Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Απλά αν τολμήσει και θίξει το συγκεκριμένο χθεσινό μου σχόλιο,θα υπάρξει σοδομισμός.Άγριος και βασανιστικός.
Σιγά μη θυμάμαι όλες τις παπαριές που γράφεις. Εγώ πάντως με την παρακάτω φάση έκανα καινούργιο συκώτι:

Εντωμεταξύ η συνομιλία που είχες με το Sofaki σταμάτησε κάπως απότομα και λογικό. Το Sofaki είναι ο Πανοφάνης (αυτός ο τύπος άλλαζε διάφορα νικ) και σε μπούκωσε. Και μετά βγήκαν και τα τρία γουρούνια από τη σκηνή και σε σοδόμισαν κανονικά.

Τώρα θα με ρωτήσεις, ακόμα μια φορά, πώς ξέρω τόσο παλιά πρόσωπα και πράγματα, αφού λέω ότι είμαι καινούργιος χρήστης. Λολό, έχω πάντα την τελευταία version του browser και μου επιτρέπει να διαβάζω τα νήματα όσο παλιά κι αν είναι. Εσύ που δεν είχες κάνει update δεν ήξερες τον Πανοφάνη και για αυτό σου βγήκε Sofaki με φουσκωμένο καβάλο. Ούτε τα τρία γουρούνια ήξερες για να φυλαχτείς. Έτσι έγινε το κακό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σιγά μη θυμάμαι όλες τις παπαριές που γράφεις. Εγώ πάντως με την παρακάτω φάση έκανα καινούργιο συκώτι:

Εντωμεταξύ η συνομιλία που είχες με το Sofaki σταμάτησε κάπως απότομα και λογικό. Το Sofaki είναι ο Πανοφάνης (αυτός ο τύπος άλλαζε διάφορα νικ) και σε μπούκωσε. Και μετά βγήκαν και τα τρία γουρούνια από τη σκηνή και σε σοδόμισαν κανονικά.

Τώρα θα με ρωτήσεις, ακόμα μια φορά, πώς ξέρω τόσο παλιά πρόσωπα και πράγματα, αφού λέω ότι είμαι καινούργιος χρήστης. Λολό, έχω πάντα την τελευταία version του browser και μου επιτρέπει να διαβάζω τα νήματα όσο παλιά κι αν είναι. Εσύ που δεν είχες κάνει update δεν ήξερες τον Πανοφάνη και για αυτό σου βγήκε Sofaki με φουσκωμένο κακό. Ούτε τα τρία γουρούνια ήξερες για να φυλαχτείς. Έτσι έγινε το κακό.
Τύπε πάλι για γουρούνια λες,μήπως ντρέπεσαι να μας πεις ότι μένεις σε χοιροστάσιο και γουστάρεις κτηνοβασία? :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Πρώτη σειρά Ψαρού με 5λιτρη κριστάλ...
fat-man-enjoys-drink-on-deck-of-the-grand-princess-cruise-liner-boat-AET671.jpg

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Συνάδελφε,ετοιμάσατε την ηρεμιστική ένεση για τον ασθενή Kalogero?

Aγνοησε τον. Σε προκαλει για να του απαντας και να βρισκεται στο επικεντρο. Μην τσιμπας. Αστον στη δυστυχια του μεχρι να του κοψουν το ιντερνετ να ησυχασουμε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
τελικα τι μαστορα θετε ρε παιδια;να ξερω :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Eγω προσφερθηκα να βοηθησω , δε θελει , οκ το σεβομαι.

Ειναι τραγικο το πως καταντησε η χωρα με την κριση.
Συνάδελφε θαυμάζω τη μεγαλοψυχία σας.Είναι άξια εκτίμησης και σεβασμού.

Πάντως ας αναφέρω κάτι που με δίδαξε η καλή μου η μανούλα κατά τις αρχές και την σωστή διαπαιδαγώγηση που μου έδωσε:

Ο πραγματικά σπουδαίος,επιτυχημένος,με φήμη ποτέ δεν διαφημίζει τον εαυτό του μπροστά σε άλλους,ούτε ασχολείται συνέχεια με τους (κατά τη γνώμη του) αποτυχημένους.Δεν τον απασχολεί η αρνητική κριτική,δεν δείχνει αλαζονεία,ούτε προσπαθεί να γίνει το κέντρο της προσοχής με κάθε κόστος.
Αυτός που ξέρει ότι είναι πραγματικά επιτυχημένος,το γνωρίζει βαθιά μέσα του.Και δεν ζητά επιβεβαίωση συνεχώς ούτε υποτιμά τους υπολοίπους στην προσπάθεια εξύψωσης του εαυτού του.

Το συγκεκριμένο μάθημα φανταστείτε πως ήταν δωρεάν αλλά πολύτιμο στο μέχρι στιγμής σύντομο του βίου μου.
Σίγουρα η γλυκιά μου μανούλα κάτι παραπάνω ήξερε.Πιστεύω ότι ο ασθενής μας @Kalogero οφείλει να διαβάσει αυτές τις 5 αράδες,θα του χρησιμεύσουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aγνοησε τον. Σε προκαλει για να του απαντας και να βρισκεται στο επικεντρο. Μην τσιμπας. Αστον στη δυστυχια του μεχρι να του κοψουν το ιντερνετ να ησυχασουμε.
Θα εκτιμήσω την συμβουλή σας κύριε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom