Δηλαδή όσοι έχουμε μερικές χιλιάδες ποστ δεν έχουμε γράψει και μαλακίες;
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ένα άτομο με τη δική σου ευφυία δεν ξέρει να διαλέγει τις μάχες του,πατάει ότι μπανανόφλουδα του ρίχνουν στο διάβα του με αποτέλεσμα να γράφει τα ίδια και τα ίδια σεντόνια κατά του kman;
Γίνε λίγο Τάσος και άσε τίποτα να πέσει κάτω.
Μεταξύ μας τα γράφουμε,μεταξύ μας τα διαβάζουμε,νομίζεις ότι π.χ. με νευριάζει στα σοβαρά ο άλλος ο ρουμανοδαχτυλάκιας;
Ποιος τον γαμαει ρε συ...
Ολοι έχουμε γράψει μαλακίες κατά καιρούς. Με τον συγκεκριμένο όμως τίθεται οπως αντιλαμβάνεσαι και ποσοτικό θέμα.
Ξέρεις πολύ καλα οτι σε αρκετές περιπτώσεις εχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του.
Το αποτέλεσμα ποιό ήταν ;; Μετά απο 1-2 μήνες αρχίζει να με αναφέρει ονομαστικά σε συγκριτική βάση. Το ξέρεις οτι γράφω την αλήθεια.
Το οτι ένας κωλόγερος σαν την αφεντιά μου, σην δική του περίπου ηλικία η και μεγαλύτερη καταφέρνει μετά απο αρκετές βέβαια χλαπάτσες να γαμάει χωρίς να χρυσοπληρώνει σχετικά αξιόλογες γκόμενες, του χαλάει βέβαια το αφήγημα και αυτό τον τσουζει. Ατομα σαν και μένα η τον Τάσο είμαστε η μοναδική του ελπίδα να ξυπνήσει απο τα αυτιστικά του παραληρήματα. Οσοι τον επευφημούν τον χωνουν βαθυτερα σε αυτά. Βέβαια δεν απαντώ για να τον ξυπνήσω, απαντώ γιατί με προκαλεί.
Τέλος πάντων, σταματάω εδώ. Εγώ δεν θα ξαναποστάρω στο thread του ούτε θα ξανασχολιάσω κάτι. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Εδώ θα είμαστε και θα δεις το αποτέλεσμα.