Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Aυτά τα κάνει το αυτοκολλητάκι σου ο Β.Π. Και ο πρώτος κουκουλοφόρος
Πότε έκανα αναφορά σε ποστ σου μωρη Deana Cross γαμώ τους κλώνους σου και τη Ρουμανία σου;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φίλε πέρα από τη πλακα που προφανώς γίνεται παραπάνω.

Αν πιστεύεις πραγματικά οτι ο άνθρωπος τα λέει σωστά ακολούθησε το παράδειγμά του.

Πήγαινε δηλαδή 2 εβδομάδες Κίεβο και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που δίνει.

Κατόπιν έλα να συζητήσουμε εκ του αποτελέσματος συμπεριλαμβανομένου του "λογαριασμού".

Αν το πιστεύεις πραγματικά ορίστε "πεδίον μάχης και δόξης λαμπρόν".
Εντάξει,μπορούμε απλά να φιλτράρουμε όσα γράφει...
Από το να διαβάζουμε άτομα που δεν έχουν πάει ούτε μέχρι τη Σόφια ή ποστάρουν πως γαμουσαν επί Γκορμπατσόφ,καλύτερα είναι..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φοβερή κατάσταση.Τι λύσσα τους έχει πιάσει?Εδώ μιλάμε για σπόνσορινγκ και αυτοί ασχολούνται συνεχώς με εμένα.Επί του αντικειμένου τίποτα.
Βασικά το πρόβλημα των ψωλίστ είναι οτι δε γουστάρουνε να διαβάζουνε κάποια πράγματα έτσι τελείως αφιλτράριστα.Τι να κάνουμε?Δεν είμαστε PC.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• B9kFyd8IgAAnTqE.jpg
    B9kFyd8IgAAnTqE.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 24

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Έχουν πάθει παράκρουση τα ΝΑΥΑΓΙΑ μετά τις τελευταίες επιτυχίες του Αρχοντα...

Οι haters βγάζουν κακία και μένος ,λοιδωρούν και χλευαζουν τον Αρχηγό ενώ καταπίνουν τα ψυχοφάρμακα τους ...

Συνημμένα

• haters-gonna-hate.jpg
    haters-gonna-hate.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εντάξει,μπορούμε απλά να φιλτράρουμε όσα γράφει...
Από το να διαβάζουμε άτομα που δεν έχουν πάει ούτε μέχρι τη Σόφια ή ποστάρουν πως γαμουσαν επί Γκορμπατσόφ,καλύτερα είναι..

Θέλεις να μας πεις πως ακριβώς φιλτράρεις το " Κατουράω και χύνω στη μούρη τους διαφωνούντες" ;;

Καλύτερα αφησέ το φίλε. Εντάξει τον συμπαθείς, θες να τον βοηθήσεις, άφησέ το εκεί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θέλεις να μας πεις πως ακριβώς φιλτράρεις το " Κατουράω και χύνω στη μούρη τους διαφωνούντες" ;;

Καλύτερα αφησέ το φίλε. Εντάξει τον συμπαθείς, θες να τον βοηθήσεις, άφησέ το εκεί.
Δηλαδή όσοι έχουμε μερικές χιλιάδες ποστ δεν έχουμε γράψει και μαλακίες;

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ένα άτομο με τη δική σου ευφυία δεν ξέρει να διαλέγει τις μάχες του,πατάει ότι μπανανόφλουδα του ρίχνουν στο διάβα του με αποτέλεσμα να γράφει τα ίδια και τα ίδια σεντόνια κατά του kman;

Γίνε λίγο Τάσος και άσε τίποτα να πέσει κάτω.
Μεταξύ μας τα γράφουμε,μεταξύ μας τα διαβάζουμε,νομίζεις ότι π.χ. με νευριάζει στα σοβαρά ο άλλος ο ρουμανοδαχτυλάκιας;
Ποιος τον γαμαει ρε συ...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς βλέπει μια Ουκρανέζα το Gliwice.Σλαβική μαγεία.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Καλά, υπέπεσε στην αντίληψή σου κάπου να ζητάω ελεημοσύνη; εγώ τον άντρα ανάμεσα στα πόδια μου δεν τον αφήνω να πλησιάσει αν δεν τον γουστάρω.
Πρεπει να εχεις:
- λεπτα χαρακτηριστικα
-υψος πανω απο 1,85
-αδυνατη

Οποτε καταλαβαινεις πως σαν ελληνιδα, τα χαρακτηριστικα σου δεν εχουν ουδεμια τυχη και δεν προκρινεσαι απο τον Αρχοντα ουτως ωστε να βγαλεις κι εσυ ενα ευκολο χιλιαρικακι....

Τελευταία τροποποίηση:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Πρεπει να εχεις:
- λεπτα χαρακτηριστικα
-υψος πανω απο 1,85
-αδυνατη

Οποτε καταλαβαινεις πως σαν ελληνιδα, τα χαρακτηριστικα δεν προτιμουντε και δεν προκρινεσαι απο τον Αρχοντα ουτως ωστε να βγαλεις ενα ευκολο χιλιαρικακι....
Πόσο τυχερή αισθάνομαι που δεν έχω την ανάγκη να ανέχομαι οποιονδήποτε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δηλαδή όσοι έχουμε μερικές χιλιάδες ποστ δεν έχουμε γράψει και μαλακίες;

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ένα άτομο με τη δική σου ευφυία δεν ξέρει να διαλέγει τις μάχες του,πατάει ότι μπανανόφλουδα του ρίχνουν στο διάβα του με αποτέλεσμα να γράφει τα ίδια και τα ίδια σεντόνια κατά του kman;

Γίνε λίγο Τάσος και άσε τίποτα να πέσει κάτω.
Μεταξύ μας τα γράφουμε,μεταξύ μας τα διαβάζουμε,νομίζεις ότι π.χ. με νευριάζει στα σοβαρά ο άλλος ο ρουμανοδαχτυλάκιας;
Ποιος τον γαμαει ρε συ...
Ολοι έχουμε γράψει μαλακίες κατά καιρούς. Με τον συγκεκριμένο όμως τίθεται οπως αντιλαμβάνεσαι και ποσοτικό θέμα.

Ξέρεις πολύ καλα οτι σε αρκετές περιπτώσεις εχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του.

Το αποτέλεσμα ποιό ήταν ;; Μετά απο 1-2 μήνες αρχίζει να με αναφέρει ονομαστικά σε συγκριτική βάση. Το ξέρεις οτι γράφω την αλήθεια.

Το οτι ένας κωλόγερος σαν την αφεντιά μου, σην δική του περίπου ηλικία η και μεγαλύτερη καταφέρνει μετά απο αρκετές βέβαια χλαπάτσες να γαμάει χωρίς να χρυσοπληρώνει σχετικά αξιόλογες γκόμενες, του χαλάει βέβαια το αφήγημα και αυτό τον τσουζει. Ατομα σαν και μένα η τον Τάσο είμαστε η μοναδική του ελπίδα να ξυπνήσει απο τα αυτιστικά του παραληρήματα. Οσοι τον επευφημούν τον χωνουν βαθυτερα σε αυτά. Βέβαια δεν απαντώ για να τον ξυπνήσω, απαντώ γιατί με προκαλεί.

Τέλος πάντων, σταματάω εδώ. Εγώ δεν θα ξαναποστάρω στο thread του ούτε θα ξανασχολιάσω κάτι. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

Εδώ θα είμαστε και θα δεις το αποτέλεσμα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Πόσο τυχερή αισθάνομαι που δεν έχω την ανάγκη να ανέχομαι οποιονδήποτε
Τυχερή ειναι μόνο αυτη που παιρνει την ευλογία του Αρχοντος επι πληρωμή.

Οι υπολοιπες ειναι βλασφημες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Μη αναφέρετε το όνομα του @τασος3 ,,,μεσημεριανές ώρες

Πάντα κάνει σιεστα :confused:

Μετά τις εννια μονο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως έτσι.

Αν βρεις βέβαια κάποια γκόμενα να γαμάς βελτιώνεται η κατάσταση.
Υπόψιν βέβαια οτι πολλά κτίρια που φαίνονται χάλια το πρωί φαντάζουν γαμάτα το βράδυ.Είναι κοινή κατάσταση σε όλες τις σλαβικές χώρες.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Εσείς όμως με τις δήθεν επευφημίες εκεί θα τον φτάσετε.

Το ζήτημα είναι ότι η αρχηγάρα σας,πέρα από το κόμπλεξ ανωτερότητας,τις ψευδείς ιδέες μεγαλείου,την επιδεξιομανία είναι και σκατόψυχος.

Η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλου μέλους (ιδίως χωρίς την άδεια του) είναι λόγος για μόνιμο μπαν και κακώς τον κρατάνε ακόμη εδώ μέσα.
Το μονο μπαν που μπορει να γινει ειναι απο τον αρχηγό προς το σαητ.

Η μονη βιζα που πιανει στα χερια του ο αρχηγος ειναι η βιζα που δινει ο Αρχοντας προς το crew των αεροπλανων ,οπως τοτε που πηγε ηπα

Διπλωμα αυτοκινητου/μοτοσικλετας ζηταει ΜΟΝΟ ο Αρχοντσς απο τους αστυνομικους οταν τον σταματανε για ελεγχο

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Τυπική ρωσική επαρχία.Θα μπορούσατε να ζήσετε σε τέτοιο μέρος?Είναι να βαράς ενέσεις ή να αρχίσεις τις βότκες.Ολες οι επαρχιακές πόλεις στη Ρωσία είναι κάπως έτσι.

Αν βρεις βέβαια κάποια γκόμενα να γαμάς βελτιώνεται η κατάσταση.

Θα παρακαλουσαν οι ψωλιστ να μεινουν σε μια πολη σαν το Ροστοφ. Μιλαμε για τρελη αναβαθμιση σε σχεση με τα υπογεια του Μεταξουργειου που μενουν τώρα. Γκομενα δε βρισκουν ετσι κι αλλιως. Μαλακια βαρανε με τα μουνετα που ποσταρει ο Αρχων.
Το παιγνιο ανεστραφη υπο τους ορους του Αρχοντα και αντιδρουν. Σου λένε εγω ειχα quads , οι μαρκες μου ανηκουν , πως βρεθηκε ο Αρχοντας με royal flash , δε γινονται αυτα , ειναι μαθηματικως αδυνατα.

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom