Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Δεν εχω link αλλά έγινε. Σε αυτό το thread νομίζω.Πότε έγινε αυτό ;
Δεν εχω link αλλά έγινε. Σε αυτό το thread νομίζω.Πότε έγινε αυτό ;
απεραντη μανια,πελώρια λαχτάραΒρήκα καινούργιες ουκρανέζες σπονσορέτς πολλά υποσχόμενες.Για να δούμε.
σε κοβω να τα χεις τα κιλακια σου,να ξες,δεν αρεσουν οι σωματικως ευκαταστατες στον αρχηγοεγώ τον άντρα ανάμεσα στα πόδια μου δεν τον αφήνω να πλησιάσει
Ναι το δικό σου το νήμα που είχες βγει στα ΤΟΠ 3 ναυάγια διεγράφη...Ναι μπορεί. Αλλά δεν συζητάμε για εμένα τώρα.
Συγγνώμη αλλά η πολωνή σου φαίνεται κακομοίραΟντως δεν τα άνοιγε πολύ τα πόδια και με παραξένεψε.Δεν έβγαλε κιχ όμως,οι επιβάτες δεν κατάλαβαν τίποτα.Βοήθησε και το καπέλο βέβαια.
Εδώ η Τσέχα στο διαμέρισμα.
Γενικά οι Τσέχες στα exhibiotionisms είναι δυνατές την άλλη τη δαχτύλιαζα το 2008 στην παραλία Ελλη στη Ρόδο μπροστά σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά.
Αλλά και οι Πολωνέζες κάτι κάνουν.Εδώ στο Κράκωβ το Μάιο η δικιά μου ήρθε στο ραντεβού χωρίς σουτιέν και κάποια στιγμή όπως βολτάραμε πετάχτηκε η ρώγα έξω.
Αυτή τη φορά όμως η Ουκρανέζα έδωσε ρέστα με τις ζαρτιέρες που της αγόρασα.Πόδια ατελείωτα.Γύρισε σπίτι χωρίς κυλότα.
Ναι είπαμε εγώ είμαι μεγαναυάγιο.Ναι το δικό σου το νήμα που είχες βγει στα ΤΟΠ 3 ναυάγια διεγράφη...
Αυτό είναι το λιγότερο αγαπητήΣυγγνώμη αλλά η πολωνή σου φαίνεται κακομοίρα
Κάθε μέρα ξεπερνάει τον εαυτό του?
Είσαι το πρότυπο μου...Ναι είπαμε εγώ είμαι μεγαναυάγιο.
Κακάσχημος, ζουμπάς, καράφλας, αγράμματος, ανεργος, απένταρος, βλέπω μουνί μόνο σε βαφτίσεις, και εχω ταξιδέψει μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μου.
Όπα!Αυτά περί κοπρολαγνείας και μπινελικίων προς πάσα επικριτική κατεύθυνση τα ξέρω.Θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά φίλε ;;
Να σου θυμήσω λοιπόν μερικα πράγματα για τον Kman2.
Επανειλημένα εχει χρησιμοποιήσει εκφράσεις του τύπου
" Χύνω και κατουράω στη μούρη τους αμφισβητίες".
"Εγώ βάζω τα standards όλοι οι άλλοι είστε μαλάκες. Αν δεν κάνετε αυτό που λέω θα πάρετε τα αρχίδια σας"
Εξέθεσε τα προσωπικά στοιχεία του μέλους dragcrx οταν λανθασμένα πίστεψε οτι αυτός διέρευσε κάποια φωτογραφία του.
Ισχυριζόταν εξόφθαλμες μαλακίες οπως για παράδειγμα οτι τον κυνηγούσε η ΚGB στο Μινσκ. Η οτι πήγαινε σε τραμ στο Ανατολικό μπλοκ και έβαζε σε άγνωστες μουνόχερα.
Ανέβαζε φωτογραφίες δύστυχων πολωνέζων με τα σκατά του στο στόμα τους παρουσιάζοντάς το ως "επίτευγμα".
Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλα το σταματάω εδώ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ;;
Και τέλος πάντων τι θέλετε να αποσυρθούμε οσοι τον επικρίνουμε από το thread και να μείνουν οσοι τον επευφημούν ;;
Στα αλήθεια του κάνουν καλό αυτοί που τον επευφημούν ;; Διότι το οτι έχει πρόβλημα κάνει κρα απο χιλιόμετρο ;;
Αντε λοιπόν να το κόψουμε οσοι του τη πέφτουμε και να μείνουν μόνο οι επικροτούντες.
Οσες φορές προσωπικά το δοκίμασα, μετά από λίγο καιρό ξεκινούσε πάντα αναφορές σε εμένα σε συγκριτική βάση. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΧΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ;;
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Ρωτάς κι εσύ κάτι πράγματαΤόσο κάφρος?
Πάλι θα σε μαδήσουν ρε κακομοίρογλου...Βρήκα καινούργιες ουκρανέζες σπονσορέτς πολλά υποσχόμενες.Για να δούμε.
Πού θα πάει, θα έρθει και η σειρά μουΚαρακατακαημένη Μαντώ μια ζωή ουραγός...
Εδωσε το facebook id του dragcrx δημοσίως γιατί πίστεψε λανθασμένα οτι ο dragcrx διέρευσε μια δική του φωτογραφία.Όπα!Αυτά περί κοπρολαγνείας και μπινελικίων προς πάσα επικριτική κατεύθυνση τα ξέρω.
Έδωσε όμως στοιχεία άλλου μέλους δημοσίως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρωτάς κι εσύ κάτι πράγματα
Τέτοιες μαλακίες του γράφετε για ισχύ πυρός και άλλα "χαριτωμένα",αυτός τα πιστεύει 100% και επιδεινώνεται η κατάσταση του.Εμφυλιος πολεμος αναμεσα στους ψωλαδες. Δεν αντεχουν την ισχυ πυρος του Αρχηγου. Αρχισαν να τρωγονται μεταξυ τους σα τους πολιορκημενους του Σταλινγκραντ.
Έκανε κάτι τέτοιο και δεν τον έχουν σουτάρει ακόμη?Εδωσε το facebook του dragcrx δημοσίως γιατί πίστεψε λανθασμένα οτι ο dragcrx διέρευσε μια δική του φωτογραφία.
Μπόχα και δυσωδία στο νήμα μετά την εμφάνιση χοντρής ελλεϊνίδας ...Εμφυλιος πολεμος αναμεσα στους ψωλαδες. Δεν αντεχουν την ισχυ πυρος του Αρχηγου. Αρχισαν να τρωγονται μεταξυ τους σα τους πολιορκημενους του Σταλινγκραντ.
Και γιατι δεν εδινε και ο gragcrx το φεις του kman για πατσισει ; Ετσι λυνονται αυτα , αντρικεια.Εδωσε το facebook του dragcrx δημοσίως γιατί πίστεψε λανθασμένα οτι ο dragcrx διέρευσε μια δική του φωτογραφία.
Υπερβαλεις τυπε. Στο ξαναειπα. Γκουγκλαρε "Issei Sagawa" για να κατανοησεις τι σημαινει επιδεινωση. Εχει λιγο ακομα ο Αρχοντας για να φτασει εκει.Τέτοιες μαλακίες του γράφετε για ισχύ πυρός και άλλα "χαριτωμένα",αυτός τα πιστεύει 100% και επιδεινώνεται η κατάσταση του.
Εσείς όμως με τις δήθεν επευφημίες εκεί θα τον φτάσετε.Και γιατι δεν εδινε και ο gragcrx το φεις του kman για πατσισει ; Ετσι λυνονται αυτα , αντρικεια.
Υπερβαλεις τυπε. Στο ξαναειπα. Γκουγκλαρε "Issei Sagawa" για να κατανοησεις τι σημαινει επιδεινωση. Εχει λιγο ακομα ο Αρχοντας για να φτασει εκει.
Το πως αντιδρά ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση φίλε. Απλά δεν ξέρω.Και γιατι δεν εδινε και ο gragcrx το φεις του kman για πατσισει ; Ετσι λυνονται αυτα , αντρικεια.
Και από την ανορθογραφία του τον καταλαβαίνει κανείς.Μιλάς στον βιτάμα αν δεν το εχεις καταλαβει..