Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ολοι έχουμε γράψει μαλακίες κατά καιρούς. Με τον συγκεκριμένο όμως τίθεται οπως αντιλαμβάνεσαι και ποσοτικό θέμα.

Ξέρεις πολύ καλα οτι σε αρκετές περιπτώσεις εχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του.

Το αποτέλεσμα ποιό ήταν ;; Μετά απο 1-2 μήνες αρχίζει να με αναφέρει ονομαστικά σε συγκριτική βάση. Το ξέρεις οτι γράφω την αλήθεια.

Το οτι ένας κωλόγερος σαν την αφεντιά μου, σην δική του περίπου ηλικία η και μεγαλύτερη καταφέρνει μετά απο αρκετές βέβαια χλαπάτσες να γαμάει χωρίς να χρυσοπληρώνει σχετικά αξιόλογες γκόμενες, του χαλάει βέβαια το αφήγημα και αυτό τον τσουζει. Ατομα σαν και μένα η τον Τάσο είμαστε η μοναδική του ελπίδα να ξυπνήσει απο τα αυτιστικά του παραληρήματα. Οσοι τον επευφημούν τον χωνουν βαθυτερα σε αυτά. Βέβαια δεν απαντώ για να τον ξυπνήσω, απαντώ γιατί με προκαλεί.

Τέλος πάντων, σταματάω εδώ. Εγώ δεν θα ξαναποστάρω στο thread του ούτε θα ξανασχολιάσω κάτι. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

Εδώ θα είμαστε και θα δεις το αποτέλεσμα.
Ρε συ mind μη μας το κάνεις αυτό!
Να ανοίξουμε τουλάχιστον ένα νήμα όπου θα σολαρεις μόνος σου με τίτλο "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων";

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δείχνω πραγματικές καταστάσεις.Βέβαια αν αντέξεις την κατάθλιψη και είσαι υπέρανω μπορείς να γαμήσεις κάποια μουνάρα στη βαθιά ρωσική επαρχία που θα στα πρήξει με την κλαψομουνίαση.Λογικό βέβαια με όσα περνάει.
Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε πάρτυ φάση όπως Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία κτλ που απλά γαμείς και δέρνεις.Ρωσία θέλουν οι γκόμενες βαθύ δεσμό,θέλουν να σε χώσουν στα προβλήματά τους.
Σίγουρα όμως ένας φυσικός γαμέας τα καταφέρνει και στη ρωσική επαρχία δεν είναι τόσο κακή επιλογή.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σου λένε εγω ειχα quads , οι μαρκες μου ανηκουν , πως βρεθηκε ο Αρχοντας με royal flash , δε γινονται αυτα , ειναι μαθηματικως αδυνατα.
τυπε μας αφησες ολους πισω,εισαι ο πιο καλος μαθητης του αρχηγου ,μονο εσυ μπορεις να γραφεις σαν κι αυτον

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Εγώ δείχνω πραγματικές καταστάσεις.Βέβαια αν αντέξεις την κατάθλιψη και είσαι υπέρανω μπορείς να γαμήσεις κάποια μουνάρα στη βαθιά ρωσική επαρχία που θα στα πρήξει με την κλαψομουνίαση.Λογικό βέβαια με όσα περνάει.
Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε πάρτυ φάση όπως Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία κτλ που απλά γαμείς και δέρνεις.Ρωσία θέλουν οι γκόμενες βαθύ δεσμό,θέλουν να σε χώσουν στα προβλήματά τους.
Σίγουρα όμως ένας φυσικός γαμέας τα καταφέρνει και στη ρωσική επαρχία δεν είναι τόσο κακή επιλογή.
Ορθοτατος

Στοχιος της σλαβας είναι να σε βάλει σαν εξίσωση του προβλήματος της ώστε να ευαισθητοποιήσει τον εσωτερικό σου κόσμο για να τη δεσμευτείς σοβαρά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άρχοντα την Μαντώ την σπονσοράριζες;

