Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εχω γαμήσει όμως τρεις Λευκορρωσίδες και τρεις Ρωσίδες την τελευταία διετία.Οπότε κάτι ξέρω.
Τέλος πάντων καθένας κάνει ό,τι θέλει.Αυτός που θα πάει Κίεβο δεν έχει το δίλημμα Κίεβο ή Μόσχα ή Μινσκ.Τέλος πάντων βαριέμαι πάλι να αναλύω.Βάλτε τίντερ και κάντε τα στατιστικά όπως όλοι όπου απαντάνε περισσότερες εμφανίσιμες γκόμενες είναι καλύτερα και τέλος.Με το τίντερ τα έχεις όλα στο πιάτο.

Ρε συ Αρχοντα , ποιο τιντερ και μαλακιες , μας ξενερωνεις τωρα. Εδω μιλαμε για παιγνιο επι του πεδιου , αντιρροπηση των ψωλιστ , βαλκανικη επιβολη στον εξ ανατολων κινδυνο , ταξιδια 72 ωρων ως λαθρεπιβατης σε νταλικα για να βγεις ενα βραδυ στο Νουαχουλε Κρασναγια , 9αρια να σε παρακαλανε στο Γκαλιλεο για να αποκομισουν μια σταγονα βαλκανικου σπερματος κλπ Και μας γειωνεις με τιντερ ; Αυτά ειναι για τους ψωλιστ , τους γονους , τους τεμπεληδες που τα θελουν ολα στο πιατο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιες δυτικες ανέσεις κ ευκολιες εννοεις Αρχηγε?

Εννοώ οτι Ουκρανία είναι χάλια στερείται βασικών δυτικών στάνταρτς.Εχεις δει τα καλοριφέρ Κίεβο?Δεν είναι ούτε το ένα τρίτο των γερμανικών σε μέγεθος δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο.Μην πούμε για μονώσεις,πόρτες,πεζοδρόμια,δρόμους,κατασκευές,ποιότητα αέρα κτλ.Ουκρανία είναι ανυπόφορη.
Πολωνία,Τσεχία είναι εντάξει έχουν σχεδόν όλα τα ευρωπαικά στάνταρτς στις κατασκευές.Ρωσία και ειδικά Ουκρανία πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες.Αξίζουν τόσες θυσίες για το μουνί?Να μη βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ ούτε ένα γνήσιο δυτικό κρασί ή κρέας ούτε βασικά προιόντα?Και τις δυτικές ανέσεις να τις πληρώνεις πανάκριβα?Αλλοι λένε ναι αξίζει για το μουνί άλλοι λένε όχι δεν αντέχεται.Degustibus που λένε.
Προσωπικά δεν αντέχω Ουκρανία πάνω από δεκαήμερο,όπου φύγει φύγει.Αμα ο άλλος αντέχει μπράβο του,με γεια του με χαρά του.Μάγκας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Eκτιμώ την δημοσια παραδοχή σου οτι εισαι ενα ακομα ναυαγισμενο τρολ. Δειχνει τουλαχιστον αυτογνωσία.

Δεν θα υπηρχε νομιζω προβλημα αν τρολαρες , το 90% αυτο κανει. Ειδικα σε αυτο το νημα αγγιζει το 99%. Εσυ μπηκες εδω για να επιτεθεις προσωπικά στον Ράγκναρ , κατι που κανεις επανειλημμένα με διαφορα μελη σε ασχετα νηματα , προσδοκωντας να σε βρισουν και να αποκτησεις αξια. Συνεπως δεν μιλαμε για τρολ , τρολ ειναι ο Καραμανης , εσυ εισαι απλως ενα μετα-ναυαγιο. Το οτι τσιμπαει ο Ραγκναρ και 2-3 αλλοι στις μαλακιες που γραφεις δε σε καθιστα επιτυχημενο , ακομα και σε αυτο αποτυχημενο ναυαγιο εισαι. :hi:

Lol, ό,τι θες μπορώ να παραδεχτώ όταν δεν ισχύει και δεν με πειράζει. Πόσο μάλλον όταν με εξυπηρετεί κιόλας (για να φαίνεται σαφέστερα η δική σου κατάσταση). Κάνεις το χαζό ότι δεν καταλαβαίνεις, αλλά το έπιασες το νόημα, γιατί ούτε κουβέντα για αυτά που σε κατηγόρησα. Μόκο.

Πάμε άλλη μιά, να σε ξεσκεπάσω, επειδή προσπαθείς να κρυφτείς: Είμαι 60, στο τέλος καριέρας (δουλεύω αν και όποτε θέλω) και με λίγους μήνες εδώ μέσα κάνοντας trolling για να ξεδίνω και να σπάω πλάκα.

Αν εγώ είμαι ναυάγιο, τότε εσύ που έχεις 1,5 χρόνο εδώ, είσαι νεώτερος μου και κάνεις σοβαρές συζητήσεις σε ένα περιβάλλον με κώλους και μουνιά, αντί να είσαι εκεί έξω στην πραγματική ζωή, πόσο ναυάγιο πρέπει να είσαι;

Εγώ, πες ότι είμαι γέρος, έζησα τη ζωή μου (και τη χόρτασα) και το βλέπω σαν καφενείο, εσύ τι σκατά θες εδώ μέσα νέος άνθρωπος;

Σόρυ, τύπε μου, η απάντηση είναι αμείλικτη όσο κι αν δεν θες να την παραδεχτείς: είσαι ένα ΝΑΥΑΓΙΟ από τα νιάτα σου κιόλας. Δεν έχεις καμμία ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εννοώ οτι Ουκρανία είναι χάλια στερείται βασικών δυτικών στάνταρτς.Εχεις δει τα καλοριφέρ Κίεβο?Δεν είναι ούτε το ένα τρίτο των γερμανικών σε μέγεθος δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο.Μην πούμε για μονώσεις,πόρτες,πεζοδρόμια,δρόμους,κατασκευές,ποιότητα αέρα κτλ.Ουκρανία είναι ανυπόφορη.
Πολωνία,Τσεχία είναι εντάξει έχουν σχεδόν όλα τα ευρωπαικά στάνταρτς στις κατασκευές.Ρωσία και ειδικά Ουκρανία πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες.Αξίζουν τόσες θυσίες για το μουνί?Να μη βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ ούτε ένα γνήσιο δυτικό κρασί ή κρέας ούτε βασικά προιόντα?Και τις δυτικές ανέσεις να τις πληρώνεις πανάκριβα?Αλλοι λένε ναι αξίζει για το μουνί άλλοι λένε όχι δεν αντέχεται.Degustibus που λένε.
Προσωπικά δεν αντέχω Ουκρανία πάνω από δεκαήμερο,όπου φύγει φύγει.Αμα ο άλλος αντέχει μπράβο του,με γεια του με χαρά του.Μάγκας.

Έχεις δίκιο στο γενικό πλαίσιο,αλλά από την άλλη μπαίνει και το αντικειμενικό στη μέση.

Π.χ.άλλο μένω Γερμανία σε WG,στο Άνω Πουτσοχόφεν ή σε μουσλιμοσυνοικία και έχω μέτρια δουλειά.
Άλλο μένω Κίεβο,το παίζω πρέσβης και γαμπρός(εντάξει,ο τύπος είναι εξαίρεση του κανόνα).

Επίσης άλλο ειδικό βάρος Κίεβο,Οδυσσός και άλλο Ντόρντμουντ,Έσσεν,Γκέσελκίρχεν και τα αρχίδια μου κουνιούνται.

Επίσης έχει δίκιο ο Τάσος όσο αφορά Μόσχα.
Είναι πολύ βασική πόλη,που χρήζει επίσκεψης.
5 μέρες ξόδεψα και ήταν και λίγες.
Σκέψου ότι εγώ στην καύλα μου έβγαλα και εισιτήριο για υπερσιβηρικό,εννοείται όχι μέχρι τον τελευταίο σταθμό.
Απλά για να καταλάβω το γενικό επίπεδο της χώρα.

Στη Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια,έχει τύχει να γαμήσω και τρεις Ρωσίδες που κατάγονται από την ίδια πόλη.
Αυτό δε σημαίνει ότι πήγα στο Κράσνογιαρσκ(εν των μεταξύ ήταν δύο στάσεις μετά, από εκεί που κατέβηκα με τον υπερσιβηρικό)

Τέλος,ακόμη και να επισκεφτεί κάποιος μεγάλες χώρες όπως η Ρωσία ή η Αμερική,είναι παράλογο να γενικολογεί.
Τι σχέση έχει το Νοβοσιμπίρσκ που κατέβηκα,με την Αγία Πετρούπολη ή τη Μόσχα...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι περισσότεροι παίρνουν κάποια πράγματα σα δεδομένα.Σου λέει
1.Θα μιλήσεις για το μέσο Ελληνα.
Ποιος είναι ο μέσος Ελληνας?35 χρονών,μέτριας εμφάνισης,μισθός 1000 ευρώ μηνιαίως ένα ακίνητο.
2.Θα μιλήσεις για ονλάιν dating και δη τίντερ.
3.Θα μιλήσεις για εφτάρια.Τα οχτάρια,μοντελοειδείς κτλ. δε μας ενδιαφέρουνε στα παπάρια μας.
Εμένα με ενδιαφέρει σα μέσος όρος αν μπορώ με πορνοεκδρομή ανατολική Ευρώπη να γαμήσω καλύτερο vfm από ό,τι γαμάω Ελλάδα.Αυτό είναι το ερώτημα.
Θέλουν δηλαδή να προσαρμόσεις τις απαντήσεις σου στο μέσο όρο για να έχει νόημα αυτό πιυ γράφεις και να το λάβουν υπόψιν,αλλιώς στα αρχίδια τους,δεν αφορά πολλούς,δε λαμβάνεται υπόψιν.
Γιατί όμως εγώ να πρέπει να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του μέσου όρου?Γιατί να μην ανέβει ο άλλος στο δικό μου επίπεδο?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις δίκιο στο γενικό πλαίσιο,αλλά από την άλλη μπαίνει και το αντικειμενικό στη μέση.

Π.χ.άλλο μένω Γερμανία σε WG,στο Άνω Πουτσοχόφεν ή σε μουσλιμοσυνοικία και έχω μέτρια δουλειά.
Άλλο μένω Κίεβο,το παίζω πρέσβης και γαμπρός(εντάξει,ο τύπος είναι εξαίρεση του κανόνα).

Επίσης άλλο ειδικό βάρος Κίεβο,Οδυσσός και άλλο Ντόρντμουντ,Έσσεν,Γκέσελκίρχεν και τα αρχίδια μου κουνιούνται.

Επίσης έχει δίκιο ο Τάσος όσο αφορά Μόσχα.
Είναι πολύ βασική πόλη,που χρήζει επίσκεψης.
5 μέρες ξόδεψα και ήταν και λίγες.
Σκέψου ότι εγώ στην καύλα μου έβγαλα και εισιτήριο για υπερσιβηρικό,εννοείται όχι μέχρι τον τελευταίο σταθμό.
Απλά για να καταλάβω το γενικό επίπεδο της χώρα.

Στη Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια,έχει τύχει να γαμήσω και τρεις Ρωσίδες που κατάγονται από την ίδια πόλη.
Αυτό δε σημαίνει ότι πήγα στο Κράσνογιαρσκ(εν των μεταξύ ήταν δύο στάσεις μετά, από εκεί που κατέβηκα με τον υπερσιβηρικό)

Τέλος,ακόμη και να επισκεφτεί κάποιος μεγάλες χώρες όπως η Ρωσία ή η Αμερική,να γενικολογεί.
Τι σχέση έχει το Νοβοσιμπίρσκ που κατέβηκα,με την Αγία Πετρούπολη ή τη Μόσχα...

Για ρωσική επαρχία έχω κατασταλαγμένη γνώμη.Ξέρω τι παίζει.
Εδώ τους λέω άμα θες να γαμήσεις οχτάρι φτηνά κάνε συχνές εκδρομές ρωσική επαρχία.Αν την παλέψεις με την κατάθλιψη θα γαμήσεις σίγουρα.
Τσεχία έχει όλες τις δυτικές ανέσεις,Πολωνία σχεδόν όλες,Ρωσία το 50% και Ουκρανία το 20%.Κάπως έτσι χοντρικά.Συγκρίνοντας με Γερμανία πάντα.Ο άλλος μπορεί να πει τι να τις κάνω τις ανέσεις όταν βλέπω Ταλιμπάν,μουσάτους και χοντρές και γαμάω τη χούφτα μου.Προτιμώ λιγότερες ανέσεις και να βλέπω και να γαμάω ωραία μουνάκια.Δεκτή άποψη.

Ντεμί είναι χώρες όπως Τσεχία,Πολωνία,Χωρίς να θυσιάζεις πολλά σε ανέσεις γαμάς αρκετά αξιόλογα μουνάκια.
Αν θες μουνάρες θυσιάζοντας όμως ανέσεις πας Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία.
Είναι σαν τον άλλον που θυσιάζει τις ανέσεις και υποδομές Γερμανία για τον ήλιο και θάλασσα με τα μεζεκλίκια Ελλάδα.
Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις δεν μπορεί να τα έχεις όλα.Αν τα θες όλα δικά σου και υποδομές και ανέσεις και μουνάρες και καλό καιρό,παραλίες,φαί,πας Μονακό,Σαν Τροπέ,Κυανή Ακτή κτλ όπου καταβάλεις και το αντίστοιχο αντίτιμο.
Είναι όλα προσωπικά.Εγώ προσωπικά δε θα θυσίαζα τις ανέσεις της Γερμανίας για να έχω πρόσβαση σε μουνιά Κίεβο.Αλλος μπορεί να το έκανε.Εγώ όμως προσωπικά θα θυσίαζα τις ανέσεις της Γερμανίας για να μένω Πολωνία με ελαφρά λιγότερες ανέσεις και να έχω πρόσβαση σε καλύτερα μουνιά.Αλλος δε θα το έκανε,θα προτιμούσε Γερμανία.Είναι πολύ προσωπικό θέμα πώς αξιολογείς το μουνί και τις ανέσεις,εισόδημα κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για ρωσική επαρχία έχω κατασταλαγμένη γνώμη.Ξέρω τι παίζει.
Εδώ τους λέω άμα θες να γαμήσεις οχτάρι φτηνά κάνε συχνές εκδρομές ρωσική επαρχία.Αν την παλέψεις με την κατάθλιψη θα γαμήσεις σίγουρα.
Τσεχία έχει όλες τις δυτικές ανέσεις,Πολωνία σχεδόν όλες,Ρωσία το 50% και Ουκρανία το 20%.Κάπως έτσι χοντρικά.Συγκρίνοντας με Γερμανία πάντα.Ο άλλος μπορεί να πει τι να τις κάνω τις ανέσεις όταν βλέπω Ταλιμπάν,μουσάτους και χοντρές και γαμάω τη χούφτα μουΠροτιμώ λιγότερες ανέσεις και να βλέπω και να γαμάω ωραία μουνάκια.Δεκτή άποψη.
Ντεμίο είναι χώρες όπως Τσεχία,Πολωνία,Χωρίς να θυσιάζεις πολλά σε ανέσεις γαμάς αρεκτά αξιόλογα μουνάκια.
Αν θες μουνάρες θυσιάζοντας όμως ανέσεις πας Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία.
Είναι σαν τον άλλον που θυσιάζει τις ανέσεις και υποδομές Γερμανία για τον ήλιο και θάλασσα με τα μεζεκλίκια Ελλάδα.
Ναι,αλλά για να κατατάξεις κάπου την Αγία Πετρούπολη,απαιτείται επίσκεψη στη Μόσχα.
Αυτές οι δύο πόλεις,πολύ λίγη σχέση έχουν μεταξύ τους.
Οι ίδιοι οι Ρώσοι/Ρωσίδες μου το έλεγαν και το διαπίστωσα και ο ίδιος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,αλλά για να κατατάξεις κάπου την Αγία Πετρούπολη,απαιτείται επίσκεψη στη Μόσχα.
Αυτές οι δύο πόλεις,πολύ λίγη σχέση έχουν μεταξύ τους.
Οι ίδιοι οι Ρώσοι/Ρωσίδες μου το έλεγαν και το διαπίστωσα και ο ίδιος

Οντως Μόσχα που πέρασα λίγο καμία σχέση με την υπόλοιπη Ρωσία.Αγία Πετρούπολη δεν έχω πάει ίσως πάω φέτος.Φαίνεται όμως πολύ διαφορετική.Οσοι πάνε στις δύο πόλεις συμφωνούν οτι η ποιότητα μουνιού Μόσχα είναι πολύ ανώτερη από Πίτερ όπως και οι απαιτήσεις βέβαια.
Γενικά πάντως Σερεμέντιεβο με Μπορύσπιλ είναι νύχτα με τη μέρα.Κίεβο είναι πολύ ανώτερες εμφανισιακά οι γκόμενες που βλέπεις αεροδρόμιο και το ίδιο ισχύει και στην πόλη.Επιφυλάσσομαι για Μόσχα,πρέπει να έχει μουνάρες αλλά η υπόλοιπη Ρωσία δεν είναι καθόλου έτσι.Βέβαια σαν πόλη η Μόσχα είναι εντυπωσιακή ρίχνει στο Κίεβο στα αυτιά καμία σχέση.Για τις γκόμενες όμως επιφυλάσσομαι αν είναι καλύτερα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οντως Μόσχα που πέρασα λίγο καμία σχέση με την υπόλοιπη Ρωσία.Αγία Πετρούπολη δεν έχω πάει ίσως πάω φέτος.Φαίνεται όμως πολύ διαφορετική.Οσοι πάνε στις δύο πόλεις συμφωνούν οτι η ποιότητα μουνιού Μόσχα είναι πολύ ανώτερη από Πίτερ όπως και οι απαιτήσεις βέβαια.
Γενικά πάντως Σερεμέντιεβο με Μπορύσπιλ είναι νύχτα με τη μέρα.Κίεβο είναι πολύ ανώτερες εμφανισιακά οι γκόμενες που βλέπεις αεροδρόμιο και το ίδιο ισχύει και στην πόλη.Επιφυλάσσομαι για Μόσχα,πρέπει να έχει μουνάρες αλλά η υπόλοιπη Ρωσία δεν είναι καθόλου έτσι.Βέβαια σαν πόλη η Μόσχα είναι εντυπωσιακή ρίχνει στο Κίεβο στα αυτιά καμία σχέση.Για τις γκόμενες όμως επιφυλάσσομαι αν είναι καλύτερα.
Εγώ για κάθε ένα match στη Μόσχα,είχα τέσσερα στην Αγία Πετρούπολη.
Τους λόγους τους κατάλαβα μετά το πέρας του ταξιδιού.
Αγία Πετρούπολη,με δυτικό μισθό θα έμενα χαλαρά.
Ουκρανία όχι,εκτός αν ήμουν 40+ ή 50+ και είχα πόστο σαν του Dirty

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Lol, ό,τι θες μπορώ να παραδεχτώ όταν δεν ισχύει και δεν με πειράζει. Πόσο μάλλον όταν με εξυπηρετεί κιόλας (για να φαίνεται σαφέστερα η δική σου κατάσταση). Κάνεις το χαζό ότι δεν καταλαβαίνεις, αλλά το έπιασες το νόημα, γιατί ούτε κουβέντα για αυτά που σε κατηγόρησα. Μόκο.

Πάμε άλλη μιά, να σε ξεσκεπάσω, επειδή προσπαθείς να κρυφτείς: Είμαι 60, στο τέλος καριέρας (δουλεύω αν και όποτε θέλω) και με λίγους μήνες εδώ μέσα κάνοντας trolling για να ξεδίνω και να σπάω πλάκα.

Αν εγώ είμαι ναυάγιο, τότε εσύ που έχεις 1,5 χρόνο εδώ, είσαι νεώτερος μου και κάνεις σοβαρές συζητήσεις σε ένα περιβάλλον με κώλους και μουνιά, αντί να είσαι εκεί έξω στην πραγματική ζωή, πόσο ναυάγιο πρέπει να είσαι;

Εγώ, πες ότι είμαι γέρος, έζησα τη ζωή μου (και τη χόρτασα) και το βλέπω σαν καφενείο, εσύ τι σκατά θες εδώ μέσα νέος άνθρωπος;

Σόρυ, τύπε μου, η απάντηση είναι αμείλικτη όσο κι αν δεν θες να την παραδεχτείς: είσαι ένα ΝΑΥΑΓΙΟ από τα νιάτα σου κιόλας. Δεν έχεις καμμία ζωή.

Tυπε , το κατανοώ οτι θελεις να νιωσεις καλυτερα με καποιον τρόπο αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.

Να απαντήσω και στην ερωτηση σου για να μην εχεις αποριες. Εχω δικη μου επιχειρηση , δεν μπορω να φυγω γιατι ασχολουμαι με το μανατζμεντ και απλως περναω την ωρα μου εδω οταν τελειωνω τις δουλειες μου. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο νομιζω , σε αντιθεση με το δικο σου , μπορει οποιοσδηποτε να δει ποσους μηνες απο τον 1,5 χρονο που ειμαι μελος ημουν εξαφανισμενος. Προφανως εδω μπαινω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω . Κι αν δεν ηταν η μαλακια με τον κορονα θα εμπαινα ακομα πιο σπανια γιατι συνηθως Δεκεμβρη με Μαρτη λειπω σε ταξιδια.

Επισης , καταλαβαινω ποσο ασχημο ειναι να καταληγεις ανεργος και δυστυχισμενος στα 60. Γι αυτο θα ξεπερασω την ναυαγισμενη ψυχοσυνθεση σου και θα προσπαθησω να σε βοηθησω. Ψαχνω εκτακτως ενα ατομο για εξωτερικες εργασιες γιατι ενας αλβανος που ειχαμε την κοπανησε. Αν εχεις διπλωμα οδηγησης και πιανει το χερι σου σε επισκευες κλπ στειλε μου ενα βιογραφικο , θα σου δωσω προτεραιοτητα. 680 καθαρα + διαμονη , διατροφη , ενσημα μεχρι τελος Οκτωβρη. Σκεψου το. Α, δεν χρειαζεται εμβολιο , ειμαι υπερ της ελευθεριας επιλογης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Εγώ για κάθε ένα match στη Μόσχα,είχα τέσσερα στην Αγία Πετρούπολη.
Τους λόγους τους κατάλαβα μετά το πέρας του ταξιδιού.
Αγία Πετρούπολη,με δυτικό μισθό θα έμενα χαλαρά.
Ουκρανία όχι,εκτός αν ήμουν 40+ ή 50+ και είχα πόστο σαν του Dirty
Ρε μπαγασα τέκνο είσαι;;;;
Σε είχα για 40+ :rockon: :rockon:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
.Αγία Πετρούπολη δεν έχω πάει ίσως πάω φέτος.
Αρχηγέ αν πας Αγια Πετρουπολη να σου φερω ενα τελαρο κολογκυθακια να τα πας στον δημητρακη.
Που θα τον βρεις ρωτα τον Β.Π.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Tυπε , το κατανοώ οτι θελεις να νιωσεις καλυτερα με καποιον τρόπο αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.

Να απαντήσω και στην ερωτηση σου για να μην εχεις αποριες. Εχω δικη μου επιχειρηση , δεν μπορω να φυγω γιατι ασχολουμαι με το μανατζμεντ και απλως περναω την ωρα μου εδω οταν τελειωνω τις δουλειες μου. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο νομιζω , σε αντιθεση με το δικο σου , μπορει οποιοσδηποτε να δει ποσους μηνες απο τον 1,5 χρονο που ειμαι μελος ημουν εξαφανισμενος. Προφανως εδω μπαινω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω . Κι αν δεν ηταν η μαλακια με τον κορονα θα εμπαινα ακομα πιο σπανια γιατι συνηθως Δεκεμβρη με Μαρτη λειπω σε ταξιδια.

Επισης , καταλαβαινω ποσο ασχημο ειναι να καταληγεις ανεργος και δυστυχισμενος στα 60. Γι αυτο θα ξεπερασω την ναυαγισμενη ψυχοσυνθεση σου και θα προσπαθησω να σε βοηθησω. Ψαχνω εκτακτως ενα ατομο για εξωτερικες εργασιες γιατι ενας αλβανος που ειχαμε την κοπανησε. Αν εχεις διπλωμα οδηγησης και πιανει το χερι σου σε επισκευες κλπ στειλε μου ενα βιογραφικο , θα σου δωσω προτεραιοτητα. 680 καθαρα + διαμονη , διατροφη , ενσημα μεχρι τελος Οκτωβρη. Σκεψου το. Α, δεν χρειαζεται εμβολιο , ειμαι υπερ της ελευθεριας επιλογης.
Eίχε ένα Αλβανό αυλικό-κλωνάρι εδώ μέσα (ονόματι Sokol Ndreu) που έγλειφε Μέντορα.
Δεν ξέρω που έχει χαθεί.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266

Stories