Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Πολωνέζες μακράν.Καμία σχέση.Οι Πολωνέζες είναι καυλιάρες,θέλουν πούτσο,κάνουν deep throat,ανωμαλίες ό,τι θες.Μιλάμε για βιομηχανική πίπα.Είναι οι απόλυτες εργάτριες δεν μένεις ποτέ ανικανοποίητος,βαριά βιομηχανία.

Πως τους πετσοκοψες παλι Αρχοντα τους ψωλάδες!!!! Εφιαλτες θα βλεπουν! Σκεφτεται ο ψωλιστ "5,5 εκατοστα πουτσο εχει ο Αρχοντας , τι deep throat λεει , πωτς γκενεν αυτο". Αλλα εσυ επιβαλλεις τους κανονες του παιγνιου , δε μπορουν να το καταλαβουν. Βραχυχκλωνουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Πως τους πετσοκοψες παλι Αρχοντα τους ψωλάδες!!!! Εφιαλτες θα βλεπουν! Σκεφτεται ο ψωλιστ "5,5 εκατοστα πουτσο εχει ο Αρχοντας , τι deep throat λεει , πωτς γκενεν αυτο". Αλλα εσυ επιβαλλεις τους κανονες του παιγνιου , δε μπορουν να το καταλαβουν. Βραχυχκλωνουν.
Η εμπειρία του leader φαίνεται κ στην επικοδομητικη συζήτηση που κανουμε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ με την Ιταλίδα στο Βερολίνο πέρυσι.

4Tpjmj.jpg

Καλές οι Ιταλίδες αλλά πολύ παρλάρε,θέλουν να τους μιλάς συνέχεια.
Οι Σλάβες είναι πιο ήσυχες.
Με τη Σλοβάκα πέρυσι Σαντορίνη.

8IDqh9.jpg

Η Λευκορρωσίδα πέρυσι το Σεπτέμβριο στ Πόζναν.Ωραία ξανθιά με τρελιάρα Ουκρανέζα φίλη αλλά πολύ πιώμα κατέβασαν μισό μουκάλι ουίσκυ.

VHE50O.jpg

Bq2ug7.jpg

9bRTQm.jpg

Το έχουν αυτό οι Λευκορρωσίδες,ρουφάνε τα ξύδια σα νεροφίδες.Και η Σλοβάκα Σαντοίνη γκολ έγινε και μας ρεζίλεψε.

9DxV1V.jpg

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Εντάξει, δεν είναι ωραίο να το λέω αυτό, αλλά δυστυχώς λόγω της γραφής σου έχαναν πολύ (για μένα πάντα) οι παρουσιάσεις σου. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερη, μπράβο.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ήταν οι παρουσιάσεις του τύπε ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Θεουνα όλα
Γιατί κρύβεις το πρόσωπο μόνο σε μια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να δούμε πώς θα οργανώσω τα νέα σπονσοριλίκια.Ανοίγει η Ρωσία αλλά φοβάμει οτι θα ξανακλείσει οπότε θα στραφώ στις παραδοσιακές δυνάμεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ μην ποσταρεις μονοκοπανιά τα σλαβικά άτια, γιατί την βλέπω την άλλη να πηγαίνει καρφί στο ψυγείο να πνίξει τον πόνο της :confused:

Με μέτρο το μπούλινγκ

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

4Tpjmj.jpg

8IDqh9.jpg

Η Λευκορρωσίδα πέρυσι το Σεπτέμβριο στ Πόζναν.Ωραία ξανθιά με τρελιάρα Ουκρανέζα φίλη αλλά πολύ πιώμα κατέβασαν μισό μουκάλι ουίσκυ.

VHE50O.jpg

Bq2ug7.jpg

9bRTQm.jpg

Το έχουν αυτό οι Λευκορρωσίδες,ρουφάνε τα ξύδια σα νεροφίδες.Και η Σλοβάκα Σαντοίνη γκολ έγινε και μας ρεζίλεψε.

9DxV1V.jpg
Θεάρες ...
Πάντως με συγχωρείς που θα στο πώ.... εμένα δε θα με βοηθούσε το μισό μπουκάλι ουίσκι. Φοβάμαι ούτε και ο Βόσπορος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θεουνα όλα
Γιατί κρύβεις το πρόσωπο μόνο σε μια
Μάλλον πρόκειται για τη σέντερ της Εθνικής Κροατίας:confused:

Πάντως είναι σατανικό το σχέδιο σου να χρυσοπληρωνεις αεροπορικά για λατινική Αμερική ψάχνοντας τις λιγοστές λευκές που μοιάζουν με λευκές Ευρωπαίες,αντί να πας κατευθείαν στην πηγή:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Θεάρες ...
Πάντως με συγχωρείς που θα στο πώ.... εμένα δε θα με βοηθούσε το μισό μπουκάλι ουίσκι. Φοβάμαι ούτε και ο Βόσπορος

Μαντώ , πώς να το διαχειριστούμε ; Μας έχει πετσοκοψει ο Αρχοντας με αυτα που ποσταρει. Πες τη γνωμη σου σαν γυναικα. Βοηθησε μας. Να το ριξουμε στα ναρκωτικά ; Στα ψυχοφάρμακα ; Να αυτοκτονήσουμε ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μαντώ , πώς να το διαχειριστούμε ; Μας έχει πετσοκοψει ο Αρχοντας με αυτα που ποσταρει. Πες τη γνωμη σου σαν γυναικα. Βοηθησε μας. Να το ριξουμε στα ναρκωτικά ; Στα ψυχοφάρμακα ; Να αυτοκτονήσουμε ;
Στα πιτόγυρα... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θεάρες ...
Τύπε Μαντώ,συμφωνα με το σλαβικό μουνοχρηματιστηριο,
ο Αρχηγός θα έκανε μια εκτίμηση για την πάρτη σου γύρω στα 16,48€

Να του δώσεις φυσικά

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Οι Ουκρανέζες είναι πάντα πιο εντυπωσιακές από τις Πολωνέζες εννοείται.

PQixj2.jpg

Αν όμως δεν κοιτάς μόνο εμφάνιση αλλά σε ενδιαφέρει και η ουσία,επίδοση στο σεξ,πίπα ανωμαλίες τότε οι Πολωνέζες υπερέχουν.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής γαμάω και Πολωνέζες και Τσέχες και Ρωσίδες και Ουκρανέζες και Λευκορρωσίδες.Δεν επιμένω σε ένα μόνο στοιχείο φανατικά.

4Tpjmj.jpg

8IDqh9.jpg

VHE50O.jpg

Bq2ug7.jpg

9bRTQm.jpg

9DxV1V.jpg
Τι Κούγιας μοντελοπνίχτης και μαλακίες ... Kman2 ζωγραφάει :rockon:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Σου έχω την λύση. Κλείσε το ρημάδιτο PC και έβγα έξω. Δε θα ακούσεις ποτέ το Ναι αν φοβάσαι να ακούσεις το Όχι

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Τύπε Μαντώ,συμφωνα με το σλαβικό μουνοχρηματιστηριο,
ο Αρχηγός θα έκανε μια εκτίμηση για την πάρτη σου γύρω στα 16,48€

Να του δώσεις φυσικά
Οικονομικός θα μου βγει,θα τον προτιμήσω. Έχω ελέγξει την αγορά, κάτω των 80 δεν βρίσκω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ με τη Λευκορρωσίδα στο Buddha bar πέρυσι.

M4oJXX.jpg

qjbNLc.jpg

Ωραίες αναμνήσεις.Ηπιε και αυτή αλλά όχι ουίσκια.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μετά τον κλάιν αποχωρώ και γω από το νήμα μέχρι να εξαφανιστεί το ακατανόμαστο άτομο που υποβαθμίζει το θέμα του Άρχοντα... :confused: :confused: :confused:

Τα δε λιγούρια που της κάνουν like το πολύ - πολύ να πιάσουν κάνα :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:αν ποτέ την συναντήσουν...:confused::confused::confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Σου έχω την λύση. Κλείσε το ρημάδιτο PC και έβγα έξω. Δε θα ακούσεις ποτέ το Ναι αν φοβάσαι να ακούσεις το Όχι

Μαντώ θες να βγούμε μαζί ; Να ποσταρω κι εγω μια φωτο με γυναικα. :confused: Λυπησου με , θα καταντησω σαν τον Καραμανη... :confused: Απλά δεν εχω λεφτα σαν τον Αρχοντα , θα σε παω για σουβλακια. :confused::confused::confused: Πειραζει ; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom