sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Τη Πολωνέζα ποσό την πλήρωσες για σπονσορετα. Την μερα;;;Οι Ουκρανέζες.Είναι κάπως τεμπέλες οι Ουκρανές δεν κάνουν πολλά.Προσπαθούν βέβαια.
Τη Πολωνέζα ποσό την πλήρωσες για σπονσορετα. Την μερα;;;Οι Ουκρανέζες.Είναι κάπως τεμπέλες οι Ουκρανές δεν κάνουν πολλά.Προσπαθούν βέβαια.
Πολωνέζες μακράν.Καμία σχέση.Οι Πολωνέζες είναι καυλιάρες,θέλουν πούτσο,κάνουν deep throat,ανωμαλίες ό,τι θες.Μιλάμε για βιομηχανική πίπα.Είναι οι απόλυτες εργάτριες δεν μένεις ποτέ ανικανοποίητος,βαριά βιομηχανία.
Η εμπειρία του leader φαίνεται κ στην επικοδομητικη συζήτηση που κανουμεΠως τους πετσοκοψες παλι Αρχοντα τους ψωλάδες!!!! Εφιαλτες θα βλεπουν! Σκεφτεται ο ψωλιστ "5,5 εκατοστα πουτσο εχει ο Αρχοντας , τι deep throat λεει , πωτς γκενεν αυτο". Αλλα εσυ επιβαλλεις τους κανονες του παιγνιου , δε μπορουν να το καταλαβουν. Βραχυχκλωνουν.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ήταν οι παρουσιάσεις του τύπε ...Εντάξει, δεν είναι ωραίο να το λέω αυτό, αλλά δυστυχώς λόγω της γραφής σου έχαναν πολύ (για μένα πάντα) οι παρουσιάσεις σου. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη, μπράβο.
Θεάρες ...Εδώ με την Ιταλίδα στο Βερολίνο πέρυσι.
Καλές οι Ιταλίδες αλλά πολύ παρλάρε,θέλουν να τους μιλάς συνέχεια.
Οι Σλάβες είναι πιο ήσυχες.
Με τη Σλοβάκα πέρυσι Σαντορίνη.
Η Λευκορρωσίδα πέρυσι το Σεπτέμβριο στ Πόζναν.Ωραία ξανθιά με τρελιάρα Ουκρανέζα φίλη αλλά πολύ πιώμα κατέβασαν μισό μουκάλι ουίσκυ.
Το έχουν αυτό οι Λευκορρωσίδες,ρουφάνε τα ξύδια σα νεροφίδες.Και η Σλοβάκα Σαντοίνη γκολ έγινε και μας ρεζίλεψε.
Μάλλον πρόκειται για τη σέντερ της Εθνικής ΚροατίαςΘεουνα όλα
Γιατί κρύβεις το πρόσωπο μόνο σε μια
Θεάρες ...
Πάντως με συγχωρείς που θα στο πώ.... εμένα δε θα με βοηθούσε το μισό μπουκάλι ουίσκι. Φοβάμαι ούτε και ο Βόσπορος
Στα πιτόγυρα...Μαντώ , πώς να το διαχειριστούμε ; Μας έχει πετσοκοψει ο Αρχοντας με αυτα που ποσταρει. Πες τη γνωμη σου σαν γυναικα. Βοηθησε μας. Να το ριξουμε στα ναρκωτικά ; Στα ψυχοφάρμακα ; Να αυτοκτονήσουμε ;
Τύπε Μαντώ,συμφωνα με το σλαβικό μουνοχρηματιστηριο,Θεάρες ...
Πάντως με συγχωρείς που θα στο πώ.... εμένα δε θα με βοηθούσε το μισό μπουκάλι ουίσκι. Φοβάμαι ούτε και ο Βόσπορος
Οι Ουκρανέζες είναι πάντα πιο εντυπωσιακές από τις Πολωνέζες εννοείται.
Αν όμως δεν κοιτάς μόνο εμφάνιση αλλά σε ενδιαφέρει και η ουσία,επίδοση στο σεξ,πίπα ανωμαλίες τότε οι Πολωνέζες υπερέχουν.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής γαμάω και Πολωνέζες και Τσέχες και Ρωσίδες και Ουκρανέζες και Λευκορρωσίδες.Δεν επιμένω σε ένα μόνο στοιχείο φανατικά.
Τι Κούγιας μοντελοπνίχτης και μαλακίες ... Kman2 ζωγραφάειΕδώ με την Ιταλίδα στο Βερολίνο πέρυσι.
Καλές οι Ιταλίδες αλλά πολύ παρλάρε,θέλουν να τους μιλάς συνέχεια.
Οι Σλάβες είναι πιο ήσυχες.
Με τη Σλοβάκα πέρυσι Σαντορίνη.
Η Λευκορρωσίδα πέρυσι το Σεπτέμβριο στ Πόζναν.Ωραία ξανθιά με τρελιάρα Ουκρανέζα φίλη αλλά πολύ πιώμα κατέβασαν μισό μουκάλι ουίσκυ.
Το έχουν αυτό οι Λευκορρωσίδες,ρουφάνε τα ξύδια σα νεροφίδες.Και η Σλοβάκα Σαντοίνη γκολ έγινε και μας ρεζίλεψε.
Σου έχω την λύση. Κλείσε το ρημάδιτο PC και έβγα έξω. Δε θα ακούσεις ποτέ το Ναι αν φοβάσαι να ακούσεις το ΌχιΜαντώ , πώς να το διαχειριστούμε ; Μας έχει πετσοκοψει ο Αρχοντας με αυτα που ποσταρει. Πες τη γνωμη σου σαν γυναικα. Βοηθησε μας. Να το ριξουμε στα ναρκωτικά ; Στα ψυχοφάρμακα ; Να αυτοκτονήσουμε ;
Οικονομικός θα μου βγει,θα τον προτιμήσω. Έχω ελέγξει την αγορά, κάτω των 80 δεν βρίσκωΤύπε Μαντώ,συμφωνα με το σλαβικό μουνοχρηματιστηριο,
ο Αρχηγός θα έκανε μια εκτίμηση για την πάρτη σου γύρω στα 16,48€
Να του δώσεις φυσικά
Ωραιο μωρο ψηλο αλλα οχι ο τυπος μουΕδώ με τη Λευκορρωσίδα στο Buddha bar πέρυσι.
Ωραίες αναμνήσεις.Ηπιε και αυτή αλλά όχι ουίσκια.
Σου έχω την λύση. Κλείσε το ρημάδιτο PC και έβγα έξω. Δε θα ακούσεις ποτέ το Ναι αν φοβάσαι να ακούσεις το Όχι