Τι λες τώρα?Για τις σπονσορέτς υπάρχουν υψηλά στάνταρντς.Υψος άνω του 180,λεπτές,εντυπωσιακό ντύσιμο,άψογη συμπεριφορά,υψηλό επίπεδο,παρουσία,θηλυκότητα,δυνατό μπούκι κτλ.Δεν είναι πολλές που τα καταφέρνουν να περάσουν τον πήχυ υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.
Δίνω σε μερικές ευκαιρία,είμαι γενναιόδωρος αλλά οι περισσότερες απορρίπτονται,δεν πιάνουν τα στάνταρτς.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τι λες τώρα?Για τις σπονσορέτς υπάρχουν υψηλά στάνταρντς.Υψος άνω του 180,λεπτές,εντυπωσιακό ντύσιμο,άψογη συμπεριφορά,υψηλό επίπεδο,παρουσία,θηλυκότητα,δυνατό μπούκι κτλ.Δεν είναι πολλές που τα καταφέρνουν να περάσουν τον πήχυ υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.
Δίνω σε μερικές ευκαιρία,είμαι γενναιόδωρος αλλά οι περισσότερες απορρίπτονται,δεν πιάνουν τα στάνταρτς.
Αυτά τα κριτίρια είναι κοινά για όλους ή ο καθένας τα τροποποιεί ανάλογα με τις ανάγκες του?

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.652
Πόντοι
456
Kman2 μπορεί να μην είμαι του σπορ που ασχολείσαι, εν τούτοις απολαμβάνω να σε διαβάζω, πραγματικά. Επειδή κάποιες σελίδες πίσω είδα ότι ασχολήθηκες με αυτούς που αντλούν την ύπαρξή τους από την εναντίωσή τους προς σε εσένα, και επειδή είδα πως εκνευρίστηκες (κακώς), σου προτείνω, αν δεν το κάνεις ήδη, προσπέραση. Προσωπικά διαβάζω μόνο εσένα, τον βαλκάνιο, τον uplauber και τον τάσο μένοντας έτσι στο θέμα του νήματος.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.652
Πόντοι
456
Α, και τον volcano. Ενώ στην αρχή, στις παρουσιάσεις του, ήταν λίγο δύσκολος στη γραφή του, έχει εξελιχθεί πολύ καλά.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Αυτά τα κριτίρια είναι κοινά για όλους ή ο καθένας τα τροποποιεί ανάλογα με τις ανάγκες του?

Σα να ρωτάει ο Ιάκωβος του Αλφαίου τον Χριστό αν οι διδασκαλίες του ισχυουν για όλους ή ειναι εξατομικευσιμες.

1000 "Κμαν Ημων" και 3 χρονια νηστεια και αποχή μπας και μετανοήσεις. Λιαν επιεικώς. Εχει παραγινει η κατασταση με τους βλασφημους.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ίσως πληρεί τα περισσότερα κριτήρια, απλά μερικές φορές τρώει τζατζικια και ρευεται....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Της το πα ευγενικα εγω αλλα δεν με πιστευε...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.652
Πόντοι
456
Κωδικοποιω τα γραφόμενα μου ώστε να τα διαβάζουν δυνατή λύτες :confused:

Εντάξει, δεν είναι ωραίο να το λέω αυτό, αλλά δυστυχώς λόγω της γραφής σου έχαναν πολύ (για μένα πάντα) οι παρουσιάσεις σου. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη, μπράβο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Α, και τον volcano. Ενώ στην αρχή, στις παρουσιάσεις του, ήταν λίγο δύσκολος στη γραφή του, έχει εξελιχθεί πολύ καλά.

Ο volcano ειναι κρυφοκμανιστης , closeted που λενε , δεν εχει κανει ακομα το coming out γι αυτο μερικες φορες ειναι σε συγχυση , αλλα σιγα σιγα το αποδεχεται , follow the white rabbit φαση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Εντάξει, δεν είναι ωραίο να το λέω αυτό, αλλά δυστυχώς λόγω της γραφής σου έχαναν πολύ (για μένα πάντα) οι παρουσιάσεις σου. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη, μπράβο.
Μισθωνω πλέον συγγραφέα διορθωτη να ΜΟΥ ολοκληρώνει τα κειμενα :rockon:
ΤΟ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom