Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και το Μόναχο στο κέντρο είναι μουσλιμοκρατουμενο.
Κανέναν καημό δεν έχω να υπερασπιστώ το Μόναχο,απλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει.
Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάνα δυο δρόμους πέριξ του σιδηροδρομικού σταθμού.
Όμως αυτό συμβαίνει σε όλη τη Γερμανία,πέριξ των σιδηροδρομικών σταθμών είναι χάλια..

Κατά τα άλλα,όλος ο πυρήνας της πόλης είναι στα ίδια υψηλά στάνταρντ,εχει υψηλά ενοίκια,άσε που πολλοί Γερμανοί δεν νοικιάζουν τα σπίτια τους σε μη Ευρωπαίους, Αμερικανούς,κ.ο.κ.
Στο σπίτι που μένω,ο πιο ξένος είναι πρώην γιούγκος και στο τετράγωνο δεν έχω δει ποτέ μαύρους ή μουσλιμια να ανοίγουν με κλειδιά κάποια πόρτα.
Έχει συνοικίες που μένουν όλοι αυτοί,αλλά είναι καμιά 5-12 χλμ από το κέντρο

Η αλήθεια είναι ότι το Μόναχο έχει πιο πολλά κοινά στοιχεία με Αυστρία και Ελβετία, παρά με τις υπόλοιπες γερμανικές μπουρδελοπόλεις

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Κανέναν καημό δεν έχω να υπερασπιστώ το Μόναχο,απλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει.
Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάνα δυο δρόμους πέριξ του σιδηροδρομικού σταθμού.
Όμως αυτό συμβαίνει σε όλη τη Γερμανία,πέριξ των σιδηροδρομικών σταθμών είναι χάλια..

Κατά τα άλλα,όλος ο πυρήνας της πόλης είναι στα ίδια υψηλά στάνταρντ,εχει υψηλά ενοίκια,άσε που πολλοί Γερμανοί δεν νοικιάζουν τα σπίτια τους σε μη Ευρωπαίους, Αμερικανούς,κ.ο.κ.
Στο σπίτι που μένω,ο πιο ξένος είναι πρώην γιούγκος και στο τετράγωνο δεν έχω δει ποτέ μαύρους ή μουσλιμια να ανοίγουν με κλειδιά κάποια πόρτα.
Έχει συνοικίες που μένουν όλοι αυτοί,αλλά είναι καμιά 5-12 χλμ από το κέντρο

Η αλήθεια είναι ότι το Μόναχο έχει πιο πολλά κοινά στοιχεία με Αυστρία και Ελβετία, παρά με τις υπόλοιπες γερμανικές μπουρδελοπόλεις
Δεν έχεις λόγο να υπερασπιστείς το Μόναχο σίγουρα.

Εγώ λέω πως η κατάσταση είναι παντού ίδια. Μόνο τα ποσοστά διαφέρουν.

Άλλο κέντρο/συνοικία έχει 40% μουσάτους, άλλο 30, άλλο 15% κτλ.
Όσο πιο ακριβά είναι, τόσο λιγότεροι είναι. (αυτό ισχύει και για εμάς τους Έλληνες)

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η μόνη χώρα της ΕΕ που έχει επιτύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης χωρίς τριτοκοσμικούς είναι η Πολωνία.Υποδειγμα σλαβικης χωρας,εισαγει Σλάβους μετανάστες.
Και λεφτά και μουνια,γατονια οι Πολωνοί.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
σαν την Σαλλλονικα πουθενα χαχα
Ενα απο τα καλυτερα μερη να απολαμβανεις τον καφε σου ...

Συνημμένα

• 530B7B6A-0292-4A11-972C-FEB9BB71430F.jpeg
    530B7B6A-0292-4A11-972C-FEB9BB71430F.jpeg
    207,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 1956697D-A388-48B0-A924-8AD963BF9A2C.jpeg
    1956697D-A388-48B0-A924-8AD963BF9A2C.jpeg
    219,3 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πολωνία τείνει να γίνει ιδανική χώρα για γούστα.Και ευρωπαικες υποδομές και ωραίες πόλεις και μουναρες και λογικές τιμές,καλά ξενοδοχεία,σερβις συν απουσία τριτοκοσμικών.Συναγωνιζεται επαξίως το Κίεβο.
Και είναι και δίπλα περνάς τα σύνορα και νιώθεις άλλος άνθρωπος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
To 2003 τους έλεγες Κιεβο ψάχνανε το κουπόνι για το στοίχημα...
Μόνο εσύ!!! :rockon: :headbang2: :rockon: :headbang2:

Αυτό λέμε.Πηγαινα δεκαετία του 2000 Κιεβο,Λβωφ,Τσεχία,Πολωνία επανειλημμένως οταν δεν πήγαινε κανένας και αυτοι λένε έχασες τις καλές εποχές.Οταν δεκαετία του 90 δεν πατούσε απολύτως κανένας εκεί για σεξοτουρισμο.Ειμαι απο το 1998 στα γουστα,23 χρόνια τώρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Ωραια πραγματα , ψωλαρισμα μια ολοκληρη δεκαπενταετια και να γαμας πιπινια ανατολικες.
Μια ζωη σαν παραμυθι ....

Συνημμένα

• 38D8AC16-67C6-4AD6-92C3-0E412A8328B9.jpeg
    38D8AC16-67C6-4AD6-92C3-0E412A8328B9.jpeg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 71

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και το Μόναχο στο κέντρο είναι μουσλιμοκρατουμενο.
θα συμφωνησω με τον ΒΠ,το Μοναχο σε θεμα ταλιμπαν δεν ειναι NRW
τυπε βασικα αυτος ειναι και ο λογος που το Μοναχο βγαινει καλυτερη πολη της Γερμανιας,βασικα δεν ειναι Γερμανια και οπως λένε καποιοι το κυριως καλο του ειναι οτι ειναι διπλα στα συνορα οποτε δραπετευεις απο την Γερμανια ευκολα :2funny:
Η Πολωνία τείνει να γίνει ιδανική χώρα για γούστα.Και ευρωπαικες υποδομές και ωραίες πόλεις και μουναρες και λογικές τιμές,καλά ξενοδοχεία,σερβις συν απουσία τριτοκοσμικών.Συναγωνιζεται επαξίως το Κίεβο.
Και είναι και δίπλα περνάς τα σύνορα και νιώθεις άλλος άνθρωπος.
Η μόνη χώρα της ΕΕ που έχει επιτύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης χωρίς τριτοκοσμικούς είναι η Πολωνία.Υποδειγμα σλαβικης χωρας,εισαγει Σλάβους μετανάστες.
Και λεφτά και μουνια,γατονια οι Πολωνοί.

στο μουναρες θα διαφωνησω,δεν βλεπεις πλεον αδυνατες κοπελες.λιγες,οι περισσοτερες ειναι κανονικες ή υπερβαρες,ευτυχως δεν βλεπεις παχυσαρκες ακομα,στα υπολοιπα,για οποιονδηποτε δυτικο και ιδαιτερα ενα κατοικο της Σκατηνας και του ταλιμπανοκρατουμενου κεντρου της ειναι ενα σοκ μια βολτα στο κεντρο της Βαρσοβιας,παντου λευκοι ανθρωποι και οικογενεις να βγαζουν αφοβα τα παιδακια τους βολτα μεσα στην κρακοφσκι αργα τη νυχτα με ενα αισθημα επαρχιωτικης ασφαλειας,αραιοτατα θα δεις κανα αραπη μουσλιμι σχεδον καθόλου.
Η Πολωνια εχει οντως κανει θαυμα το οποιο κυριως αντιλαμαβανεσαι στη Βαρσοβια οπου βλέπεις ποσα απο τα περιφημα κουμμουνιστικα μπλοκα εχουν μετατρεψει σε συγχρονες πολυκατοικιες με μπαλκονια,ολα αυτα ομως κινδυνευεουν γιατι οι παιδεραστες του μπαιντεν και τα δημοκρατικα σκουληκια του σόρος που κλεψαν τις εκλογες δεν συμπαθουν την παραδοσιακη στροφη της πολωνιας και τον ηγετικο ρολο με τα 3 seas που παει να παιξει στη δημιουργια ενος παραδοσιακου πυρηνα στην ΕΕ σε στενη συνεργασια με την αδερφη χωρα Ουγγαρία και ξεθαψαν τη πουτανα τη Τουσκα να κανει ανακατωσουρα και να μιλαει για ρωσοφιλια στην Πολωνια:new_shocked: η πλεον ρωσοφοβη χωρα ακομα και να βομβαρδισει την Ρωσια θα ειναι παλι υποπτη για ρωσοφιλια για τους παιδεραστες της ουασιγκτον και των Βρυξελωνε αν δεν αποδεχτει τα πουστριλικια,τη λαθρομεταναστευση,τον φεμινισμο,το metoo,τις αμβλωσεις και ολα τα δημοκρατικα καλα της ανωμαλης δυσης

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η μαλακία της Δύσης εχει μπερδεψει την αναπτυξη με τους μαυριδερους και τις σκατοφατσες.Νομιζουν οτι με τριτοκοσμικους θα ευημερησουν.Ενω το μονο που χρειάζεται είναι εισαγωγή Σλάβων και εξάπλωση του σλαβικου γονιδίου.Αυτο δεν μπορούν να δεχτούν οι πουστρες δε γουσταρουν σλαβισμο.
Εντάξει πού και πού θα τις τρως απο καναν Πολωνό και δε θα έχει και μαυριδερους να σε γαμανε,και τι έγινε δηλαδή?Που να τα τα καταλάβουν αυτα οι Δυτικοι?Οι Άγγλοι έκαναν το brexit για να διώξουν τους Πολωνους και να φέρουν περισσότερα πακια τι να λέμε τώρα?
Καλά αμα εκανε συμμαχία η Πολωνία με τη Ρωσία όπως λες θα έχαναν πολλοί τον ύπνο τους στη Δύση αλλά αυτά δε γίνονται.
Διαταρρασονται οι γεωπολιτικές ισορροπίες ετσι.Σα να έκανε η Ελλάδα συμμαχία με την Τουρκία.Απλα δε γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τις Πολωνεζες διαφωνώ.Δεν είναι λεπτες μοντελακια οπως προ δεκαετίας ετσι είναι τώρα οι Ουκρανες αλλα δεν εχουν γίνει και τοφαλοι όπως οι Αγγλιδες και πολλές Γερμανιδες.
Σε όλα τα θέματα υποστηρίζω σλαβικά συμφέροντα.Εχουν δεν έχουν δίκιο είμαι πάντα υπέρ των Σλάβων.Πρέπει να διατηρηθούν και να εξαπλωθούν περαιτέρω τα μουνολίβαδα.

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Για τις Πολωνεζες διαφωνώ.Δεν είναι λεπτες μοντελακια οπως προ δεκαετίας ετσι είναι τώρα ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ οι Ουκρανες αλλα δεν εχουν γίνει και τοφαλοι όπως οι Αγγλιδες και πολλές Γερμανιδες.
αυτο ελειπε ρε τυπε να γινουν γουρουνες,οι Πολωνοι νομιζω οτι οχι μονο δεν θα το επιτρεψουν αλλα και θα προσπαθησουν να τις γυρισουν ολες στο μοντελοειδες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου το λεγε μια Τσέχα αυτό.Μόλις πάχαινε λίγο της έβαζε χέρι όλο το συγγενολόι.Της έλεγε ο αδερφός της πώς έγινες έτσι σα γουρούνι?Χάσε κανά κιλό κτλ.
Ετσι είναι και Ρωσία,Πολωνία,πέφτει χέρι άγριο έτσι και μία κάνει καταχρήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: poppop

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Μου το λεγε μια Τσέχα αυτό.Μόλις πάχαινε λίγο της έβαζε χέρι όλο το συγγενολόι.Της έλεγε ο αδερφός της πώς έγινες έτσι σα γουρούνι?Χάσε κανά κιλό κτλ.
Ετσι είναι και Ρωσία,Πολωνία,πέφτει χέρι άγριο έτσι και μία κάνει καταχρήσεις.
Κ Ελλάδα μάς κυνηγάει η μάνα μας ακόμη κ στα πενήντα μας να φάμε το φαγητό κ μετά στο τραπέζι να σου λένε ...πρεπει να κάνεις διαιτα :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το Μόναχο είναι πανάκριβο.Γενικά Γερμανία όπου έχει πολλούς ευκατάστατους και πλουσίους ανεβαίνουν τα νοίκια δραματικά.Αν πας καμιά Ρηνανία βέβαια σε εργατική συνοικία αλλάζουν τα δεδομένα άρδην αλλά είναι και άλλη η γειτονιά και η καθημερινή εμπειρία.
Πολλοί Γερμανοί προτιμούν την ησυχία τους να μένουν σε χωριουδάκια ή μικρές πόλεις με πολλά τετραγωνικά,σπίτια δικά τους και όλα τα κομφόρ και να πετάγονται στη μεγάλη πόλη στο δεκάλεπτο.Ετσι κι αλλιώς πολλές μικρές πόλεις έχουν πιο ανεπτυγμένες υποδομές από τις μεγάλες,περισσότερο πλούτο και καθαρίζει το μάτι σου δε βλέπεις ούτε πάκια ούτε αραβοειδείς,ούτε λαθρο νιώθεις πιο κυριλέ και ανθρώπινα.
Μεγάλες πόλεις όλο με Τούρκους και Αραβες συμφύρεσαι είναι αναπόφευκτο να τρως τη μπίχλα.Ανάπτυξη σου λέει.

Η Γερμανια ομως εχει και καμια 50ρια πολεις με πληθυσμο 500-700.000 οι οποιες πολεις τα εχουν ολα. Φυση, οικονομια, κοσμοπολιτικη αισθηση, mall, δουλειες, κλπ
Αν σε ενα πραγμα παραδεχομαι τους Γερμανους ειναι αυτο, η κατανομη των πολεων τους, πιστευω εχει γινει εσκεμμενα ετσι.
Απο την αλλη Ελλαδα εχουμε το μισο πληθυσμο σε μια πολη η οποια αγκομαχαει απο τον υπερπληθυσμο και ολοι οι υπολοιποι ζουν σε μικρες πολεις (πλην της Θεσ/νικης, που η κατασταση ειναι πιο επαρχια.
Κανονικα η Ελλαδα επρεπε να εχει 5-10 πολεις με 500.000-700.000 πληθυσμο, διασπαρτες σε ολη τη χωρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι Αθήνα αφού εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.Επαρχία τι να κάνει ο άλλος?
Απλά Ελλάδα έχει επικρατήσει ο ψωλισμός,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Ας πάρουμε την περίπτωση Βαλκάνιου πουτσαρά.

Του λέει ο καθηγητής άκου εδώ πουτσαρά εγώ είμαι καθηγητής έχω όλα τα κοννέ,είμαι βυσματωμένος ως τα μπούνια και το πανεπιστήμιο το ελέγχω.Και επειδή η ελληνική δημοκρατία μου δίνει κληρονομικό δικαίωμα τοποθετώ την κόρη μου στο πόστο.Αν θες να επιβιώσεις πρέπει να δουλέψεις για την κόρη μου.
Και του λέει ο πουτσαράς:Αντε και γαμήσου ρε μαλάκα,καθηγητή της πούτσας.Σε χέζω και εσένα και τα κοννέ σου.Εγώ θα πάω Γερμανία και θα τα πράξω στο Μόναχο.Θα κονομήσω,θα γαμήσω και θα περιμένω μετά την κόρη σου στο μπορδέλο να τη γαμήσω.
Εντάξει λέει ο καθηγητής,πάνε παιδί μου στο καλό.Ο Β.Π. πάει γαμάει.Η κόρη δεν τραβάει,δεν είναι παραγωγική και ο καθηγητής σιχτιρίζει Θεούς και Δαίμονες.Και αν τον ρωτήσουν για το τις πταίει θα βγάλει αφρούς.Φταίει αυτός ο άθλιος ο πουτσαράς θα πει.Αντί να μείνει εδώ να δουλέψει για το καλό του πανεπιστημίου και της κόρης μου,πήγε στα ξένα να γαμήσει.Αυτά είναι αθλιότητες,είναι πρωτοφανή πράγματα.Τι θα κάνω τώρα?Θα φέρω Αλβανούς?Πάκια?Ποιος πούστης θα δουλέψει για εμένα?
Οπότε επέρχεται αυτή η δυσλειτουργία,η στασιμότητα.Μιλάμε για δύο πλευρές αμετανόητες απολύτως.Ο καθηγητής περιμένει τον πουτσαρά να καταρρεύσει και ο πουτσαράς περιμένει τον καθηγητή να καταρρεύσει και να γαμήσει την κόρη του στο μπορδέλο.
Απόλυτη ακινησία,ξεχαρβάλωμα.

Ποιος έχει δίκιο?Ο πούτσος του πουτσαρά ή ο καθηγητής?Φανταστείτε τώρα άτομα να μαζεύονται ξανά και ξανά και να συνεδριάζουν τραβώντας ασταμάτητα μαλακία για να απαντήσουν στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι Αθήνα αφού εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.Επαρχία τι να κάνει ο άλλος?
Απλά Ελλάδα έχει επικρατήσει ο ψωλισμός,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Ας πάρουμε την περίπτωση Βαλκάνιου πουτσαρά.

Του λέει ο καθηγητής άκου εδώ πουτσαρά εγώ είμαι καθηγητής έχω όλα τα κοννέ,είμαι βυσματωμένος ως τα μπούνια και το πανεπιστήμιο το ελέγχω.Και επειδή η ελληνική δημοκρατία μου δίνει κληρονομικό δικαίωμα τοποθετώ την κόρη μου στο πόστο.Αν θες να επιβιώσεις πρέπει να δουλέψεις για την κόρη μου.
Και του λέει ο πουτσαράς:Αντε και γαμήσου ρε μαλάκα,καθηγητή της πούτσας.Σε χέζω και εσένα και τα κοννέ σου.Εγώ θα πάω Γερμανία και θα τα πράξω στο Μόναχο.Θα κονομήσω,θα γαμήσω και θα περιμένω μετά την κόρη σου στο μπορδέλο να τη γαμήσω.
Εντάξει λέει ο καθηγητής,πάνε παιδί μου στο καλό.Ο Β.Π. πάει γαμάει.Η κόρη δεν τραβάει,δεν είναι παραγωγική και ο καθηγητής σιχτιρίζει Θεούς και Δαίμονες.Και αν τον ρωτήσουν για το τις πταίει θα βγάλει αφρούς.Φταίει αυτός ο άθλιος ο πουτσαράς θα πει.Αντί να μείνει εδώ να δουλέψει για το καλό του πανεπιστημίου και της κόρης μου,πήγε στα ξένα να γαμήσει.Αυτά είναι αθλιότητες,είναι πρωτοφανή πράγματα.Τι θα κάνω τώρα?Θα φέρω Αλβανούς?Πάκια?Ποιος πούστης θα δουλέψει για εμένα?
Οπότε επέρχεται αυτή η δυσλειτουργία,η στασιμότητα.Μιλάμε για δύο πλευρές αμετανόητες απολύτως.Ο καθηγητής περιμένει τον πουτσαρά να καταρρεύσει και ο πουτσαράς περιμένει τον καθηγητή να καταρρεύσει και να γαμήσει την κόρη του στο μπορδέλο.
Απόλυτη ακινησία,ξεχαρβάλωμα.

Ποιος έχει δίκιο?Ο πούτσος του πουτσαρά ή ο καθηγητής?Φανταστείτε τώρα άτομα να μαζεύονται ξανά και ξανά και να συνεδριάζουν τραβώντας ασταμάτητα μαλακία για να απαντήσουν στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpeg
    αρχείο λήψης (4).jpeg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 32

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Νιό εκ Ρουμανίας και συ ?
Μήπως καθόσουν στο ίδιο θρανίο με τη ΝτεΚόρσα ?
:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
στο μουναρες θα διαφωνησω,δεν βλεπεις πλεον αδυνατες κοπελες.λιγες,οι περισσοτερες ειναι κανονικες ή υπερβαρες,

Σιγά την Πολωνία δεν είναι και η γη της επαγγελιας όπως την παρουσιάζει ο κμαν. Οι πολεις σαν μεγάλα χωριά είναι εκτος την βαρσοβία. Αλλα και την βαρσοβία μέσα σε μια μέρα την είδες. Οι γυναίκες έχουν φάει καλά αρκετά δυτικά προιόντα και φαίνεται αυτό, πλην σπανίων περιπτώσεων.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Θυμάμαι 90's από τα ταξίδια μου σαν φοιτητής Πράγα Βουκουρέστι Ουκρανία Μόσχα Μινσκ Βίλνιους Βαρσοβία ,δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κέντρο αδυνατίσματος
Ενώ τότε Ελλάδα είχε κ το κάθε χωριο

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Πω πω,ήταν που ήταν το νήμα σουρεάλ,κινούμενο στον παραλογισμό αλλά τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει το πράγμα.

Στο παρελθόν τον είχα τρολάρει κι εγώ (δεν το αρνούμαι).Όμως η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει.

Βαράει που βαράει το βιόλι του ο κμάν (με σωρεία "αυτοεπαίνων",νιώθωντας σαν άλλος Ναπολέων),χτυπάνε παλαμάκια και οι "φανς" του.Τρολάρουν έναν άνθρωπο με προβλήματα προς τέρψιν τους.

""Napoleon complex" is a theorized inferiority complex normally attributed to people of short stature. It is characterized by overly-aggressive or domineering social behavior, such as lying about earnings, and carries the implication that such behavior is compensatory for the subject's physical or social shortcomings"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom