Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Εγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
εισαι μερικες φορες σαν τον ΑΝΤ1
επανναληψη Κων/νου κι Ελενης ενα πραμα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Εγώ ποστάρω σύγχρονες φωτό.Οι άλλοι μιλάνε για τα παλιά.Γιατί είναι η μαλακία που τους δέρνει.Υποθέτει ο άλλος οτι αν πας τώρα σημαίνει οτι δεν πήγαινες παλιά.Οχι ρε πάπαρε.Είναι ακριβώς το αντίθετο.Επειδή πήγαινα παλιά πάω και τώρα.
:takethis::takethis::takethis:τυπαρα κμαν κέρβερε γαμα τους ασεβαστους βίασε τους τα όνειρα :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ένας σαραντάρης δεν έχει εμπειρία από Τσεχία,Πολωνία θα πάει έτσι στα καλά καθούμενα να γαμήσει σε αυτές τις χώρες?Τα αρχίδια του θα πιάσει.Αυτές οι χώρες θέλουν εμπειρία.Εγώ πάω Πολωνία από το 2002 και Τσεχία από το 1999.Πρέπει να ξέρεις τι παίζει,δεν είναι έτσι απλά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Και Ουζμπεκικη ...

Πείνασα... :confused:
Κ εγώ κ μόλις ήρθα Ελλάδα να δω ένα φίλο που ήρθε από εξωτερικό κ χώρισε πέρσυ
Τού παίρνει διατροφή 420 ευρώ κ πάλι θα τον ακούω να μου κλαιγεται :confused:
Εμ τον έλεγε παλιά να διαβάζει κμάν κ να παίρνει στο bou αλλά δε( μου) άκουγε
Σωστά @geroksouras ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Πρώην ΕΣΣΔ δεν πήγαινε κανένας τη δεκαετία του 90 για σεξοτουρισμό γιατί υπήρχε μεγάλος φόβος και δεν είχε ενημέρωση,ίντερνετ κτλ.Ρουμανία και Ουγγαρία πηγαίνανε και αυτό ήταν όλο.
Ούτε Τσεχία πηγαίνανε τότε,ούτε Πολωνία.Δεκαετία του 90 άντε να το επιχειρούσαν ελάχιστοι Γερμανοί και Αυστριακοί που ήξεραν κάπως τα μέρη.
Πήγαιναν φοιτητές, ναυτικοί, τουρίστες και άλλοι.. Ρώτησε τους παλιούς να σου πουν. Όλοι ήξεραν το μυστικό και γαμούσαν αβέρτα και τζάμπα. Και τρία καβλιά να είχαν θα γαμούσαν και τα τρία. Ξέφρενο μουνοπανηγυρι. Εσύ όταν ξεκίνησες να πηγαίνεις το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και γιατί αυτό; γιατί άρχισαν να γεμίζουν όλα τα μπουρδέλα της δύσης με ανατολικές, οπότε η δουλειά άρχισε να χαλάει..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτός δεν πήγαινε ούτε πριν ούτε τώρα.Πάει τώρα Κίεβο?Οχι.Πάει Πολωνία?Οχι.Πάει Τσεχία?Οχι.Πάει Ρωσία?Οχι.Πήγαινε πριν?Ούτε πριν πήγαινε.Εγώ και πριν πήγαινα και τώρα πάω.
Εσύ έγραψες για τα παλιά καταλήγοντας οτι τότε δεν γινόταν παιχνίδι.

Βέβαια αφου δεν πηγαινες εσύ τότε αποκλειεται να γινόταν παιχνίδι.???

Βασικά οποτε και να πήγαινες με τα μυαλά που κουβαλάς ξεπουπουλιασμένος θα κατέληγες. Οπότε πράγματι για εσένα διαφορά δεν θα έκανε.

Δούλεψε τώρα δυνατα εχεις να στείλεις μηνιατικα στο τέλος του μήνα στις σπονσοπουτανέτες. Περιμένουν οι άσβερκοι μονιμοι γαμιάδες τους να πιουν κανένα ποτό, μέγα ευεργέτη.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Κ εγώ κ μόλις ήρθα Ελλάδα να δω ένα φίλο που ήρθε από εξωτερικό κ χώρισε πέρσυ
Τού παίρνει διατροφή 420 ευρώ κ πάλι θα τον ακούω να μου κλαιγεται :confused:
Εμ τον έλεγε παλιά να διαβάζει κμάν κ να παίρνει στο bou αλλά δε( μου) άκουγε
Σωστά @geroksouras ?
je ne sais pas mon ami
moi je suis d' un village

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πήγαιναν φοιτητές, ναυτικοί, τουρίστες και άλλοι.. Ρώτησε τους παλιούς να σου πουν. Όλοι ήξεραν το μυστικό και γαμούσαν αβέρτα και τζάμπα. Και τρία καβλιά να είχαν θα γαμούσαν και τα τρία. Ξέφρενο μουνοπανηγυρι. Εσύ όταν ξεκίνησες να πηγαίνεις το πάρτυ είχε ήδη τελειώσει. Και γιατί αυτό; γιατί άρχισαν να γεμίζουν όλα τα μπουρδέλα της δύσης με ανατολικές, οπότε η δουλειά άρχισε να χαλάει..

Αφού ξέρεις τι γινότανε,για πες μας πότε σταμάτησε να έχει βίζα για Ουκρανία?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Δεν δουλευω στο προξενείο ρε τύπε, αλλά απο ότι θυμάμαι το '17. Ελευθερη κινηση για 90 ημερες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ψάχνει το ναυάγιο ο Νιο, παίρνει τηλ τους ναυτικούς... :confused: :confused: :confused:

Στο μεταξύ είναι τόσο βλάκας και άσχετος που νομίζει πότε καταργήθηκαν οι βίζες από Ουκρανία για Ευρώπη...:confused::confused::confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν δουλευω στο προξενείο ρε τύπε, αλλά απο ότι θυμάμαι το '17

Οχι ρε φίλε.Θα σου πω ένα παράδειγμα.Το 2003 που πρωτοπήγα Κίεβο χρειαζόταν βίζα?
Το 2005 το Μάιο είμαι στο Κόζιτσε.Μπορώ να περάσω τα σύνορα για Ούζγκοροντ ή πρέπει να βγάλω βίζα στο προξενείο?
Πώς πήγαινες Λευκορρωσία το 2011?Αρκούσε η βίζα ή χρειαζόσουνα και πρόσκληση?
Μπορούσες να πας με ταυτότητα Πολωνία το 2002 ή χρειαζόσουνα διαβατήριο?
Το 1999 χρειαζόσουνα βίζα για Τσεχία ή αρκούσε το διαβατήριο?

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Οχι ρε φίλε.Θα σου πω ένα παράδειγμα.Το 2003 που πρωτοπήγα Κίεβο χρειαζόταν βίζα?
Όπως ήθελα πήγαινα ρε φίλε, με το ανάλογο προβλεπόμενο προσωπικό έγγραφο που μου ζητούσαν. Αναφορά θα σου δώσω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μόλις έπεσε τρελό ξεβράκωμα Κμαν σε Νιο...:wanker::wanker::wanker:
Πράγματι ??

Μα να μην ξέρουμε αν το 2005 το Μάιο από το Κόζιτσε στο Ούζγκοροντ χρειάζεται η όχι Βίζα ;;??

Βασικά αν το ξέραμε θα είχαμε τρελαθεί στο γαμήσι.??

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πράγματι ??

Μα να μην ξέρουμε αν το 2005 το Μάιο από το Κόζιτσε στο Ούζγκοροντ χρειάζεται η όχι Βίζα ;;??

Βασικά αν το ξέραμε θα είχαμε τρελαθεί στο γαμήσι.??
GuQf4V.gif

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτός δεν πήγαινε ούτε πριν ούτε τώρα.Πάει τώρα Κίεβο?Οχι.Πάει Πολωνία?Οχι.Πάει Τσεχία?Οχι.Πάει Ρωσία?Οχι.Πήγαινε πριν?Ούτε πριν πήγαινε.Εγώ και πριν πήγαινα και τώρα πάω.
Μιας και τσέκαρα το σημερινό παραλήρημα σου::
Έχεις κάνει ποτέ αυτοκριτική?Βασικά ξέρεις τι είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom