Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ο Πορνομετανάστης το ξέρει αυτό το κόλπο?Εχουμε αλοες στον κηπο. Κοβω φυλλα και τα χρησιμοποιω στο χεσιμο. Μαλακωνει και η επιδερμιδα...
Ο Πορνομετανάστης το ξέρει αυτό το κόλπο?Εχουμε αλοες στον κηπο. Κοβω φυλλα και τα χρησιμοποιω στο χεσιμο. Μαλακωνει και η επιδερμιδα...
Ο Πορνομετανάστης το ξέρει αυτό το κόλπο?
70.000 καπου διάβασα οτι τη χρεώνουν.
ΣκουπίζεταιO Δημητρακης ειναι ζαπλουτος, δεν ειναι σαν εμας. Σκουπιζεται με ρουβλια...
60 χιλιάδες μόνο πέρσυ με τον κμαν ανοίξαμε δύο τρεις για να καθαρίζουμε από την αμμο τα πόδια μας
Ήταν δωμάτιο,,,ξεθεωμενες από τα Γαμησια που τις έκανε ο λιντερΟι σπονσορετες που ειναι κρυμμενες ;
Ααααα, this last year. Φετος διάβασα την ανέβασαν και τα τραπέζια στο Σκορπιό πχ τα χτυπάνε απο 30 χιλιάρικα και πάνω. Αμα είσαι τσιπης και δίνεις λιγότερα σε βάζουν στην αναμονή.
60 χιλιάδες μόνο πέρσυ με τον κμαν ανοίξαμε δύο τρεις για να καθαρίζουμε από την αμμο τα πόδια μας
Να φωσφορίζει για να τραβάει Σάν τα ψάρια τις σπονσορετεςΑαααα, this last year. Φετος διάβασα την ανέβασαν και τα τραπέζια στο Σκορπιό πχ τα χτυπάνε απο 30 χιλιάρικα και πάνω. Αμα είσαι τσιπης και δίνεις λιγότερα σε βάζουν στην αναμονή.
Ο Kman γιατι φοράει ολοσωμο πορτοκαλί μαγιό;
Δεν είναι ο Σαββίδης ρε ... βάλτου ένα Τζόνυ κόκκινο οι κοινοί θνητοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά αρκεί να καίει στο λαιμόNα κεράσω?
Που τον θυμήθηκες τον Σαββίδη?Από τα αγαπημένα μου πουτανάκια εντός μπου.Δεν είναι ο Σαββίδης ρε ... βάλτου ένα Τζόνυ κόκκινο οι κοινοί θνητοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά αρκεί να καίει στο λαιμό
Να βγάζεις τ αγκάθια για να χύνει τζελΕχουμε αλοες στον κηπο. Κοβω φυλλα και τα χρησιμοποιω στο χεσιμο. Μαλακωνει και η επιδερμιδα...
Δόλωμα ο Άρχων;Να φωσφορίζει για να τραβάει Σάν τα ψάρια τις σπονσορετες
Απ το Τάλισκερ ρε ... που το χε σαν βάση και έφτιαχνε blends για υγρά καύσιμα διηπειρωτικού πυραύλου που μόνο το δικό του στομάχι άντεχε να κατεβάσειΠου τον θυμήθηκες τον Σαββίδη?Από τα αγαπημένα μου πουτανάκια εντός μπου.
Στην ίδια κατηγορία και ο Σαδ Μαν.
Τώρα το πουτανάκι μου είναι ο Καλόγερος.
Ημουν κακός μαζί του δυστυχώςΑπ το Τάλισκερ ρε ... που το χε σαν βάση και έφτιαχνε blends για υγρά καύσιμα διηπειρωτικού πυραύλου που μόνο το δικό του στομάχι άντεχε να κατεβάσει
Ασχετο ρε τυποι, τι κορυφωση της κιτσαριας και της βλαχειας ειναι το ολο στυλ ναμμος μυκονος σαμπανιες και αργιλεδες στην παραλια; Το γυφτοκιτσαριο βαραει κοκκινο.
Μην του το λες συνέχεια και συνηθίσει και του ξεφύγει στο "μοναστήρι"Ημουν κακός μαζί του δυστυχώς
Για το νέο μπιχλιμπίδι μου,φαντάσου ότι συνέχεια μου ζητάει να τον αποκαλώ όπως στο ακόλουθο βίντεο
Ε όχι ρε τύπε κι εσύ ... μεγάλη χοντράδα ! Είναι δυνατόν να μη σ αρέσει τέτοιο high aesthetic στυλ από έλληνες καταξιομένους αρχι(δια)τέκτονες ?Ασχετο ρε τυποι, τι κορυφωση της κιτσαριας και της βλαχειας ειναι το ολο στυλ ναμμος μυκονος σαμπανιες και αργιλεδες στην παραλια; Το γυφτοκιτσαριο βαραει κοκκινο.
Αφού το ζητάει.Μην του το λες συνέχεια και συνηθίσει και του ξεφύγει στο "μοναστήρι"