Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Πώς με νοιώθεις...Αρχηγέ μην ποσταρεις μονοκοπανιά τα σλαβικά άτια, γιατί την βλέπω την άλλη να πηγαίνει καρφί στο ψυγείο να πνίξει τον πόνο της
Με μέτρο το μπούλινγκ
Πώς με νοιώθεις...Αρχηγέ μην ποσταρεις μονοκοπανιά τα σλαβικά άτια, γιατί την βλέπω την άλλη να πηγαίνει καρφί στο ψυγείο να πνίξει τον πόνο της
Με μέτρο το μπούλινγκ
Καλά,μείνε. αποχωρώ εγώ. Εσύ παίρνε μαθήματα μήπως και σου κάτσει κάποια άλλα χλωμό το βλέπω. Σου λείπει η γοητεία του άρχονταΜετά τον κλάιν αποχωρώ και γω από το νήμα μέχρι να εξαφανιστεί το ακατανόμαστο άτομο που υποβαθμίζει το θέμα του Άρχοντα...
Τα δε λιγούρια που της κάνουν like το πολύ - πολύ να πιάσουν κάνα αν ποτέ την συναντήσουν...
Τι είναι 600 euroμπροστα στα 3χιλιαρα του αρχηγού;;Μάλλον πρόκειται για τη σέντερ της Εθνικής Κροατίας
Πάντως είναι σατανικό το σχέδιο σου να χρυσοπληρωνεις αεροπορικά για λατινική Αμερική ψάχνοντας τις λιγοστές λευκές που μοιάζουν με λευκές Ευρωπαίες,αντί να πας κατευθείαν στην πηγή
Πάμε αύριο βράδυ για ποτό,δεν τρώω σουβλάκια. Να ποστάρεις .Μαντώ θες να βγούμε μαζί ; Να ποσταρω κι εγω μια φωτο με γυναικα. Λυπησου με , θα καταντησω σαν τον Καραμανη... Απλά δεν εχω λεφτα σαν τον Αρχοντα , θα σε παω για σουβλακια. Πειραζει ;
Ετσι ακριβως ακομα και αν ειναι μπλεγμενη κιολας ακομα χειροτεραΟρθοτατος
Στοχιος της σλαβας είναι να σε βάλει σαν εξίσωση του προβλήματος της ώστε να ευαισθητοποιήσει τον εσωτερικό σου κόσμο για να τη δεσμευτείς σοβαρά
Ναι,μόνο που εσύ επισκέπτεσαι μια πόλη της Βραζιλίας,δεν κάνεις γενικό κάλεσμα σε όλες τις λευκές της χώρας.Τι είναι 600 euroμπροστα στα 3χιλιαρα του αρχηγού;;
Λογιστές άσπρες στην λάτιν;;;;
Μόνο η Βραζιλία έχει περισσότερες λευκές από όλη την Ουκρανια
Ευτυχώς που ο Καραμάνης παίρνει ήδη χάπια ... πόσταρε άτια προ κορόναΑυτές είναι από την εποχή του κορωναιού.Πριν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα γαμούσες αβέρτα.
Το Σάο Πάολο πχ έχει δέκα εκατομμύρια λευκέςΝαι,μόνο που εσύ επισκέπτεσαι μια πόλη της Βραζιλίας,δεν κάνεις γενικό κάλεσμα σε όλες τις λευκές της χώρας.
Ενώ στα σλαβικά μουνολιβαδα πόλεις, βλέπεις γυφτάκια με το κυαλι
Οπότε Κιεβο-Κάβο Μαλαπέρδε: 1-0
Υ.Γ.Παω Ναυτικό όμιλο να στήσω το τρίποδο για να αντικρούσω τις μαλακίες του sadman
Πήγαινε λαδάδικα τύπε, ο ναυτικός όμιλος δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα.Ναι,μόνο που εσύ επισκέπτεσαι μια πόλη της Βραζιλίας,δεν κάνεις γενικό κάλεσμα σε όλες τις λευκές της χώρας.
Ενώ στα σλαβικά μουνολιβαδα πόλεις, βλέπεις γυφτάκια με το κυαλι
Οπότε Κιεβο-Κάβο Μαλαπέρδε: 1-0
Υ.Γ.Παω Ναυτικό όμιλο να στήσω το τρίποδο για να αντικρούσω τις μαλακίες του sadman
Αρχηγέ έχεις πάει με καλβινιστρια(θρήσκευμα) τι παίζουν;Κίεβο έχει ακόμα πολύ πράμα.Αν πάει κάποιος φορτωμένος και αρχίσει να ψάχνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει επιτυχία.Και Βαρσοβία πιστεύω άνετα γίνεται.Πήγα Πόζναν την άλλη φορά για ΣΚ και γνώρισα μουνάρα Ουκρανέζα σε dt.Αρκεί να είσαι στη γύρα.
Γενικά όλες γουστάρουν γοητευτικούς άντρες με κασέρι.
Τι ειναι αυτο το πιστολινο ρε διαβαλκανικε γαμια;Εδώ με την Ιταλίδα στο Βερολίνο πέρυσι.
Μαλάκα μου φαντάζεσαι να βγει αληθινός τελικά ?Υ.Γ.Παω Ναυτικό όμιλο να στήσω το τρίποδο για να αντικρούσω τις μαλακίες του sadman
@Kman2 αν μια σπονσορετα πχ ζητάει τρεις χιλιάδες ευρώ την ημέρα ,,,,είμαι καλό να τής κανείς παζαρλικια ή καλό είναι να το παίξεις large κ να της δώσεις κ κάτι παραπάνω;;;