Tυπε , το κατανοώ οτι θελεις να νιωσεις καλυτερα με καποιον τρόπο αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.
Να απαντήσω και στην ερωτηση σου για να μην εχεις αποριες. Εχω δικη μου επιχειρηση , δεν μπορω να φυγω γιατι ασχολουμαι με το μανατζμεντ και απλως περναω την ωρα μου εδω οταν τελειωνω τις δουλειες μου. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο νομιζω , σε αντιθεση με το δικο σου , μπορει οποιοσδηποτε να δει ποσους μηνες απο τον 1,5 χρονο που ειμαι μελος ημουν εξαφανισμενος. Προφανως εδω μπαινω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω . Κι αν δεν ηταν η μαλακια με τον κορονα θα εμπαινα ακομα πιο σπανια γιατι συνηθως Δεκεμβρη με Μαρτη λειπω σε ταξιδια.
Επισης , καταλαβαινω ποσο ασχημο ειναι να καταληγεις ανεργος και δυστυχισμενος στα 60. Γι αυτο θα ξεπερασω την ναυαγισμενη ψυχοσυνθεση σου και θα προσπαθησω να σε βοηθησω. Ψαχνω εκτακτως ενα ατομο για εξωτερικες εργασιες γιατι ενας αλβανος που ειχαμε την κοπανησε. Αν εχεις διπλωμα οδηγησης και πιανει το χερι σου σε επισκευες κλπ στειλε μου ενα βιογραφικο , θα σου δωσω προτεραιοτητα. 680 καθαρα + διαμονη , διατροφη , ενσημα μεχρι τελος Οκτωβρη. Σκεψου το. Α, δεν χρειαζεται εμβολιο , ειμαι υπερ της ελευθεριας επιλογης.