Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Eίχε ένα Αλβανό αυλικό-κλωνάρι εδώ μέσα (ονόματι Sokol Ndreu) που έγλειφε Μέντορα.
Δεν ξέρω που έχει χαθεί.

Η προταση ισχυει μονο για τον Μεντορα , δεν ισχυει για κλωνους ή για αλλα μελη. Να το διευκρινισουμε αυτο.

Τα καταφερε να με συγκινησει με το ναυαγισμενο του στορι. Ποιος να τον προσλαβει τον κακομοιρη στα 60. Θα καταληξει σε καμια σπηλια στο Φιλοπαππου σα τον Μονσελα. Ας δειξουμε αλληλεγγυη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δλδ ο sokol ndreu είναι ο kalogeros που ήταν παλιότερα;;;;;;;;;;
Κατά πάσα πιθανότητα όχι.
Κάποιου άλλου ναυαγίου ήταν κλωνάρι.
Ο Σοκόλ έκανε εγγραφή τον Μάρτιο και όλως τυχαίως στήριζε εξ αρχής Καλόγερο.
Επίσης ήξερε πολλά πράγματα που έγιναν πριν την εγγραφή του,όλως τυχαίως ξανά.

Μπήκε φορτσάτος,αλλά σε μια φάση έσπασε και έβρισε μάνα άλλου μέλους (τέρμα πούστικο και ανέντιμο),με αποτέλεσμα να πάει για μπαν-ιο.
Στην επιστροφή του έλεγε πάλι μαλακίες,αλλά σε σχέση με την περίοδο προ ban ήταν ''κυρία''.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Tυπε , το κατανοώ οτι θελεις να νιωσεις καλυτερα με καποιον τρόπο αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.

Να απαντήσω και στην ερωτηση σου για να μην εχεις αποριες. Εχω δικη μου επιχειρηση , δεν μπορω να φυγω γιατι ασχολουμαι με το μανατζμεντ και απλως περναω την ωρα μου εδω οταν τελειωνω τις δουλειες μου. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο νομιζω , σε αντιθεση με το δικο σου , μπορει οποιοσδηποτε να δει ποσους μηνες απο τον 1,5 χρονο που ειμαι μελος ημουν εξαφανισμενος. Προφανως εδω μπαινω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω . Κι αν δεν ηταν η μαλακια με τον κορονα θα εμπαινα ακομα πιο σπανια γιατι συνηθως Δεκεμβρη με Μαρτη λειπω σε ταξιδια.

Επισης , καταλαβαινω ποσο ασχημο ειναι να καταληγεις ανεργος και δυστυχισμενος στα 60. Γι αυτο θα ξεπερασω την ναυαγισμενη ψυχοσυνθεση σου και θα προσπαθησω να σε βοηθησω. Ψαχνω εκτακτως ενα ατομο για εξωτερικες εργασιες γιατι ενας αλβανος που ειχαμε την κοπανησε. Αν εχεις διπλωμα οδηγησης και πιανει το χερι σου σε επισκευες κλπ στειλε μου ενα βιογραφικο , θα σου δωσω προτεραιοτητα. 680 καθαρα + διαμονη , διατροφη , ενσημα μεχρι τελος Οκτωβρη. Σκεψου το. Α, δεν χρειαζεται εμβολιο , ειμαι υπερ της ελευθεριας επιλογης.
Καθρέφτη στο σπίτι έχεις; θα βρεις ποιον πρέπει να βοηθήσεις. Σωτήρας του κόσμου γίνεσαι αργότερα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Η προταση ισχυει μονο για τον Μεντορα , δεν ισχυει για κλωνους ή για αλλα μελη. Να το διευκρινισουμε αυτο.

Τα καταφερε να με συγκινησει με το ναυαγισμενο του στορι. Ποιος να τον προσλαβει τον κακομοιρη στα 60. Θα καταληξει σε καμια σπηλια στο Φιλοπαππου σα τον Μονσελα. Ας δειξουμε αλληλεγγυη.
Κακό παιδί ο Μέντορας,δεν μαρτυράει ποιανού κλωνάρι είναι.
Τόσα πράγματα του ξέφευγαν για άλλη μέλη,τα οποία έλαβαν χώρα τουλάχιστον 2 χρόνια πριν την εγγραφή του.

Μεικτά θα του δίνεις?Κανένα μπουρμπουάρ?

Ε τώρα να συγκινηθείς για άνθρωπο που αναφέρθηκε υποτιμητικά σε οικογένεια και ανατροφή παιδιών άλλου μέλους?Don't let me down.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Κακό παιδί ο Μέντορας,δεν μαρτυράει ποιανού κλωνάρι είναι.
Τόσα πράγματα του ξέφευγαν για άλλη μέλη,τα οποία έλαβαν χώρα τουλάχιστον 2 χρόνια πριν την εγγραφή του.

Μεικτά θα του δίνεις?Κανένα μπουρμπουάρ?

Ε τώρα να συγκινηθείς για άνθρωπο που αναφέρθηκε υποτιμητικά σε οικογένεια και ανατροφή παιδιών άλλου μέλους?Don't let me down.

Ειμαι ευαισθητος κατα βαθος , δεν μου αρεσει να υποφερει ο κοσμος . Ολοι εχουν δικαιωμα σε μια ευκαιρια. Ας μην αποκτηνωθουμε εντελως σαν κοινωνια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρωσική επαρχία.Γκόμενες,γκόπνικς,αλκοόλες,αλόγατα,σουρεαλιστική ατμόσφαιρα.Σλαβική ελευθερία φάση.Κάπως έτσι είναι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ειμαι ευαισθητος κατα βαθος , δεν μου αρεσει να υποφερει ο κοσμος . Ολοι εχουν δικαιωμα σε μια ευκαιρια. Ας μην αποκτηνωθουμε εντελως σαν κοινωνια.
Πόσο στοίχημα ότι από τη στιγμή που (κατά δήλωση του) είμαι ο αποκλειστικός του στόχος,είναι ικανός να χρησιμοποιήσει εναντίον μου ένα χθεσινό σχόλιο μου?Κατάλαβες ποιό εννοώ.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Πόσο στοίχημα ότι από τη στιγμή που (κατά δήλωση του) είμαι ο αποκλειστικός του στόχος,είναι ικανός να χρησιμοποιήσει ένα χθεσινό σχόλιο μου?Κατάλαβες ποιό εννοώ.

Γνωμη μου ειναι να μην ασχολεισαι. Δεν ειναι αντρικειο να χτυπαμε τους πεσμενους , ειδικα τωρα παραδεχτηκε δημοσιως την τραγικη κατασταση του. Ειναι αλλο να γλενταμε τον Αρχοντα που στην τελικη εχει μια καλη δουλεια , βγαζει φραγκα και κανει τις επιλογες του και αλλο να εξοργιζομαστε με εναν τυπο σαν τον Καλογερο που αν του κοψουν το ΚΕΑ θα πεθανει απο την πεινα. Αστον να γραφει μαλακιες , αγνοησε τον , μπαινει εδω για να ξεχασει αλλιως θα ειχε κρεμαστει απ το πιο κοντινο δεντρο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γνωμη μου ειναι να μην ασχολεισαι. Δεν ειναι αντρικειο να χτυπαμε τους πεσμενους , ειδικα τωρα παραδεχτηκε δημοσιως την τραγικη κατασταση του. Ειναι αλλο να γλενταμε τον Αρχοντα που στην τελικη εχει μια καλη δουλεια , βγαζει φραγκα και κανει τις επιλογες του και αλλο να εξοργιζομαστε με εναν τυπο σαν τον Καλογερο που αν του κοψουν το ΚΕΑ θα πεθανει απο την πεινα. Αστον να γραφει μαλακιες , αγνοησε τον , μπαινει εδω για να ξεχασει αλλιως θα ειχε κρεμαστει απ το πιο κοντινο δεντρο.
Καμία οργή για τον Καλόγερο.Σπάμε πλάκα μαζί του γιατί τα θέλει ο ποπός του.
Δεν θα του λύσουμε και τα ψυχολογικά του.

Απλά αν τολμήσει και θίξει το συγκεκριμένο χθεσινό μου σχόλιο,θα υπάρξει σοδομισμός.Άγριος και βασανιστικός.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Καμία οργή για τον Καλόγερο.Σπάμε πλάκα μαζί του γιατί τα θέλει ο ποπός του.
Δεν θα του λύσουμε και τα ψυχολογικά του.

Απλά όταν λέει μαλακιούλες,θα του τον ακουμπάμε (ίσα ίσα).

Σπαγαμε πλακα οταν ελεγε πιπες για τα ριαλ εστειτ , τις ρωσιδες και τη διεθνη του καριερα ως μεντορας. Τωρα που μιλαει σοβαρα και αποδεχεται οτι ειναι ενας ανεργος 60ρης που δεν εχει στον ηλιο μοιρα οφειλουμε να δειξουμε ανωτεροτητα.

Επιτιθεται στους αλλους για να αποδειξει στον εαυτο του οτι δεν ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Ειναι σαφες αυτο. Ενταξει, δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σκεψου οτι στην κατασταση που ειναι δεν εχει να πληρωσει ψυχολογο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Απλά να ενημερώσω πως ο @Kalogero στέλνει βιογραφικά και ψάχνει ότι δουλειά του κάτσει στα 60 του από χόμπι και για να γεμίσει τον ελεύθερο του χρόνο.
Όπως όλοι οι Έλληνες δηλαδή, τα έχει πει η Τούνη αλλά δεν την ακούτε... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σπαγαμε πλακα οταν ελεγε πιπες για τα ριαλ εστειτ , τις ρωσιδες και τη διεθνη του καριερα ως μεντορας. Τωρα που μιλαει σοβαρα και αποδεχεται οτι ειναι ενας ανεργος 60ρης που δεν εχει στον ηλιο μοιρα οφειλουμε να δειξουμε ανωτεροτητα.

Επιτιθεται στους αλλους για να αποδειξει στον εαυτο του οτι δεν ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Ειναι σαφες αυτο. Ενταξει, δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σκεψου οτι στην κατασταση που ειναι δεν εχει να πληρωσει ψυχολογο.
Εδώ δεν έχει να πληρώσει για τσίχλες ρε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Απλά να ενημερώσω πως ο @Kalogero στέλνει βιογραφικά και ψάχνει ότι δουλειά του κάτσει στα 60 του από χόμπι και για να γεμίσει τον ελεύθερο του χρόνο.
Όπως όλοι οι Έλληνες δηλαδή, τα έχει πει η Τούνη αλλά δεν την ακούτε... :confused: :confused: :confused:
Τύπε θυμάσαι τι έπαθε ο Χρήστος Σαββίδης όσο γάβγιζε στο σάιτ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παιδια εδω προσλαμβανετε κοσμο;δευτερη δουλιτσα ψαχνω :sad2:
Βοηθός περιπτερά σε ενδιαφέρει?

Για info πληροφορίες εντός.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306

Eγω προσφερθηκα να βοηθησω , δε θελει , οκ το σεβομαι.
Εδώ δεν έχει να πληρώσει για τσίχλες ρε.
Ειναι τραγικο το πως καταντησε η χωρα με την κριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom