sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
Έχασα σαράντα κιλάδεν τρωει καλα το παιδι
κοιτα πετσι και κοκκαλο εγινε
Έγινα 130 τωρα
Έχασα σαράντα κιλάδεν τρωει καλα το παιδι
κοιτα πετσι και κοκκαλο εγινε
καλως τον μαστερσεφΕγω τρωω γιαπωνεζικη μπριζολα (300γρ 250ευρα) για να μην βαζω κιλα και να γαμαω καλα ...
ΥΓ. οι ψωλαδες δεν πεθαινουμε ποτε
να φας αγορι μου κατι να σε φερω χαλλλβα γιαβριμΈχασα σαράντα κιλά
Έγινα 130 τωρα
Εγώ τα έχω κάνει στάμπα μπλουζάκια!! Κ κυκλοφορώ με αυταΚάνω screenshot όλα τα ποστ του και τα φυλάω σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές...
Γαμάς μ'αυτά;Εγώ τα έχω κάνει στάμπα μπλουζάκια!! Κ κυκλοφορώ με αυτα
Χαλβά Δραπετσώναςνα φας αγορι μου κατι να σε φερω χαλλλβα γιαβριμ
πασακα μου?
Εχτές μου έκατσε μια κατσιβελαΓαμάς μ'αυτά;
Ένα μείον μόνο, ιδρώνει στην ζέστη και μπορεί να φαίνεται περίεργος.Χαλβά Δραπετσώνας
Τώρα το ψήνω για εξαγωγή
Τα σπάει
Μιnd πρέπει να ξέρεις ότι όπως στην ιστορία μιλάμε για προ κ μετά Χριστού έτσι και στο σεξ έχει χωριστεί η ιστορίαΝαι βέβαια. Επειδή εσύ τη δεκαετία του 80 και του 90 κοιμόσουν με τα τσαρούχια δεν γινόταν παιχνίδι στην Ανατολική Ευρώπη.???
Ρώτα τον Τάσο να σου πει τι γινόταν το 1988 που ετυχε να συνπέσουμε στη Βουδαπέστη. Η απόλυτη σεξουαλική Ντισνευλανντ.
Επίσης τη δεκαετία του 90 δεν γινόταν τίποτα στο block, αλλα την ιδια στιγμή είχαν γεμισει τα πασης φύσεως μπουρδέλα στην Ελλάδα με απίστευτης εμφάνισης ανατολικές που δεν ειχαν ξαναδεί μέχρι τότε οι μπουρδελιάρηδες δεί.
Ως συνήθως, μακράν νυχτωμένος.
ψευτηΕγώ τα έχω κάνει στάμπα μπλουζάκια!! Κ κυκλοφορώ με αυτα
Εδώ τρώνε των Κυργίων αλλά δραοετσωνα ανώτεροςΈνα μείον μόνο, ιδρώνει στην ζέστη και μπορεί να φαίνεται περίεργος.
Αλλά ΓΑΜΑΕΙ!!!
Έχει και από τα Χανιά ένα πολύ καλό.
στη πολη τιποτα δεν ειναι νοστιμοΕδώ τρώνε των Κυργίων αλλά δραοετσωνα ανώτερος
Προχτές στην Πόλη που ήμουν έφαγα μετά από είκοσι χρόνια χαλβά με βουβάλια κρέμα
Τα σπάει καρβουδισμενος
κμαν μας τα τσουρεκιαζειςΠρώην ΕΣΣΔ δεν πήγαινε κανένας τη δεκαετία του 90 για σεξοτουρισμό γιατί υπήρχε μεγάλος φόβος και δεν είχε ενημέρωση,ίντερνετ κτλ.Ρουμανία και Ουγγαρία πηγαίνανε και αυτό ήταν όλο.
Ούτε Τσεχία πηγαίνανε τότε,ούτε Πολωνία.Αυτά τα σκηνικά που κάνει ο Β.Π. τώρα να πετάγεται από Γερμανία κάθε τρεις και πέντε Τσεχία,Πολωνία για πούτσο τα ξεκίνησα το 2005.Δεκαετία του 90 άντε να το επιχειρούσαν ελάχιστοι Γερμανοί και Αυστριακοί που ήξεραν κάπως τα μέρη.
Ο κλάιν λόγω ηλικίας χωρίζει τις χρονικές περιόδους σε εποχή του λίθου, εποχή του χαλκού και εποχή του σιδήρου...Μιnd πρέπει να ξέρεις ότι όπως στην ιστορία μιλάμε για προ κ μετά Χριστού έτσι και στο σεξ έχει χωριστεί η ιστορία
Πριν κμάν κ μετά κμαν
Τώρα τελευταία χάλασε η κουζίνα τους κ έγινε πιο ξερή δυστυχώςστη πολη τιποτα δεν ειναι νοστιμο
ασε που ειναι και μαλακες
ειπα τον ταριφα μωρη καργιολα και με πηγε στα ικεα
Όχι ρε 23-24 χρόνων είναιΟ κλάιν λόγω ηλικίας χωρίζει τις χρονικές περιόδους σε εποχή του λίθου, εποχή του χαλκού και εποχή του σιδήρου...
Γεωργιανή κουζίνα...ΓΑΜΕΙ!!!Τώρα τελευταία χάλασε η κουζίνα τους κ έγινε πιο ξερή δυστυχώς
Κορυφαία κουζίνα είμαι Προύσσα
Λίμνη gemlik τα σπάει μμε τοπ λάδι ελιές φρούτα ψητά κρεατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε 23-24 χρόνων είναι
Δύο χρόνια μεγαλύτερος από μενα
Για εσας τους hatersΓατάκια σας προλαβα.
Εχω μπλουζακια σε 12 χρωματα με το logo τυπωμενο
κμαν μας τα τσουρεκιαζεις
ολο τα ιδια και τα ιδια επαναληψη σε κασετα
σαν κατι αλλους που λενε παλιες ιστοριες πως γαμαγαν την δεκατια του 80 καταντησες
νησαφι πια