωσια ειχε φτασει ο τυπος.

Αυτοι δεν ηταν σεξοτουριστες , αυτοι ηταν καταδρομεις. Πολυ κριμα που σταματησαν να γραφουν , εστω και εν αποστρατεια θα μπορουσαν να συνεισφερουν σε επιπεδο εγκυκλοπαιδικων γνωσεων.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λες? :think: τον ειχε ξεβρακωσει ομως ασχημα για το Μινσκ τοτε , ο αλλος πηγαινε εκει απο το 2000 τρεις τεσσερις φορες καθε χρονο ... μεγας γνωστης της συγκεκριμενης χωρας.

ΥΓ. οπως ο tonousou κανενας φυσικα https://www.bourdela.com/forum/members/tonousou.74369/

Το αντίθετο έγινε.Αυτός αμφισβητούσε τότε οτι πήγα Λευκορρωσία οπότε τον άφησα κανά τριήμερο να γράφει τις μαλακίες και μετά έφερα τις αποδείξεις οτι ήμουνα εκεί με βίζες,αποδείξεις ξενοδοχείων κτλ.Εκανα ό,τι και οι Ρώσοι με τον Πάουερς το 1960 άφησαν τους Αμερικανούς να αμφισβητούν για μια βδομάδα με διαψεύσεις επί διαψεύσεων και μετά έβγαλαν τον ίδιο τον Πάουερς στην τηλεόραση για να τους κάνει ρεζίλι.
Ο μεμοσάν θύμωσε πολύ τότε με αυτό γιατί έχασε σε αξιοπιστία.Δεν το περίμενε καν να έχει ο άλλος αποδείξεις και να μην τις εμφανίζει αλλά να τον αφήνει να εκτίθεται.
Αυτό έγινε το 2011.Το γενικό μου συμπέρασμα τότε από Λευκορρωσία ήταν οτι δεν είχε κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία που ήταν η χώρα στάνταρντ προς την οποία συγκρίνονται όλες οι άλλες.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Αυτοι δεν ηταν σεξοτουριστες , αυτοι ηταν καταδρομεις. Πολυ κριμα που σταματησαν να γραφουν , εστω και εν αποστρατεια θα μπορουσαν να συνεισφερουν σε επιπεδο εγκυκλοπαιδικων γνωσεων.
Πολλοι σταματησαν να γραφουν δυστυχως , οπως και δυο παικτες/μελη που ζουνε τωρα μονιμα στο Κιεβο ...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Συγκινήθηκα...:cry:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολλοι σταματησαν να γραφουν δυστυχως , οπως και δυο παικτες/μελη που ζουνε τωρα μονιμα στο Κιεβο ...

Εννοεί το dirty και τον dragcx.Ο dirty έβριζε το Κίεβο όσο εγώ έγραφα τι γαμάτο είναι.Τώρα από το 2019 είναι στο Κίεβο και περνάει πασάς.Δε γαμάει οχτάρια αλλά εφτάρια στο τζαμπέ ως μονιμάς.
Και για εφτάρι βέβαια σα σεξοτουρίστας στο τζαμπέ είναι περίπου αδύνατο.Ο dirty έλυσε κάπως αυτό το αιώνιο πρόβλημα πώς μπορώ να μείνω Κίεβο με δυτικό μισθό για να γαμάω και δέρνω.Εγώ δεν έλυσα το πρόβλημα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να το λύσω.Κατά τη γώμη μου δεν αξίζει να θυσιάσεις τις δυτικές ανέσεις,εισοδήματα και ευκολίες για να γαμάς ευκολότερα στο Κίεβο σα μονιμάς.Οι άλλοι το βλέπουν αλλιώς.Εμένα δε με ενδιέφερε ποτέ να γίνω μονιμάς ανατολική Ευρώπη δεν έβλεπα κάποιο όφελος σε αυτό.Ισως Τσεχία ή Πολωνία στα 00s θα το σκεφτόμουνα.Οι γκόμενες με παρακαλούσαν τότε έλα ανατολική Ευρώπη θα έχεις εμένα και θα σε θέλουν όλες θα γαμάς όσες θες.Αλλά δεν άκουγα τις σειρήνες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Το αντίθετο έγινε.Αυτός αμφισβητούσε τότε οτι πήγα Λευκορρωσία οπότε τον άφησα κανά τριήμερο να γράφει τις μαλακίες και μετά έφερα τις αποδείξεις οτι ήμουνα εκεί με βίζες,αποδείξεις ξενοδοχείων κτλ.Εκανα ό,τι και οι Ρώσοι με τον Πάουερς το 1960 άφησαν τους Αμερικανούς να αμφισβητούν για μια βδομάδα με διαψεύσεις επί διαψεύσεων και μετά έβγαλαν τον ίδιο τον Πάουερς στην τηλεόραση για να τους κάνει ρεζίλι.
Ο μεμοσάν θύμωσε πολύ τότε με αυτό γιατί έχασε σε αξιοπιστία.Δεν το περίμενε καν να έχει ο άλλος αποδείξεις και να μην τις εμφανίζει αλλά να τον αφήνει να εκτίθεται.
Αυτό έγινε το 2011.Το γενικό μου συμπέρασμα τότε από Λευκορρωσία ήταν οτι δεν είχε κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία που ήταν η χώρα στάνταρντ προς την οποία συγκρίνονται όλες οι άλλες.
Αλλα θυμαμαι ... εσυ εκατσες 2 μερες ολο και ολο και ο αλλος ηξερε το μερος σαν την τσεπη του.
ακομη και την Ουκρανια καλυτερα την γνωριζε αφου ειχε παει νωριτερα :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Eκτιμώ την δημοσια παραδοχή σου οτι εισαι ενα ακομα ναυαγισμενο τρολ. Δειχνει τουλαχιστον αυτογνωσία.

Δεν θα υπηρχε νομιζω προβλημα αν τρολαρες , το 90% αυτο κανει. Ειδικα σε αυτο το νημα αγγιζει το 99%. Εσυ μπηκες εδω για να επιτεθεις προσωπικά στον Ράγκναρ , κατι που κανεις επανειλημμένα με διαφορα μελη σε ασχετα νηματα , προσδοκωντας να σε βρισουν και να αποκτησεις αξια. Συνεπως δεν μιλαμε για τρολ , τρολ ειναι ο Καραμανης , εσυ εισαι απλως ενα μετα-ναυαγιο. Το οτι σε γλεντάει ο Ραγκναρ και 2-3 αλλοι στις μαλακιες που γραφεις δε σε καθιστα επιτυχημενο , ακομα και σε αυτο αποτυχημενο ναυαγιο εισαι. :hi:
Συνάδελφε έλειψα λίγο και βγάλατε το πειραματόζωο από το κλουβί του?

Ο διευθυντής της κλινικής,κύριος thesaint,μου έδωσε σαφείς οδηγίες να συνεχίσω τη συγκεκριμένη θεραπεία στον ασθενή μας και εγκλεισμό στο κλουβί του για περαιτέρω έρευνα και πειράματα (πάνω του).

Μετέφερα και σε εσάς τις οδηγίες,αλλά εσείς τις παρακούσατε.
Σας έχω παραπέμψει στον διευθυντή της κλινικής μας,είστε υπεύθυνος και θα απολογηθείτε.

Υ.Γ.Έκανα μια μικρή αλλά ουσιαστική διόρθωση στο κατά τα άλλα σωστό ποστ σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλα θυμαμαι ... εσυ εκατσες 2 μερες ολο και ολο και ο αλλος ηξερε το μερος σαν την τσεπη του.
ακομη και την Ουκρανια καλυτερα την γνωριζε αφου ειχε παει νωριτερα :confused:

Εγώ έκατσα τότε μια βδομάδα.Τρεις μέρες Βιτέμπσκ,δύο Μινσκ και δύο Μπρεστ.Εβγαλα συμπεράσματα για τη χώρα σε σχέση με Ουκρανία,Ρωσία.Το 2011 επισκέφτηκα Κρασνοντάρ και Κριμαία επίσης εκτός από Λευκορρωσία οπότε είχα απόλυτη εικόνα σύγκρισης.
Βασικά για κάποιον που συχνάζει Ουκρανία,Ρωσία,η Λευκορρωσία είναι δύσκολο να του τη συστήσεις εκτός αν ξέρεις τι παίζει πραγματικά.
Π.χ. πάω Κίεβο το Μάιο και καλώ Λευκορρωσίδα από Μινσκ να μείνει μαζί μου.Γιατί?Αφού η Ουκρανία είναι ανώτερη.Αν πήγαινα Μινσκ θα έφερνα Ουκρανέζα?

Βαριέμαι τώρα να αναλύω τα συγκριτικά τα έχω γράψει πολλές φορές.Αυτά αλλάζουν πολλές φορές κάθε χρόνο είναι διαφορετικά αν είναι καλύτερα Κίεβο ή Μινσκ ή Μόσχα ή Βαρσοβία τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Θα σε ρωτήσει ο άλλος γιατί ρε φίλε να πάω Μινσκ και να μην πάω να γαμήσω Κίεβο που είναι δυο φορές φτηνότερα και οι γκόμενες προσιτές?Γιατί να μην πάω Μόσχα που έχει περισσότερες μουνάρες και καλύτερη νυχτερινή ζωή?Τι θα του απαντήσεις?Επί του πρακτέου.Εγώ ξέρω τι να πω.Ποια πλεονεκτήματα έχει το Μινσκ έναντι Κιέβου,Μόσχας,αν αξίζει να πάει ή όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Εγώ έκατσα τότε μια βδομάδα.Τρεις μέρες Βιτέμπσκ,δύο Μινσκ και δύο Μπρεστ.Εβγαλα συμπεράσματα για τη χώρα σε σχέση με Ουκρανία,Ρωσία.Το 2011 επισκέφτηκα Κρασνοντάρ και Κριμαία επίσης εκτός από Λευκορρωσία οπότε είχα απόλυτη εικόνα σύγκρισης.
Αυτο ειπα ... δυο μερες για το Μινσκ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο ειπα ... δυο μερες για το Μινσκ

Βέβαια.Εγώ πάω δύο μέρες Μινσκ και καταλαβαίνω αμέσως τι παίζει γιατί το συγκρίνω άμεσα με Βιτέμπσκ,Μπρεστ,Κρασνοντάρ,Κίεβο,Λβωφ,Πράγα,Πίλσεν,Πόζναν,Κράκωβ,Βαρσοβία κτλ.Ο άλλος που δεν έχει το στάνταρντ δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά το Μινσκ.Πρέπει να έχεις αίσθηση του χώρου και χρόνου μιλάμε για ανατολική Ευρώπη.Είναι όλα συγκριτικά.
Και οι περισσότεροι αυτό ψάχνουν πού είναι καλύτερα.Να πάω Μόσχα ή Μινσκ?Η μήπως Κίεβο?Η επαρχία?Είναι καλύτερη η ρωσική επαρχία από την ουκρανική και γιατί?Και θέλουν συγκεκριμένες απαντήσεις.
Ενώ η απάντηση είναι αφηρημένη.Δε θα σου πω πού είναι καλύτερα πρέπει να μπεις στο παίγνιο.
Αυτοί θέλουν τις εύκολες λύσεις.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.Πρέπει να μπεις.Να φας φυστίκια,να μάθεις κάπως τι παίζει να καλιμπράρεις το μέρος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα θέλουν όλα εύκολα στο πιάτο.Γαμώ το κέρατό μου δηλαδή.Οταν εγώ ερχόμουνα Πράγα το 1999 είχα κοννέ,υπήρχε πληροφόρηση?Αρχίδια φήμες μόνο υπήρχαν.Γιατί δε θέλει ο άλλος να μοχθήσει να καταβάλει προσπάθεια για να μάθει?

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Βαριέμαι τώρα να αναλύω τα συγκριτικά τα έχω γράψει πολλές φορές.Αυτά αλλάζουν πολλές φορές κάθε χρόνο είναι διαφορετικά αν είναι καλύτερα Κίεβο ή Μινσκ ή Μόσχα ή Βαρσοβία τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Θα σε ρωτήσει ο άλλος γιατί ρε φίλε να πάω Μινσκ και να μην πάω να γαμήσω Κίεβο που είναι δυο φορές φτηνότερα και οι γκόμενες προσιτές?Γιατί να μην πάω Μόσχα που έχει περισσότερες μουνάρες και καλύτερη νυχτερινή ζωή?Τι θα του απαντήσεις?Επί του πρακτέου.Εγώ ξέρω τι να πω.Ποια πλεονεκτήματα έχει το Μινσκ έναντι Κιέβου,Μόσχας,αν αξίζει να πάει ή όχι.
Πρωτον στο Μινσκ πηγες πριν μια δεκαετια και δευτερο στη Μοσχα δεν εχεις παει ποτε ...
αρα τιποτα δεν μπορεις να πεις ουσιαστικα, μονο εικασιες.

ΥΓ. εγω ας πουμε εχω δωσει καποιες πληροφοριες που ισως βοηθησαν καπως οσους ενδιαφερονται πραγματικα μιας και επισκεφθηκα τις συγκεκριμενες πολεις την τελευταια τριετια :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Πρωτον στο Μινσκ πηγες πριν μια δεκαετια και δευτερο στη Μοσχα δεν εχεις παει ποτε ...
αρα τιποτα δεν μπορεις να πεις ουσιαστικα, μονο εικασιες.

ΥΓ. εγω ας πουμε εχω δωσει καποιες πληροφοριες που ισως βοηθησαν καπως οσους ενδιαφερονται πραγματικα μιας και επισκεφθηκα τις συγκεκριμενες πολεις την τελευταια τριετια :confused:

Τον απαξιωσες τυπε :confused: Τοσα βιντεακια εχει δει στο youtube :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω γαμήσει όμως τρεις Λευκορρωσίδες και τρεις Ρωσίδες την τελευταία διετία.Οπότε κάτι ξέρω.
Τέλος πάντων καθένας κάνει ό,τι θέλει.Αυτός που θα πάει Κίεβο δεν έχει το δίλημμα Κίεβο ή Μόσχα ή Μινσκ.Τέλος πάντων βαριέμαι πάλι να αναλύω.Βάλτε τίντερ,αλλάζετε τοποθεσίες και κάντε τα στατιστικά όπως όλοι όπου απαντάνε περισσότερες εμφανίσιμες γκόμενες είναι καλύτερα και τέλος.Με το τίντερ τα έχεις όλα στο πιάτο.
Καλό είναι το ονλάιν,αν έχετε αμφιβολία τι παίζει πάτε στο ονλάιν και ό,τι παίζει στο ηλεκτρονικό είναι ακριβώς το ίδιο επί του εδάφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom