Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε σεις, τον έχετε ματιάσει τον άνθρωπο.
Όταν λεει μαλακίες με περισπούδαστο υφάκι αυτοπαρουσιαζόμενος ως πετυχημένος μπον βιβερ,θα υπάρξει η ανάλογη αντίδραση.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Οντως δεν τα άνοιγε πολύ τα πόδια και με παραξένεψε.Δεν έβγαλε κιχ όμως,οι επιβάτες δεν κατάλαβαν τίποτα.Βοήθησε και το καπέλο βέβαια.
Εδώ η Τσέχα στο διαμέρισμα.

Γενικά οι Τσέχες στα exhibiotionisms είναι δυνατές την άλλη τη δαχτύλιαζα το 2008 στην παραλία Ελλη στη Ρόδο μπροστά σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά.
Αλλά και οι Πολωνέζες κάτι κάνουν.Εδώ στο Κράκωβ το Μάιο η δικιά μου ήρθε στο ραντεβού χωρίς σουτιέν και κάποια στιγμή όπως βολτάραμε πετάχτηκε η ρώγα έξω.

Haus9R.jpg

Αυτή τη φορά όμως η Ουκρανέζα έδωσε ρέστα με τις ζαρτιέρες που της αγόρασα.Πόδια ατελείωτα.Γύρισε σπίτι χωρίς κυλότα.

Έχεις πέσει αρχηγέ μου φαίνεται. Έχεις ρίξει τα στάνταρντ σου.
Ετσι όπως σας βλέπω δίπλα δίπλα στη φώτο, ζήτημα να ναι 1.70 η τύπισσα

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συνημμένα

• 45520549472_181956f7ae_b.jpg
    45520549472_181956f7ae_b.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • de02f0ffeb241fffeb6b128e1d0f577f.jpg
    de02f0ffeb241fffeb6b128e1d0f577f.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 37

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Οι Ελληνίδες παριστάνουν συνέχεια τις σεξουλιάρες αλλά στο δια ταύτα τίποτα.Για αυτό όλοι τη βρίσκουν με ξένες.
Θα έκανε και θα έρανε,σιγά τα ωά.Πας Κίεβο και βλέπεις το φως το αληθινό.
την βρισκουν με ξενες και τα χωνουν σε ξενες μονο οσοι δεν μπορουν να βρουν ντοπιο μουνι
οποιος γαμαει εδω γαμαει παντου και τουμπαλιν
αντε με την μαλακια οτι οι ελληνιδες δεν καθονται
εμενα πως μου καθονται δηλαδη; που δεν ειμαι και 20 χρονων

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχεις πέσει αρχηγέ μου φαίνεται. Έχεις ρίξει τα στάνταρντ σου.
Ετσι όπως σας βλέπω δίπλα δίπλα στη φώτο, ζήτημα να ναι 1.70 η τύπισσα
Ιερόσυλε. Αιρετικέ. Στο πυρ το εξώτερον.???

Ο "αρχηγος" εχει επανειλημμένα δηλώσει οτι με γυναίκες κάτω απο 190 δεν πάει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Kman2 τις ωραιότερες, μακράν, ρωσόφωνες έχω δει
στο κλαμπ Night Flight στη Μόσχα, στην
Tverskaya Ulica

και στην Οντέσσα στην Ουκρανία στις ντίσκο
Ibiza και Ithaka , στην Arcadia
Απο το night flight ψωνισα , δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο ...
Ibiza εννοειται ειναι οι κορυφαιες

Επισης πολυ ωραιες στο παλιο drive του Κισιναου οπως και στο rooftop του Χιλτον στο Μινσκ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Απο το night flight ψωνισα , δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο ...
Ibiza εννοειται ειναι οι κορυφαιες

Επισης πολυ ωραιες στο παλιο drive του Κισιναου οπως και στο rooftop του Χιλτον στο Μινσκ.

Το Night Flight έχει τις καλύτερες όταν δεν λείπουν διακοπές
αν πήγες Ιούλιο- Αύγουστο, μπορεί να έλειπαν
επίσης σημασία έχει και η ημέρα της εβδομάδας
Παρασκευή - Σάββατο έχει τις ωραιότερες

Στην Ibiza στην Οντέσσα έβλεπες ( προ κορωνοίού
που είχα πάει πολλές φορές) κορυφαίες ομορφιές
σπάνιες, που αντίστοιχες δεν βλέπεις ούτε σε περιοδικά,
ούτε στην τηλεόραση , και μάλιστα πολλές από αυτές
κάνουν βίζιτες ! ( με μεγάλη αμοιβή βέβαια)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Που πα ρε Καραμήτρο .........

Μύκονος: «Show me the money»

Με πληρότητα που αγγίζει το 100%, το νησί των Ανέμων ζει στους φρενήρεις ρυθμούς μιας σεζόν με τρελές εισπράξεις, καλύτερες μέχρι στιγμής από το μυθικό 2019

Εξωτερικά το μεγάλο ξύλινο κουτί με το λογότυπο της οικογένειας Περίν δείχνει απλά ότι στο εσωτερικό του αναπαύεται μια φιάλη Mathusalem, χωρητικότητας δηλαδή έξι λίτρων, μια από τις μόλις πενήντa που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, με τη ροζέ σαμπάνια Fleur de Miraval.
Δύο από αυτά τα 6λιτρα οινικά «διαμάντια» βρίσκονται στην Μύκονο, στο Principote του Πάνορμου αναμένοντας τους ανθρώπους που θα χρεώσουν την πιστωτική τους κάρτα με τουλάχιστον 70.000 ευρώ έκαστος για να φτάσει στο τραπέζι τους.
Αυτό λένε οι πληροφορίες για την πιθανή τιμή της σπάνιας αυτής σαμπάνιας που κυκλοφόρησε ο Μπραντ Πιτ, σε ένα νησί που τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς.

Τα lear jet δεν προλαβαίνουν να παίρνουν άδειες προσγείωσης, η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα αγγίζει το 100% και στα διάσημα στέκια τα καλά τραπέζια έχουν βγει σε δημοπρασία.

Ουκρανός εκατομμυριούχος που θέλησε να κλείσει τραπέζι στον Scorpios μέσω του 5άστερου ξενοδοχείου που διαμένει, φέρεται να μπήκε σε λίστα αναμονής παρότι το «άνοιγε» όπως λένε στο νησί με 20.000 ευρώ.
Η απάντηση στο ερώτημα «γιατί;» είναι πολύ απλή.
Επειδή υπήρχαν Ισραηλινοί ή Αμερικανοί που το «άνοιγαν» με τριάντα, σαράντα ή πενήντα χιλιάδες ευρώ, πρωταγωνιστές όλοι τους σε ένα άτυπο μπρα ντε φερ του ποιος θα ξοδέψει περισσότερα.

Η φράση που κυριαρχεί στο νησί είναι «show me the money», δηλαδή «δείξε μου τα λεφτά σου», αυτή που ούρλιαζε ο Τομ Κρουζ ως αθλητικός ατζέντης στην ταινία «Jerry Maguire».

Το νησί έχει απίστευτα πολύ κόσμο, τουλάχιστον εκατόν πενήντα χιλιάδες τουρίστες και περίπου πενήντα χιλιάδες εργαζόμενους με τους πρώτους να θέλουν να τα δώσουν όλα και τους δεύτερους να λιώνουν στην δουλειά αλλά και στα tips.
Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Ρώσοι και Ουκρανοί διαγωνίζονται άτυπα για το ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά ανοίγοντας κρασιά των 15.000 ευρώ ή συλλεκτικές τεκίλες του ενάμιση λίτρου.

Η μοναδική εξάλιτρη ροζέ Crystal σε όλη την Ευρώπη «προσγειώθηκε» και αυτή στην Μύκονο, που δείχνει να καλπάζει και οι δρόμοι της θυμίζουν μποτιλιαρισμένη Ποσειδώνος.
Η ουρά των αυτοκινήτων όταν ο Scorpios έχει πάρτι, ξεκινάει από το πάρκινγκ του και φτάνει τα τρία χιλιόμετρα, στο Principote οι πελάτες που περιμένουν για να μπουν, σχηματίζουν ένα ανθρώπινο μονοπάτι που ξεπερνάει την είσοδο και φτάνει επίσης μέχρι το πάρκινγκ του.
Σάββατο μεσημέρι, το Nammos στην Ψαρού δονείται και δυο Ισραηλινοί ανοίγουν Veuve Clicqout και κάνουν shower πάρτι ξοδεύοντας 10.000 ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό την ματαιοδοξία τους.
Στα Ματογιάννια το «Interni έχει κόσμο που περιμένει από την ώρα που ανοίγει μέχρι την ώρα που κλείνει, το «Lio» δουλεύει μόνο με προπληρωμένα τραπέζια και στο «Noema» κάνουν τρία sitting καθημερινά.

Το χρήμα τρέχει και ο Αύγουστος μπήκε δυνατά σε ένα μέρος όπου η συντριπτική πλειοψηφία πάει για να ξεσαλώσει και να γλεντήσει μέχρι το πρωί, με ποτό και πολύ ωραίες γυναίκες, ειδικά από το Ανατολικό μπλοκ.
Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες, αρκεί ένα ψάξιμο σε δημοφιλή εφαρμογή για να διαπιστώσει κάποιος ότι το μισό Κίεβο βρίσκεται διάσπαρτο στη Μύκονο, σε βίλες και ξενοδοχεία.

Το βράδυ τα πάρτι σε μεγάλα κλαμπ ξεπουλάνε, ειδικά όταν παίζουν ηχηρά ονόματα σαν τον Black Coffee που έχει την άνεση να μένει στο 5άστερο Kensho της Ψαρούς.

Κάτι λογικό, αφού πληρώνεται 50.000 ευρώ το βράδυ για να ανέβει στα decks και να «στείλει» τους big spenders που κάθονται στα καλύτερα τραπέζια χαλώντας από 15.000 ευρώ και πάνω χωρίς να φαίνονται, ζώντας το δικό τους Myconian dream της υπερβολής.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μην μπαχαλευεται το νημα,ο κμαν εχει απιστευτες εμπειριες και γνωσεις απο το μπλοκ και τα λεει σωστα.
Κμαν συνεχισε να μας λες εμπειριες εισαι αρχηγος.
Φίλε πέρα από τη πλακα που προφανώς γίνεται παραπάνω.

Αν πιστεύεις πραγματικά οτι ο άνθρωπος τα λέει σωστά ακολούθησε το παράδειγμά του.

Πήγαινε δηλαδή 2 εβδομάδες Κίεβο και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που δίνει.

Κατόπιν έλα να συζητήσουμε εκ του αποτελέσματος συμπεριλαμβανομένου του "λογαριασμού".

Αν το πιστεύεις πραγματικά ορίστε "πεδίον μάχης και δόξης λαμπρόν".

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Φιλαρακι είμαστε σαν αντρες στη χωρα αυτή που ζουμε ατυχοι απο θεμα γυναικων.
Δυστηχως γυναικες στην ελλαδα δεν υπαρχουν,ειχα σχεσεις με ελληνιδες και με ξενες καμια σχεση.
Οι ελληνιδες κρατανε ενα απελευθερωμενο επιπεδο με βαθυ ομως συντηρητισμο,που σημαινει ναι μεν θα βγω να γκομενισω αλλα θελω να παντρευτω στην εκκλησια του χωριου μου,θελω να ειμαι ανεξαρτητη να εχω λεφτα αλλα θελω ο αντρας μου γκομενος να εχει καλη δουλεια με κυρος και λεφτα,θελω και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτασμενο αυτο ειναι οι ελληνιδες.
Γενικα μη προσβάσιμες και μη οπενμιντ,με πολλα κομπλεξ και αμυνες οσο για τις σχέσεις οποιος κανει σπαζαρχιδες.
Δεν ειναι τυχαιο που στην ελλαδα στα 20 πεσιματα μου εκατσε μια 4αρα ενω βουλγαρια στα 20 ειχα 5 επιτυχιες και μια ηταν 8αρα στη ρουμανια στα 10 πεσιματα ειχα 3 επιτυχιες με 7αρια 8αρια στην αλβανια με 13 πεσιματα ειχα 4 επιτυχιες 7άρια 8αρια και ενα 9αρι.
Η διαφορα ειναι εμφανης
οχι
αν νομιζεις οτι η ελληνιδα ειναι η μονη που θελει να εχει λεφτα και κυρος πλανασε πλανην οικτραν
και οκ δεν το δινουν στο πιατο στο πρωτο ραντεβου ή στο δευτερο αλλα το δινουν μια χαρα
και ναι ΠΛΕΟΝ σε πεφτικη σε καφε ή στο κλαμπ ή στο δρομο δεν ασχολουνται
αλλα εχω φαει 8αρια μια χαρα απο διπλανες ή κοντινες παρεες
και εμενα το ποσοστο μου ειναι 1/6 ή 1/7 τα τελευταια 2 χρονια γιατι το εχω ριξει στις πουτανες
αλλα θα πω οτι σε αυτες που δεν πηρα ειναι γιατι δεν επεμεινα βαριομουν να κανω περισσοτερο παιγνιδι
αν ειχα λιγο υπομονη μπρει και να ηταν 3/7 ή 4/7 (δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια και με υποθεσεις δεν κρινοντε αποτελεσματα)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Το Night Flight έχει τις καλύτερες όταν δεν λείπουν διακοπές
αν πήγες Ιούλιο- Αύγουστο, μπορεί να έλειπαν
επίσης σημασία έχει και η ημέρα της εβδομάδας
Παρασκευή - Σάββατο έχει τις ωραιότερες

Στην Ibiza στην Οντέσσα έβλεπες ( προ κορωνοίού
που είχα πάει πολλές φορές) κορυφαίες ομορφιές
σπάνιες, που αντίστοιχες δεν βλέπεις ούτε σε περιοδικά,
ούτε στην τηλεόραση , και μάλιστα πολλές από αυτές
κάνουν βίζιτες ! ( με μεγάλη αμοιβή βέβαια)
Τελος Ιουλιου ειχα παει , δυο μετριες πηρα δεν ειχε μουναρες ,νομιζω Παρασκευη ηταν αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα.

Στο Ιμπιζα πηγαινα αρκετα συχνα , μακραν οι καλυτερες συμφωνω απολυτα.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Τελος Ιουλιου ειχα παει , δυο μετριες πηρα δεν ειχε μουναρες ,νομιζω Παρασκευη ηταν αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα.

Στο Ιμπιζα πηγαινα αρκετα συχνα , μακραν οι καλυτερες συμφωνω απολυτα.
αφου εισαι παππουλης
και μετριες πολυ σου ειναι
δεν εισαι τεκνο σαν τον ξουρα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Όποιος τη λέει συστηματικά στον Kman, και κυρίως κάνοντας την τρίχα τριχιά ( ότι τον πετσόκοψε η Μαντώ κι άλλες μαλακίες), δείχνει το μέγεθος του δικού του προβλήματος, δηλαδή το πόσο ζόρι τραβάει που ο kman γαμεί καλά μουνιά. Κάποιοι, και πρώτος ο Λολό ο Βίκιγκ, παίζετε απλά το πουλάκι σας κι έχετε σκυλιάσει.

Όπως και να το κάνουμε, όσο χάλιας και να είναι ο kman, που είναι καραχάλιας, είναι εντούτοις στο πεδίο της δράσης και γαμεί και είστε θεατές της ζωής του, γιατί δεν έχετε δική σας. Κι ελλείψει εξυπνάδας και ταλέντου, διαπρέπετε στην κακία.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Α.τι σου εχει κανει αυτος ο ζαν ρε τυπάκο?
Β.ελληνιδες γαμας ευκολα?? Χαχαχχαχ εισαι εκτος τοπου
Γ.θελουν οικονομικη ανεξαρτησια αλλα και ματσο αντρα αρα κατι δεν ταιριαζει
Τύπε ποια είναι η γνώμη σου για ένα μέλος ονόματι ninja89 που έγραφε μέχρι πριν λίγες ημέρες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όποιος τη λέει συστηματικά στον Kman, και κυρίως κάνοντας την τρίχα τριχιά ( ότι τον πετσόκοψε η Μαντώ κι άλλες μαλακίες), δείχνει το μέγεθος του δικού του προβλήματος, δηλαδή το πόσο ζόρι τραβάει που ο kman γαμεί καλά μουνιά. Κάποιοι, και πρώτος ο Λολό ο Βίκιγκ, παίζετε απλά το πουλάκι σας κι έχετε σκυλιάσει.

Όπως και να το κάνουμε, όσο χάλιας και να είναι ο kman, που είναι καραχάλιας, είναι εντούτοις στο πεδίο της δράσης και γαμεί και είστε θεατές της ζωής του, γιατί δεν έχετε δική σας. Κι ελλείψει εξυπνάδας και ταλέντου, διαπρέπετε στην κακία.
Το πρώτο σοβαρό σου ποστ μετά από 1196...:hi:

Παίζουν το πουλάκι τους με τις γκομενάρες του Κμαν, αν τους κάνει κου-κου...:confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Το πρώτο σοβαρό σου ποστ μετά από 1196...:hi:

Παίζουν το πουλάκι τους με τις γκομενάρες του Κμαν, αν τους κάνει κου-κου...:confused::confused::confused:
Λες να γίνεται το αντίθετο;; :think:

Να τον παίζουν με τον ίδιο τον κμαν;;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φίλε πέρα από τη πλακα που προφανώς γίνεται παραπάνω.

Αν πιστεύεις πραγματικά οτι ο άνθρωπος τα λέει σωστά ακολούθησε το παράδειγμά του.

Πήγαινε δηλαδή 2 εβδομάδες Κίεβο και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που δίνει.

Κατόπιν έλα να συζητήσουμε εκ του αποτελέσματος συμπεριλαμβανομένου του "λογαριασμού".

Αν το πιστεύεις πραγματικά ορίστε "πεδίον μάχης και δόξης λαμπρόν".
Υποτίθεται πως ο Κμαν έχει θεσπίσει κάποιους κανόνες για το σπόνσορινγκ.Πως γίνεται τότε να χάνει σε παιχνίδι που έχει θεσπίσει ο ίδιος τους κανόνες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λες να γίνεται το αντίθετο;; :think:

Να τον παίζουν με τον ίδιο τον κμαν;;
Πω ρε φίλε, για Νίο, ντε κορσα και τομ κρουζ (το ίδιο άτομο δηλαδή) είμαι σίγουρος...
Ο κλάιν νομίζω τελευταία φορά τον έπαιξε με την Μαντώ...την Μαυρογένους... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom