Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Είπαμε 74 είμαι και μέγα ναυάγιο.Μάγκες πάω για απόσυρση.
Τον Άρχοντα και τα μάτια σας!!!
Κλάιν έχεις πολλά να μάθεις, είσαι μικρός ακόμα...
Ζει που ζει στην κοσμάρα του ο Κμαν,τι του γράφουν ρε εσύ για να ψυχαγωγηθούν?Είπαμε 74 είμαι και μέγα ναυάγιο.
Μελετώ αναλυτικά "άρχοντα" για να βελτιωθώ σε θέματα κοπρολαγνίας και ξεπουπουλιάσματος.???
Ps σημερα βρισκομουν στο κεντρο του Dortmund για πολλες ωρες.
Μπορεί κάποιος να εχει παει εκει που λες. Και τωρα να εχει αλλαξει προορισμους. Οπως, Δαλματικές ακτες, Βαλτικες χώρες, Ουγγαρία, Μολδαβία,Σερβια,Σλοβενία. Επειδή εχεις φαει κόλλημα με μία δύο χώρες, δεν σημαίνει ότι ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο..Πάει τώρα Κίεβο?Οχι.Πάει Πολωνία?Οχι.Πάει Τσεχία?Οχι.Πάει Ρωσία?Οχι.Πήγαινε πριν?Ούτε πριν πήγαινε.Εγώ και πριν πήγαινα και τώρα πάω.
ξεβρακώθηκαν οι ψωλιστ άρχοντα. μυρωδιάδες τηλεφωνακιδες δεν πατώνουν. τι να σου πουμε απο τη ζωη τους τα νιαμου. μια νυχτα απο τη δικη σου ολόκληρη η δικη τουςΑμα κάποιος ισχυρίζεται οτι γαμούσε παλιά πρέπει να ξέρει και τι έπαιζε με βασικά πράγματα όπως οι βίζες.
Δε ρώτησα ποιο ήταν το καλύτερο κλαμπ του Κιέβου το 2003 ή του Λβωφ το 2005 ή της Πράγας το 1999 ή της Μπρατισλάβας και του Βρότσλαβ το 2002?Η του Κράκωβ και του Πόζναν το 2004.Ρώτησα βασικά πράγματα για βίζες,που όμως δύσκολα θα βρει κάποιος στο ίντερνετ αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια.
Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι Αθήνα αφού εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.Επαρχία τι να κάνει ο άλλος?
Απλά Ελλάδα έχει επικρατήσει ο ψωλισμός,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Ας πάρουμε την περίπτωση Βαλκάνιου πουτσαρά.
Του λέει ο καθηγητής άκου εδώ πουτσαρά εγώ είμαι καθηγητής έχω όλα τα κοννέ,είμαι βυσματωμένος ως τα μπούνια και το πανεπιστήμιο το ελέγχω.Και επειδή η ελληνική δημοκρατία μου δίνει κληρονομικό δικαίωμα τοποθετώ την κόρη μου στο πόστο.Αν θες να επιβιώσεις πρέπει να δουλέψεις για την κόρη μου.
Και του λέει ο πουτσαράς:Αντε και γαμήσου ρε μαλάκα,καθηγητή της πούτσας.Σε χέζω και εσένα και τα κοννέ σου.Εγώ θα πάω Γερμανία και θα τα πράξω στο Μόναχο.Θα κονομήσω,θα γαμήσω και θα περιμένω μετά την κόρη σου στο μπορδέλο να τη γαμήσω.
Εντάξει λέει ο καθηγητής,πάνε παιδί μου στο καλό.Ο Β.Π. πάει γαμάει.Η κόρη δεν τραβάει,δεν είναι παραγωγική και ο καθηγητής σιχτιρίζει Θεούς και Δαίμονες.Και αν τον ρωτήσουν για το τις πταίει θα βγάλει αφρούς.Φταίει αυτός ο άθλιος ο πουτσαράς θα πει.Αντί να μείνει εδώ να δουλέψει για το καλό του πανεπιστημίου και της κόρης μου,πήγε στα ξένα να γαμήσει.Αυτά είναι αθλιότητες,είναι πρωτοφανή πράγματα.Τι θα κάνω τώρα?Θα φέρω Αλβανούς?Πάκια?Ποιος πούστης θα δουλέψει για εμένα?
Οπότε επέρχεται αυτή η δυσλειτουργία,η στασιμότητα.Μιλάμε για δύο πλευρές αμετανόητες απολύτως.Ο καθηγητής περιμένει τον πουτσαρά να καταρρεύσει και ο πουτσαράς περιμένει τον καθηγητή να καταρρεύσει και να γαμήσει την κόρη του στο μπορδέλο.
Απόλυτη ακινησία,ξεχαρβάλωμα.
Ποιος έχει δίκιο?Ο πούτσος του πουτσαρά ή ο καθηγητής?Φανταστείτε τώρα άτομα να μαζεύονται ξανά και ξανά και να συνεδριάζουν τραβώντας ασταμάτητα μαλακία για να απαντήσουν στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα.
Έχασε φαίνεταιαλήθεια εκείνος ο hey you που ζητούσε ραντεβού θανάτου προχθές τι έγινε και δεν ξαναφάνηκε ;
ΚοντοχωριανόςUrlauber είσαι γειτονας με Άρχοντα ;
Ευτυχως δεν ειμαι αμφισβητιας, την γλυτωσαξεβρακώθηκαν οι ψωλιστ άρχοντα. μυρωδιάδες τηλεφωνακιδες δεν πατώνουν. τι να σου πουμε απο τη ζωη τους τα νιαμου. μια νυχτα απο τη δικη σου ολόκληρη η δικη τους
Καθαρογράφω κάθε ποσταρισμα του Αρχοντα σε πάπυρο που αγόρασα χθες και πένα Γαλλίας. Μελάνι από καλαμάρι αιγαιοπελαγιτικο (μετά το κάνω στιφάδο).Ήρθε Ελλάδα και ξύπνησε ο φιλόσοφος εαυτός του.
Είχε απωλέσει την έμπνευση του εδώ και κάποιον καιρό στην κρύα και σκοτεινή Γερμανία δίπλα στους ξενερωτους φριτζηδες
Εγώ θα άνοιγα τα πόδια μου διάπλατα να έχεις την άνεση και να το απολαύσω καλύτερα. Μαζεμένη η κοπέλα σου....Δαχτυλιάζοντας τη γκόμενα στο πλοίο.Οι Τσέχες είναι άπαιχτες στo exhibitionism και στα public situations.
Ικανοποιητικές επιδόσεις,πολιτισμένο σλαβικό στυλ αλλά μη φανταστείτε τίποτα μαγικά μπούκια ή ανωμαλίες της πολωνικής σχολής.
Δυνατές καφετέριες απέναντιΟντως δεν τα άνοιγε πολύ τα πόδια και με παραξένεψε.Δεν έβγαλε κιχ όμως,οι επιβάτες δεν κατάλαβαν τίποτα.Βοήθησε και το καπέλο βέβαια.
Εδώ η Τσέχα στο διαμέρισμα.
Γενικά οι Τσέχες στα exhibiotionisms είναι δυνατές την άλλη τη δαχτύλιαζα το 2008 στην παραλία Ελλη στη Ρόδο μπροστά σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά.
Αλλά και οι Πολωνέζες κάτι κάνουν.Εδώ στο Κράκωβ το Μάιο η δικιά μου ήρθε στο ραντεβού χωρίς σουτιέν και κάποια στιγμή όπως βολτάραμε πετάχτηκε η ρώγα έξω.
Τοτε ήθελε βιζα η βουλγαρια η οποια πηγαινε τα 30$. Επισης και λιγα χρονια μετα εφτασε τα 60$. Το '96 περνουσες τα συνορα ουγγαριας, τσεχιας σλοβακιας, μονο με το gr. διαβατηριο.Βουλγαρία η βίζα καταργήθηκε για Έλληνες νομίζω 1992
ελπίζω να τα θυμάμαι σωστα και να μην κόπηκα