Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Μόνο εσύ κ εγώ γαμαμε πιθηκια
Όλοι οι άχρηστοι στο ανατ μπλοκ διαφεύγουν στον τρίτο κόσμο για να γαμησουν καμία φτωχή άπορη τριτοκοσμική γκόμενα εκμεταλλευόμενη τη δυστυχία της :confused:
ενω ουγκαντα και λατινικη αμερικη απο δισεκατομμυριουχες και πανω
mon dieux
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μισθωνω πλέον συγγραφέα διορθωτη να ΜΟΥ ολοκληρώνει τα κειμενα :rockon:
ΤΟ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ
εισαι σε σωστο δρομο
αρχιζεις και γραφεις σωστα τα ελληνικα γιαβρι μ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.652
Πόντοι
456
Ο volcano ειναι κρυφοκμανιστης , closeted που λενε , δεν εχει κανει ακομα το coming out γι αυτο μερικες φορες ειναι σε συγχυση , αλλα σιγα σιγα το αποδεχεται , follow the white rabbit φαση.

Εσένα σε παρακολουθώ, χωρίς να έχω εντρυφύσει, όπως και τον trovadouro, χωρίς όμως να ενστερνίζομαι την σκληρότητα στο λόγο του. Αυτά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Εσένα σε παρακολουθώ, χωρίς να έχω εντρυφύσει, όπως και τον trovadouro, χωρίς όμως να ενστερνίζομαι την σκληρότητα στο λόγο του. Αυτά.

Εγω ένας απλος μαθητής του Αρχοντα είμαι , προσπαθώ να ερμηνευσω τις Αρχοντικες γραφές , τιποτα περισσοτερο. Ισως σε μια δεκαετια να εξελιχθω σε Ευαγγελιστη.

Ο Τροβαδούρος ειναι γενικώς σκληρός καργίολης , ραντεβού θανάτου , πτώματα σε πηγάδια κι ετσι. Οποιος τον εχει προκαλεσει , εχει χαθει απ το φορουμ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ μιλάω για το θέμα το σπόνσορινγκ.Μπορεί ο άλλος να αμφισβητήσει όσα γράφω.Να πει όχι ρε δεν είναι το πολωνικό μπούκι το καλύτερο,το ρωσικό υπερέχει.Η να πει με τις Ρωσίδες είναι πιο χαλαρός,οι Ουκρανέζες στα πρήζουν.Η καλύτερα μουνιά γαμάς Ουκρανία παρά Λευκορρωσία.Να γράψει τα αντίθετα από όσα λέω.
Η να πει η ρωσική επαρχία είναι γαμάτη τη βρίσκω εκεί πέρα,ποια κατάθλιψη και μαλακίες,η ουκρανική επαρχία είναι γεμάτη μουνιά,δεν έχει φύγει καμία.Μπορούν να γράψουν τα αντίθετα και να το τεκμηριώσουν.
Ομως τι γράφουν?Τίποτα επί της ουσίας.Μόνο για εμένα και ξανά για εμένα.Το θέμα είναι το σπόνσορινγκ τι έχεις να γράψεις περί αυτού?Είναι καλύτερα να σπονσοράρεις Δύση,ανατολικές χώρες ή Μεσόγειο?Ποια είναι η άποψή σου? κτλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εγώ μιλάω για το θέμα το σπόνσορινγκ.Μπορεί ο άλλος να αμφισβητήσει όσα γράφω.Να πει όχι ρε δεν είναι το πολωνικό μπούκι το καλύτερο,το ρωσικό υπερέχει.Η να πει με τις Ρωσίδες είναι πιο χαλαρός,οι Ουκρανέζες στα πρήζουν.Η καλύτερα μουνιά γαμάς Ουκρανία παρά Λευκορρωσία.Να γράψει τα αντίθετα από όσα λέω.
Η να πει η ρωσική επαρχία είναι γαμάτη τη βρίσκω εκεί πέρα,ποια κατάθλιψη και μαλακίες,η ουκρανική επαρχία είναι γεμάτη μουνιά,δεν έχει φύγει καμία.Μπορούν να γράψουν τα αντίθετα και να το τεκμηριώσουν.
Ομως τι γράφουν?Τίποτα επί της ουσίας.Μόνο για εμένα και ξανά για εμένα.Το θέμα είναι το σπόνσορινγκ τι έχεις να γράψεις περί αυτού?Είναι καλύτερα να σπονσοράρεις Δύση,ανατολικές χώρες ή Μεσόγειο?Ποια είναι η άποψή σου? κτλ.
Γιατί να μην πάω Ζιμπάμπουε να γαμησω με δέκα ευρώ σπονσορετα οχταρι μαύρη να κάνω κ τα μπάνια μου
κ αντί αυτού μα πάω Κίεβο να γαμησω εννιάρι με δύο τρεις χιλιάδες ευρώ;;

ποια τα πλεονεκτήματα;;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Γιατί να μην πάω Ζιμπάμπουε να γαμησω με δέκα ευρώ σπονσορετα οχταρι μαύρη να κάνω κ τα μπάνια μου

ποια τα πλεονεκτήματα;;

Δεν έχει θάλασσα η Ζιμπαμπουε , γι αυτο. Μια λιμνη με κροκοδειλους εχει απ ο,τι θυμαμαι. :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

ποια τα πλεονεκτήματα;;

Δεν υπάρχει μαύρη οχτάρι,τα έχουμε εξηγήσει αυτά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Δεν υπάρχει μαύρη οχτάρι,τα έχουμε εξηγήσει αυτά.
Ωραία αλλάζω τη χώρα
Γιατί να μην πάω Βραζιλία κ να φάω μια λευκανα οχταρι με ένα γεύμα κ να κάνω τα μπανάκια μου κ να τρέχω για οχταρι σπονσορετα με δύο τρεις χιλιάδες στο κρύο Κίεβο;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραία αλλάζω τη χώρα
Γιατί να μην πάω Βραζιλία κ να φάω μια λευκανα οχταρι με ένα γεύμα κ να κάνω τα μπανάκια μου κ να τρέχω για οχταρι σπονσορετα με δύο τρεις χιλιάδες στο κρύο Κίεβο;;

Βραζιλία,Βενεζουέλα μπορεί κάτι να γίνεται δεν το αποκλείω εντελώς.Θα έχει σίγουρα και μερικές άσπρες.Ομως πού να τρέχεις στου διαόλου τη μάνα?Οι παράδεισοι είναι δίπλα.
Και γιατί να μετράς στη Βραζιλία περισσότερο από την Ουκρανία για το ίδιο πάντα επίπεδο γκόμενας μιλάμε?Δεν το καταλαβαίνω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Ωραία αλλάζω τη χώρα
Oκει. Αλλά μην ξεχνας οτι σ'αυτες τις εξωτικες χώρες υπάρχει και ανταγωνισμος για τον Άρχοντα. Ενω στο μπλοκ ειναι μονοπώλειο , διαλυει τον ανταγωνισμο , χρυση ορδη φαση.
2y77fyealwg31.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Βραζιλία,Βενεζουέλα μπορεί κάτι να γίνεται δεν το αποκλείω εντελώς.Θα έχει σίγουρα και μερικές άσπρες.Ομως πού να τρέχεις στου διαόλου τη μάνα?Οι παράδεισοι είναι δίπλα.
Και γιατί να μετράς στη Βραζιλία περισσότερο από την Ουκρανία για το ίδιο πάντα επίπεδο γκόμενας μιλάμε?Δεν το καταλαβαίνω.
Ναι αλλά την μια την τρως τζάμπα σπονσοραρισμα κ την άλλη με δύο τρεις χιλιάδες ευρώ όπως έλεγες
Επίσης κανείς μπάνια σε παραδεισένια νησιά ,τρως φρέσκα ψάρια πίνεις κοκτέιλ κ κάθε μέρα με διαφορετικά μωρά δλδ δέκα μέρες εκεί πέντε μωρά κ τζάμπα ενώ ανατ Ευρώπη πέντε μωρά ίσον δέκα χιλιάδες ευρω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μία δίμετρη Βραζιλιάνα που μοιάζει με Ρωσίδα πιστεύεις θα ζητάει λιγότερα από την ίδια Ρωσίδα στη Μόσχα?Εγώ σου λέω θα ζητάει διπλά επειδή εκεί μετράει περισσότερο,Μόσχα έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Βραζιλία δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις γκόμενες όπως Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία κτλ.Το θεωρώ αδύνατο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Μία δίμετρη Βραζιλιάνα που μοιάζει με Ρωσίδα πιστεύεις θα ζητάει λιγότερα από την ίδια Ρωσίδα στη Μόσχα?Εγώ σου λέω θα ζητάει διπλά επειδή εκεί μετράει περισσότερο,Μόσχα έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Βραζιλία δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις γκόμενες όπως Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία κτλ.Το θεωρώ αδύνατο.
Έχεις πάει Βραζιλία κ το ξέρεις ή απλά υποθέτεις;; :think:
Διότι όπως σωστά είχες πει εσύ παραθέτεις στοιχεία για ανατ μπλοκ ενώ οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν στοιχεία κ εικάζουν

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το μονο μπαν που μπορει να γινει ειναι απο τον αρχηγό προς το σαητ.

Η μονη βιζα που πιανει στα χερια του ο αρχηγος ειναι η βιζα που δινει ο Αρχοντας προς το crew των αεροπλανων ,οπως τοτε που πηγε ηπα

Διπλωμα αυτοκινητου/μοτοσικλετας ζηταει ΜΟΝΟ ο Αρχοντσς απο τους αστυνομικους οταν τον σταματανε για ελεγχο
Μήπως έχει δείρει και τον Τσακ Νόρις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom