Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Το καλό που σου θέλω αλλιώς θα πας για παρέα σε Σαντ Μαν,Ζαν Κλώντ,Σαββίδη και πούσιΑΥΡΙΟ μπαινει
Το καλό που σου θέλω αλλιώς θα πας για παρέα σε Σαντ Μαν,Ζαν Κλώντ,Σαββίδη και πούσιΑΥΡΙΟ μπαινει
Πάμε λιμάνι για υποδοχή...ΑΥΡΙΟ μπαινει
Αδέρφια; Ωχ, άσχημη σημειολογία. Απεγνωσμένη έκκληση ψυχολογικής υποστήριξης.Ειδοποίησε τα αδέρφια στο νήμα μας.
Πάμε λιμάνι για υποδοχή...
Μεταγραφή αεροδρομίου ρε κόπανε,τι λιμάνι.Πάμε λιμάνι για υποδοχή...
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ γαμω τα παιδιαΜεταγραφή αεροδρομίου ρε κόπανε,τι λιμάνι.
Αδέρφια έγραψα βρε,όχι αδερφές.Αδέρφια; Ωχ, άσχημη σημειολογία. Απεγνωσμένη έκκληση ψυχολογικής υποστήριξης.
Καλά, φαινόταν από χτες που έβγαλα το ψυχογράφημά του στον αέρα ότι έχει πια τελειώσει και παραπαίει παραληρώντας ασταμάτητα. Εδώ πρέπει να σταματήσω γιατί δεν μπορείς να ξέρεις και τα όρια του καθενός.
Πάμε λιμάνι για υποδοχή...
Οποιος πειράξει Καργαμούνη,θα χει να κάνει μαζί μου.ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ γαμω τα παιδια
ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΜΟΝΟ.To ερωτημα βεβαια ειναι σε ποιο λιμανι δενει το γιοτ του Καραμαναρου. Λαιμο , Βουλα , Γλυφαδα , Ζεα, Μικρολιμανο ;
Να φέρουμε και τιγρόπουστα να τον αναλάβει ο Στρατάρας?ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ γαμω τα παιδια
Γιατί όμως εγώ να πρέπει να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του μέσου όρου?Γιατί να μην ανέβει ο άλλος στο δικό μου επίπεδο?
και σαν του kmn.. μην σου πωα ναι συγνωμη ναι σαν του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ πυκνα
Και τυρόπιτα και φρέντο; Ποσα βγαζεις;70 Κ για Καραμαναρο ειναι ο,τι ειναι για μας μια τυροπιτα κι ενα φρεντο εσπρεσσο.
Χριστέ και Παναγία...Γιατί να μην ανέβει ο άλλος στο δικό μου επίπεδο?
Και τυρόπιτα και φρέντο; Ποσα βγαζεις;
Εγω μεχρι φραπέ αντέχω.
Για κωλόχαρτο οι εφημερίδες...Κανω περικοπές , μη νομιζεις. Αντι να αγοραζω χαρτακια , στριβω τσιγαρο με εφημεριδες...
Για κωλόχαρτο οι εφημερίδες...