athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.736
- Πόντοι
- 12.756
α ναι συγνωμη ναι σαν του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ πυκναΜαλλιά είχε...
α ναι συγνωμη ναι σαν του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ πυκναΜαλλιά είχε...
Σαν τον Peter Pettigrew από το Harry Potter είναι.Ορίστε...στο 6.06
Τον έφαγε το γαμήσι αυτόν στις διακοπές...α ναι συγνωμη ναι σαν του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ πυκνα
περναει καλα ο αρχονταςΤον έφαγε το γαμήσι αυτόν στις διακοπές...
Τον έφαγε το γαμήσι αυτόν στις διακοπές...
Σιγά μη θυμάμαι όλες τις παπαριές που γράφεις. Εγώ πάντως με την παρακάτω φάση έκανα καινούργιο συκώτι:Απλά αν τολμήσει και θίξει το συγκεκριμένο χθεσινό μου σχόλιο,θα υπάρξει σοδομισμός.Άγριος και βασανιστικός.
Πρώτη σειρά Ψαρού με 5λιτρη κριστάλ...Εχει παει Μυκονο το νιαμου με κατι μονδελες.... Κι εμεις στο μεροκαματο!
Τύπε πάλι για γουρούνια λες,μήπως ντρέπεσαι να μας πεις ότι μένεις σε χοιροστάσιο και γουστάρεις κτηνοβασία?Σιγά μη θυμάμαι όλες τις παπαριές που γράφεις. Εγώ πάντως με την παρακάτω φάση έκανα καινούργιο συκώτι:
Εντωμεταξύ η συνομιλία που είχες με το Sofaki σταμάτησε κάπως απότομα και λογικό. Το Sofaki είναι ο Πανοφάνης (αυτός ο τύπος άλλαζε διάφορα νικ) και σε μπούκωσε. Και μετά βγήκαν και τα τρία γουρούνια από τη σκηνή και σε σοδόμισαν κανονικά.
Τώρα θα με ρωτήσεις, ακόμα μια φορά, πώς ξέρω τόσο παλιά πρόσωπα και πράγματα, αφού λέω ότι είμαι καινούργιος χρήστης. Λολό, έχω πάντα την τελευταία version του browser και μου επιτρέπει να διαβάζω τα νήματα όσο παλιά κι αν είναι. Εσύ που δεν είχες κάνει update δεν ήξερες τον Πανοφάνη και για αυτό σου βγήκε Sofaki με φουσκωμένο κακό. Ούτε τα τρία γουρούνια ήξερες για να φυλαχτείς. Έτσι έγινε το κακό.
Πρώτη σειρά Ψαρού με 5λιτρη κριστάλ...
Συνάδελφε,ετοιμάσατε την ηρεμιστική ένεση για τον ασθενή Kalogero?
70.000 καπου διάβασα οτι τη χρεώνουν.Πρώτη σειρά Ψαρού με 5λιτρη κριστάλ...
Χαίρε μέγα Στοκαδούρα70.000 καπου διάβασα οτι τη χρεώνουν.
Συνάδελφε,ετοιμάσατε την ηρεμιστική ένεση για τον ασθενή Kalogero?
Και 30.000 που αφήνει ο Καραμάναρος πουρμπουαρ...70.000 καπου διάβασα οτι τη χρεώνουν.
70.000 καπου διάβασα οτι τη χρεώνουν.
Συνάδελφε θαυμάζω τη μεγαλοψυχία σας.Είναι άξια εκτίμησης και σεβασμού.Eγω προσφερθηκα να βοηθησω , δε θελει , οκ το σεβομαι.
Ειναι τραγικο το πως καταντησε η χωρα με την κριση.
Θα εκτιμήσω την συμβουλή σας κύριε.Aγνοησε τον. Σε προκαλει για να του απαντας και να βρισκεται στο επικεντρο. Μην τσιμπας. Αστον στη δυστυχια του μεχρι να του κοψουν το ιντερνετ να ησυχασουμε.
Eσύ κανόνισε να έρθει πίσω ο Καργαμούνης γιατί αλλιώς θα μείνεις χωρίς εξ μποξτελικα τι μαστορα θετε ρε παιδια;να ξερω
ΑΥΡΙΟ μπαινειEσύ κανόνισε να έρθει πίσω ο Καργαμούνης γιατί αλλιώς θα μείνεις χωρίς εξ μποξ