Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι 90's από τα ταξίδια μου σαν φοιτητής Πράγα Βουκουρέστι Ουκρανία Μόσχα Μινσκ Βίλνιους Βαρσοβία ,δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κέντρο αδυνατίσματος
Ενώ τότε Ελλάδα είχε κ το κάθε χωριο
Είναι μεγαλο κατόρθωμα να έχεις μεσογειακή διατροφή,σχετικά φθηνή πρόσβαση σε φρέσκια και καλή τροφή,πολλές μέρες ηλιοφάνειας για δραστηριότητες και να είσαι πρώτος σε παχυσαρκία στην Ευρώπη σε περισσότερες από μία ηλικιακές κατηγορίες...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ περιγρα'φω πώς βυσοδόμησε ο πουτσαράς απέναντι στο καθηγητικό κατεστημένο.Φαντάσου τώρα όλο το παπάτο να συσκέπτεται να βγάζουν κανονισμούς επί κανονισμών,νόμους και δικλείδες,να επηξρρεάζουν να βολευτούν και να βολέψουν τα τέκνα τους και εκεί που λένε,να ρε τα κατάφερα,πέτυχα,χώθηκα,έχωσα την κόρη μου,είμαι ωραίος έρχεται ο πουτσαράς και τους γαμάει το κέρατο τους στέλνει στο καναβάτσο.
Αυτά τα φρόκαλα δεν κατάλαβαν τη βαθιά αντίδραση,σου λέει κερδάμε.Κερδάς αλλά φύλαξε τα νώτα σου γιατί θα ρθω,να σου σκίσω τον πρωκτό φάση.
Ελεεινή κατάσταση για τα αρχιδάκια.Και αν δεν τους αρέσει στα αρχίδια μας.Και αν δε γουστάρουν στον πούτσο μας.Κλαρίνο μόνο οι παίδες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.421
Πόντοι
22.266
Ντροπή να μπαίνουν εγγλέζικα σε αυτό το νημα :knuppel: :knuppel:

Μόνο κυριλικα γράμματα κ σλαβικά
Ιερόσυλοι:rockon:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.828
Πόντοι
216
Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι Αθήνα αφού εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.Επαρχία τι να κάνει ο άλλος?
Απλά Ελλάδα έχει επικρατήσει ο ψωλισμός,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Ας πάρουμε την περίπτωση Βαλκάνιου πουτσαρά.

Του λέει ο καθηγητής άκου εδώ πουτσαρά εγώ είμαι καθηγητής έχω όλα τα κοννέ,είμαι βυσματωμένος ως τα μπούνια και το πανεπιστήμιο το ελέγχω.Και επειδή η ελληνική δημοκρατία μου δίνει κληρονομικό δικαίωμα τοποθετώ την κόρη μου στο πόστο.Αν θες να επιβιώσεις πρέπει να δουλέψεις για την κόρη μου.
Και του λέει ο πουτσαράς:Αντε και γαμήσου ρε μαλάκα,καθηγητή της πούτσας.Σε χέζω και εσένα και τα κοννέ σου.Εγώ θα πάω Γερμανία και θα τα πράξω στο Μόναχο.Θα κονομήσω,θα γαμήσω και θα περιμένω μετά την κόρη σου στο μπορδέλο να τη γαμήσω.
Εντάξει λέει ο καθηγητής,πάνε παιδί μου στο καλό.Ο Β.Π. πάει γαμάει.Η κόρη δεν τραβάει,δεν είναι παραγωγική και ο καθηγητής σιχτιρίζει Θεούς και Δαίμονες.Και αν τον ρωτήσουν για το τις πταίει θα βγάλει αφρούς.Φταίει αυτός ο άθλιος ο πουτσαράς θα πει.Αντί να μείνει εδώ να δουλέψει για το καλό του πανεπιστημίου και της κόρης μου,πήγε στα ξένα να γαμήσει.Αυτά είναι αθλιότητες,είναι πρωτοφανή πράγματα.Τι θα κάνω τώρα?Θα φέρω Αλβανούς?Πάκια?Ποιος πούστης θα δουλέψει για εμένα?
Οπότε επέρχεται αυτή η δυσλειτουργία,η στασιμότητα.Μιλάμε για δύο πλευρές αμετανόητες απολύτως.Ο καθηγητής περιμένει τον πουτσαρά να καταρρεύσει και ο πουτσαράς περιμένει τον καθηγητή να καταρρεύσει και να γαμήσει την κόρη του στο μπορδέλο.
Απόλυτη ακινησία,ξεχαρβάλωμα.

Ποιος έχει δίκιο?Ο πούτσος του πουτσαρά ή ο καθηγητής?Φανταστείτε τώρα άτομα να μαζεύονται ξανά και ξανά και να συνεδριάζουν τραβώντας ασταμάτητα μαλακία για να απαντήσουν στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα.
Έπος :headbang2::headbang2::headbang2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.421
Πόντοι
22.266
Είναι μεγαλο κατόρθωμα να έχεις μεσογειακή διατροφή,σχετικά φθηνή πρόσβαση σε φρέσκια και καλή τροφή,πολλές μέρες ηλιοφάνειας για δραστηριότητες και να είσαι πρώτος σε παχυσαρκία στην Ευρώπη σε περισσότερες από μία ηλικιακές κατηγορίες...
Ο Έλληνας τρώει ποσοτητα αντίθετα ο Σλάβος όσο πρέπει για να χορτάσει κ τρώει κ αργα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Ντροπή να μπαίνουν εγγλέζικα σε αυτό το νημα :knuppel: :knuppel:

Μόνο κυριλικα γράμματα κ σλαβικά
Ιερόσυλοι:rockon:

Απολογούμαι.

«Комплекс Наполеона» — набор психологических особенностей, якобы свойственных людям небольшого роста. Характеризуется чрезмерно агрессивной манерой поведения, что предположительно является компенсацией недостатка роста. Известен также как синдром Наполеона и синдром коротышки

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και αν δεν τους αρέσει στα αρχίδια μας.
ουτε που καταλαβαν τι παθανε
πολλές μέρες ηλιοφάνειας για δραστηριότητες
εχει ηλιο αλλα δεν εχει πεζοδρομια να περπατησεις τυπε,ολες οι πολεις μοιαζουν ανατολιτικος μαχαλάς,200 χρονια ελευθεροι λένε αλλα ακομα δεν εχουν επιτευχθει βασικα ευρωπαικα κεκτημενα και δεν εχει υπαρξει αποτουρκοποιηση
Ο Έλληνας τρώει ποσοτητα αντίθετα ο Σλάβος όσο πρέπει για να χορτάσει κ τρώει κ αργα
ολο το μπλοκ δεν ειχε τον καταναλωτισμο που φυτευτηκε στον Ελληνα που φαινεται στη γνωστη παραγγελια που κανει ο χαρυ κλυν στο εστιατοριο,
αλλαζει ομως δυστυχως και εκει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.421
Πόντοι
22.266
Η φάση είναι ότι βγάζουμε σε κανένα εστιατόρια καμία λολίτα σλαβα κ ασφαλώς αυτή βγάζει το κόμπλεξ της παραγγέλνοντας πάντα τα πιο καλά ενώ εμείς σκουζουμε ενω στο τέλος ασφαλώς εμείς πάλι τα χλαπακοαζουμε ενώ αυτή ίσα που τρώει μια πιρουνια :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Εγω τρωω γιαπωνεζικη μπριζολα (300γρ 250ευρα) για να μην βαζω κιλα και να γαμαω καλα ...

ΥΓ. οι ψωλαδες δεν πεθαινουμε ποτε :2funny:

Συνημμένα

• wagyu.jpg
    wagyu.jpg
    418 KB · Εμφανίσεις: 41
  • wagyu2.jpg
    wagyu2.jpg
    384,4 KB · Εμφανίσεις: 75

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Κ Ελλάδα μάς κυνηγάει η μάνα μας ακόμη κ στα πενήντα μας να φάμε το φαγητό κ μετά στο τραπέζι να σου λένε ...πρεπει να κάνεις διαιτα :confused:
Πραγματικά και δεν βγαίνει άκρη.Και σε πολλά άλλα θέματα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι Αθήνα αφού εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.Επαρχία τι να κάνει ο άλλος?
Απλά Ελλάδα έχει επικρατήσει ο ψωλισμός,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Ας πάρουμε την περίπτωση Βαλκάνιου πουτσαρά.

Του λέει ο καθηγητής άκου εδώ πουτσαρά εγώ είμαι καθηγητής έχω όλα τα κοννέ,είμαι βυσματωμένος ως τα μπούνια και το πανεπιστήμιο το ελέγχω.Και επειδή η ελληνική δημοκρατία μου δίνει κληρονομικό δικαίωμα τοποθετώ την κόρη μου στο πόστο.Αν θες να επιβιώσεις πρέπει να δουλέψεις για την κόρη μου.
Και του λέει ο πουτσαράς:Αντε και γαμήσου ρε μαλάκα,καθηγητή της πούτσας.Σε χέζω και εσένα και τα κοννέ σου.Εγώ θα πάω Γερμανία και θα τα πράξω στο Μόναχο.Θα κονομήσω,θα γαμήσω και θα περιμένω μετά την κόρη σου στο μπορδέλο να τη γαμήσω.
Εντάξει λέει ο καθηγητής,πάνε παιδί μου στο καλό.Ο Β.Π. πάει γαμάει.Η κόρη δεν τραβάει,δεν είναι παραγωγική και ο καθηγητής σιχτιρίζει Θεούς και Δαίμονες.Και αν τον ρωτήσουν για το τις πταίει θα βγάλει αφρούς.Φταίει αυτός ο άθλιος ο πουτσαράς θα πει.Αντί να μείνει εδώ να δουλέψει για το καλό του πανεπιστημίου και της κόρης μου,πήγε στα ξένα να γαμήσει.Αυτά είναι αθλιότητες,είναι πρωτοφανή πράγματα.Τι θα κάνω τώρα?Θα φέρω Αλβανούς?Πάκια?Ποιος πούστης θα δουλέψει για εμένα?
Οπότε επέρχεται αυτή η δυσλειτουργία,η στασιμότητα.Μιλάμε για δύο πλευρές αμετανόητες απολύτως.Ο καθηγητής περιμένει τον πουτσαρά να καταρρεύσει και ο πουτσαράς περιμένει τον καθηγητή να καταρρεύσει και να γαμήσει την κόρη του στο μπορδέλο.

Ποιος έχει δίκιο?Ο πούτσος του πουτσαρά ή ο καθηγητής?Φανταστείτε τώρα άτομα να μαζεύονται ξανά και ξανά και να συνεδριάζουν τραβώντας ασταμάτητα μαλακία για να απαντήσουν στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα.
Ρε Κμαν συγγραφέας είσαι;Δεν υπάρχει η μαθηματική ακριβείας ανάλυσή σου με τόσο γλαφυρό τρόπο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Θυμάμαι 90's από τα ταξίδια μου σαν φοιτητής Πράγα Βουκουρέστι Ουκρανία Μόσχα Μινσκ Βίλνιους Βαρσοβία ,δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κέντρο αδυνατίσματος
Ενώ τότε Ελλάδα είχε κ το κάθε χωριο
Λογικό.Θυμάσαι 90ς πόση μασαμπούκα έπεφτε;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
θα συμφωνησω με τον ΒΠ,το Μοναχο σε θεμα ταλιμπαν δεν ειναι NRW

τυπε βασικα αυτος ειναι και ο λογος που το Μοναχο βγαινει καλυτερη πολη της Γερμανιας,βασικα δεν ειναι Γερμανια και οπως λένε καποιοι το κυριως καλο του ειναι οτι ειναι διπλα στα συνορα οποτε δραπετευεις απο την Γερμανια ευκολα :2funny:

στο μουναρες θα διαφωνησω,δεν βλεπεις πλεον αδυνατες κοπελες.λιγες,οι περισσοτερες ειναι κανονικες ή υπερβαρες,ευτυχως δεν βλεπεις παχυσαρκες ακομα,στα υπολοιπα,για οποιονδηποτε δυτικο και ιδαιτερα ενα κατοικο της Σκατηνας και του ταλιμπανοκρατουμενου κεντρου της ειναι ενα σοκ μια βολτα στο κεντρο της Βαρσοβιας,παντου λευκοι ανθρωποι και οικογενεις να βγαζουν αφοβα τα παιδακια τους βολτα μεσα στην κρακοφσκι αργα τη νυχτα με ενα αισθημα επαρχιωτικης ασφαλειας,αραιοτατα θα δεις κανα αραπη μουσλιμι σχεδον καθόλου.
Η Πολωνια εχει οντως κανει θαυμα το οποιο κυριως αντιλαμαβανεσαι στη Βαρσοβια οπου βλέπεις ποσα απο τα περιφημα κουμμουνιστικα μπλοκα εχουν μετατρεψει σε συγχρονες πολυκατοικιες με μπαλκονια,ολα αυτα ομως κινδυνευεουν γιατι οι παιδεραστες του μπαιντεν και τα δημοκρατικα σκουληκια του σόρος που κλεψαν τις εκλογες δεν συμπαθουν την παραδοσιακη στροφη της πολωνιας και τον ηγετικο ρολο με τα 3 seas που παει να παιξει στη δημιουργια ενος παραδοσιακου πυρηνα στην ΕΕ σε στενη συνεργασια με την αδερφη χωρα Ουγγαρία και ξεθαψαν τη πουτανα τη Τουσκα να κανει ανακατωσουρα και να μιλαει για ρωσοφιλια στην Πολωνια:new_shocked: η πλεον ρωσοφοβη χωρα ακομα και να βομβαρδισει την Ρωσια θα ειναι παλι υποπτη για ρωσοφιλια για τους παιδεραστες της ουασιγκτον και των Βρυξελωνε αν δεν αποδεχτει τα πουστριλικια,τη λαθρομεταναστευση,τον φεμινισμο,το metoo,τις αμβλωσεις και ολα τα δημοκρατικα καλα της ανωμαλης δυσης
Τυπε το ερωτημα ειναι αν εχει μουσλιμια (μουσατους) ΚΑΙ στο μόναχο οπως εχει παντου η οχι

Επειδη αλλιως δεν βγαζουμε ακρη παραθετω wikipedia , ειναι στα γερμανικα , οποιος δε βαριεται χτυπάει μεταφραση

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Religionen_in_Deutschland
Που λεει πως ο μεσος ορος μουσλιμια πανγερμανικα , για το 2019 ηταν 6,5% του πληθυσμου

ενω
για το μοναχο ,με τελευταια μετρηση το 2014 ηταν 8,4% δηλδη 2% περισσοτερο απο τον μεσο πανγερμανικο ορο.
Απο το 2014 κ μετα , με την τεραστια ελευση λαθρο κυριως 2015 κ 2016 εγω λεω πως ανεβηκε πολυ περισσοτερο, εγω θα πω 12-13% αλλα αυτο δεν μπορω να το αποδειξω. Οποτε ας αρκεστουμε στα επισημα στοιχεια.

Ps σημερα βρισκομουν στο κεντρο του Dortmund για πολλες ωρες.
Η εντυπωση που αποκομισα ηταν :
-97% γερμανοι στους δρομους κ μονο
- 3% μουσλιμια κ μαντηλες.
Η εντυπωση μου ομως εχει μεγαλη διαφορα απο την πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα ειναι διαφορετική. :hi:

Επισης
Συμφωνα με γερμανικο ταξιδιωτικο σαϊτ και αναμεσα σε 2046 γερμανικες πόλεις,
Στην πρωτη θεση βρισκεται το Αμβουργο
Στην δευτερη η Δρεσδη
Και στην τρίτη το Μόναχο :hi:

Αυτα τα ολιγα κ σταματαω να βρωμιζω το θρεντ τιυ αρχηγού

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδώ θα διαφωνήσω τριπλάκις:

1. Το μεσογειακό φαι είναι και γευστικο και ειναι και φαι που θες να φας πολυ. Κάτι γεμιστά, σαρμάδες, κεφτεδάκια, παστίτσια, κοκορέτσια, τουρλού, στιφάδα, κλπ θες να τρως διαρκώς διπλές μερίδες και να μην τελειωνεις. Αντίθετα τα φαγητά στο βορά είναι πιο άνοστα και δε σε τραβάει να χλαπακιάζεις τόσο

2-3. Οι πολλές μέρες ηλιοφάνειας συνοδεύονται και με διαρκή ζέστη και καύσωνα, όπου οι περισσότερες δραστηριότητες σταματάνε. Τι να κάνεις πχ ποδήλατο ή να πας για μπάσκετ με 38 βαθμούς έξω και ντάλα ήλιο; Επίσης, στο βορά το κρύο βοηθάει στο αδυνάτισμα. Είναι μία διαρκής μάχη του σώματος με αντίξοες συνθήκες και αυτό βοηθάει την απώλεια βάρους, σφίγγει το δέρμα, κλπ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706

Ο αρχηγος βρισκεται σε οίστρο εδω κ δυο τρεις μερες, εχω κουραστει να κανω λαικς

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο αρχηγος βρισκεται σε οίστρο εδω κ δυο τρεις μερες, εχω κουραστει να κανω λαικς

Ήρθε Ελλάδα και ξύπνησε ο φιλόσοφος εαυτός του.
Είχε απωλέσει την έμπνευση του εδώ και κάποιον καιρό στην κρύα και σκοτεινή Γερμανία δίπλα στους ξενερωτους φριτζηδες :(

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συνεπώς τι να μου πει ο άλλος για πρώην ΕΣΣΔ από τα 90s αφού δεν ήταν εκεί στα 90s?Το 1998 πήγα Βουδαπέστη,το 1999 έμεινα ενάμισυ μήνα Πράγα οπότε έχω ιδία άποψη τι έπαιζε.

Ναι βέβαια. Επειδή εσύ τη δεκαετία του 80 και του 90 κοιμόσουν με τα τσαρούχια δεν γινόταν παιχνίδι στην Ανατολική Ευρώπη.???

Ρώτα τον Τάσο να σου πει τι γινόταν το 1988 που ετυχε να συμπέσουμε στη Βουδαπέστη. Η απόλυτη σεξουαλική Ντισνευλανντ.

Επίσης τη δεκαετία του 90 δεν γινόταν τίποτα στο block, αλλα την ιδια στιγμή είχαν γεμισει τα πασης φύσεως μπουρδέλα στην Ελλάδα με απίστευτης εμφάνισης ανατολικές που δεν ειχαν ξαναδεί μέχρι τότε οι μπουρδελιάρηδες.

Ως συνήθως, μακράν νυχτωμένος.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.421
Πόντοι
22.266
Εδώ θα διαφωνήσω τριπλάκις:

1. Το μεσογειακό φαι είναι και γευστικο και ειναι και φαι που θες να φας πολυ. Κάτι γεμιστά, σαρμάδες, κεφτεδάκια, παστίτσια, κοκορέτσια, τουρλού, στιφάδα, κλπ θες να τρως διαρκώς διπλές μερίδες και να μην τελειωνεις. Αντίθετα τα φαγητά στο βορά είναι πιο άνοστα και δε σε τραβάει να χλαπακιάζεις τόσο

2-3. Οι πολλές μέρες ηλιοφάνειας συνοδεύονται και με διαρκή ζέστη και καύσωνα, όπου οι περισσότερες δραστηριότητες σταματάνε. Τι να κάνεις πχ ποδήλατο ή να πας για μπάσκετ με 38 βαθμούς έξω και ντάλα ήλιο; Επίσης, στο βορά το κρύο βοηθάει στο αδυνάτισμα. Είναι μία διαρκής μάχη του σώματος με αντίξοες συνθήκες και αυτό βοηθάει την απώλεια βάρους, σφίγγει το δέρμα, κλπ
Πολύ σωστά καθώς κ επίσης επειδή η κουζίνα είναι φαντασία ο Έλληνας έχει φαντασία άρα για αυτό έχουμε και ωραία γεύματα

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Κ Ελλάδα μάς κυνηγάει η μάνα μας ακόμη κ στα πενήντα μας να φάμε το φαγητό κ μετά στο τραπέζι να σου λένε ...πρεπει να κάνεις διαιτα :confused:
δεν τρωει καλα το παιδι
κοιτα πετσι και κοκκαλο εγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom