Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις πάει Βραζιλία κ το ξέρεις ή απλά υποθέτεις;; :think:
Διότι όπως σωστά είχες πει εσύ παραθέτεις στοιχεία για ανατ μπλοκ ενώ οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν στοιχεία κ εικάζουν

Δεν έχω πάει αλλά βλέπω βίντεο και φωτό τι περίπου παίζει.Εχεις δει εσύ έστω και έναν στο φόρουμ να έχει ανεβάσει φωτό μουνάρα Βραζιλιάνα έστω και μία?Η στα φόρουμ του εξωτερικού?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ δείχνω πραγματικές καταστάσεις.Βέβαια αν αντέξεις την κατάθλιψη και είσαι υπέρανω μπορείς να γαμήσεις κάποια μουνάρα στη βαθιά ρωσική επαρχία που θα στα πρήξει με την κλαψομουνίαση.Λογικό βέβαια με όσα περνάει.
Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε πάρτυ φάση όπως Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία κτλ που απλά γαμείς και δέρνεις.Ρωσία θέλουν οι γκόμενες βαθύ δεσμό,θέλουν να σε χώσουν στα προβλήματά τους.
Σίγουρα όμως ένας φυσικός γαμέας τα καταφέρνει και στη ρωσική επαρχία δεν είναι τόσο κακή επιλογή.
Τις τελευταίες μέρες ειδικά,το παραλήρημα σου δεν περιγράφεται

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Δεν έχω πάει αλλά βλέπω βίντεο και φωτό τι περίπου παίζει.Εχεις δει εσύ έστω και έναν στο φόρουμ να έχει ανεβάσει φωτό μουνάρα Βραζιλιάνα έστω και μία?Η στα φόρουμ του εξωτερικού?
Όχι ,,,βίντεο δεν έχω δει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όχι ,,,βίντεο δεν έχω δει

Εχει κάτι πόλεις Βραζιλία που παίζουν απόγονοι λευκών με γκόμενες όπως Σκανδιναυές αλλά είμαι βέβαιος οτι θα είναι υπερδύσκολες.Μου έλεγε ένας Ουρουγουανός για τη Φλοριανόπολη στη Βραζιλία που είναι κάπως έτσι.Αν πας σε γηγενείς μιγάδες μαύρες φυσικά θα γαμήσεις πολύ πιο εύκολα.Τα ίδια και Αργεντινή.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Τι λες τώρα?Για τις σπονσορέτς υπάρχουν υψηλά στάνταρντς.Υψος άνω του 180,λεπτές,ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΝΤΎΣΙΜΟ ,άψογη συμπεριφορά,υψηλό επίπεδο,παρουσία,θηλυκότητα,δυνατό μπούκι κτλ.Δεν είναι πολλές που τα καταφέρνουν να περάσουν τον πήχυ υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.
Δίνω σε μερικές ευκαιρία,είμαι γενναιόδωρος αλλά οι περισσότερες απορρίπτονται,δεν πιάνουν τα στάνταρτς.

eYZ60o.jpg

Haus9R.jpg
Δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ να σου πω την αλήθεια ,μπορεί η συγκεκριμένη μα αποτελεί εξαίρεση. ...
Το ντύσιμό της είναι χάλια, το παπούτσι-πολύ άσχημο. Ούτε το μαλλακι της είναι φτιαγμένο εκτός αν πρόλαβες και την ξεμάλλιασες. Μπορεί να είναι αδύνατο το κορμάκι της, δε φαίνεται και τόσο καλλίγραμμο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ να σου πω την αλήθεια ,μπορεί η συγκεκριμένη μα αποτελεί εξαίρεση. ...
Το ντύσιμό της είναι χάλια, το παπούτσι-πολύ άσχημο. Ούτε το μαλλακι της είναι φτιαγμένο εκτός αν πρόλαβες και την ξεμάλλιασες. Μπορεί να είναι αδύνατο το κορμάκι της, δε φαίνεται και τόσο καλλήγραμμο.
Πως εισαι ερωτα?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ντύσιμό της είναι χάλια, το παπούτσι-πολύ άσχημο. Ούτε το μαλλακι της είναι φτιαγμένο εκτός αν πρόλαβες και την ξεμάλλιασες. Μπορεί να είναι αδύνατο το κορμάκι της, δε φαίνεται και τόσο καλλήγραμμο.

Οι Πολωνέζες όντως δε φημίζονται για το μαλλί ή το ντύσιμο.Ούτε για τα δόντια βέβαια.Αναπληρώνουν όμως εντυπωσιακά σε πίπα οπότε πάντα συγχωρείς τις ατέλειες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εχει κάτι πόλεις Βραζιλία που παίζουν απόγονοι λευκών με γκόμενες όπως Σκανδιναυές αλλά είμαι βέβαιος οτι θα είναι υπερδύσκολες.Μου έλεγε ένας Ουρουγουανός για τη Φλοριανόπολη στη Βραζιλία που είναι κάπως έτσι.Αν πας σε γηγενείς μιγάδες μαύρες φυσικά θα γαμήσεις πολύ πιο εύκολα.Τα ίδια και Αργεντινή.
Ο κολλητός μου ζει φλοριαναπολις κ όλο δίχως λεφτά μού στέλνει φωτό από μουναρες που γαμαει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οι Πολωνέζες όντως δε φημίζονται για το μαλλί ή το ντύσιμο.Ούτε για τα δόντια βέβαια.Αναπληρώνουν όμως εντυπωσιακά σε πίπα οπότε πάντα συγχωρείς τις ατέλειες.
Ενώ εσύ για το μοντέρνο μαλλί και το στυλάτο ντύσιμο σου είσαι fashion icon τρομάρα σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες είναι πάντα πιο εντυπωσιακές από τις Πολωνέζες εννοείται.

PQixj2.jpg

Αν όμως δεν κοιτάς μόνο εμφάνιση αλλά σε ενδιαφέρει και η ουσία,επίδοση στο σεξ,πίπα ανωμαλίες τότε οι Πολωνέζες υπερέχουν.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής γαμάω και Πολωνέζες και Τσέχες και Ρωσίδες και Ουκρανέζες και Λευκορρωσίδες.Δεν επιμένω σε ένα μόνο στοιχείο φανατικά.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Εσύ ξέρεις. Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

PQixj2.jpg

Αν όμως δεν κοιτάς μόνο εμφάνιση αλλά σε ενδιαφέρει και η ουσία,επίδοση στο σεξ,πίπα ανωμαλίες τότε οι Πολωνέζες υπερέχουν.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής γαμάω και Πολωνέζες και Τσέχες και Ρωσίδες και Ουκρανέζες και Λευκορρωσίδες.Δεν επιμένω σε ένα μόνο στοιχείο φανατικά.
Αυτή μάλιστα.
Βάλε όμως και εσυ καμία ζώνη και ένα νούμερο πιο μικρό πουκάμισο. Μην κυκλοφορείς σαν λέτσος. Εκπρόσωπός μας είσαι

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

PQixj2.jpg

Πιο καλές στο σεξ είναι οι ρωσσιδες ουκρανες. Πολωνες Τσέχες ουγγαρεζες μαύρες ή (λατινες απο αυτές που έχεις δει στα βίντεο) ;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

PQixj2.jpg

Με μέτρο η "κονσέρβα",θα πάθεις τίποτα...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο καλές στο σεξ είναι οι ρωσσιδες ουκρανες. Πολωνες Τσέχες ουγγαρεζες μαύρες ή (λατινες απο αυτές που έχεις δει στα βίντεο) ;

Πολωνέζες μακράν.Καμία σχέση.Οι Πολωνέζες είναι καυλιάρες,θέλουν πούτσο,κάνουν deep throat,ανωμαλίες ό,τι θες.Μιλάμε για βιομηχανική πίπα.Είναι οι απόλυτες εργάτριες δεν μένεις ποτέ ανικανοποίητος,βαριά βιομηχανία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Πολωνέζες μακράν.Καμία σχέση.Οι Πολωνέζες είναι καυλιάρες,θέλουν πούτσο,κάνουν deep throat,ανωμαλίες ό,τι θες.Μιλάμε για βιομηχανική πίπα.Είναι οι απόλυτες εργάτριες δεν μένεις ποτέ ανικανοποίητος,βαριά βιομηχανία.
Κ τελευταίες;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτές κάνουν deep throat αλλά εσύ είσαι ντιπ για ντιπ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσύ ξέρεις. Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή μάλιστα.
Βάλε όμως και εσυ καμία ζώνη και ένα νούμερο πιο μικρό πουκάμισο. Μην κυκλοφορείς σαν λέτσος. Εκπρόσωπός μας είσαι
Ολικό ρεκτιφιέ θέλει το στυλ του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom