sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
Για το πρώην ανατ μπλοκ είναι η πιο διάσημη κ Απρίλιο ημουνΓεωργιανή κουζίνα...ΓΑΜΕΙ!!!
Για το πρώην ανατ μπλοκ είναι η πιο διάσημη κ Απρίλιο ημουνΓεωργιανή κουζίνα...ΓΑΜΕΙ!!!
εισαι μερικες φορες σαν τον ΑΝΤ1Εγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
τυπαρα κμαν κέρβερε γαμα τους ασεβαστους βίασε τους τα όνειραΕγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
εμενα μου αρεσει η γεωργιανη κουζινα του δυτικου μπλοκΓια το πρώην ανατ μπλοκ είναι η πιο διάσημη κ Απρίλιο ημουν
Και Ουζμπεκικη ...Για το πρώην ανατ μπλοκ είναι η πιο διάσημη κ Απρίλιο ημουν
Κ εγώ κ μόλις ήρθα Ελλάδα να δω ένα φίλο που ήρθε από εξωτερικό κ χώρισε πέρσυΚαι Ουζμπεκικη ...
Πείνασα...
Δλδ για φιτ καταστάσεις ΜΟΥ προτείνεις αθηναϊκή κουζίνα;;εμενα μου αρεσει η γεωργιανη κουζινα του δυτικου μπλοκ
στην Αθηνα
Πήγαιναν φοιτητές, ναυτικοί, τουρίστες και άλλοι.. Ρώτησε τους παλιούς να σου πουν. Όλοι ήξεραν το μυστικό και γαμούσαν αβέρτα και τζάμπα. Και τρία καβλιά να είχαν θα γαμούσαν και τα τρία. Ξέφρενο μουνοπανηγυρι. Εσύ όταν ξεκίνησες να πηγαίνεις το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και γιατί αυτό; γιατί άρχισαν να γεμίζουν όλα τα μπουρδέλα της δύσης με ανατολικές, οπότε η δουλειά άρχισε να χαλάει..Πρώην ΕΣΣΔ δεν πήγαινε κανένας τη δεκαετία του 90 για σεξοτουρισμό γιατί υπήρχε μεγάλος φόβος και δεν είχε ενημέρωση,ίντερνετ κτλ.Ρουμανία και Ουγγαρία πηγαίνανε και αυτό ήταν όλο.
Ούτε Τσεχία πηγαίνανε τότε,ούτε Πολωνία.Δεκαετία του 90 άντε να το επιχειρούσαν ελάχιστοι Γερμανοί και Αυστριακοί που ήξεραν κάπως τα μέρη.
Εσύ έγραψες για τα παλιά καταλήγοντας οτι τότε δεν γινόταν παιχνίδι.Εγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
Αυτός δεν πήγαινε ούτε πριν ούτε τώρα.Πάει τώρα Κίεβο?Οχι.Πάει Πολωνία?Οχι.Πάει Τσεχία?Οχι.Πάει Ρωσία?Οχι.Πήγαινε πριν?Ούτε πριν πήγαινε.Εγώ και πριν πήγαινα και τώρα πάω.
je ne sais pas mon amiΚ εγώ κ μόλις ήρθα Ελλάδα να δω ένα φίλο που ήρθε από εξωτερικό κ χώρισε πέρσυ
Τού παίρνει διατροφή 420 ευρώ κ πάλι θα τον ακούω να μου κλαιγεται
Εμ τον έλεγε παλιά να διαβάζει κμάν κ να παίρνει στο bou αλλά δε( μου) άκουγε
Σωστά @geroksouras ?
Πήγαιναν φοιτητές, ναυτικοί, τουρίστες και άλλοι.. Ρώτησε τους παλιούς να σου πουν. Όλοι ήξεραν το μυστικό και γαμούσαν αβέρτα και τζάμπα. Και τρία καβλιά να είχαν θα γαμούσαν και τα τρία. Ξέφρενο μουνοπανηγυρι. Εσύ όταν ξεκίνησες να πηγαίνεις το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και γιατί αυτό; γιατί άρχισαν να γεμίζουν όλα τα μπουρδέλα της δύσης με ανατολικές, οπότε η δουλειά άρχισε να χαλάει..
Δεν δουλευω στο προξενείο ρε τύπε, αλλά απο ότι θυμάμαι το '17. Ελευθερη κινηση για 90 ημερεςΑφού ξέρεις τι γινότανε,για πες μας πότε σταμάτησε να έχει βίζα για Ουκρανία?
Ψάχνει το ναυάγιο ο Νιο, παίρνει τηλ τους ναυτικούς...Αφού ξέρεις τι γινότανε,για πες μας πότε σταμάτησε να έχει βίζα για Ουκρανία?
Δεν δουλευω στο προξενείο ρε τύπε, αλλά απο ότι θυμάμαι το '17
Όπως ήθελα πήγαινα ρε φίλε, με το ανάλογο προβλεπόμενο προσωπικό έγγραφο που μου ζητούσαν. Αναφορά θα σου δώσωΟχι ρε φίλε.Θα σου πω ένα παράδειγμα.Το 2003 που πρωτοπήγα Κίεβο χρειαζόταν βίζα?
Πράγματι ??Μόλις έπεσε τρελό ξεβράκωμα Κμαν σε Νιο...
Πράγματι ??
Μα να μην ξέρουμε αν το 2005 το Μάιο από το Κόζιτσε στο Ούζγκοροντ χρειάζεται η όχι Βίζα ;;??
Βασικά αν το ξέραμε θα είχαμε τρελαθεί στο γαμήσι.??
Μιας και τσέκαρα το σημερινό παραλήρημα σου::Εγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
Αυτός δεν πήγαινε ούτε πριν ούτε τώρα.Πάει τώρα Κίεβο?Οχι.Πάει Πολωνία?Οχι.Πάει Τσεχία?Οχι.Πάει Ρωσία?Οχι.Πήγαινε πριν?Ούτε πριν πήγαινε.Εγώ και πριν πήγαινα και τώρα πάω.